25 erilaista puuta ja niiden käyttöä Tyylit elämässä

Puut ovat olennamme elintärkeä elävää osaa. Puut auttavat ylläpitämään tasapainoa ekosysteemissä. Ne tekevät ympäristöstä rehevän ja vihreän samalla kun se toimittaa riittävän viileyttä ympäristöön. Valitettavasti niiden leikkaamisnopeus on melko hälyttävä ja surullinen. Kuitenkin jotkut jättiläiset puut ovat vaikeita unohtaa tai huomaa. Tutustu eräisiin eri puulajeihin Intiassa.

Eri Types Of Trees And Their Benefits

Tyypit puita Intiassa Kuvia ja nimiä:

Tässä on parasta 25 puutyyppiä, jotka olet varmasti huomannut.

1. Banyan Tree:

1.Banyan tree

Banyan-puita esiintyy useimmiten maan eri alueilla ja on Intian kansallinen puu, joka kasvaa erityisessä maaperässä. Vanhin Banyan-puu on Kolkassa. Tällä valtavilla puulajilla on laaja oksat tukemaan sitä, jonka korkeus on yli 21 metriä. Lehdet ovat 10-20 cm pitkä. Lehdet käytetään Intiassa levyina. Puua käytetään huonekalujen, ovien, jne. Valmistukseen. Lehti, siemenet ja kuori ovat hyödyllisiä erilaisille sairauksille ja häiriöille.

2. Neem Tree:

2.Neem tree

Luultavasti jokaisessa kotitaloudessa yleisimpi ja suosittu puu on neem-puu, jolla on kirkkaita lehtiä ja joka nousee 100 metrin korkeuteen. Neem-puissa näkyy suora ja karkea runko. Neem-puiden jokainen osa on välttämätöntä eri tarkoituksiin. Niitä käytetään hoitamaan broilereita ja niitä käytetään erilaisissa lääkkeissä. Puuta käytetään myös Etelä-Intiassa huonekalujen valmistuksessa. Neem voidaan käyttää lannoitteina eri kasveille.

3. Peepal Tree:

3. Peepal tree

Se on nopeasti kasvava puu, jolla on sydämenmuotoiset lehdet suurella kruunulla. Se irrottaa lehdet maaliskuussa ja huhtikuussa. Peepal-puuta käytetään erilaisiin tarkoituksiin, kuten korvanlasku, parantuu haavat, juurikasku puhdistaa haavaumia, estää kurkkumäiriöitä, virtsan vaikeuksia, hedelmät ovat hyödyllisiä astmassa ja paljon muitakin. Lehdet ovat myös koriste-esineitä.

4. Aloe Vera Puu:

4. Aloe Vera tree

Aloe Vera kasvi yleensä kasvaa korkeuteen noin 12-16 tuumaa. Siinä on paksut ja mehevät lehdet, joissa on terävät reunat, mutta niillä ei ole karaa. Pitkät lehdet ovat pääasiassa kolmion muotoisia, sisältäen aloe vera -geelin. Se kasvaa hiekkapohjaisessa maaperässä aurinkoisessa paikassa, vaikka sitä on kastettava säännöllisesti. Aloe Vera on hyödyllinen hiuksiin hilseen poistamiseksi ja kutiava vaikutus. Vaikka ne ovat tärkeitä kosmetiikkatuotteissa, ne ovat yhtä tärkeitä elintarviketeollisuudelle.

5. Tulsi-kasvi:

5. Tulsi plant

Tulsi-kasvi on Intiassa pyhä ja uskonnollinen kasvi. Korkeus on noin 75 cm - 90 cm. Lehdet ovat pyöreitä soikeita, jotka sisältävät eteerisiä öljyjä. Sillä on suuri lääketieteellinen arvo. Se tarjoaa helpotusta kuumetta, kylmyyttä ja yskää vastaan, jotka ovat tehokkaita unettomuutta, ruoansulatushäiriötä jne. Vastaan.

6. Amla Plant:

6. Amla plant

Amlaki 'on amlalle hyvin yleisesti käytetty nimi. Tämäntyyppinen puu on keskipitkän lehtimäinen kasvi, jonka korkeus on noin 8-18 metriä. Kasvien näkyvimmät ominaisuudet ovat oksat ja vinot rungot. Höyhenevät ja lineaariset, pitkulainen muotoiset lehdet enimmäkseen tuoksuvat kuin sitruuna. Äärimmäisessä lämpössä se kääritään ja jakautuu. Amla on runsaasti C-vitamiinia, jota käytetään tavallisesti kylmässä. Tämä parantaa kehomme koskemattomuutta ja on hyödyllinen terveille hiuksille. Muuten, amlaa käytetään shampoossa ja monissa elintarvikkeissa, kuten hyytelöissä, suolassa jne.

7. Eukalyptus:

7. Eucalyptus

Tämän ikivihreän puun lehdet ovat 6-12 tuumaa pitkä ja 1-2 tuumaa leveä, kun ne ovat aikuisia. Korkeus on noin 300 jalkaa tai enemmän. Merkittävä kuori näkyy ikäänkuin. Hedelmä tulee kapseliin. Yksi tällaisen puun tärkeimmistä käyttökohteista on paperiradan valmistukseen tarkoitettu vaneri ja sen pylväitä käytetään myös talojen rakentamiseen. Se myös alentaa verensokeritasoa ja puhdistaa sen. Se toimii antiseptisenä ja tarjoaa myös korjaustoimenpiteitä astman potilaalle.

Katso lisää: Eri tyyppisiä metsiä kuvia

8. Mahagony:

8. Mahagony

Mahongoa käytetään pohjimmiltaan asteroidisena haudelta saadusta haavasta. Tätä käytetään korjaamaan sairauksia kuten anemia, kuume, dysentery, others. Huonekalut, vene, arkusarja, soittimet valmistetaan yleensä mahonkipuusta. Intian mahonkipuita löytyy lähinnä Intiasta. Niillä on symmetrisesti pyöreä kruunu, joka kasvaa jopa 30-40 metrin korkeuteen.

9. Intian ruusupuu:

9. Indian rosewood

Ruusupuu on eräänlainen puu, jonka korkeus on noin 25 metriä ja halkaisija noin 3 metriä. Tämä ruusupuu on lehtipuuta, joka kasvaa suoraan. Kukat ovat valkoisia ja vaaleanpunaisia. Hedelmä on ruskeaa ja erittäin kuivaa ja kovaa. Kruunuosa on soikea muotoinen. Tämä puu toimii puupolttoaineena. Sitä käytetään huonekalujen valmistuksessa, vanerissa, soittimissa jne. Se on korjaustoimenpide aknen hoitoon ja auttaa tasapainottamaan rasvaisia ​​ja kuivia nahkoja. Ruusupuuöljy stimuloi uuden solun kasvua.

10. Tulip Tree:

10. Tulip tree

Intialainen tulppa löytyy alemman kuivan ja märän metsän joukosta. Intian tulppaanipuun korkeus on yleensä yli 40 metriä. Kukkia on kupin muotoja ja lehdet ovat sydämen muotoisia. Tämä ikivihreä puu on erittäin nopea kasvava. Tulppupuun päähaarat kasvavat suoraan paksun kuoren mukana. Kun puu vanhenee, se ohittaa, vaikka se oli karuinen, kun se oli nuori. Kukat, hedelmät ja nuoret lehdet ovat syötäviä. Puutavaraa käytetään paperin, mäntyjen valmistukseen ja myös kumien ja öljyjen valmistukseen. Lehdet käytetään myös turvotettuihin niveliin.

11. Sal-puu:

11. Sal tree

Sal-puut ovat harvinaisia ​​puulajikkeita, joita esiintyy pääasiassa Intian itäisillä alueilla, kuten Bengal, Assam ja muut. Se on lehtipuupuita korkeintaan 30 metriä. Tämä Sal-puu on kova rakenne ja nahashiiset lehdet. Ne eivät koskaan mene täysin lehtiin. Lääkkeitä, jotka ovat supistaviksi, saadaan hartsista ja annetaan myös sairauksien, kuten dysenteryn ja ripulin aikana. Käytetään myös voiteena ihosairauksille ja jalkojen kermalle. Powered siemeniä käytetään periaatteessa hammashoitoon. Tribal kansat käyttävät lehdet tehdä kulhoja, koreja, platters, jne. Sal voin uutetaan siemenet ovat syötäviä.

12. Cork Tree:

12. Cork tree

Intiassa korkkipuu kasvaa lähinnä Keski-Intiassa. Tämä pitkä lehtipuuta voi kasvaa noin 25 metrin etäisyydellä. Kukat ovat valkoisia putkimaisia ​​ja koostuvat tuoksuista. Sen ominaispiirre on, että kukka kasvaa yöllä ja itse kaataa sen varhain aamulla. Korkkiruuku ja vahva runko käytetään pääasiassa sen lääketieteelliseen arvoon. Se on keino- ja yskäsairaus.

13. Kurkuma Tree:

13. Tumeric tree

Toinen yleisesti käytetty nimi, kollektiivisesti käytetty, on Haldi. Sitä kutsutaan myös intialaiseksi sahramiksi ja sitä viljellään laajasti Intiassa. Kurkumaisen kasvin varsi on hyvin lyhyt, joka on 60-90 cm. Kukat ovat keltaisia ​​valkoisia ja vaaleanpunaisia. Se on erittäin antiseptinen, joten sitä käytetään sisäisiin vammoihin, haavoihin, pimpeleihin jne. Se toimii kylmän ja yskän korjaamiseksi ja myös keltaisena.

14. Teak Tree:

14. Teak tree

Teak puut ovat erittäin korkeita, joiden korkeus on noin 30 metriä ja ovat ikivihreitä. Suuret lehdet ovat samankokoisia tupakkapuita. Kukat ovat valkoisia tai sinertäväisiä ja hedelmät ovat paperia ja vaaleanruskeita. Niillä on yleensä epätasaista koostumusta kasvattamalla suoraa ja hiukan kiiltoa. Teakia käytetään laajasti talon huonekalujen, veneiden, ovien ja ikkunoiden valmistuksessa. Sen kuorta pidetään erittäin hyödyllisenä päänsärkyä, vatsavaivoja, kuumeita ja ruoansulatusta varten.

15. Black Willow Tree:

15. Black willow tree

Musta paju on yksi lajipuun lajista. Toinen nimi, jota käytetään mustan pajuun, on "suotupuuta". Karkeasti maistetut juuret, joita aiemmin käytettiin vaihtoehtona kiniinille. Salisyylihappoa, joka on samanlainen kuin yhdisteen aspiriini, on läsnä. Niitä käytetään kylmän ja yskän, kuumeen ja päänsärkyjen hoitoon.

16. Maple Tree:

16. The maple tree

Maple on yleinen pensas tyyppi. On olemassa jopa 125 lajia, jotka ovat luonnossa esiintyviä vaahterapuita. Tärkeimmät tyypit vaahtera puita ovat sokeri vaahtera, punainen vaahtera, hopea vaahtera, japanilainen vaahtera, Norja vaahtera ja paperbark vaahtera. Puut ovat lehtipuita, mikä tarkoittaa, että ne menettävät lehdet joka syksyllä, mutta jotkut ovat siellä, jotka eivät hankaa lehtiä. Kanadalainen lippu kuvaa sitä vaahteranlehteä. Sitä käytetään bonsai-taiteena ja sitä käytetään runsaasti koristepuusta sen erilaisten elävän värin ansiosta.

Katso lisää: Tyypit rintasyöpä

17. Oak Tree:

17. The oak tree

Tammen puu kuuluu kukkivat kasvien joukkoon. Luonnossa on erilaisia ​​tyynyjä. Se on yksinkertaisesti kierteisesti järjestetty lehtiä. Jotkut lehdet ovat lobata marginaaleja ja toiset ovat hammastettuja lehtiä tai on tasainen marginaalit. Valkoisen tammen kuori kuivataan yleensä ja sitä käytetään lääketieteellisiin tarkoituksiin. Käsikirjoitteen musteet oli aiemmin tehty tammitynnyreistä monien vuosisatojen ajan. Korkkikuoren kuorta käytetään pullopulloina. Tämän puun puuta käytetään arvokkaana puutavaraa.

18. Kurkku puu:

18. Cucumber tree

Kurkkua käytetään yleisesti elintarvikekertymämaailmana laajalti ja tunnetaan useilla nimillä. Se on lehtipuuta, jonka lehdet ovat muodoltaan pitkänomainen ja alaspäin alaspäin. Lehdillä on hieno ja tasainen marginaali. Se on magnolia-ryhmän alle, mutta toisin kuin magnolia, kurkku puu kukat eivät ole näyttäviä. Tämä puu viittaa pohjimmiltaan syypäisiin hedelmiin. Ne tarjoavat täydellisen sävyn, mutta ei ole suositeltavaa istuttaa tämän katupuun. Usein kasvaa syvässä kosteassa maaperässä, jolla on hieman hapan luonto.

19. Mustapähkinä:

19. Black walnut

Musta saksanpähkinöitä käytetään pääasiassa kaupallisesti. Tällainen puu on myös lehtipuuta. Puut ovat usein viljeltyjä saksanpähkinöitä ja hedelmiä varten. Toisaalta näillä puilla on suuri lääketieteellinen merkitys. Puun ja pähkinöiden parantunut laatu on suurta kysyntää eri puolilla maailmaa. Musta pähkinä ei toisinaan ole toivottavaa, koska se haittaisi ruohoja ja kasveja. Lehdillä on monia lehtisiä, joiden keskellä on suurimmat lehtiset ja joissa on terävä kärki ja pyöreä pohja. Hedelmillä on puolikasvuinen kuori, joka laskee lokakuussa ja marraskuussa. Kypsyttävät hedelmät nähdään syksyllä.

20. Cedar:

20. Cedar

Yllä oleva puun kuva näyttää valkoisen setripuun, joka on ikivihreää puuta. Cedaripuu tunnetaan pääasiassa cedaripuusta koko. Tämä puu on kartiomainen muoto, jossa on haarautunut runko ja jossa on tasaiset lehdet. Tämä puu toimii lääkkeenä kylmän, flunssan ja feverin tapauksessa. Cedaripuun lehdet käytetään tekemään teen, joka on korkea C-vitamiinissa.

21. Pyökkipuuta:

21. Beech tree

Tässä kuvassa näkyy vanha pyökki, jossa on pyökkipähkinöitä. Pyökit ja pähkinät ovat syötäviä. Sitä voidaan käyttää myös polttopuut ja toimivat erittäin hyvä lähde. Tämä puu on kooltaan erittäin suuri, koska se kasvaa, mutta tämän puun puu ei ole niin tarpeeksi vahva. Tämän seurauksena suuret beeches todetaan hajoavan. Uudet pyökkilehdet tulevat kevään silmukoista, joita voi syödä ja maistua eri tavoin. Näitä voi syödä raakana, mutta keitetyllä tuotteella on suurempi ravintoarvo.

22. Apple Tree:

22. Apple tree

Apple on laajalti viljelty ja viljelty ympäri maailmaa hedelmänä. Tämäntyyppiset puut kasvavat lehtipuuta. Ne kasvavat pääasiassa siemenistä, mutta ne voidaan myös kasvattaa oksastamisen avulla istuttamalla pieniä oksastettuja osia. Apple on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. Tämän puun juuren kuorta käytetään fevereihin. Omenat ovat paistettuja, joita voi syödä kurkkukipu. Säännöllisesti syöminen omena ohjaa kehon aineenvaihduntaa ja auttaa rauhallisessa unessa. Apple-siideri, jolla on lääkevalmisteita ja jotka ovat yleisesti markkinoilla saatavilla, toimii antibiootteina.

Katso lisää: Kahvijuomatyypit

23. Hazel:

23. Hazel

Pähkinänruskea tarjoaa syötäviä pähkinöitä, ja siksi se on tavallinen puita. Se on pensaan tyyppi, jolla on yleensä useita varret. Pähkinän lehdet ovat muodoltaan pitkänomai- set, mikä näyttää mautilta, joka on muotoiltu karkeaksi. Tämän puun hedelmät voidaan tunnistaa helposti. Se yleensä kasvaa suoralla ja esteettömällä tavalla. Se koostuu myös mukavasta rakenteesta, kun lehdet kasvavat ja pitävät asianmukaista rakennetta. Osa sen käyttötavoista on leirin gadgeteja, vahvoja suoraviivaisia ​​napoja ja telttapäitä.

24. Yleinen tuhka:

24. Common Ash

Tämä on lähes kaikkien puiden keskimmäisin puu. Tämän puun käyttötarkoitukset tunnetaan muinaisista aikakausista. Sitä käytetään tekemään jouset keula-nuolella, joka on erinomaista polttopuulle ja jota käytetään myös monissa eri työkaluissa ja sen kahvoissa. Tuhkapuilla on suhteellisesti suurempi halkaisija verrattuna muihin puihin. Siinä on siemeniä, jotka litistyvät sen näkymissä ja muodostavat tiheät klusterit. Jokainen puun sivukonttori koostuu tavallisesti lukuisista vastapaloista lehtisiä, jotka ovat tämän puun avainpiirre.

25. Hawthorn:

25. Hawthorn

Hawthorn on puu, jota käytetään laajasti maaseutualueilla aidat. Nimestä voidaan ymmärtää, että sillä on pientä ja kärsivällistä luonnetta. Puulla on ominaisia ​​punaisia ​​kirkkaita marjoja kesäkuukausien jälkipuoliskolla. Syvästi juurtuneet lehdet ovat tämän puun erillinen piirre. Tällä puulla on useita käyttötarkoituksia, kuten sitä käytetään polttopuussa; piikit käytetään kala-koukkuun ja aidat ehkäisyyn karjalle ja myös lehdet, kukat ja marjat ovat syötäviä, joita käytetään selviytymiseen.

Eikö olekin kiehtovaa siitä, miten eri puulajeja on olemassa ja miten kukin vaikuttaa käyttöömme? Ne eivät ainoastaan ​​tarjoa käytettäviksi aineellisia aineita, vaan myös koteja monille eksoottisille ja tavallisille linnuille. Ne lisäävät värejä ympäristöönsä ja täydentävät kaunista ekosysteemiä. Ne ovat keino varata monia pieniä lintuja ja muita organismeja. Kuvien ja nimien erilaiset puutyypit ovat vain vähäpätöisiä eri puulajeista, jotka ovat olemassa ekosysteemissämme.

Leave A Comment

7 + 1 =