25 ainutlaatuisia lahjoja miehen yllättää hänet Tyylit elämässä

Tarve lahjoittaa miehesi jotain hänen erityiselle päivälleen? Se voi olla syntymäpäivä tai vuosipäivä tai vain päivä, jona tapasit. Tee heistä erityinen ostamalla hänelle jotain todella ainutlaatuista. Lahjat voivat olla tunteellisia tai käytännöllisiä. Lahjan personointi on nyt viimeisin trendi. Voit hankkia lahjoja, joita ostat yksilöllisesti romanttisella viestillä tai kuvilla. Joten tutustu näihin viileisiin lahjoihin aviomiehille ja tee hänen päivä unohtumattomaksi.

Parhaat lahjat puolisolle 2018:

Löydämme täältä mainituista 25 suosituimmista lahjoista aviomiehille, joka voi varmasti yllättää hänet.

1. Henkilökohtainen kahvi-muki:

yksilöllinen Coffee Mug

Ihana lahja aviomiehelle vaimosta olisi henkilökohtainen kahvimuki. Nämä on painettu adoring sanoja, jotka kertovat aviomiehelle, kuinka paljon vaimo rakastaa häntä. Hanki nämä mukit valkoiseksi tai muuksi väreiksi, joita miehellesi saattaa haluta. Mukit voivat olla tavallisia tai niissä voi olla kahvoja, jotka on muotoiltu omituisilla tavoilla.

2. Kellot aviomiehelle:

Kellot for Husband

Jotkut aviomiehille ainutlaatuisista lahjaideoista ovat merkkituotteita ja tyylikkäitä kellot. Nämä tulevat tyylikkäisiin lahjapakkauksiin ja voit lisätä henkilökohtaisen viestin myös ruutuun. Ostamasi kelloja voi merkitä. Useimmat miehet haluavat ostaa tietystä brändistä. Joten voit ostaa eri tyylisiä kelloja samasta brändistä, jota miehellesi rakastaa.

3. Rakkaus Huomautukset aviomiehelle:

Rakkaus Notes for Husband

On toinen suuri idea yllättää aviomiehesi. Tämä on paras lahja aviomiehille. Täällä on lauta, jossa on tahmeita muistiinpanoja. Voit täyttää kaikki miehellesi tehdyt rakkausartikkelit joka päivä. Näiden lautakuntien pääteema on Rakkaus. Joten voisit tehdä muistiinpanoja monista syistä, joita rakastat aviomiehesi. Hanki luovaa ja ajattele viileitä asioita sanomaan hänelle.

4. vuosipäivän kehys:

Vuosipäivä Date Frame

Muiden aviomieshahmojen joukosta on tämä kehys, jossa tärkeimmät päivät elämässäsi painetaan niihin. Kehys on koristeltu kukka-arkkuilla, ja se alkaa päivästä, jonka olet tavannut, kunnes päivä on mennyt naimisiin. Voit lisätä osallistumisesi päivämäärät, ensimmäisen lapsesi syntymän ja niin edelleen. Pidä päivämäärien lisäämistä saadaksesi heidät tunteelliseksi kappaleeksi, jota sinä ja miehellesi vaalitaan ikuisesti.

5. Lisävarusteet Combo:

Lisätarvikkeet Combo

Katso tämä yllätyslahja aviomiehelle lisävarusteiden yhdistelmänä. Hanki hänelle huippulaatuinen solmio, vyö ja lompakko ja aseta se upeaan lahjapakkaukseen. Nahkatavarat ovat varmasti hänen kanssaan. Monia tällaisia ​​komboja on olemassa, jos sinulla on solmuke ja normaali solmio. Valitse siis yhdistelmä, joka on miehesi kannalta edullisin. Sidokset ovat myös laadukkaita ja silkki on kallein ja ylellisin.

6. Ulkovaatteet miehille:

innerwear for Husband

Manly-lahjat tekevät suurista aviomiehistä. Kokeile tätä röyhkeä sisävaate lahja henkilökohtaisella muistiolla miehelle. Hän aarreaa aina. Tee päiväsi unohtumattomaksi tämän suuren lahjan avulla. Tämä on täydellinen lahja päivämäärän tai vuosipäivän yön ajaksi. Määritä mieliala ihastuttavalle yölle yhdessä sisävaatteiden kanssa, joka on henkilökohtainen.

7. Yllätys huoneen sisustus:

Yllätys Room Décor

Ottakaa näistä ainutlaatuisista lahjoista aviomiehille ja yritä koristella makuuhuoneesi makeisilla tai kukilla. Ne voidaan järjestää tavalla, joka ilmaisee rakkausviestin, jota haluat miehesi lukemaan. I Love You -sanat ovat tietenkin yleisimpiä. Voit myös laittaa syntymäpäivä haluaa sängyssä ja pistä kukkia kaikkialla.

8. Asennustelineet:

25 ainutlaatuisia lahjoja miehen yllättää hänet Tyylit elämässä

Tämä puiset lisävarusteet ovat ihana lahja, joka antaa miehelle. Tämä erottuu miehen lahjaideoista, koska se on hyödyllinen ja tyylikäs samaan aikaan. Puinen jalustan viileä pinta on täydellinen ja viivat ovat siistit. Jalusta on hyödyllinen, koska se auttaa pitämään kellot, puhelimet, suojalasit ja lompakko yhteen paikkaan. Se on täydellinen säilyttää lähellä sänkyä, jossa kaikki asiat löytyvät milloin tahansa.

9. Söpöt avaimenperät:

Söpö Key Rings

Lahjoita aviomiehesi tämä mahtava söpö avaimenperä pitämään kaikki avaimet yhdessä paikassa. Sormus kaiverrettu henkilökohtainen muisti on erittäin viehättävä. Tämä lahja kuuluu aviomiesluokan erityiseen lahjaan. Näitä avainrenkaita voidaan leikata perheenjäsenten päivämäärillä tai nimillä. Sinulla voi olla myös metallikerroksia päällekkäin.

10. Mukautettu viski Kanta:

Räätälöidyt whiskey Barrel

Erittäin epätavallisten kohteiden joukosta, joita voit lahjoittaa miehelle, on tämä räätälöity viski tynnyri. Se on loistava viihdyttävä tarkoituksiin ja voi olla täydellinen lahja aviomies, varsinkin jos hän on viski rakastaja. Tynnyrit ovat normaalisti pieniä, jotta voit täyttää ne ja käyttää osapuoliin. Tynnyreissä olevat hanat helpottavat nesteen annostelemista. Ottaa puinen tynnyri pala tekee hienon keskustelun starter myös.

Katso lisää: Ystävänpäivä lahjat Hänelle

11. Pelikonsolit:

pelaamista Consoles

Kumpi mies ei halua pelata pelejä? Tämä on täydellinen lahja aviomiehelle. Voit valita erilaisia ​​pelikonsoleita. Jotkut ovat suuria ja jotkut riittävän keskisuuret sopivat pieneen huoneeseesi. Joten mene eteenpäin ja tee hänen päivä. Jos saat käsiisi vanhoja koulupelejä, silloin ei ole mitään sellaista. Ajattele parhaita pelejä, joita miehellesi rakastaa ja asentaa nämä hänen sotaansa. Hän ja hänen ystävänsä voivat pitää hauskaa pelipäivinä.

12. Henkilötyynyt:

henkilökohtainen Pillows

Katso nämä söpö räätälöity tyynyt kuvilla ja sanoilla, jotka ovat romanttisia. Voit muokata kuvia ja sanoja ja tehdä niistä henkilökohtaisempi. Koe tämä paras lahjaide aviomiehelle hyvää yötä varten. Tyynyt tulevat neliöihin ja jopa suorakulmaisiin. Voit tehdä sanoja yksinkertaisiksi kuin minä rakastan sinua tai kokeilla joitakin sarjakuva.

13. Kellotapa:

Katsella Case

Miesten normaalisti useamman kuin yhden tai kahden kellon käyttää säännöllisesti. Jotkut ovat jopa arvokkaita, jotka ovat kalliita. Joten miksi ei lahjaa miehelle tyylikästä kelloa, jotta kaikki kellot säilytetään turvallisesti yhdessä paikassa. Kellotila voi olla nahkaa tai puuta. Kotelon yläosa on yleensä avoin muovilevyllä, jotta näet upeat kellot sisältä.

14. Tyytymätön lasit:

Omituinen Shot Glasses

Kokeile näitä hämmästyttäviä muotoilulaskuja elämänne miehelle. Nämä lahjatavarat aviomiehille tekevät ihastuttavan lisäyksen hänen baarimallistoonsa. He ovat myös kadehtimia ystävilleen. Käytettävissä olevat mallit ovat kallo, donitsi jne. Kun täytät laukaisusilmut viinillä, malli nähdään oikein. Joten tämä on erittäin innovatiivinen lahja miehelle. Normaalisti saat joukon laukauslaseja.

15. Collage Photo Frame:

Kollaasi Photo Frame

Syntymäpäiväsi voit lahjoittaa aviomiehesi upean rakkauskolakuvan valokuvakehyksen. Lisää hänen suosikki kuvia ja lahjoita tämä sijoitetaan taloon. Hän varmasti tuntee, että tämä on paras lahja aviomiehelle, jota vaimo voi antaa. Valokuvista, joita voit lisätä kehykseen, ovat hääkuva, perheesi kuva sekä myös miehesi yksittäiset kuvat.

16. Kosmetiikka Hänelle:

Kosmetiikka for Him

Lahjoita hänelle hienoja premium-kosmetiikkaa, kuten hajuvesiä, deodorantteja jne. Kokeile orgaanisia tavaroita, jotka ovat korkealaatuisia ja kalliita. Nämä ovat myös hyödyllisiä lahjoja miehille, joita tarvitaan päivittäin. Ihmiset nykyään rakastavat kokeilla kasvojen pesua, voiteita, hiusten muotoilutuotteita, kosteusvoimia jne. Joten voit saada miehesi joitakin näistä tavaroista päivittäiseen hoitoonsa. Auta häntä tuntea hemmoteltu ja rakastettu ja näyttää vieläkin vaivalloisemmalta ja komeamalta.

17. Henkilökohtainen T-paita Hubbylle:

yksilöllinen T shirt for Hubby

Hanki t-paita, joka on räätälöity viileisiin ja tyylikkäisiin sanoihin aviomiehelle. Tämä on yksi parhaista lahjoista aviomiehille, joita voit kehittää. Sanat voivat olla mielekkäitä ja koomisia samanaikaisesti. T-paidat ovat jotain, jota kaikki miehet käyttävät päivittäin. Joten saat hänelle yhden näistä henkilökohtaisista t-paidoista, joita hän voi käyttää, kun lenkillä tai rentoilla retkeillä.

18. Henkilökohtaiset kalvosinnapit:

yksilöllinen Cufflinks

Katso tämä mahtava ajatus miehelle. Tämä on kaunis lahja aviomiehelle, joka rakastaa ja rakastaa lapsiaan. Voit saada vauvan käden ja jalanjäljen ja kaivertaa sen henkilökohtaisiin kalvosinnappeihin. Kalvosinnapit, joita voit ostaa, voivat olla kultapäällysteisiä, hopeisia tai muita metalleja. Ne näyttävät hyvältä sopivilta ja ovat täydellinen täydennys muodolliseen asuun. Hanki nämä kalvosinnapit mihin tahansa muotoiluun, että hän haluaisi ja yllättää hänet.

19. Mini-savukotelo:

Mini Cigarette Case

Jos miehellesi tulee tupakointi, voit antaa hänelle mini-kannettavan savukotelon, joka on yksilöllinen ulkopuolelta. Tämä on yksi aviomiehen lahjavaihtoehdoista, joita voit yrittää antaa hänelle. Kotelo on helppo avata ja säilyttää savukkeissa. Kotelon ulkoasu on monimutkainen ja näyttää upealta.

20. Henkilökohtainen matka Kahvipullo:

henkilökohtainen Travel Coffee Flask

Tämä on suuri lahja, jos miehesi matkustaa paljon tai menee töihin ajoissa. Tämä matka-kahvipullo pitää hänen kahvia mukavana ja lämpimänä, että hänellä on myöhempi päivä. Voit mennä ja muokata sitä lisäämällä pulssin muotoiluun. Kahvipulloon voi olla korkeintaan 2 kupillista kahvia. Voit jopa ostaa yhden pullon, joka on pienempi ja helpompi kuljettaa ympärillä.

Katso lisää: Anniversary Gifts Hänelle

21. Nahkainen salkku:

Nahka Briefcase

Tee aviomiehesi toimisto ylimääräinen päivä hoitamalla hänet premium-nahkasalkkuun. Tämä aitoa nahkaa sisältävä salkku sisältää kaikki erikoiset taskut ja paikat, jotka pitävät toimistotyönsä siististi. Salkun tyyli on hyvin trendikäs ja tekee upeasta pitkäikäisestä lahjasta. Nahka vanhenee kauniisti ja tämä tekee aitoja nahkalaukkuja niin arvokkailta.

22. Esiliina puolisolle:

Esiliina for Husband

Yksi trendikkäistä lahjoista tällä kaudella on antaa teidän miehennesi super-esiliina. Onko aviomies rakastamaan kättäsi keittiössä ja piiputtamaan herkullisia ruokia sinulle ja perheellesi, sitten miespuolinen esiliina on juuri sitä, mitä hän tarvitsee? Muokkaa esiliina ja lahjoita hänelle tämä loistava idea. Voit myös antaa parin mitten tai kokin hattu tämän esiliinan täydentää sarjaa. Tämä vain innostaa miestäsi kokeilemaan uusia ruokia miellyttävän. Joten se on win-win -tapahtuma.

23. Gadgetit Hänelle:

vempaimia for Him

Ihmiset rakastavat gadgeteja, ja tämä on yksi parhaista lahjoituksista. Jos mieheesi rakastaa musiikkia ja lahjoittaa hänelle viileä tyylikäs kaiutin on parasta tehdä. Nämä viileät kaiuttimet ovat yhteensopivia kannettavan tietokoneen tai työpöydän kanssa ja niitä voidaan käyttää musiikin kuuntelemiseen milloin tahansa.

24. Mukautettu taskukirja:

asiakassuhde Pocket Knife

Saat aviomiehelle mukavan taskuveitsi kaikenlaisilla nauhoilla. Voit mennä korkean taskuveitsiin, jossa on useita lisäyksiä tai jotain yksinkertaisempaa. Muokkaa sitä muutamilla kaiverruksilla, jotka merkitsevät jotain miehelle. Aviomies on varmasti treasured, ja hän haluaa näyttää sen ystävilleen.

25. Lukuvalopaneeli:

lukeminen Light Panel

Kaikkien aviomiehiä, jotka haluavat lukea, varsinkin myöhään illalla, tämä on täydellinen lahja. Tämä lukuvalopaneeli antaa tarpeeksi valoa lukemaan pimeässä. Tämä ei häiritse muita huoneen ihmisiä ja on riittävän kirkas, jotta se ei vahingoittaisi silmiä.

Katso lisää: Engagement Lahjat Hänelle

Aviomiehen lahjat ovat erilaisia ​​tyylejä ja malleja. On niin monia asioita, että voitte tuoda miehelle lahjan hänen erikoispäivänään. Kokeile joitain näistä hienoista ideoista ja teke niistä erityisiä personoimalla sitä edelleen. Pieni vaivaa, jonka saat tehdä ylimääräisen lahjan tekemiseen, tulee pitkällä tiellä sitoutumiseen miehesi kanssa. Tee suhteesi mennä pidemmälle ja anna rakkautesi vahvistua. Katso tässä luetellut lahjat ja yritä saada ne paikallisesti tai verkossa. Voit sitten pyytää päivittämään sen, miten haluat kuvien tai sanojen sijoittamisen.

Leave A Comment

48 − = 39