25 Merkittävä sanskritin vauvojen nimet vastasyntyneille tytöille ja pojille Tyylit elämässä

Sanskrit on kaikkien muiden ihmisten tuntemien kielten kulmakivi. Sanskritin nimet ovat varsin hämmästyttäviä ja lapsille (sekä pojille että tytöille) on olemassa joitain Vedoksen nimiä. Tämä artikkeli auttaa sinua löytämään parhaat nimiä 25 parasta ainutlaatuista ja kaunista sanskritilaista vauvan nimeä merkityksillä.

sanskritin Baby Names

Ainutlaatuiset sanskritinimet pojille ja tytöille merkityillä:

Löydämme täältä ja mainitsen 25 tyttärien ja poikien parhaita onnen nimiä.

Vauvojen nimet sanskritissa:

1. Aadrika:

Tässä on kaunis sanskritin vauvan nimi sanskritissa pikkutyttösi varten. Kuten muillakin, tämä nimi tulee myös kauniiseen merkitykseen. Aaddrika tarkoittaa "vuori". Se tarkoittaa naista, joka on vahva ja kova kuin vuori. Nimi on myös eri merkitys, "taivaallinen".

2. Avni:

Nimi Avni on myös melko kaunis naiselle. Sana avni merkitys on "maa". Tämä sanskritin nimi tytöille voisi olla sinun valintasi, jos haluat harvinainen nimi.

Katso lisää: Muslimien tyttöjen nimet

3. Charvi:

Etsitkö sanskritin nimiä? Täällä on ainutlaatuinen vauvojen tytöille. Charvi on yksi tyttöjen parhaista sanskritin lasten nimistä, mikä tarkoittaa "kaunista naista". Vauva on varmasti kaunis, että hänen vanhempansa ovat päättäneet nimetä hänet tällä nimellä.

4. Erisha:

Sana Erisha merkitsee "puhetta" ja on harvinainen ja ainutlaatuinen. Nimi on varsin tarttuva ja kuulostaa myös korville. Tämä voidaan sanoa olevan yksi klassisimmista sanskritin nimeistä tytöille ja sitä käytetään yhä täydessä vauhdissa.

5. Gauravi:

Gauravi on toinen sanskritin nimi tytöille. Nimi on niin hyvä, ettei sitä voida arvostaa tarpeeksi. Gaurvi tarkoittaa "ylpeyttä". Se merkitsee Lady valtava kunnioitusta. Se on kuninkaallinen nimi.

6. Gayatri:

Yksi arvostetuimmista sanskritin nimistä vauvojen tytöille on Gayatri, joka liittyy jumalien ja varhaisten hindujen dharman esimiehiin. Nimi kuvailee antiikin muinaisten Vedojen Äitiä. Nimi on yhteinen ja hengellinen.

7. Lakshita:

Tässä on todella hyvä hindu sanskritin nimi. Tämän nimen merkitys on "tunnistaa". Sana on todella tarttuvaa ja sopii lähes kaikkiin tyttöihin. Sana kuvailee tässä tytön tytön asennetta ja hänen luontoaan ihmisenä.

8. Lavi:

Tämä on aika hyvä nimi rohkealle naiselle. Nimi määrittelee tytön rohkea luonne. Sanan Lavi merkitys on "leijona". Lyhyt nimi sopii parhaiten vauvojen tytöille ja sillä on positiivinen merkitys.

9. Malavika:

Malavina tarkoittaa Malawan prinsessa. Tämä on hyvä ja arvokas sanskritin nimi vauvojen tytöille siellä. Nimi tarkoittaa, että tytöllä, joka on nimetty täällä, ei ole muuta kuin prinsessa.

10. Nivedita:

Se, joka on omistettu palvelemaan ihmisiä. Tämä on hyvä Hindu sanskritin vauvan nimi. Maailmassa on paljon tunnettuja hindulaisia ​​naisia, jotka nimetään nimellä Nivedita.

11. Uttarika:

Täällä meillä on toinen ihana sanskritin nimi tytöille. Nimi Uttarika nimeltään "ylittää joki". Tämä on yksi hienoimmista nimeistä siellä ja sopii tytöille, jotka ovat rauhallisia ja melko kurinalaisia ​​4-vuotiailta tai kuukausilta.

 Katso lisää: Tamil tyttövaatteita

Baby Boy nimet sanskritissa:

Katsotaanpa täältä mainituista 17 parhaasta sanskritin poikavaimennelistasta yksi kerrallaan.

1. Arayn:

Tämä on yksi parhaista sanskritin pojan nimistä, joka alkaa "a": lla. Nimi on varsin tarttuva ja sopii kehoon hienosti. Tämän nimen nimi on "jalo". Se osoittaa sivistyneen ja kurinalaista henkilöä. Nämä ovat yksi niistä nimistä, jotka parantavat mainetta ja asemaa. Kuka ei halua muistaa tällainen kaunis nimi? Nimiä pidetään parhaina sanskritin pojalle, joka tuo sen listan kärkeen.

2. Adhrit:

Tämä nimi tarkoittaa Herra Vishnua. Se on melko arvokas nimi pojille ja se voidaan antaa mille tahansa hindu poikasta lähes mistä tahansa perheestä. Nimi voidaan helposti kirjoittaa ja muistaa myös. Tämä sopii poikaan täydellisesti ja voidaan sanoa olevan yksi parhaista sanskritin pojista pojille.

3. Dhanush:

Dhanush on melko älykäs nimi pojille siellä. Termin Dhanush merkitys on "jousi". Nimi on melko kaunis ja se sopii melkein kaikille miehille lapsille. Tämä voidaan sanoa olevan yksi parhaista nimistä poikia, jotka vanhemmat pitävät sanskritin nimeä. Jos etsit joitain parhaita sanskritin poikien nimeä, tämä saattaa olla täydellinen lapsellesi.

4. Jatasya:

Jatsya tarkoittaa "merta". Tämä on vielä uusi hämmästyttävä nimi sanskritin pojille. Nimi kulkee persoonallisuuden kanssa ja voidaan sanoa olevan yksi hienoimmista poikabien nimeistä sanskritissa. Nimi on tarttuva ja ylpeilee ainutlaatuiset ja harvinaiset sanskritin poikabien nimet.

5. Jagrav:

Etsitkö sanskritin nimiä? Tässä on sinulle loistava nimi. Termin Jagravin merkitys tarkoittaa "herätetystä". Termi todella kaunis ja kuulostaa hyvältä. Yksinkertaisesti voidaan selvittää tämän nimen nimi, jos he ovat tietoisia sanskritin nimistä. Tämä on yksinkertainen ja helposti ymmärrettävissä.

6. Nirbhay:

Termin Nirbhayn merkitys on "peloton". Se tarkoittaa joku, joka ei pelkää mitään. Se on loistava päätös nimetä poikavauva tällä nimellä, jotta hän kasvaa rohkeaksi mieheksi, jota maassamme ei ole. Nimiä on käytetty useissa tunnetuissa sanskritilaisissa runoissa ja tarinoissa. Tämä on yksi hienoimmista sanskritin nimistä.

7. Siddhanath:

Sanskritin nimet tunnetaan niiden ääntämisestä ja kauniista merkityksistä. Tämä ei ole erilainen. Nimi on hyvin houkutteleva ja sopii melkein mihin tahansa poikavauvaan. Tätä voidaan pitää yhtenä parhaista sanskritien nimistä pojille poissa. Kuka ei halua nimetä nimeä, joka tarkoittaa "Herra Shivaa" ja on hyvä sanskritin poikavauva, joka alkaa ".

8. Yuvan:

Yuvan tarkoittaa vahvaa ja terveellistä ja viittaa Lord Shivaan. Se on moderni sanskritin pojan nimi. Kun vauva kasvaa, hän varmasti pitää itsensä onnekas, että hänet nimetään tällä nimellä.

9. Nilay:

Nilay on toinen ainutlaatuinen sanskritin poikavauva. Termin Nilay merkitys on "koti". Nilay voisi olla sinun valintasi, jos etsit jotain ainutlaatuista ja ulos laatikosta.

10. Sambhav:

Hindi on yksi sana- ritiin perustuvista ensisijaisista kielistä. Sambhav-niminen tarkoittaa "manifestoitua". Nimi tarkoittaa myös "syntynyttä". Se on yksi hienoimmista nimistä, jotka soveltuvat sanskritin pojille.

11. Sashwat:

Sashwat tarkoittaa "pysyvää". Tämä on yksi parhaista sanskritin pojista ja on moderni. Vaikka et olisi kuullut tätä nimeä paljon, se on suosittu nimi Pohjois-Intiassa.

12. Samarth:

Tämän nimen merkitys on "tehokas". Tämä on todella hyvä nimi pojille ja voidaan sanoa olevan yksi parhaista nimistä pojille, jotka ovat valmiita tekemään jotain hyvää elämässään. Nimi kantaa raskasta positiivista painoa.

13. Ojas:

Tämä on yksi ainutlaatuisista sanskritinimistä pojille. Nimi kuulostaa melko erilaiselta, ja merkitys eroaa muistakin. Nimi Ojas tarkoittaa "loistoa". Se selittää jonkun luonteen, tässä tapauksessa, että vauva on nimetty.

14. Saket:

Saket on yksi hindujen poikien parhaista nimistä. Nimi on sanskritin alkuperää ja tarkoittaa "taivasta". Nimi on varsin hyvä nimi pojille.

15. Madhav:

Madhav on sanskritin pojan nimi, joka alkaa "m": lla. Se viittaa Lord Krishnaan ja on yleinen pojanpoika. Jos olet Krishna-jumalallinen palvojana, tämä voisi olla sinun valintasi paljon.

16. Jaideep:

Tämä on toinen poikavauva, joka alkaa s-serkritin j: llä. Yleisimmin viitattu Herra Krishnaan, Jaideep tarkoittaa "voittoa valolle".

17. Girik:

Tämä voi olla täysin uusi sinulle. Girik viittaa lordi Shivaan ja voit nimetä uudeksi syntyneeksi tämän pojan nimen, joka alkaa s-serkritin g: llä.

Katso lisää: Marathi Baby Boy nimet

Sanskritin vauvojen nimet kaksosille:

  1. Amar ja Amir: jos sinulla on vauva poika, Amar ja Amir voivat olla heidän nimensä. Amar tarkoittaa Jumalaa ja Amirmeans rikkaita.
  2. Aarav ja Arnav: Aarav ja Aarnav ovat vielä yksi ainutlaatuinen kaksoispeleiden nimi. Aarav tarkoittaa ääntä ja Arnav tarkoittaa "levottomuutta".
  3. Arun ja Arjun: Toinen poikaystävä, joka alkaa A: lla, on Arun ja Arjun. Arun tarkoittaa "punaista, aamun värin" ja Arjun tarkoittaa "Arjuna".
  4. Disha ja Divya: Disha tarkoittaa "suuntaa" ja Divya tarkoittaa "jumalallista". Tämä voisi olla tytön kaksinaamaisen vauvan nimi.
  5. Dhuni ja Damini: tämä ainutlaatuinen tyttövauva twin nimi tarkoittaa "joki" ja jälkimmäinen tarkoittaa "salama".

Listatut nimet ovat melko ainutlaatuisia, kun taas jotkut ovat suosittuja. Ota hyvää aikaa päättää paras ja hyvä nimi lapsellesi. Olemme listanneet parhaimmat perinteiset erät erästä varmistaaksemme, että vähennämme jännitystä etsimällä vastasyntyneen nimen. Ota rauhassa!

Leave A Comment

− 2 = 1