25 Amazing Home korjaustoimenpiteitä blackheads | Tyylit elämässä

Mustapäät ovat tavallinen ongelma sekä nuorilla että aikuisilla. Mustapäiden puristaminen vain ei poista sitä välittömästi, koska se lisää tartunnan mahdollisuuksia. Tässä artikkelissa luetellaan joitain tapoja, joilla voit poistaa ne kotona.

Koti Remedies For Blackheads

Tehokas kotihoidon poistaminen Mustapäiden:

Tässä artikkelissa meille on annettu luettelo parhaista ja hämmästyttävistä kodin korjaustoimenpiteistä Mustapäille. jolla ei ole sivuvaikutuksia ja kaikki ovat luonnollisia ainesosia ja käytettävissä keittiössäsi.

1. Raakaperuna Mustapäille:

potatto - homemade tips (2)

Leikkaa raaka peruna puoliksi. Ompele puolet mustan pään päällä 15 min. Levitä huolellisesti nenäsi posket ja leuka, jossa mustapäitä esiintyy eniten. Anna perunamehun kuivua ja pese sen jälkeen kasvot.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä Ringworm on Body

2. Fenoureek Lehdet liitä:

sarviapila leaves seeds

Jotta tämä tahna ottaa tuoreita pestyjä methi- tai fenugreek-lehtiä ja murskasi ne. Lisää vettä, jotta voit liittää. Levitä huolellisesti nenäsi posket ja leuka, jossa mustapäitä esiintyy eniten. Anna tahna kuivua ja pestä sitten kasvot. Fenugreek-tahna on yksi erinomaisista kodinhoitovälineistä mustan pään poistamiseksi.

3. Korianderi Jätä Liitä:

korianteri leaves 45

Jotta tämä tahna vie jotain tuoreita korianterilevyjä ja murskata ne. Lisää kurkuma ja vesi, jotta tahna. Levitä huolellisesti nenäsi posket ja leuka, jossa mustapäitä esiintyy eniten. Anna tahna kuivua ja pestä sitten kasvot.

4. Almond ja Besan Scrub:

ubtan besan

Jotta tämä hankaus ottaa tuoreita pesty manteleita ja murskata niitä. Lisää luita ja vettä pestään. Levitä huolellisesti nenäsi posket ja leuka, jossa mustapäitä esiintyy eniten. Pese kasvot tämän kuoren avulla säännöllisesti nähdäksesi tulokset.

Katso lisää: Kuinka päästä eroon kaulan rypyt

5. Sitruunamehupisarat:

Sitruuna

Lisää sitruunamehua yhteen tl sokeriin. Levitä huolellisesti nenäsi posket ja leuka, jossa mustapäitä esiintyy eniten. Pese kasvot säännöllisesti, jotta tulokset näkyvät. Se tekee ihosta lujan ja tekee siitä hehkun. Muinaisista ajoista asiantuntijat sanoivat, että mikään muu korjaustoimenpide ei toimi näin.

6. Kaurahiutaleiden sekoitus:

kaurapuuro paste

Sekoita kaurajauho jauhe ruusuvedellä tahnan valmistukseen. Levitä huolellisesti nenäsi posket ja leuka, jossa mustapäitä esiintyy eniten. Anna tahna kuivua ja pestä sitten kasvot. Tämä on yksi home-korjaustoimenpiteistä Mustapäiden.

7. Witch Hazel:

Noita Hazel and oil

Witch Hazel on helppo korjata poistamaan sebum, joka tukkii ihon huokoset ja aiheuttaa Mustapäitä. Haavanhoitopiirien, pellavavillaa käytettävien, mustapäiden avulla haut poistetaan tehokkaasti.

8. Leivonnan sooda korjaustoimenpiteenä mustia päätä varten:

paistaminen soda 854

Leivin sooda on helppo korjata poistamalla mustapäiden. Paahtomaisen soodan sekoittaminen ruusuveden kanssa Mustapäiden avulla auttaa poistamaan ne tehokkaasti. Levitä huolellisesti nenäsi posket ja leuka, jossa mustapäitä esiintyy eniten. Anna tahna kuivua ja pestä sitten kasvot.

Katso lisää: Kuinka päästä eroon Mustapäistä nenältä

9. Benzoyyliperoksidi:

Benzoyyliperoksidi irrottaa kasvojen huokoset ja auttaa tappamaan bakteereja. Se hapettaa huokoset ja puhdistaa ne, poistaen siten mustapäiden. Hieroa bentsoyyliperoksidipohjaista voidetta pieninä määrinä Mustapäiden yli poistaa ne. Mustapäiden erottuminen on helpompaa tällä tavoin, kun tuote tappaa bakteereja ja jopa oksentaa huokoset estäen mustapäiden syntymistä.

10. Hunaja:

Hunaja diff

Kuinka päästä eroon Mustapäistä kasvoilla käyttämällä hunajaa? Honey on helppo korjaustoimenpide poistamalla mustapäät. Hunajaa käytetään Mustapäissä, auttaa poistamaan ne tehokkaasti.

11. Honey Scrub:

Hunaja for glowing skin

jotta tämä hankaus vie joitakin tuoreita manteleita ja murskaa ne. Lisää hunajaa ja vettä, jotta pestä. Levitä huolellisesti nenäsi posket ja leuka, jossa mustapäitä esiintyy eniten. Pese kasvot tämän kuoren avulla säännöllisesti nähdäksesi tulokset.

12. Jogurtin naamarit:

Jogurtti - glowing skin

Lisää sitruunamehua kaksi rkl jogurttia. Levitä huolellisesti nenäsi posket ja leuka, jossa mustapäitä esiintyy eniten. Pese kasvot tällä maskilla säännöllisesti nähdäksesi tulokset. Se tekee ihosta hehkuvan. Jogurtin naamio on erittäin tehokas kodin korjaustoimenpide mustapäille.

Katso lisää: Kuinka Poista Whiteheadit kasvosta

13. Oliiviöljynaamarit:

ylimääräinen virgin oil142

Lisää sitruunamehua yhteen teelusikalle oliiviöljyä. Levitä huolellisesti nenäsi posket ja leuka, jossa mustapäitä esiintyy eniten. Pese kasvot säännöllisesti, jotta tulokset näkyvät. Se tekee ihosta lujan ja tekee siitä hehkun.

14. Kaneli ja Hunaja:

Koti Remedies For Blackheads - Cinnamon and Honey

Hunaja yhdistettynä kanelupulloihin voi tehdä ihmeitä mustapäiden hoitoon. Vaikka hunaja on erinomaiset antibakteeriset ominaisuudet, kaneli auttaa parantamaan ihon verenkiertoa. Se on testattu koti korjaamiseksi Mustapäiden. Ottakaa muutamia kanelikuppeja ja hiomaan jauheeksi. Nyt sekoita yhteen 1 rkl kutakin tuoretta kanelijauhetta ja hunajaa muodostaen sileän tahnan. Levitä kaikkialla kasvoillesi puuvillapalloilla. Pese pois 3-5 minuutin kuluttua ja käytä myöhemmin kosteusvoidetta.

15. Kurkuma:

Koti Remedies For Blackheads - Turmeric

Kurkuma on yksi täydellisistä home korjaustoimenpiteistä Mustapäiden. Luonnollinen antiseptinen, kurkuma on hyödyllinen keino mustapäille. Käytä sitä minttu mehu parempia tuloksia varten. Sekoita 2 rkl kurkuma-jauhetta vaaditulla määrällä minttu mehua muodostamaan tahna. Levitä tämä kasvojesi päälle ja jätä muutaman minuutin kuivatuksen jälkeen. Pese pois käyttämällä haaleaa vettä.

16. Maissijuusto:

Koti Remedies For Blackheads - Corn meal

Cornmeal on hyvä hioma-aine iholle ja siksi auttaa mustapäät poistamista. Ota 1 rkl jauhettua maissijauhoa ja sekoita sitä vähän vettä tai maitoa. Levitä tätä kasvoillesi hierottaessa pyöreää liikettä. Huuhtele muutaman minuutin kuluttua kylmällä vedellä.

17. Epsom-suola:

Koti Remedies For Blackheads - Epsom Salt

Epsom-suola toimii lisäksi rauhoittavia kipeälihaksia helpottavien kodin korjaustoimenpiteiden avulla. Ota ½ kupillinen kuumaa vettä ja tähän lisätään teelusikallinen epsomisuolaa ja 4-5 tippaa jodia. Sekoita jatkuvasti, kunnes kaikki suola liukenee. Anna nesteä jäähtyä kohtalaisesti ja levitä sitten kasvoillesi puuvillapalloilla. Anna sen kuivua ja pese sitten haalealla vedellä.

18. Vihreä tee:

Koti Remedies For Blackheads - Green Tea

Me kaikki tiedämme, että vihreää teetä on runsaasti antioksidantteja, mutta harvat meistä ovat tietoisia sen käytöstä poistamisessa. Sen lisäksi se auttaa myös poistamaan liiallinen öljy ja ihoärsytys. Keitä kuppi vettä pannulla ja sammuta kaasu. Nyt kaada kaksi vihreää teepakkausta tähän veteen ja jätä se koskemattomaksi 30 minuuttia. Nyt siirrä tämä neste toiseen lasiseen ja aseta jääkaapissa jäähtyä melkein tunti. Puhdista kasvosi ennen tämän korjaustoimenpiteen käyttöä. Pyyhi puuvilla pallo jäähdytettyyn gren tee -nesteeseen ja levitä varovasti kaikkialla kasvoillesi. Jätä se 10-15 minuuttia. Pese pois myöhemmin kylmällä vedellä. Pat iho kuivuu ja pistä sitten hyvä kosteusvoide. Jatka tämän vihreän teelääkkeen käyttöä 7 päivän ajan ja katso ihmeellistä työtä iholla.

19. Egg White Mask:

Koti Remedies For Blackheads - Egg White Mask

Munanvalkoisen maskin käyttäminen on yksi kotielimistä, joilla poistetaan mustapäät. Munakoissa oleva valkoinen osa kiristää ihon huokosia ja täydentää siten nykyisten mustapäiden poistamista ja jopa vähentää mahdollisuuksia tulevaisuuden kehittymiseen. Ota muna ja erota valkoinen osa keltuaisesta ja levitä kaikkialla kasvoillesi ohueksi pinnoitteeksi. Anna sen kuivua kokonaan ja pese sitten kylmällä vedellä.

20. Tomaatti:

Koti Remedies For Blackheads - Tomato

Tomaatit ovat helpommin saatavilla vielä tehokkaita kotiin korjaustoimenpiteitä poistamalla mustapäät. Yksinkertaisesti ottakaa tomaatti ja murskaa se kädet tai haarukan avulla. Käytä nyt runsaasti kasvosi ja peitä kokonaan mustet. Jauhota kevyesti pari minuuttia. Jätä se 15 minuuttia ja pese sitten kylmällä vedellä. Niille, joilla on kuiva iho, lisää muutama tippa ekstra-neitsytoliiviöljyä tomaattimasmiisi, koska se tekee iholle pehmeän.

21. Omena-siiderietikka ja -juusto:

Koti Remedies For Blackheads - Apple Cider Vinegar and Mint Leaves

Omena-siiderietikan ja mintunlehtien yhdistelmä tekee erinomaisen väriaineen iholle. Vaikka omenaviinietikka estää mustapäiden esiintymisen, mintunlehdet antavat jäähdytysvaikutuksen iholle. Ota 3 rkl omena-siiderietikkaa ja lisää 3 rkl tuoreita mintunlehtiä ja säilytä pulloissa 7 päivää. Siivilöi ja lisätään sitten kupillinen vettä ja jäähdytetään uudelleen 6 päivän ajan. Joka ilta ennen nukkumaanmenoa pudota puuvillapallo tässä nesteessä ja levitä kaikkialle kasvosi päälle, erityisesti nenän ympärillä. Jätä yön yli ja pese se seuraavana aamuna. Lopuksi sovelletaan kosteusvoidetta.

22. Oliiviöljy ja sokeri:

Koti Remedies For Blackheads - Olive Oil and Sugar

Yhdistetty hyvyys oliiviöljyä ja sokeria tekee yhdestä parhaista Mustapäiden poistaminen kotiin korjaustoimenpiteitä. Ota 1 teelusikallinen kutakin oliiviöljyä ja rakeistettua sokeria ja sekoita hyvin yhteen. Ompele tämä seos varovasti kasvosi edessä olevien mustapäiden alttiiden alueiden päälle ja jätä 1-2 minuuttia. Pese kasvosi huolellisesti kylmällä vedellä. Muutamia tippoja tuoretta sitruunamehua voidaan myös lisätä tähän korjaustoimeen parempien tulosten saavuttamiseksi.

23. Maito ja sitruuna:

Koti Remedies For Blackheads - Milk and Lemon

Maito ja sitruuna ovat paras yhdistelmä taistelemaan mustapäistä. Ota 2 rkl maitoa ja lisää siihen 4 teelusikallista tuoretta sitruunamehua. Sekoita kunnolla ja levitä kaikkiin ihon vaurioituneisiin alueisiin. Jätä se puoleen tuntiin ja pese sitten haalealla vedellä. Tässä korjaamossa maitoa voidaan jopa korvata ruusuvedellä.

24. Hammastahnat:

Koti Remedies For Blackheads - Toothpaste

Hammastahna on toinen yhteinen koti korjaamiseksi Mustapäiden. Se toimii poistamalla lika ja öljy tukkeutuneilta ihohuokosilta. Varmista, että käytät vain mintjeja valkoista hammastahnaa ja vältä hammastahnaa. Puhdista kasvosi ensin ja käytä sitten vähän hammastahnaa mustapäiden päälle. Anna tahnan kuivua, koska se poistaa öljyn huokosista. Kun hammastahna on kuivunut, hankaa hellävaraisesti pyöreä liike ja pese sitten kasvot lämpimällä vedellä.

25. Höyry:

Koti Remedies For Blackheads - Steam

Höyryn käyttö vähentää mustapäiden esiintymistä poistamalla lika ja kuolleet ihosolut iholta. Ota iso kulho ja täytä se kiehuvalla vedellä. Peitä pääsi puhtaalla, suurella pyyhkeellä ja aseta kulhoon 5-10 minuuttia. Anna höyryä tunkeutua ihoon. Älä päästä liian lähelle välttää ihon palovammoja. Huuhtelun jälkeen pese ihosi varovasti haalealla vedellä. Pat kuivaa ja pistä sitten hyvä kosteusvoide.

Nämä kodin korjaustoimenpiteet auttavat sinua pääsemään eroon näistä mustapäistä hetkessä. Varmista, ettet käytä ainesosia, joihin saatat olla allerginen. Nämä ovat top 25 kodin korjaustoimenpiteitä Mustapäiden poistaminen, jotka eivät koskaan voi epäonnistua. Sinun on yksinkertaisesti käytettävä niitä säännöllisesti kestäviä tuloksia varten. Kokeile niitä, jotka valitsevat sinua eniten ja näkevät kasvosi taianomaisen työn. Jaa nämä kauneusvihjeet muiden kanssa leviämään hyvyyteen.

Leave A Comment

9 + 1 =