25 Lista miesten ja naisten kengänmerkeistä Intiassa

Kengät, vaikka alunperin tarkoituksena oli suojella ja lohduttaa jalkoja, eivät ole enää tullut koristeeksi vaan myös tyyliä ja lausuntoa. Christian hierarkia uudelleen luettamalla uudelleen, henkilö saattaa kantaa vaatteitaan, mutta kengät kuljettavat henkilöä!

ylin shoe brands in india

Paras kenkämerkit Intiassa:

Valittaessa aina mennä merkkituotteiden kengät. On olemassa monia alkuun kengän tuotemerkkejä, jotka voimme poimia kuitenkin myös tässä yksityiskohtaisesti kengän tuotemerkit luettelo henkilö tarvitsee valita huolellisesti perustuu lausunnon he haluavat tehdä. Voi niin tapahtua, että monet teistä eivät välttämättä ole tietoisia kaikista kengän tuotemerkeistä, joten tässä tuodaan sinulle luettelo parhaista kengän tuotemerkkeistä, parhaista kengänmerkeistä, joita voisitte varmasti mennä!

1. Salvatore Ferragamo Italia Kenkänauha miehille:

Salvatore Ferragamo Italia shoes for men

Tämä on yksi miesten parhaista kengänmerkeistä. Laajasti tunnettu italialaisista "mökeistä" ja muodikkaista kengistä, tämä brändi on houkutteleva ja mukava.

2. Christian Louboutin kengät naisille:

kristillinen Louboutin shoes for women

Ylhäältä huomattu ja halutuimmista kengän brändi on Christian Louboutins. Patentoitu, punaisella pohjalla kauniisti muotoillut naisten kengät ovat jokaisen naisen unelma.

3. Allen Edmonds Kengät miehille:

Allen Edmonds shoes for men

Tämä miesten kenkien merkki tunnetaan kestävästä muotoilustaan ​​ja kengän kyvystä kestää kaikenlaista säätä. Monimutkainen kuvio on vain ylimääräinen bonus tyyliasiakirjallesi.

4. Aldo Kengät naisille:

aldo shoes for women

Aldo on yleensä tuotemerkki, kun puhutaan räätälöidyistä pusseista. Aldo ei kuitenkaan ole ainoastaan ​​pussit, jotka on tehty kauniisti. Kengät ehdottomasti kuolevat.

5. Miesten Aldo-kengät:

Miesten brand Aldo shoes

Kuten edellä on todettu, vaikka Aldo on yleisesti käytetty naistenpussit, Aldo-miesten kengät ovat yksi parhaista sijoittuneista. Se on muodikasta kenkiä tai lenkkareita - Aldo on yksi brändi, joka etsii.

6. Dior Kengät naisille:

Dior Shoes for women

Christian Dior on yksi korkeimmista eniten sijoittuneista naisten kengän tuotemerkeistä. Olkoon se pumput, balettitasot tai saappaat, jos se on Christian Dior, se on ehdottomasti kaunis ja on oltava sinulle naisille!

7. Bruno Magli Miesten kengät:

Bruno Magli shoes for men

Tämä on yksi Manly-kenkien tuotemerkkeistä. Laatu brändi on aina miesten valinta. Jos aiot hääjuhliin tai vastaanotoksiin, niin tämä brändikengät ovat paras vaihtoehto miesten. Tukevat, kauniit nahkakengät ovat ainutlaatuisia. Jos olet muodikainen kengät sellainen kaveri, niin tämä on varmasti eräänlainen brändi.

8. Jimmy Choo kengät naisille:

sorkkarauta Choo shoes for women

Toinen hyvin tunnettu ja hyvin juhlittu suunnittelija naisten kengät tuotemerkki on Jimmy Choo. Saat hyvän malliston eri lajikkeista tässä tuotemerkissä. Talousarvion parinpari kenkiä varten tämä on paras aina. Löydät hyviä asiakasarvosteluja tästä brändistä, naiset pitävät tämän merkkituotteiden kengistä napata huomiota.

9. Berluti-kengät miehille:

Berluti shoes for men

Toinen hyvin tunnettu brändi, mutta tämä on miehille. Berlitin kengät tunnetaan paitsi kestävyytensä lisäksi myös seksuaalisuudestaan! Kauniisti muotoillut kengät ovat ehdottomasti ostettuja miehille, jotka pitävät muodikkaista kengistä.

10. Manolo Blahnik Naisten kengät:

Manolo Blahnik shoes for women

Manolo Blahniksista on tullut tyylisuunnitelma työskenteleville naisille kaikkialla. Kodikas mutta seksikäs pumput ja asunnot eivät vain pidä jalat onnellisina, mutta myös seksikkäinä! Käytä heitä työskentelemään, puolueisiin, kaikkialle ja kaikkialle Manolo hyväksytty paikka!

Katso lisää: Cool kengät miehille

11. Kenneth Cole Miesten kengät:

Kenneth Cole shoes for men

Musta nahka, terävä kärki miesten kengät ovat tyyliä, jonka haluat tehdä? Kenneth Cole on sitten tuotemerkki kengistä. Hämmästyttävä merkki ja mukava muotoilu tekevät miesten kenkien tämän miehistön parhaiten.

12. Chanel-kengät naisille:

kanava shoes for women

Yleensä tunnetuista hajusteistaan ​​ja kosmeettisista tuotteistaan, Chanel on nyt myös huippumerkki naisten kengissä ja pussissa. Kengät ovat tyylikkäitä ja kauniita, mutta ehdottomasti ei ole kompromisseja, joissa on mukavuutta - sinun on pidettävä jalat onnellisina!

13. John Varvatos Kengät miehet:

Johannes Varvatos shoes for Men

John Varvatos tunnetaan pääasiassa vintage-miesten hajusteistaan, ja se on tarjolla myös miesten kenkien osalta. Nahkaiset, tukevat ja suunnitellut kappaletta ovat miehiä ja kauniita samanaikaisesti. Menkää pari, kaverit!

14. Naisten erityiset Prada-kengät:

Naisten special Prada shoes

Prada on yksi suosituimmista brändeistä, ja se on ollut jo pitkään naisten vaatteiden ja hajusteiden suhteen, mutta tiesitkö, että se on yhtä suositeltavaa naisten kengissä? Ei? No, nyt teet! Tyylikäs ja seksikäs muotoilu ei ole pelkästään sen päivän järjestys, kun se on vaatteita, joista puhumme, Prada tekee myös seksikkäitä kenkiä!

15. Prada Miesten kengät:

Prada shoes for men

Prada ei ole enää vain naisten vaatteita, kuten yllä on kerrottu - mutta ei vain naisille! Prada-miesten kengät ovat yhtä komeasti muotoiltuja kuin miesten päällään!

Katso lisää: Naisten muotikengät

16. Gucci Naisten kengät

Gucci shoes for women

Gucci on toinen ylimmän ja hyvin tunnetun naisten vaatteiden ja hajusteiden merkki, ja se on ollut jo vuosia. Ja he myös harjoittelevat kenkiä! Tarvitsemmeko lisää sanoa? Katsele vain, ja putoat peruuttamattomasti rakastuneiksi.

17. Gucci Miesten kengät:

Gucci shoes for men

Gucci, kuten Prada, ei ole pysähtynyt vain naisille. He pyrkivät myös rakastamaan miehiä! Jos sinulla on epäilyksiä, voit ostaa sen jälkeen, kun tarkistaa asiakkaiden arvostelut E-kaupankäynnin verkkosivustoilla. Saat hyvää kohteliaisuutta tälle brändille. Kokeile tätä kenkiä farkuilla hyvän näköisen. Tämä brändi on kaiken jokaiselle miehelle - kaikki mitä tarvitset on näyttää.

18. Louis Vuitton Kengät naisille:

Ludvig Vuitton shoes for women

Louis Vuitton on jälleen laajalti tunnettu brändi - paitsi pussit, mutta myös kengät. Markkinoilla tämä brändi tunnetaan trendistään ja tämä brändi voitti ylellisyyttä merkin hinnan vuodesta 2006 vuoteen 2012. Tämä on tunnettu kalliista kengistä. Seksikäs saappaat ovat tilaus on LV, mitä yrität kokeilla. Katso ja rakkaus, naiset!

19. Dolce & Gabbana Miesten kengät:

dolce &Gabbana shoes for men

Dolce & Gabbana on yksi niistä kotitalouden nimistä, joita kukaan ei voi unohtaa. Kohtuullisen hinnoitellut mutta silti suunnitellut kengät eivät ole vain hyvän näköisiä, vaan paremmin kuluvat. Miehet, tämä on sinulle!

20. Giuseppe Zanotti Naisten kengät:

naiset's Giuseppe Zanotti Shoes

Toinen Pariisin brändi, joka tekee sinusta haluaa viettää kaikki rahat kengille! Nämä suunnittelija-kengät ovat kauniita, kauniita ja hämmästyttävän edullisia. Haluat napata molemmat kädet naiset, nämä ovat ihmeitä jalkojesi kohdalla!

Katso lisää: Parhaat kengät

21. Nike Kengät miehet:

Nike shoes for men

Oletko vaeltaja, perheesi juoksija? No, sitten Nike on juuri sitä mitä etsit. Nike on maailman tunnetuin lenkkarit ja urheilukengät. Ja sinun pitäisi varmasti olla ainakin yksi pari, kaverit. Jatka, vain tee se!

22. Burberry Kengät naisille:

sadetakki Shoes for Women -22

Naiset tuntevat kauniista ja tyylikkäistä malleistaan, jotka nauttivat tästä tuotemerkistä balettihuoneille ja kiiloille. Täydellinen asennettu ja saat hyvää palvelua, jos ostat verkkokaupoissa. Mukava ja viileä - ne vain näyttävät tuoreilta ja kauniilta!

23. Adidas Kengät miehille:

adidas shoes for men

Koripallopelaaja? Vai onko Baseball? Kaikki urheilulasit, pari Adidaksen kenkiä on oltava. Mukava muotoilu ja tukeva meikki ovat vain osa Adidaksen kengistä. Adidas-tuotemerkki on urheilijoille erityinen. Hyvä kokoelma laaja valikoima lajikkeita.

24. Michael Kors Naisten kengät:

Michael Kors shoes for women

Michael Kors on laaja valikoima naisten laukkuja. Saat paljon huomiota ja kohteliaisuuksia ystävillesi. Tämä on oikea valinta mihinkään erityiseen retkiin. Saat eri värejä tämän parin markkinoilla kuin oman valintasi mukaan.

25. Hugo Boss Miesten kengät:

Hugo Boss shoes for men

Hugo Boss ei ole vain yksi maailman suurimpia päättäjiä miesten lompakoista ja hajuvesiä, mutta myös nahkakenkiä. Olkoon se kengät, tai muodolliset kengät tai jopa lenkkarit. Miehet, haluatko näyttää pomoilta? Sitten Hanki Hugo Boss! Kun ostat tämän kengän, kokeile hyvä koko, koska nämä kengät ovat vähän isoja. Jos kengän koko on 8, niin osta 7. Muotoilun elementti on täydellinen.

Merkittyjä kenkiä on saatavilla markkinoilla, mutta kun haluat ostaa hyviä ylellisyyksiä ja merkkituotteita, tarkista ensin laatu. Muista, merkkituotteet ovat saatavilla budjetillasi alhaisesta korkeaan, joten tutkimus on hyvä. Merkkikengät tunnetaan laadustaan, mikä on tärkein syy brändille. Saat hyvää tyydytystä ostopakkausten jälkeen. Nappaa se.

Leave A Comment

− 5 = 4