25 helppoa Natural Home korjaustoimenpiteitä varten snoring Tyylit elämässä

Oletko joku, joka kärsii ongelmasta tai kuulee puolison kuoron joka ilta? Kuorsaus on yksi ehto, joka vaikuttaa paremmin kuin me. Se ei ole mikään, joka johtaa epämukavuuteen kehossa, vaan se on jotain, joka aiheuttaa äärimmäisiä ongelmia lähellä nukkuvalle henkilölle. Jos kuorsauksen ongelmat ovat vallitsevia pitkään, se voi vaikuttaa myös unen laatuun. Jos et halua häiritsevää unta eikä häiritsevää suhdetta toverisi kanssa, on parasta noudattaa joitain turvallisia ja terveitä yksinkertaisia ​​kotiin tarkoitettuja korjaustoimenpiteitä pitämään kuorsausta laaksossa.

25 helppoa Natural Home korjaustoimenpiteitä varten snoring Tyylit elämässä

Alla oleva opas antaa sinulle tehokkaimmat keinot kuorsauksen hoitoon ja parempaan uneen. Nämä ovat yksinkertaisia ​​ja parhaita kotiin korjaustoimenpiteitä kuorsaus ongelma. Tarkista heidät ja noudata hyvin, jotta voit ja puolisosi nukkua rauhassa.

Paras Natural Home korjaustoimenpiteitä varten snoring:

1. Tuo muutos nukkumisasentoon:

Nukkumassa Positons

Yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä turvalliseen kodin korjaamiseen, on muuttaa asentoasi ja nukkumisasentoasi. Paljon kertaa niin tapahtuu, että väärät nukkumispaikkamme saavat meidät kuoremaan. Seuraamalla tätä yksinkertaista tapaturmavaikutusta voit todella nähdä hyviä tuloksia ärsyttävän kuorsauksen ongelmasta.

2. laihtua:

Paino and measuring tape

Yksi muista turvallisista tavoista todella auttaa sinua kuorsaamaan on laihtua. On havaittu, että ylipainoiset ihmiset kuorovat enemmän kuin ihmiset, joilla on oikea paino. Jos haluat kodin korjaustoimen, joka auttaa sinua pääsemään eroon tästä ärtyneestä kuorsausongelmasta, tämä on yksi parhaista ratkaisuista.

Katso lisää: Ripuli kotiin korjaustoimenpiteitä

3. Lopeta savu:

25 helppoa Natural Home korjaustoimenpiteitä varten snoring Tyylit elämässä

Tupakointi on toinen tapa, joka aiheuttaa paljon ongelmia, kuten kuorsausta. Jos olet joku, joka etsii homehoitoa kuorsaamiseen, niin yksi yksinkertaisista asioista on lopettaa tupakoinnin tapa. Tämä auttaa sinua pitkän matkan tavoitteiden saavuttamisessa.

4. Lepotilan aika:

Nukkumassa right

Kun sinulla on täydellinen nukkumalli ja nukkunut ajoissa, voit varmistaa, että kuorsausta hoidetaan. On tärkeää nukkua ajoissa ja nousta aikaisin aamulla. 8-9 tuntia unta on mitä tarvitaan. Varmista, ettet nukkunut tai nukkunut. Tämä auttaa kuorsauksen hoidossa tehokkaasti.

5. Harjoittelu lopettamaan snoring:

kunto Exercises 10

Koska tiukka harjoitteluohjelma on joka päivä vähintään 30 minuuttia, se auttaa myös sävyttämään kurkun aiheuttamaa lihaksia. Harjoituksissa on lisätty hyötyä siitä, että pysyt kunnossa ja aktiivisena. Tämä on yksi luonnollisista kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä, joita voit käyttää kuorsaukseen. Varmista, että noudatat sitä säännöllisesti. Tässä kurkkuharjoitukset ovat ihanteellinen tapa saada oikeat tulokset.

Katso lisää: Luontaiset korjaustoimenpiteet selkäkipu

6. Lopeta alkoholin saaminen:

alkoholi Weight

Yksinkertainen ja helppo seurata kotiin korjaamiseksi kuorsaus kysymyksiä on lopettaa alkoholin juominen. Se auttaa sinua pitkään saavuttamaan haluttu tulos kuorsaukseen. Sanotaan myös, että juominen 3-4 tuntia ennen nukkumaanmenoa tekee tilanteesta pahempaa. Tätä tapaa on vältettävä näkyvien tulosten varalta.

7. Puhdista nenän kautta:

Koti Remedies For Snoring -nasal passage

Hyvä tapa ehkäistä ja hoitaa kuorsausta on poistaa nenän kautta hyvin ennen kuin aiot nukkua joka yö. Tämä varmasti auttaa sinua saamaan tuloksia kädessä, missä parannuskeino on kyse.

8. Käytä kosteuttajaa:

Käyttää a Humidifier

Yleensä huoneen kuiva ilma pyrkii ärsyttämään nenän kautta kulkevia kalvoja ja tämä johtaa kuorsaamiseen. Pidä kostutin huoneessasi, voit pitää ilmalla kosteaa ja siten kohdella kuorsaa täydellisellä tavalla.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä Bad Breath

9. Vältä kofeiinia:

Välttää coffee cup

Niille, joilla on säännöllisesti kuorsausta, tulisi välttää kofeiinin ottamista vähintään 2-3 tuntia ennen nukkumista. Tämä auttaa hoidossa hyvin.

10. Piparminttikontrollin kuorsaus:

Piparminttu Leaves

Joka ilta ennen nukkumaanmenoa, miksi ei ole lämmin piparminttua, joka tyhjentää nenäsi ja kurkkasi ennen kuin yrität yöksi. Piparminttu helpottaa myös nenä- ja kurkunpäällysteiden kaventumista, mikä estää ylimääräisen ilman kulkeutumisen estäen siten kuorsauksen.

11. Pidä pääsi:

Levätä using Pillow

Kun makaa sängyssä yöksi, varmista, että päätysi on hieman kohonnut, jolloin pääsi lepää muutaman tuuman kehon tasosta. Tämä on tavallinen temppu ja hyvä korjaus kuorsaamiseksi, sillä nyt luo esteitä polussa, joka yhdistää pehmeän suulakkeen ja nenän ontelon, estäen näin ylimääräisen ilman imeytymisen ja aiheuttavan mölyä ääniä.

Kardemumma:

Vihreä Cardamom

home korjaustoimenpiteitä varten snoring myös käyttää kardemumma kuin nenän ontelo selkeämpi. Kardemumma sattuu olemaan hyvä decongestantti, joka on silloin, kun nenän ontelo käytön lopettamiseksi antaa ilman kulkea helposti ilman esteitä. Selkeän nenän tilan ansiosta nyt kuorsausmahdollisuudet vähenevät voimakkaasti. Saada sekoitus kardamomijauhetta vedessä ja juoda sitä.

13. Pidä pöly pois:

pöly allergy

Pölyhiukkaset huoneessasi asettuvat nenän onteloon ja muodostavat tukoksen. Jos sinulla on huono kylmä, tahmea liman lisäksi auttaa pölyhiukkasten majoituksessa. Tämä voi olla ensisijainen lähde ongelmallesi ja pitää pölyä nukkumisalueelta voidaan lisätä kuorsauksen korjaustoimenpiteiden luetteloon.

14. Nettle:

Nettles tea

Usein kuorsaus voi aiheuttaa pöly allergeeneja, jotka aiheuttavat turvotusta tai tukkeutumista ilmakäytävään. Saadaksesi tämän alas siemailla jotain lämmin nokkoset teetä ripottele kalkkia ja hunajaa ennen nukkumaanmenoa ja nähdä kuorsaus katoavat. Nettle on myös yksi parhaista kotiin korjaustoimenpiteitä kuorsaus ongelma.

15. Oliiviöljy:

25 helppoa Natural Home korjaustoimenpiteitä varten snoring Tyylit elämässä

Luonnollisia korjaustoimenpiteitä kuorsaukseen kuuluu myös oliiviöljy, joka tunnetaan anti-inflammatorisista ominaisuuksistaan. Oliiviöljy paitsi rauhoittaa käytävää alaspäin, mutta myös sallii rauhoittavan tulehdustasi siten, että ontelon lähellä oleva turvotus vähenee ja kurkun kuristuksia voidaan hallita. Tällä tavoin voit pitää kuorsaasi pitkin. Tämä kodin korjaustoimenpide voi poistaa sinun

16. Kosteus:

rehydration

On aina suositeltavaa pitää kehosi perusteellisesti hydratoituna, kun on kyse kuorsaamista ongelmista. Kovettuminen on kuitenkin rajoitettu vain orgaanisiin hedelmämehuihin ja veteen luonnollisesti jättäen pois alkoholin tai alkoholijuomat. Nivellesi kurkkuun ja nenäsi pehmeästä kitasta erittyy eritteet, ja nenäsi on yleensä tahmeaa ja paksua kuivumista vastaan ​​ja oikea kosteus voi pitää ne sileinä, mikä vähentää kitkaa.

17. Kamomilla:

Kamomilla Tea

Kamomilla on kasviperäinen kukka, joka pitää tärkeänä joillakin parhaista kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä. Kamomilla keittämisen teetä muodossa voi olla hyvä helpotus kurkkuun, koska se on anti-inflammatorinen ominaisuus rauhoittaa ontelotilaa ja rentouttaa lihasten sinews niin että voit olla hyvä yöunet ilman kuorsausta.

18. Kurkuma voi välttyä kuoremalta:

kurkuma spice on a wooden spoon, isolated on white background

Tärkeää intialaista maustetta, jolla ei ole ainoastaan ​​aromia, kurkuma tai haldi kuin mauste, käytetään usein lisätä makua Intian ruokiin. Kuitenkin lukuun ottamatta mausteen kurkuma sisältää myös monia luonnollisia ominaisuuksia, joita se käyttää rauhoittaakseen kurkun lihaksia. Anti-inflammatorinen laatu paranee tulehtuneesta kurkusta ja estää kuorsausta.

19. Hengitysjuoksu:

Jooga breathing exercises 3

Jos ihmettelette, miten lopettaa kuorsaamalla kotiin korjaustoimenpiteitä, voit harjoitella myös yleistä joogahengitystä. Nämä ovat tavallisia hengitysharjoituksia, joita voit istua ja tehdä omassa makuuhuoneessasi. Ennen nukkumaanmenoa, valitse vapaata hengitystä, joka avaa ruuhkaisen nenän ontelon ja helpottaa ilmanvaihtoa ilman, että kuorsaaminen estää kumppanisi.

20. Valkosipuli voi lopettaa häätymisen:

Valkosipuli

Valkosipuli on myös hyvälaatuista tuotetta, joka käyttää anti-inflammatorisia ominaisuuksia rauhoittaakseen kurkkua ja nenän onteloa. Tällä tavoin nasaalinen ontelo ei ole tukossa ja mahdollisuus kuorsaamaan nokkaa vähenee.

21. Käytä höyrystintä:

Nuori woman with cream on nose

Nopein tapa päästä eroon kuorsauksesta on lisätä höyrystin leuasi ja nenäsillan ympärillä. Höyrystin muodostaa mintun tunteen ja jäähdytystunnelman, joka pitää ilmavirran selkeästi koko yön, jolloin voit nauttia hiljaisesta yöunneesta.

22. Höyrynotto ennen nukkumista:

höyry

Lämmitä kulho, joka on täynnä vettä ja ehkä pudota muutamia piparminttuöljyä tai joitakin yrttejä. Nyt valmistaudu höyryhöyryä varten, joka avaa välittömästi nenän ontelon ja antaa sinulle mahdollisuuden pitää kuorsaasi laumassa. Ajoittain höyryhöyrynprosessi voidaan valmistaa ilman mitään kasviperäistä apua myös.

23. Hunaja:

Hunaja 2

Ennen nukkumaan sänkyyn pudota lusikka hunajaa ja sekoita se lämmintä vettä ja juoda sitä. Parhaimmillaan tämä korjaustoimenpide ei edes vaadi lämmintä vettä, koska lusikallinen hunaja voi vain voittaa kurkkusi ja tehdä siitä sileää niin, että ilmakanava ei ole tukossa ja kuorsaus ei häiritse sinua jäljellä olevalle yölle.

24. Kirkastettu voin nenässä:

ghee

Selvenytettyä voita kutsutaan myös nimellä ghee ja se voi olla hyvä korjaus kuorsaukseen. Juuri ennen nukkumaanmenoa tarvitset pehmeän suuhunne, nenän ontelon ja ilmaa voiteltavaksi ja tehdä tämä hieman lämmetä ghee ja käyttää dropper laittaa pudota jokaiseen sieraimiin.

25. Harja Hampaat:

Harjata properly

Usein hampaanpastallasi on tietty mintun maku, etenkin fluoridit. Toinen nopea tapa päästä eroon kuorsaamisesta on sallimalla hammastahna toimimaan sen minty ihmeitä nenän ontelolla, kun harjaat hampaasi ennen nukkumaan sänkyyn.

Kuorsaus on uhka, varsinkin jos jakaa sängyn kovaääninen snorer. Usein tutkimukset paljastivat, että parit valittavat unen puutetta kumppaninsa kuorsaustottumusten vuoksi. Äänekäs snorer ei ole koskaan kutsuttu nukkumaan ja sen aika muuttaa tapamme klassisilla kotitekoisilla korjaustoimenpiteillä pitämään kuorsaasi laumassa.

Leave A Comment

− 2 = 3