25 Natural Home korjaustoimenpiteet Keltainen Hampaat valkoisiin hampaisiin

Mikä on keltaiset hampaat:

Oletko joku, joka on hämmentynyt julkisesti, koska hampaiden yellowness? Haluatko yleensä olla puhtaat, mutta myös valkoiset hampaat, jotka lisäävät kasvojen vetovoimaa ja heijastavat suun hygieniaa? Jos kyllä, niin ei ole mitään huolta! Hampaiden ikävyys on tullut yleinen ongelma monilla ihmisillä nykyään, ja on olemassa tehokkaita koti-korjaustoimenpiteitä keltaisille hampaille, joissa sitä voidaan hoitaa. Sinun tarvitsee vain panostaa se päivittäin ilman epäonnistumista. Se alkaa antaa näkyviä tuloksia pari viikkoa.

Koti Remedies To Whiten Yellow Teeth

Kuinka päästä eroon keltaisista hampaista:

Alla olevassa luettelossa on joitain ihanteellisia keinoja hampaiden valkaisuun ja eroon keltaisista hampaista. Tarkista heidät ja tee valinta sopivaksi.

1. Mansikanliina:

Mansikka Past

C-vitamiinitasot mansikalla auttavat hampaiden valkaisemiseen valkoiseksi väriksi herkullisella tavalla. Tee tuoretta tahnaa mansikoista ja hankaa hampaat hyvin. Tee tämä kaksi kertaa viikossa saadaksesi parhaat tulokset keltaisten hampaiden hoitoon. Straw marjat on yksi suosituista kotiin korjaustoimenpiteitä keltaisia ​​hampaita valkaista sitä.

Katso lisää: Kuinka parantaa parodontiitti jalassa

2. Onko Apple:

Vihreä apple eating

Omena päivässä myös pitää keltaiset hampaat pois! Omenan murtuma auttaa puhdistamaan kerätty rutto ja lika hampaisiin ja puhdistamaan sen luonnollisesti tehokkaasti. Tämä on yksi vaivattomista koti-korjaustoimenpiteistä keltaisia ​​hampaita.

3. Orange Peel voi päästä eroon keltaisista hampaista:

Oranssi Peel

Poista appelsiinikuori hampaista poistaaksesi keltaisuus ja saat valkoiset hampaat C-vitamiinipitoisuuksilla tässä tuotteessa. Se auttaa varmasti hampaiden keltaisen sävyn poistamiseen. Tee tämä jokainen vaihtoehtoinen päivä nopeimpiin tuloksiin.

4. Sitruunamehu poistaa keltaiset hampaat:

Sitruuna Juice

Sitruunan luonnolliset valkaisuominaisuudet auttavat valkoisten hampaiden saavuttamisessa ja yellownessin poistamisessa. Voit joko suihkuttaa suun sitruunamehulla, joka on laimennettu vedessä tai muuten hampaita sitruunalla. Tämä pitäisi tehdä 2-3 kertaa päivässä. Sitruunamehu on yksi tehokkaimmista kotihoitoista keltaisille hampaille valkoisiin hampaisiin.

Katso lisää: Korjaus suun läpipainopakkauksille

5. Leivonnan sooda vaaleita keltaisia ​​hampaita:

Leivonta Soda

Ruuan poistamisen lisäksi sooda auttaa lisäämään luonnollista loistetta hampaisiin, joita rakastat. Voit lisätä hammastahnaa ja hieroa hampaita päivittäin tai muokata hampaita laimennetulla leivin soodalla vedellä saadaksesi tulokset.

6. Salt Uudet:

meri salt

Sekoita hammastahnaa vähän suolaa joka päivä ennen harjaamista saadaksesi tulokset keltaisille hampaille. Se palauttaa mineraalipitoisuuden hampaisiin, jotka voivat olla yksi keltaisten hampaiden syistä.

7. Pyhän basilikan lehdet:

Pyhä Basil Leaves

Pyhän basilikan luonnolliset valkaisuominaisuudet auttavat sinua saavuttamaan tavoitteet täydellä tavalla hoitamaan keltaisuutta ja antamaan valkoiset hampaasi takaisin. Kuivaa basilikaa auringossa ja sitten jauhe se. Käytä tätä jauhetta hammastahnalla joka päivä saadaksesi täydelliset tulokset.

8. Aktivoitu puuhiili:

aktivoitu Charcoal

Kristallipohjainen kemikaali hiilellä tekee siitä täydellisen hampaiden valkaisuun ja yellownessin hoitoon. Hiilijauhetta voidaan sekoittaa säännöllisesti hammastahnaan joka päivä parhaiden toivottavien tulosten kanssa.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä Earaches

9. Onko runsaasti vettä:

Omistaa Plenty of Water

Vesi auttaa puhdistamaan rutto ja lika hampaisiin. Se myös huuhdotaan myrkyt ja bakteerit suussa. Ottaa 10-12 lasillista tavallista vettä auttaa kovettelemaan keltaisia ​​hampaita. Siihen liittyy paljon muita etuja. Varmista kuitenkin, että sinulla on suodatettua vettä. Tämä on yksi parhaista ja edullisimmista ideoista keltaisten hampaiden hoidon tavoitteiden saavuttamiseksi.

10. Vetyperoksidi:

Vety Peroxide

Vetyperoksidin, veden ja leivontaan tarkoitetun soodan yhdistelmä on mahtava koti- korjaus keltaisille hampaille. Tietää, miten keltaisia ​​hampaita parannetaan käyttämällä vetyperoksidia. Tässä sinun täytyy sekoittaa vain kaksi teelusikallista vetyperoksidia noin kolmeen spoonfuls leipomo sooda ja sekoita tämä hammastahnaa ja harjaa. Sinun on kuitenkin varmistettava, ettei vetyperoksidia aiheudu ärsytystä. Jos näet, silloin sinun on pestävä suusi välittömästi.

11. Banaani vähentää keltaisia ​​hampaita:

Banaani

Jos haluat tietää, kuinka päästä eroon banaanikuoresta, sinun on käytettävä tätä tekniikkaa noin 3-4 kertaa viikossa. Tässä sinun tarvitsee vain ottaa pieni banaanikuori ja hieroa sitä hampaallesi, kun valkoinen osa koskettaa hampaiden pintaa. Banaanilla on runsaasti mineraalisisältöjä, ja nämä sisältävät mineraaleja, kuten rautaa ja mangaania, jotka puolestaan ​​auttavat palauttamaan valkoisuutta.

12. Kurkuma saada valkoiset hampaat:

Kurkuma

Tämä on eräs ikärakenteesta vanhainkodeissa keltaisia ​​hampaita varten anti-septisen ja valkaisevia sisältöineen. Ota vain kurkumaa ja laske harjasi siihen. Nyt harjaat hampaasi muutaman minuutin ajan. Nyt käännä suusi ja harjaa normaalilla hammasliimalla. Jatka tätä kahdesti päivässä, kun harjaat säännöllisesti ja näet pian vaikutukset.

13. Tumma suklaata:

Tumma Chocolates

Onko tämä jo kuulosta super yummy? Hyvä uutinen on, että tummat suklaat ovat myös ratkaisu kysymykseen siitä, miten valkoisia keltaisia ​​hampaita. Tätä varten sinun tarvitsee vain ottaa pieni, puhdasta, tummaa suklaata, joka moukata sitä tavalliseen tapaan. Paitsi että tumma suklaa on hyväksi terveydelle, se estää myös hampaiden värjäytymisen.

14. Cheese Cures keltaiset hampaat:

Juusto

Sinun täytyy ihmetellä, miten yummy tämä luettelo tulee olemaan tämän yhden yummy-ainesosan kanssa. Kyllä, sinun pitäisi kuluttaa ainakin pieni pala juustosta jokaisen aterian jälkeen kotiin korjaamiseksi keltaisille hampaille. Tämä johtuu siitä, että juusto kasvattaa kehon pH-tasoa ja myös vähentää aterian jälkeen kertynyttä happoa. Tämä estää emaloinnin eroosion ja myös hampaiden värjäytymisen.

15. Porkkanat:

Porkkanat

Nämä rapeat, raaka porkkanat ovat täydellinen ratkaisu kuinka päästä eroon keltaisista hampaista. Uskotaan, että nämä raaka porkkanat auttavat paljon säilyttämään happo-alkalinen tasapaino ja myös auttaa pitämään bakteerit pois suusta. Lisäksi porkkanat tunnetaan myös luonnollisiksi puhdistusaineiksi, joten voit yksinkertaisesti porkkanoita päivittäin saada hyviä tuloksia.

16. Maito ja kurkuma Tee hampaat valkoiseksi:

Maito

Joka tapauksessa maitotuotteet tunnetaan todellisina hyviä tapoja kasvattaa mineraaleja ja pitää happo ja emäksinen pois suusta. Kuten olemme jo maininneet juustoa, nyt myös maitoa ja jogurttia tai juustomassaa sanotaan olevan erittäin hyvä puhdistusaine keltaisille hampaille ja hyvät bakteerit tukevat huurtuneiden bakteerien pitämistä suusta ja estävät siten eroosion.

17. Kynsilakka:

mausteneilikka

Kynsilakkaöljyn käyttö on vielä eräs hyvin vanha luontainen kodinhoito, jota on käytetty ja joka on myös osa monien lääkkeiden luetteloita ja kirjoja. Kuinka päästä eroon keltaisista kannoista hampaisiin, lue tämä aihe.

 • Käyttö on myös hyvin yksinkertaista, koska kaikki sinun tarvitsee vain ottaa jonkin verran kynsiöljyä ja sitten hieroa hampaasi, kun olet harjattu tavalliseen tapaan.
 • Tämä auttaa paljon säilyttämään kellertävän värisävyn.
 • Muista myös enemmän määrä kynsiöljyä on myrkyllistä.

18. Apple Cider Vinegar:

Omena Cider Vinegar

Käytä omena-siiderietikkaa saadaksesi täydellisen kuohuviinit, valkoiset hampaat. Siinä on tiettyjä ominaisuuksia, jotka voivat puhdistaa hampaasi hyvin. Sinun on kuitenkin varmistettava, ettet käytä tätä korjausta liian usein. Voit tehdä tämän vain noin 20 päivän välein ja vähintään yhtä parhaan tuloksen kaikilta osin.

19. Flossing:

hammaslangan

Suurin osa harjasta hampaita ja myös puhdistaa kielemme mutta eivät tiedä, että on olemassa paljon tahroja, joita ei voida poistaa vain harjaamalla. Tämä on yksi keltaisen hampaiden tärkeimmistä syistä. Siksi myös hammaslanta on yhtä tärkeä. Hammaslangat ovat helposti saatavilla kaikissa lääketieteellisissä myymälöissä ja sen käytön on erittäin tärkeää pitää hampaasi huolellisesti ja pitää ne myös valkoisina.

20. Kookospähkinä voi päästä eroon keltaisista hampaista:

kookospähkinä Oil

Tämä on varmasti outoa, mutta se on tosi tosiasia, että suukappaleesi yksinkertainen kookospähkinäöljy voi tehdä ihmeitä suusta ja erityisesti ikeniäsi. Voit sitten pestä suusi tavallisella vedellä ja harjaamalla tavallisella hammastahnalla. Voit muutoin ottaa kookosöljyä puuvillakankaaseen ja hioa sen kanssa.

21. Seesamiöljy:

Seesami Oil

Tämä on toinen erittäin vanha koti-korjaustoimenpide eroon keltaisista hampaista ja saada takaisin kuohuviinit valkoiset hampaat. Miten valkaista keltaisia ​​hampaita käyttämällä seesamiöljyä kotona?

 • Tätä varten sinun on otettava noin kaksi rkl seesamiöljyä ja nyt pyöritä sitä suussa.
 • Sinun pitää jatkaa tätä noin 8-10 minuuttia ilman nielemistä.
 • Nyt sinun on puhdistettava suusi lämpimällä vedellä.
 • Sinun on myös tehtävä se joka päivä tyhjään vatsaan heti hampaiden harjaamisen jälkeen.

22. Tryffeliöljy:

Tryffeli Oil

Tämä ei ole nopea, mutta todella vakaa kodinhoito keltaisille hampaille.

 • Tämän vuoksi sinun täytyy ottaa tryffeliöljyä pieneen kulhoon.
 • Nyt upotetaan hampaasi harjakset tähän öljyyn.
 • Nyt voit levittää säännöllisen hammastahnan harjallesi ja yksinkertaisesti harjaat hampaasi samalla.
 • Sinun on tehtävä joka päivä jokaisen aterian jälkeen parhaat tulokset.

23. Pähkinät keltaisille hampaille valkoisiin hampaisiin:

Saksanpähkinät

Tämä on yksi erittäin suosittuja ja tehokkaita koti-korjaustoimenpiteitä keltaisia ​​hampaita valkaisuun. Pähkinöitä kutsutaan luonnollisiksi puhdistusaineiksi ja hampaiden varovasti pestävät saksanpähkinöitä sanotaan hampaiden hilseilemiseksi hyvin. Tämä myös estää bakteerien kasvavan suussa.

 • Ota 3-4 saksanpähkinää ja murskata ne kauniiksi karkeaksi jauheeksi.
 • Nyt vain hankaa hampaasi tämän kanssa.

24. Oliiviöljy:

Oliivi Oil

Yksinkertainen oliiviöljy on erittäin hyvä luonnollinen hampaiden valkaisu. Etkö tiedä, miten päästä eroon keltaisista hampaista oliiviöljyllä, noudata alla olevaa yksinkertaista menetelmää.

 • Just dip your hammasharja on pieni kulho oliiviöljy ja harja hampaita sen kanssa.
 • Jälkeenpäin puhdista puhtaalla kylmällä vedellä ja harjaa normaalisti minkä tahansa hammaslakan kanssa.
 • On parasta toistaa tämä korjaus noin 2-3 kertaa päivässä.

25. Selleri paranna keltaisia ​​hampaita:

Selleri

Seerumin selleri lehdet ihmeet hampaan ja kumit. Tämä on myös luonnollinen kodin korjaustoimenpide, joka poistaa keltaisuutta hampaissa ja poistaa huonoja tuoksuja ja ientulehdusongelmia.

 • Ota vain muutamia sellerilehtiä ja pureskele sitä aina, kun voit koko päivän, ja näet hyvät vaikutukset pian.

Valkoiset hampaat ovat kiehtovaa jokaiselle ja tiedä, miten päästä eroon keltaisista hampaista on myös erittäin tärkeä. Voit kokeilla näitä luonnollisia kodin korjaustoimenpiteitä keltaisia ​​hampaita säännöllisesti.

Leave A Comment

55 + = 58