23 Parhaat Natural Home Oikeussuojat Suun Haavaumia Tyylit elämässä

Suun terveyteen liittyvistä kivuliaista ongelmista yksi yleisimmistä ongelmista on suun haavaumat. Ei vain se tuo mukanaan epämukavaa henkilöä, vaan myös häiritsee päivittäisiä toimintoja, kuten puhumista ja syömistä. Nämä kiehuvat kuin suuonten rakenteet ovat merkittävästi tärkeitä hoidettavaksi, jos haluat elää vaivatonta elämää jälleen. Ammattilaisten mukaan se johtuu ruumiinpuutteista kehossa, jonka vuoksi suun haavaumat muodostuvat. Tärkeä osa on kuitenkin hoito ja myös turvallinen ja vankka tapa.

Koti remedies for mouth ulcers

Kotihoito on yksi parhaista tavoista saada parannuskeinoja, jotka voivat antaa tehokkaita tuloksia. Tämä allaolevassa listassa on paras luonnollinen koti-korjaustoimenpide suun haavaumia, jotka ovat markkinoiden parhaita, jotka voidaan poimia ja käyttää säännöllisesti:

Paras Natural Home korjaustoimenpiteitä suun haavaumia:

1. Hunajahakemus:

23 Parhaat Natural Home Oikeussuojat Suun Haavaumia Tyylit elämässä

Hunaja-antimikrobiset ominaisuudet ja parantavat aineet tekevät siitä täydellisen kotituotteen hoidettaessa suuhaittoja. Voit joko käyttää hunajaa suoraan haavaumilla tai sekoittaa sen hieman kurkumalla ja käyttää. Tämä tulee hoitamaan suun haavaumia 3-4 päivän ajan.

Katso lisää: Home Oikeussuojakeinot Vertigo

2. Tuore kookosmaito:

23 Parhaat Natural Home Oikeussuojat Suun Haavaumia Tyylit elämässä

Levitä kookospähkinä ja poista maito siitä. Tätä nestettä tulee käyttää suuttimiseen 3-4 kertaa päivässä ja kunnes haavauma pienenee kokonaan. Se on yksi tehokas kodinhoito suuhaavojen käytettäväksi ilman paljon vaivaa.

3. Suuhaavojen unikonsiemenet:

Unikko Seeds

Onko unikonsiemeniä, jos sinulla on suun haavaumia. Kehon lämmittäminen on yksi syy suun haavaumien ja unikonsiementen auttamiseksi kehon jäähtyä ja rauhoittaa. Tämä olisi sisällytettävä ateriateihin tai sirotella salaatilla saadaksesi suurimman hyödyn. Tämä on paras kotihoito suuhaavojen hoitoon.

Katso lisää: Syylien poistaminen Home Remedy

4. Vaihtoehtoinen kuuma / kylmä hoito:

Juominen hot water

Pidä lasi kylmää vettä ja lasia lämmintä vettä ja käytä sitä suuttumalla suuhun. Tämä vaihtoehtoinen kuuma / kylmä hoito auttaa vähentämään haavaumia ja lopulta hoitoa. Varmista, että vesi on haaleaa ja et pääse pahentamaan haavaumia kuumalla vedellä. Se on paras kotitekoinen kärki, jolla ei ole haavaumia.

5. Karpaloiden lehdet:

23 Parhaat Natural Home Oikeussuojat Suun Haavaumia Tyylit elämässä

  1. Ota noin 2 kupillista vettä ja tähän lisätään kupillinen fenugreek lehdet.
  2. Tämä pitää säilyttää jo jonkin aikaa, ennen kuin teet sen ja käytät suuhun kiertämiseen.
  3. Se auttaa varmasti haavojen haavan paranemisessa suussa.
  4. Tämä on yksi parhaista kotiin luonnollisista suun haavojen korjaustoimenpiteistä.

Katso lisää: Luonnolliset korjaustoimenpiteet sinus

6. appelsiinimehu:

Oranssi juice

Tämä on yksi nestemäinen runsaasti C-vitamiinia. On paljon, kun tämän vitamiinin puute johtaa suuhun haavaumiin. Ota tuoretta appelsiinimehua joka päivä, kunnes olet varma haavojen asianmukaisesta hoidosta. Tämä appelsiinimehu varmasti parantaa suusi haavaumia

7. piparminttuöljy:

Piparminttu Oil

Ota tippaa piparminttuöljyä puhdasta puuvillapalloa ja pistä se suuhun 1-2 kertaa päivässä. Aloitat näkyviä tuloksia parin päivän kuluttua ja hoitaa hoito noin viikon kuluttua. Tämä on hyödyllistä päästä eroon suun haavaumasta.

8. Mulberry mehua suun haavaumat:

23 Parhaat Natural Home Oikeussuojat Suun Haavaumia Tyylit elämässä

Hyvää ja herkullista tapaa, jolla voit seurata suuhaavojen kodinhoitoa, on tuore mansikkamehu. Se varmasti auttaa sinua saamaan oikeat tulokset epämiellyttäviä kiehuu. Varmista, että noudatat sitä, kunnes ongelma on kokonaan kovettunut.

9. Chew Basil Leaves:

23 Parhaat Natural Home Oikeussuojat Suun Haavaumia Tyylit elämässä

Pureskele noin 5-6 basilikaa joka päivä ja seuraa sipuli vettä. Tämä on yksi helppo ja oikea tapa, jolla voit hoitaa suun haavaumia. Basil leaves on paljon muita hyötyjä elimistölle, jos pureskellaan. Mahalaukkuja ja turvotusta voidaan myös hoitaa tällä näkökohdalla. Se on yksi helpoimmista luonnollisista rohdosvalmisteista suun haavaumien.

10. Hapan ja juomien välttäminen:

hapan foods & Drinks

Happamat elintarvikkeet ja juomat voivat parantaa haavaumia ja pahentaa sitä. Hiilihydraattijuomat, mausteiset elintarvikkeet ja sitrushedelmät juovat kätevästi, kun taistelet suuhaavoja vastaan. Nämä elintarvikkeet vähentävät myös suun haavojen vaikutuksia ja poistavat tulehduksen tunteen suussa. Tärkkelyshappo-tabletit auttavat myös vähentämään suun haavaumia.

11. Lakritsijuuri:

Lakritsi root

Lakritsi juuri, kun liottaa, muodostaa tehokkaan kotiin korjaamiseksi hoitoon suun haava ongelmia. Sitä voidaan käyttää liottamalla rypsiä murskattua lakritsijuuria kahdesta kolmeen kupilliseen veteen. Se toimii hyvin, kun laitat sen suuhun ja huuhtele sen jälkeen. Voidaan käyttää tätä ennen nukkumaanmenoa. Se on todella alkeellinen tekniikka hoitaa suun haavaumia, mutta sitä käyttävät edelleen ihmiset.

12. Merisuola ja vetyperoksidi:

meri salt and Hydrogen peroxide

Etsitkö kodin korjaustoimenpiteitä suun haavaumien hoitoon? Merisuolalla ja vetyperoksidilla on molemmat anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka auttavat vahvistamaan suun haavaumia. Se voi parantaa suun haavaumia heti. Sinun tarvitsee vain lisätä kaksi ruokalusikallista merisuolaa vähintään 4% vetyperoksidia ja lasia kohtalaisesti kuumennettua vettä. Jatkamalla tämä korjaustoimenpide korjaa suun haavaumia yhden tai kahden päivän kuluessa, mutta se voi tarjota välittömästi lievittää kipua, jota olet menossa läpi.

13. Suolaveden paistaminen:

Leivonta soda

Joo! Leivinuuma voi hoitaa suun haavaumia. Se sisältää natriumbikarbonaattia, joka auttaa hoidettaessa happamien elintarvikkeiden aiheuttamia vahinkoja haavaumiin. Se neutraloi haavaumuksen aiheuttaneen happopitoisuuden ja eliminoi myös kaikki suuissa olevat f-bakteerit ja bakteerit. Polttava tunne, jonka aiot kokeilla, on huokaus, että se toimii.

14. Aloe Vera:

aloevera 2

Aloe vera on runsaasti sisäisiä ja ulkoisia hyötyjä ihmisruumiille. Aloe vera voi korjata useita haittavaikutuksia, jotka johtuvat suun haavaumasta. Se vie aikaa haurastumisongelman korjaamiseksi, mutta vaikutus kestää kauemmin kuin kaikki muut korjaustoimenpiteet. Sinun tarvitsee vain ottaa kaksi rkl aloe veraa ja käyttää sitä vaikutusalaan. Voit myös syödä raaka-aloe veraa liottamalla sitä veteen jonkin aikaa.

15. Sokerikuppien levittäminen läpipainopakkauksessa:

sokeri candy

Tässä on tehokas luonnollinen keino hoitaa suun haavaumia. Kamferin ja sokerikakun seos toimii hyvin läpipainopakkauksessa ja vähentää haavaumia. Sokerin karkkia tunnetaan myös nimellä mishri, joka löytyy lähes kaikista osasto- ja päivittäistavarakaupoista. Jos et voi katsoa ruokakauppoja. Tämä korjaustoimenpide on ollut käytännössä pitkään ja sitä pidetään yhtenä yksinkertaisimmista ja edullisimmista suuhaavan kotihoidosta.

16. Kurkumauute yhdessä glysyliinin kanssa:

kurkuma spice on a wooden spoon, isolated on white background

Olemme kaikki tietoisia kurkumien eduista ja erilaisista käyttötarkoituksista. Kun käytetään glyseriiniä, kurkumajauhe voi toimia hyvin ja antaa tehokkaan ratkaisun, jota voidaan edelleen käyttää haavaumassa. Parhaimman seoksen tekemiseksi sinun täytyy ottaa yksi tl glyseriini yhdessä pieni puristin kurkuma jauhe.

17. Suoliston haavaumat:

selleri leafs

Tämä on yksi tärkeimmistä ja helpoimmista kotihoidoista suun haavaumille. Yksi voi yksinkertaisesti pureskella selleriä ja parantaa haavaumia. Tämä on luultavasti yksi parhaista kotihoitoista suun haavojen hoitoon, jota kuka tahansa voi tehdä. Kasvin mukana on täynnä B1-, B2-, C-, jne. Vitamiinia. Tämä vihannes on kypsytetty jonkin aikaa, kuten 10 minuutin ajan, ja se parantaa suun haavaumia.

18. Salaatti:

tuore salad on plate

Intaking-salaatti on yksi yksinkertaisista kotihoitoista suun haavaumille. Raaka salaatti, jossa on tonnia sipulia, auttaa vähentämään suun haavaumia. Tällä ei ole välitöntä vaikutusta, mutta se varmasti vähentää suun haavaumia muutamassa päivässä.

19. Jogurtti:

Jogurtti

Tavallinen jogurtti voi parantaa suun haavaumia. Tavallinen jogurtti tekee haavaumat katoamasta. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa keino, jonka pitäisi odottaa. Intaking kipu jogurtti vain parantamaan kovettumismenetelmää. Et voi parantaa haavaumaa vain kuluttaen jogurttia.

20. Ice Cube Tricks:

jää Cube

Jään käyttö on varmasti tehokas kodin korjaava haavauma. Jään levittäminen haavoittuneella alueella aiheuttaa suun haavauman menemisen ja puhdistaa myös suusi. Jos jään kohdistetaan kosketusalueelle, se antaa kuitenkin palovamman ja pistelyn tuntemuksen, joka on luonnollista, mutta vähän häiritsevä muutamalle ihmiselle. On suositeltavaa käyttää pehmeää hammasharjaa, kun sinulla on haavaumia. Kova hammasharja ja vaikea harjaus voi tehdä haavain kuntoa paljon pahempaa kuin se on nyt.

21. Karpalomehu suuhunfektioihin:

Karpalo Juice

Milloin marjat tulevat kätevästi? Tämä on maukas ja helppo tapa hoitaa suun haavaumia. Jos etsit helppoa luonnollista hoitoa suun haavojen hoidossa, tämä saattaa olla täydellinen sinulle. Kulutusta karpalo mehu vähentää punoitusta suussa ja poistaa tulehdusvaikutus. Toinen nopea ja helppo tapa hoitaa haavaumia tämän mehun kanssa on pidä mehua jonkin aikaa yli haavauma. Aluksi tuntuu vähän palava tunne, mutta myöhemmin, sinusta tuntuu todella hienolta.

22. Kylmä ja jäähdytetty vesi vinkkejä:

kylmä water

Kylmällä ja jäähdytetyllä vedellä taipuminen vähentää haavaumaa. Keskipitkällä kuumennetulla vedellä taipuva ahdistus voi vähentää punoitusta ja poistaa myös tulehduksen. Tämä on yksi parhaista tavoista hoitaa suun haavaumia ja pitää suun puhtaana. Kylmä ja jäähdytetty vesi on yksi parhaista luonnollisista suun haavojen korjaustoimenpiteistä.

23. Raakamaatit:

Raaka tomato

Raaka-tomaatit voivat myös vähentää suun haavaumia. Raakatasomaatit ovat ilmeisesti edullisempia kuin keitetyt tomaatin muodot. Toinen tehokas tapa käyttää raakaa tomaattia on gargle suuhun tomaattimehu. Voit päästä eroon suun haavaumasta raa'an tomaatin avulla.

Nämä olivat joitain parhaita keinoja, joita voi harjoitella, kun hän on kotona yksin tai hän ei halua käydä lääkärille tällaisen pelkkään kysymykseen. Tällaisten korjaustoimenpiteiden asianmukainen soveltaminen varmasti parantaa suun haavaumia.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

4 + 1 =