25 eri tyyppisiä lintuja nimet ja kuvat Tyylit elämässä

Eläimet luokitellaan sekä selkärankaisiin että muihin kuin selkärankaisiin. Selkärankaisilla meillä on sammakkoeläimet, matelijat, linnut jne. Kaikki linnuista, niitä voidaan kuvata elävänä olennona, jolle on tunnusomaista höyhenet, nokan, jolla ei ole hampaita, joilla on aineenvaihdunta, ja joka asettaa kovaa kuorittua munaa. Heillä on nelikammioinen sydän ja he ovat kevyitä, mutta heitä siunataan vahvalla luurangolla. Tutustu kauniisiin lintulajiin, josta voimme tai emme välttämättä tiedä.

Luettelo söpö ja kaunis lintu nimet ja kuvat:

Tässä on 25 parasta lintujen nimiluetteloa, katsotaanpa ne.

1. Toucan:

Tässä luettelossa lintuja, toukka on yksi peto kaunis lintu, joka kuuluu Ramphastidae perheeseen. Tämä perhe on läheisessä yhteydessä amerikkalaisiin saaristoihin. Linnun nimi on portugalilainen. Toucans massan vaihtelee välillä 130g-680g ja sen pituus ovat välillä 11,5 tuumaa ja 29 tuumaa. Heidän ruumiinsa ovat lyhyitä ja kooltaan verrannollisia. Sen pyrstö on pyöristetty ja vaihtelee pituudeltaan koko kehoon. Sen siivet ovat pieniä ja kaulan paksu ja lyhyt. Nämä linnut kulkevat vain lyhyillä etäisyyksillä, koska ne ovat metsänomaisia ​​lintuja. Sen kieli vaihtelee 14-15 cm, joka on kapea ja harmaa väri. Se ymmärtää maun ja on herkkä sille.

tyypit of birds 1

Toucanin elämä subtrooppisilla ja trooppisilla alueilla ja ovat kotoisin Keski-Amerikasta, Etelä-Meksikosta, Karibian alueen pohjoisosasta ja Etelä-Amerikasta. Koska ne ovat arboreaalisia, he tekevät valkoisia munia 2-21. Nämä löytyvät yleensä pareittain. Toucans ovat omniivoreja ja niiden saalis sisältää hedelmiä, hyönteisiä ja pieniä liskoja.

2. King Fisher:

Kingfisher kuuluu Alcedinidae-perheeseen ja sillä on kolme muuta perheitä, kuten Alcedinidae, Halcyonidae ja Cerylidae. Tämä kaunis lintu kuuluu perheille, jotka sisältävät joen, puun ja veden valtakalastajat. Kala- kalastajissa on noin 90 lajia.

tyypit of birds 2

Kingfisherilla on suuri pää, terävät, pitkät ja terävät laskut, joilla on lyhyet jalat ja tynkäpuikot. Suurin osa lajeista on hampaita sukupuoltensa eroista. Nämä ovat enimmäkseen trooppisilla alueilla metsissä. Ne yleensä ravitsevat kaloja ja laaja valikoima saalista. He rakastavat elää lähellä jokia syömään kaloja. Heidän pesänsä ovat koloissa, tunneleissa kaivettuina keinotekoisiin pankkeihin maassa. Neljäkymmentä kyyhkystajat elävät käyttämättöminä termitepeileinä.

Pienimpiä purjeveneen lajia on Afrikan kääpiö, joka on 10,4 grammaa ja pituus 10 cm. Suurin valtameri on jättiläinen kyyhkysuoja, jonka massa-keskiarvo on 355 g ja pituus 45 cm. Useimmat kuningaskalastajat ovat kirkkaita, sinisiä ja vihreitä. Kuninkuljettajilla on pitkä, tungon kaltainen lasku, jota käytetään metsästämään kaloja ja saalistamaan maasta.

Heillä on yleensä neljä varpaista jalkaa, joista kolme pistettä eteenpäin. Nämä ovat lihansyöjiä ja heidän saaliistaan ​​kuuluvat kalat, matelijat ja sammakot jne. Munat ovat aina valkoisia ja kiiltäviä. Kytkinkoot vaihtelevat lajien välillä. Jokaisella kytkimellä on kaksi munaa. Joskus ne laittaa 10 ja keskimäärin 3-6 munaa. Inkubaatiota tehdään sekä miehillä että naisilla. Jälkeläiset pysyvät vanhempiensa kanssa 3-4 kuukautta. Heidän saaliinsa ovat enimmäkseen hyönteiset, lohikäärmeet ja mehiläiset jne.

3. Swift:

Swift kuuluu Apodidae-perheeseen, jossa on paljon ilmakuoriaisia. Puuvartalot ovat läheisessä yhteydessä todellisiin pyörteisiin. Tämä perhe on peräisin kreikasta, mikä merkitsee jalallista. Nämä ovat lentolinnuja ja ne ovat nopeimpia lentokoneita ja lentäjiä noin 169 km / h. Yhteinen nopeus voi kattaa vähintään 200 000 kilometriä vuodessa. Swiftillä on suuret siiven kärjen luut.

tyypit of birds 3

Heillä on joustavuus muuttaa kulmia siiven kärjen luiden ja korvakkeiden välillä muuttaen muotoa ja aluetta maksimoimalla niiden tehokkuuden ja ohjattavuuden. Linnut jopa kiertävät siipensä alustasta. He elävät kaikilla mantereilla pääosin valtameren saarilla. Ne painavat 5,4 - 184 g ja mitataan 9 cm - 25 cm. pituudessa. Näiden lintujen pesiä liimataan pystysuoraan pinnalle syljen kanssa. Munat kuoriutuvat 19-23 päivän kuluttua ja jätetään kuuden tai kahdeksan viikon kuluessa. Molemmat vanhemmat inkuboivat niitä.

4. Parrot:

Lemmikkilintujen tyypeissä papukaija on yksi. Pappusin tieteellinen nimi on Psittaciformes. He kuuluvat Psittacopasserae-perheeseen. Nämä ovat enimmäkseen subtrooppisissa ja trooppisissa alueilla. 86 yleistä on noin 372 lajia. Niiden koko vaihtelee 3,5 - 40 tuumaa ja massa noin 2,25 - 56 unssia. Nämä linnut elävät ryhmissä, joita kutsutaan parviksi ja jokainen parvi sisältää noin 20-30 lintua.

tyypit of birds 4

Ne ovat omniivoreita, he syövät pähkinöitä, hedelmiä ja hyönteisiä jne. Papukaippa sisältää vain kaksi munaa ja inkubointijakso on noin 18-30 päivää. Vastasyntynyt papukaija on sokea kahden ensimmäisen viikon ajan. Poikas tulee täysin kypsäksi vain 1- 4 vuoden kuluttua lajista. Pappusin käyttöikä vaihtelee 50-95 vuoden välein.

5. Humming Bird:

tyypit of birds 5

Hummingbird on pieni lintu ja Trochilidaen perheenjäsen. Ja sen tieteellinen nimi on myös Trochilidae. Nämä ovat pienimmät linnut, jotka vaihtelevat välillä 7,5 - 13 cm. Nämä ovat tunnettuja hummingbirds, koska kun niiden siivet läppä, humina ääni on luotu. He voivat lentää kaikkiin suuntiin. Niiden ensisijainen ruoka on puuvartia, siitepölyä, hyönteisiä ja kukka-nektaria. Kytkimen koossa on noin 1 - 3 munaa. Nuori alkaa lentää 18-30 päivää.

Tämäntyyppisten lintujen tiedetään lisäävän kauneutta ympäristöömme.

6. Columbidae:

tyypit of birds 6

Kyyhkyset ja kyyhkyt ovat kolumbidien perheenjäseniä. Täällä on noin 310 lajien kyyhkysiä. Näitä pidetään rakkauden symboleina. Ne painavat noin 900 g - 2,1 kg. Kehon pituus on 55 cm: n aikuiselle miehelle, 70 cm läntiselle kruunulle kyyhkylle ja 13-15 cm kääpiölle. Kytkimen koko on vain noin 1. Sen saalis sisältää siemeniä tai hedelmää. He elävät enimmäkseen trooppisessa luonnossa ja metsissä ja ovat säädettävissä mihin tahansa luontoon. Molemmat vanhemmat tekevät inkuboinnin. Urospuoliset linnut tekevät woo-hoo-ääniä, jotka osoittavat, että ne ovat yksin.

7. Hornbill:

tyypit of birds 7

Se on Bucerotidaen perheenjäsen. Näitä esiintyy lähinnä Aasian, Afrikan ja Melanesian subtrooppisissa alueissa. Hornbillin massa on enintään 6,2 kg ja kehon pituus on välillä 1 - 3 ft 11 tuumaa. On noin 55 lajia. Ne ovat omniivoreita, syövät hedelmiä ja hyönteisiä. Tällaisilla linnuilla on kynsit, jotka sisältävät noin 6-8 valkoista munaa. Koko pesimajakson aikana uros tuo naisille 24000 hedelmää. Erityinen piirre tästä linnusta on silmäripset.

8. Rallidae:

tyypit of birds 8

Rallidae kuuluu kosmopoliittiseen pienten ja keskisuurten lintujen perheeseen. Tämä perhe sisältää krakat, gallinaalit ja koot. Näitä esiintyy useimmiten maanpäällisissä elinympäristöissä. Nämä ovat erityisen mielenkiintoisia tiheään kasvillisuuteen. Niiden pituus on 12 cm - 63 cm ja massa on noin 20 g - 3000 g. Näillä on pitkät kaulat ja he tulevat myöhemmin pakattuiksi. Nämä ovat lentomatkoja moult-ajan aikana. Heillä oli noin 5-10 munaa. Kytkimillä on noin 15 munaa. Ne riippuvat vanhemmistaan ​​noin kuukauden ajan.

9. Spoonbill:

tyypit of birds 9

Spoonbill on valkoinen lintu ja Thresiornithidaen perheenjäsen. Se on pitkäkarvainen kahlaaja. Tähän mennessä tunnistetaan kuusi lajia. Sen tieteellinen nimi on Plateinae. Nämä rakentaa pesä puita ja reed-vuoteita. Sen kynnet ovat noin kolme sileää valkoista munaa ja inkuboivat molemmat vanhemmat. Ne ruokkivat kaloja ja hyönteisiä, jotka tulevat mandiblesin väliin. Ne pesivät pesäkkeissä ja parvissa.

10. Mehiläinen:

tyypit of birds 10

Tieteellinen nimi on mehiläispesijä on Meropidae ja se on perheenjäsen Meropidae. Kaksikymmentäkuusi eri mehiläispesä on tällä hetkellä. Näitä löytyy lähinnä Aasiasta, Afrikasta ja jopa osista Australiasta, Uudesta Guineasta ja Euroopasta. He saalistavat lentävien hyönteisten, mehiläisten jne. Kanssa. Yksi ainutlaatuinen mehiläispesijän luonne on, että ennen kuin saaliinsa kuluttaa, se poistaa hyönteisen stingerin. Sen kytkin sisältää 2-9 munaa, jotka ovat valkoisia. Heidän pesänsä ovat ne, jotka kaivaavat maahan. Nuorten lintujen inkubointi on vanhempien ottamia.

11. Grebe:

tyypit of birds 11

Grepen tieteellinen nimi on Podicipedidae. Se kuuluu Podicipediformes-perheeseen. Nämä linnut sukeltavat yleensä makeassa vedessä ja jotkut käyvät meressä maahanmuuton aikana talvella. On noin 22 lajia ja kuusi yleensä. Sen massa vaihtelee noin 1,7-120 grammaa ja kehon pituus vaihtelee 23,5 - 71 cm. Heidän tärkein ruoanlähde on kala ja he saavat heidät sukellamalla avovedessä.

12. Elephant Bird:

tyypit of birds 12

Tieteellinen nimi on Aepyornithidae. Nämä ovat lajeja 17-18-luvulta. He kerran asuivat Madagaskarin saarella. Seitsemän lajia löydettiin elefanttilinnasta. Elefantin korkeus on 3 m ja paino noin 350-500 kg. Se asuu enimmäkseen Australiassa ja Uudessa-Guineassa. Se on kasvinsyöjä ja sen munat ovat suurempia kuin strutsi. Muna on noin 3 jalkaa ja 13 tuumaa pitkä, kapasiteetti on 2 imperial gallonaa. Ne ovat valtavia ja ne ovat erityinen lintu.

13. Goose Bird:

tyypit of birds 13

Goosin tieteellinen nimi on Anserini ja Antidae-perhe. Härän massa on 3,2-6,5 kg. Niiden siipisnopeus on 1,3-1,8 m Kanadan hanhi ja 1,6-1,8 lanta hanhi. Kytkinkoot ovat noin viisi Kanadan hanhen ja 5-6 pennun hanhen osalta. Lifespan on 10-24 vuotta. Hanha on melko yleinen ja siinä on lintujen tyyppejä, mutta se ei voi lentää korkealle.

14. Tölkky:

tyypit of birds 14

Tieteellinen nimi on Picidae ja kuuluu pikidiehen perheeseen. He elävät enimmäkseen Uudessa-Seelannissa, Australiassa, Madagaskarissa, Uudessa-Guineassa ja ääripäässä. On noin 200 lajia. Kuusiominaisuudet ovat yleensä mustia, punaisia, keltaisia ​​ja valkoisia. He voivat peittää 20 kertaa sekunnissa. He syöttävät hyönteisiä ja kuolleita puita. Pesä sisältää 2-5 munaa ja inkubaatioaika on noin 11-14 päivää.

15. Penguin:

tyypit of birds 15

Penguin tieteellinen nimi on Spheniscidae. Se kuuluu Sphenisciformesin perheeseen. Vedessä se voi sukeltaa nopeudella 6-9 km / h. Sen kehon massa on noin 38 kg ja korkeus vaihtelee lajin mukaan; 33cm pienelle pingvulle, 49cm Galapagos pingviinille ja 1.1-1.3 m keisaripenguinille. Penguin on enintään 20 vuotta. Tämä on vielä eräänlainen lintulajityyppi, jota emme näe usein.

Katso lisää: Kalalajit

16. Niele:

tyypit of birds 16

Linnun tieteellinen nimi on Hirundinidae. Laji löytyy tässä perheessä 83. He roduttavat kaikkialla maailmassa odottaa Etelämantereella. He siirtyvät eri paikkoihin maailmassa. Nämä ovat hyönteisiä. Lunta nopeus on noin 30-40 km / h. Kehon massa aikuiselle on noin 10-60 g. Sen pituus on 10-24 cm. Kytkinkoot ovat 4-5. Inkubaatiojakso on jaettu lajien välillä.

17. Passerine:

tyypit of birds 17

Tieteellinen nimi on Passeriformes. Erityinen piirre tästä linnusta on järjestely varpaissa kolme osoittaa eteenpäin ja toinen takaisin. Se on yli 110 perhettä. Sen paino on yli 1,5 kg ja pituus 70 cm. Hevoset ovat sokeita, avuton ja höyheniä. Kytkimet sisältävät yhden munan.

18. Heron:

tyypit of birds 18

Tieteellinen nimi on Ardeidae. Tämä kaunis lintu kuuluu pelekaniformien luokitteluun. Tähän mennessä tunnettuja lajeja on 64 maailmassa. Sillan korkeus on 1,2-1,5 cm. Sen siipien pituus on 40-58 cm. Herimen massa on 4-5 kg ​​ja eroaa lajin mukaan. Nämä ovat lihansyöjiä. Ne muodostavat sateenvarjon, kuten katos metsästää. Heidän saaliinsa kuuluvat kalat ja rapuja jne. He jopa ottavat herneet, jyvät, maissit jne. Harvoin. Heillä oli 3-7 munaa. Molemmat vanhemmat tekevät inkubaatiota.

19. Gull:

tyypit of birds 19

Tieteellinen nimi on Laridae. Se luokitellaan Larin korkeammaksi luokitukseksi. Näitä kutsutaan usein Lokit. Pääasiassa Pohjois-Atlantin alueilla. Pienen ruumiin massa on 68-160g ja aikuisten lokki on 1,8kg. Rungon pituus on 25-30 cm pienen lokeron aikuiselle ja 64-79cm suurelle mustalle siipien aikuiselle. Jokaisen lokeron siiveke on 61-78 cm pienen lokeron kohdalla ja 1,5-1,7 cm aikuiselle. Kyyhkyskoko on lokki 1 linnunpuoleiselle lokerolle, 2-6 pikku lokakalle ja 1-3 suurta mustaa siirappia aikuiselle. Ne ruokkivat meri- ja makean veden järviä, kaloja ja selkärangattomia. He juovat myös meri- ja suolavettä.

20. Albatross:

tyypit of birds 20

Albatrossin tieteellinen nimi on Diomedeidae. Se luokiteltiin Procellariiformesin korkeammalle luokittelulle. Ne vaihtelevat Etelä-valtamerellä ja Pohjois-Tyynenmeren alueella. Wingspan ulottuu jopa 12 metriä. Ne ruokkivat äyriäisiä, kaloja ja pääjalkaisia ​​ja muita eläimenosia. Joskus ne ottavat jopa zooplanktonin. He asettavat yhden munan, jossa on valkoisia punertavia pisteitä. Jokainen muna painaa 200 - 510 g. He kasvattavat 18 kuukauden välein. Tällainen lintu luo pesiä ruohon, pensaiden, turpeen, maaperän ja pingviinihelmien avulla. Molemmat linnut tekevät inkuboinnin. Pullea loukataan ja varotaan kolmen viikon ajan. Se voi selviytyä jopa 50 vuotta.

Katso lisää:  Eri tyyppisiä koiria

21. Cuckoo:

tyypit-of-lintujen-21

Luonnonvaraisissa lintujen nimeissä kukko on yksi ja sen tieteellinen nimi on Cuculidae. Se luokitellaan Cuculiformes-luokituksen ylempään luokitukseen. Kana on noin 54 lajia. Cuckoosia löytyy useimmiten Aasiasta, Australiasta, Afrikasta ja Euroopasta. Ne estävät niityt, pellot ja suot. Joskus se näkyy myös alppialueilla. Kyyhkysen pituus on 12,6-14,1 ja paino jopa 2,1 unssia. Miehet ja naaraat voidaan tunnistaa niiden värin perusteella. Kurpitsan syöttö kasvoille ja hyönteisille. Se asettaa yleensä maksaa 12 -22 munaa vuodessa. Kolauksen elinkaari on kuusi vuotta. Yleensä cuckoo pysyy Afrikassa yhdeksän kuukautta, mutta se ei koskaan laulaa. Se miespuolinen kakku, joka laulaa meille.

Moa:

tyypit of birds 22

Moa on Uuden-Seelannin uhanalainen sukupuutto. Moan tieteellinen nimi on Dinornithidae. Se on luokiteltu Ratite luokituksen mukaan. Siinä on kaksi suurta lajia nimeltä Dionrnis robustus ja Dinoris novaezelandiae. Sen korkeus nousee n. 3,6 m. kunkin Moan paino voi olla 230 kg. Nämä ovat kasvinsyöjiä. Moan erityisluonne on se, että niitä käytetään nielemään kivijalokivet. Nämä kivet ovat sileitä. Moa-munan koko vaihtelee 120-240 millimetrin ja 4,7 - 9,4 cm: n välillä. Inkubaatio tekee miespuolisen Moan.

23. Guinea Fowl:

tyypit of birds 23

Guineafowlin tieteellinen nimi on Numididae ja luokitellaan Galliformesin korkeampaan luokitteluun. Tämä lintu syntyperäinen on Afrikassa. Guineafowlilla on tummanharmaa ja mustanpensas, jossa on tiheitä pisteitä. Se mittaa 40-71 cm pitkä ja massa on 700-1600 grammaa. Ne löytyvät Afrikan sub-saarista. Yleensä he ruokkivat hyönteisiä. Mutta Guineafowl joutuu ihmisten saaliiksi eräissä Afrikan ja Italian paikoissa. Heidän munansa ovat rikkaampia kuin kananmunat.

24. Peafowl:

tyypit of birds 24

Peafowl on muuten tunnettu peacock, jota käsitellään lemmikkinä ja luonnonvaraisena linnuna. Intian peakkarinoita on kaksi intialaista ja Sri Lankasta peräisin olevaa aasialaista lajia sinistä, toisin Burmasta, joka on vihreää. Niiden erityinen piirre on se, että se on merkitty silmäpisteillä. Peacocks ovat epäilemättä kauniita lintuja, jotka hämmästelevät meitä.

Crest näkyy molempien sukupuolten päässä. Peakkelan malja on ruskean, vihreän ja tylsän harmaan seos. Vokalisoinnin kautta se houkuttelee peahens. Peafowl on omniivoria. He syövät kukkavihreät, kasvien osat, siemenpäät ja hyönteiset. Myös matelijoita, niveljalkaisia ​​ja sammakkoeläimiä käytetään. Nämä ovat myös kotieläimiä. Peafowl-perhe on nimeltään Bevy. He voivat lentää erittäin korkealla huolimatta massiivisista junastaan. Jopa valkoisia persikkaherkut voidaan havaita.

25. Eagle:

Luettelossa tavallisia lintuja, kotka, joka kuuluu Accipitridaen perheeseen. Lähes 60 kotka-lajia ovat Afrikasta ja Euraasiasta. Jopa 14 lajia löytyy Keski-, Etelä-Amerikasta, Pohjois-Amerikasta ja Australiasta. Eagles tunnetaan suurena voimakkaana saaliina, jolla on raskas pää ja nokka. Useimmat kotkat ovat suurempia kuin korppikotkat. Kotkat silmät ovat voimakkaita; se on 3,6 kertaa ihmisen vahvuus avioliiton kotka. Eagles-pesä on nimeltään villi ja se on rakennettu korkeille kallioille ja korkeille puille.

tyypit of birds 25

Ne laittaa kaksi munaa. Heitä kutsutaan maailman huippupersäkkeiksi. Sen kehon massa vaihtelee lajinsa mukaan. Kotkat jakautuvat usein neljään luokkaan: Harpy-kotkat, sukelletut kotkat, käärmeen kotkat ja kala-kotkat. Harpy-kotkat metsästävät trooppisilla alueilla.

Katso lisää: Eri tyyppisiä unia ja niiden merkityksiä

Hyvin monet eri lintulajit osoittavat, kuinka kaunista ekologia on. Yllä oleva lintulaji sisältää kaikenlaisia ​​lintuja, joita tiedämme ja tiedämme. Jotkut erilaisista linnuista, joissa on kuvia ja nimiä, auttavat sinua tutustumaan ja oppimaan ja lisää heitä.

Leave A Comment

59 + = 64