25 erilaista alushousut naisille | Tyylit elämässä

Alushousut ovat kuluneet nykyaikaisimmista naisista eri puolilta maailmaa. Naiset ovat ymmärtäneet, että pikkuhousut suojaavat herkkiä osia kehostaan. Myös äidit vaativat tytärtään pukeutumaan hygieniikkaan.

Eri Types of Panties for Women

Siksi pikkuhousut ovat olennainen osa vaatteita. Vaikka pikkuhousut eivät ole alttiina yleisölle, on muoti myös heille. Siksi on olemassa monia malleja, tyylejä ja erilaisia ​​pikkuhousuja, joista valita. Tässä on top 25 tyyppisiä pikkuhousuja:

Katso lisää: Pikkuhousut lyhyessä koossa.

Erilaiset pikkuhousut:

Katso 25 suosituimman alushousutyypin eri malleja, jotka ovat erittäin mukavia.

1. Pojat shortsit Style:

Poika Shorts Style

Tämä tuote oli samanlainen kuin miesten alushousut. Nämä pikkuhousut ovat suorakulmioita reiteillä. Tällä tuotteella on pienet leikatut jalat ja ne voidaan käyttää asennettujen vaatteiden alla. Tämä tuote on valmistettu pitsiä olevasta materiaalista. Vaaleanpunainen edessä ja takana. Molemmin puolin vaaleanpunaista materiaalia on mustalla verkolla pitsiä reunustava musta joustavuus. Tätä sukkahousua voidaan käyttää alusvaatteiden ja uimapukujen alla.

2. Calvin Klein Boy shortsit:

25 erilaista alushousut naisille | Tyylit elämässä

Tämä tuote muistuttaa poikien shortseja. Sillä on alhainen vyötärö, peittää etu- ja takakappaleet huomattavasti. Alareunat päätyvät reiden yläpuolelle. Pikkuhousujen valmistukseen käytetty materiaali on musta. Yrityksen logo - CALVIN KLEIN on edessä. Tämä logo on valkoisella valkoisella puolella musta. Housun leikkaus on erittäin mukava, vaikka se on hip-hugging pojille-shortsityyli. Tätä paria voidaan käyttää kuntosalille. Myös tätä voidaan käyttää juoksemisen ja lenkkeilyn aikana erityisesti urheilua harrastaville naisille.

3. Hanky ​​Panky V- Front Boys lyhyt:

Nenäliina PankyV- front boys short

Tämän kohteen tyyliä kutsutaan poikiksi lyhyiksi. Tämä johtuu siitä, että etuosa ei ole tehty erottuvasta kolmiosta. Myöskään materiaalia ei voi selvittää takana. Täysi panty on suunniteltu yhdellä jatkuvalla materiaalilla. Tämä pikkuhousu on valmistettu valkoisesta verkosta ja värillisestä kukka-pitsi kirjonta. Tämän seurauksena tämä sukkahousu näyttää erittäin viktoriaaniseksi. Naiset ja naiset voivat pukeutua tähän mekkoin, hameisiin tahansa.

4. Klassiset alushousut:

Klassikko briefs

Tämä tuote on melko vaalea panty. Materiaalin keskeisessä osassa on itse kukannu muotoilu. Materiaalin molemmat puolet ovat täysin selkeitä. Tämän housun tyylikkyys on implisiittisesti. Housut näyttävät tavalliselta päällystetyltä päältä ja joilla on korkea vyötärönauha. Panty näyttää erittäin mukavalta käyttää. Panty tunnetaan nimellä Granny Panties. Nämä pikkuhousut voidaan käyttää farkkujen kanssa.

5. Säännölliset alushousut Lovable -3:

säännöllinen Panties Lovable -3

Tämä kohde on saatavilla kolmessa sarjassa. Nämä ovat tavallisia pikkuhousuja jokapäiväiseen käyttöön. Nämä ovat puhtaita puuvillaisia ​​kukkavärisiä pikkuhousuja. Värit ovat taivaansininen, vaaleanpunainen ja violetti. Violettikoilla on valkoisia ja oransseja kukkia. Niissä on mustat joustavat reunat.

6. Ranskan leikkaavat alushousut:

Ranskan kieli cut panties

Tämä tuote on musta ja musta reunus tehty pitsi päälle. Sukkahousu ulottuu vyötärön yläpuolelle. Sukkahousu leikataan alemmalla alueella lähellä leveintä reitealuetta. Tästä syystä näitä osia ei käsitellä. Koska tämä housutyyppi on yleisesti saatavilla, naiset käyttävät sitä usein koko elämänsä ajan. Housut voidaan käyttää säännöllisesti korkealla vyötäröllä, hameella ja mekolla.

Katso lisää: Erilaiset joustavat pikkuhousut.

7. Hipster:

hipster

Tämä tuote on väriltään kuninkaallinen. Yksityisten osien takana oleva etu- ja takamateriaali ovat merkkijonoja. Edessä myydyn materiaalin yläpuolella ylittävä kaksi sopivaa merkkijonoa on kaksi. Kummallakin puolella on kolme merkkijonoa edestä ja kolme takaa. Nämä ovat joustavia merkkijonoja, joten he pitävät materiaaleja hyvin. Rakenne tunnetaan hip-hopgereiksi, koska vyötärönauha on lantiolla. Myös pikkuhousuissa on alhainen leikattu jalka, kun ne istuvat vyötärön alapuolelle. Tämä housu on kuitenkin erittäin mukava. Housua voidaan käyttää farkkujen ja hameiden kanssa.

8. Hipster Bikini:

hipster bikini

Tämä tuote on Scarlettin sininen tyylitelty hipsteri bikini-tyyliin. Housut on valmistettu tummansinisestä pitsimaasta. Bikinihousut on valkoinen keula. Lisäksi on olemassa kapea kaistale, joka yhdistää kolmiomaisen etureunan taakse. Näissä bikinityypeissä takana oleva materiaali peittää pohjan varsin hyvin.

9. Thongs:

remmikengät

Tämä kohde on melko persikka vaaleanpunainen ja läpinäkyvä. Keskellä on leikattu kirjonta kaksi isoa punaista ruusua. Vastaavia persikka-vaaleanpunaisia ​​ohutnauvoja on läsnä kummallakin puolella päämateriaalien pitämiseen. Tyyli näyttää hyvin seksikkäältä, koska housut ovat noin kolme tuumaa vyötärön alapuolella. Panty ei peitä paljon takana. Etu on kuitenkin peitetty kolmionmuotoisella laastarilla. Housujen sivut ovat lonkan luussa. Tangot ovat kiehtovaa, kun naiset ja naiset menevät häämatkaansa. Tätä sukkahousua voi myös käyttää erityisillä leningillä ja hameilla.

10. Strappy Crotch Less Panty:

strappy crotch less panty

Tämä tuote on valmistettu mustasta pitsi, musta joustava materiaali ja musta kolmio kankaalla. Lisää tyyliin on muutama pieni messinki värillinen sormus. Takana on kaksi pistetta. Jokainen näistä stringsistä menee pöydän jokaisen poskeen. Alhaalla vyötäröllä on viisi elastista jousia housun pitämiseen. Nämä viisi merkkijonoa täyttyvät kolmionmuotoisen mustan kankaan kummallakin puolella. Tämä housu on niin seksikäs, että kaikki naiset tai naiset voivat käyttää tätä houkuttelemaan rakastajaa.

11. G-merkkijono:

G string

Tämä tuote on valmistettu mustasta kolmion muotoisesta materiaalista, jonka edessä on jousi. Tämän jousen sovittaminen, ohut oranssi ristipisto luistaa sukkahousut. Takana ei ole paljon materiaalia, joka kattaa pehmustelualueen. Etu- ja takamateriaalit liitetään suoraan pieneen nauhan vyötärönauhaan. Materiaali istuu kahden posken välissä. Tämä G-merkki kattaa paljain minimiin. Naiset ja naiset voivat käyttää näitä pikkuhousuja, joissa on rannalla kulutusta ja aurinkoa.

12. C-merkkijono:

C-kielinen

Tämä tuote on väriltään kuninkaallinen. Sukkahousun muoto on C-muotoinen ja siten nimi. Tämä panty ei ole merkkijonoja, kattaa paljain minimiin. Se yksinkertaisesti kiinnittyy tarvittavien yksityisten alueiden ympärille. Etu on peitetty, mutta päki on täysin alttiina. Niinpä housu on hyvin seksikäs ja viehättävä. Tämä pikkuhousu on oikeastaan ​​uuden aikakauden uimapuku bikinitilassa. Naiset ja naiset voivat käyttää tätä sukkahousua rantavaatteina uimahousuihin, auringonottoon ja oleskeluun.

13. Ohjaussanat:

ohjaus Briefs

Tämä tuote on valmistettu materiaalista, jossa on leopardikuorenpainatuksia. Housuvyöllä on korkeat lonkat paljon vyötärön yläpuolella. Housut ovat hyvä kontrolli. Housut on joustava. Yläosa ulottuu napaan. Tämä housu on mukava ja auttaa tarttumaan vatsaan tasaisemman ulkonäön vuoksi. Paras aika käyttää tätä sukkahousut on raskauden jälkeen. Myös tämä voi olla kuluneet hameilla tai mekkoilla.

Katso lisää: Miesten viittaavat pikkuhousut.

14. Ihon shortsit:

Iho shorts

Tämä kohde on ruskeaa. Mielenkiintoinen se on valmistettu pehmeästä elastisesta materiaalista. Sukkahousu peittää vatsan alueen ja voidaan vetää lähelle napaa. Alempi alue ulottuu reiden yläosaan reisien keskelle. Panty on erittäin mukava. Myöskin, koska vatsan voi pudota, se on hyvä naisille raskauden jälkeen.

15. Tanga kuluminen:

tanga wear

Tämä tuote on valmistettu läpinäkyvästä vaaleanpunaisesta materiaalista. Edessä kolmion muotoinen osa on kirjonta tummempia vaaleanpunaisia ​​ja taivaansinisiä ruusuja. Vaaleanpunaiset nauhat ovat läsnä molemmilla puolilla, joilla on joustavat reunat pitämään housut. Näiden pikkuhousujen tyyli on hyvin eurooppalainen. Peitto on erittäin järkevä. Takakansi on enemmän kuin riipus, mutta vähemmän kuin bikinit. Naiset ja naiset voivat käyttää tätä sukkahousut, kuten uimapukuja, uimahousuja ja lounge-vaatteita.

16. Pitsi Yksityiskohtaiset housut:

Pitsi detailed panty

Sukkahousun tyyli on bikini, mikä tarkoittaa, että etuosa on hyvin värjätty kolmiomainen kangas ja takana on myös hyvin peitetty. Tämä tuote on vaaleanpunainen, vaaleanpunaista pitsiä. Lisäksi on vaaleanpunainen keula. Tätä sukkahousua voidaan käyttää leningit ja hameet.

17. Jockey Peach Blossom Bikini:

Kuski peach blossom bikini

Tämä tyyli on bikinihousuja. Tällöin edestä kolmion muotoinen ja takaosa peittävät ruumiin olennaiset osat. Etu- ja takapää on kytketty toisiinsa kapealla nauhalla. Muita tämän tuotteen ominaisuuksia ovat - se on selvästi aluksen alla ja jalat leikataan reiden yläpuolella. Tätä Jockey bikiniä voivat käyttää naiset ja naiset farkkuilla, mekkoilla ja hameilla.

18. Scarlet Kiss:

tulipunainen Kiss

Tämä tuote on myös bikinit, jotka on sidottava kahdella sivulla mustilla kielillä. Edessä oleva kolmio- ja takamateriaali on väriltään puna-punaista. Mustat nettoasut ovat molempien etukulmion ja takakankaan keskellä. Myös raja on valmistettu vastaavan mustan värisen elastista. Tämä bikini-tyylinen sukkahousu voidaan käyttää mekko, hame, farkut, uimapuku ja uimapuvut.

19. Punainen Brasilia:

Punainen Brazil

Tämä tuote on Brasilian bikinityyliä. Käytetty materiaali on punaruskea, kiinteä punaista. Siinä on kaksi laaksoa ja aaltoilevaa nauhaa. Nämä yhdistävät etummaisen kolmiomateriaalin keskimmäisen keskikohdan takamateriaaliin.

20. Säännöllinen brasilialainen leikkaus Brasilian lippu

säännöllinen Brazilian Cut Brazilian Brief

Tämä tuote on ihana, monivärinen, jossa on enemmän sinisiä sävyjä. Kummallakin puolella on kuusi merkkijonoa. Kaikki jouset ja kolmion etummaiset materiaalit sekoittuvat hyvin. Tämä housu on esimerkki tyypillisestä brasilialaisesta bikinistä. Suunnittelu kattaa ruumiin olennaiset osat. Naiset ja naiset näyttävät houkuttelevalta ja hohdokkaalta. Tämä sukkahousu voidaan käyttää uimahousut ja uimapuvut.

21. One Side Knot Brasilian lyhyt:

Yksi Side Knot Brazilian Brief

Tämä kohde on erittäin houkutteleva taivaansinisellä värillä. Etu- ja takakappaleet peittävät elimen olennaiset osat. Ne on liitetty siniseen nauhaan. Nauhan päät voidaan sitoa yhdellä oikealla lonkan luulla. Tämä tyyli panty on myös toinen Brasilian tyyli. Naiset ja naiset näyttävät tässä housuilta upeita ja upeita. Tätä voi käyttää uimapuvut ja uimapuvut.

22. Kaksi puoli Knot Brazilian Brief:

Kaksi side Knot Brazilian Brief

Tämä tuote on viininpunainen väriä pohja virkistyksen eri värejä. Selvästi edessä kolmionmuotoinen materiaali on pyöreä virkattu työ vuorotellen vaaleanpunainen lanka työtä. Virkkauksen väreissä on oranssi, vaaleanpunainen ja sininen. Etumateriaalia pitävät yhdessä kolme burgundin väristä merkkijonoa. Nämä jouset on liitetty muodostamaan yksi merkkijono etupuolelta ja toinen takaosasta. Päität molemmin puolin lonkan luista, missä ne voidaan sitoa kummallakin puolella. Myös päänauhoilla on vastaavat vaaleanpunaiset tupsut, jotka lisäävät tyyliä. Tämä housu on myös brasilialainen bikinit. Naiset ja naiset näyttävät tyylikkäiltä ja hienostuneilta. Tämä sukkahousu voidaan käyttää uimahousut ja uimapuvut.

23. Kiilto korkea:

Härnätä high

Calvin Klein suunnitteli tämän housun. Puolueen tyyli on hyvin samanlainen kuin Hipsterin lyhyt. Sukkahousu on kuitenkin epätavallisen pitkäaikainen lähellä napaa. Painettu materiaali näyttää leopardin iholta. Alhaisen osan ja ylälangan välillä on esimerkiksi senttimetriä avointa leikkausta tai tilaa. Yläraja ja alaosa on yhdistetty kapeisiin kaistoihin. On ruskea elastinen ja musta raja. Tätä voidaan käyttää muotia käytettäessä mekkoa tai hamea.

24. Ominaisuudet Hipster alushousut:

ominaisuudet Hipster briefs

Tämä tuote on tehty joukkomallin tyyliin, mutta sillä on ominaisuuksia hipsterin. Tähän sukkahousuun käytetty materiaali on keltaisella värillä net edessä ja takana. Housu peittää runko-osan olennaiset osat. Edessä kolmion muotoinen materiaali on herkkä kirjonta, jossa on valkoinen ja keltainen lanka. Tätä housua voi käyttää naisilla ja naisilla, joilla on mekko, hame ja farkut.

25. Napauta housuja:

hana pants

Tämä tuote on valmistettu laivastonsinisestä silkistä ja pitsiä. Yläosa on selvä. Alempi osa reisien lähellä päättyy kaksi-kolme tuumaa pitsiä, joissa on aallotettu pääty. Nämä pikkuhousut ovat lyhyempiä muita housuja. Sukkahousun tyyli näyttää ranskalaisilta shortseilta, joiden vyötärö takaa selkä ja lantio. Tämä sukkahousu voidaan käyttää naisten ja naisten tanssihameina, yöasusteina ja vapaa-ajanvaatteina.

Kun olet käynyt läpi tämän artikkelin, voidaan päätellä, että monet vaihtoehdot ovat käytettävissä. Täällä, kaikki naiset tai naiset voivat valita erilaisista pikkuhousuista.

Leave A Comment

29 + = 30