21 parasta kotitekoista kauneutta vinkkejä huulille Tyylit elämässä

Kuka ei halua valoisa ja punertavaa huulet? Me kaikki me olemme. Mutta monet meistä eivät voi päästä eroon joistakin huonoista tavoista, kuten tupakoinnista tai paljon kofeiinia, ja nämä tuloksena ovat tummat huulet. Tämä on tärkein syy saada huonot ja mauton huulet. Jos haluat kauniita ja terveitä huulia, sinun on noudatettava joitakin kauneushoitoja huulille.

kauneus tips for lips

Paras luonnollinen kotitekoinen kauneusvinkkejä huulille:

Jos haluat pehmeämmän ja kevyemmän huulen, meidän on noudatettava seuraavia kotitekoisia ja luonnollisia parhaita kauneusvinkkejä huulille, joita voit kokeilla.

1. Lopeta tupakointi:

Tupakointi lips

Jos poltat, niin saat tummat huulet ja et voi syyttää ketään siitä. Sinun tarvitsee ojentaa nikotiinia, jos haluat kevyempää huulet. Jos olet jo pimennyt huulesi tupakoimalla, voit kokeilla kotitekoisia pensaita päästä eroon hitaasti, mutta samaan aikaan sinun ei pitäisi aloittaa tupakointia uudelleen.

Katso lisää: Kauneusvinkkejä kaulalle

2. Kuorinta huulille huulille:

Käytä cream lips

Myös huulet tarvitsevat pesua. Kuolleet ja hajoavat huulen solut tulisi puhdistaa säännöllisesti ja tämä auttaa sinua pitämään huulet pehmeänä ja sileänä. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinulla on tumma huulen väri. Voit kokeilla kotitekoista hunajaa sitruunan sokeripesua tai voit kokeilla huuhtelemalla huulet kostutetulla hammasharjalla ja huulirasvalla. Kaikki nämä toimivat hyvin, ja sinun on tehtävä nämä seurantaan saadakseen pehmeämmät huulet.

3. Pidä huulesi korkki ilmaiseksi:

Huulipuna LOnger

Ainoa tapa, jolla voit pitää huulet vapaana, on pitää se kosteana. Jotta huulet voidettaisiin kosteuttaa, sinun on investoitava hyvään huulirasvaan, joka sisältää jojobaöljyä, sheavoijaa ja oliiviöljyä. Kaikki nämä ovat hyviä pitämään ihon huulet pehmeä. Voit myös kokeilla manteliöljyä ja jojobaöljyä huulillesi ennen nukkumaan menoa ja tämä myös tunkeutuu syvälle huulesi ihoon ja antaa sinulle pehmeämpiä ja kosteutettuja huulia säännöllisesti. Tämä on yksi parhaista ja yksinkertaisista huulihoitoavusta.

4. Juo paljon vettä:

vesi lips

Vesi auttaa pitämään kehon hydratoituneena. Tämä auttaa myös pitämään huulet kosteana luonnollisesti ja pitää ne kuivana tai repimässä. Paljon vettä on kaikkein hyödyllisin huulikiinnike.

5. Saostumus vähemmän kofeiinia:

Caffeiene less

Mitä vähemmän juot teetä tai kahvia, sitä vähemmän huulet tulevat pimeiksi. Ei ole hyvä välttää kokonaan alkoholin juomista, koska ne tarjoavat antioksidanttista tehoa keholle. Kuitenkin sinun on aina käytettävä teetä tai kahvia vähemmän määriä. Tämä auttaa sinua tehostamaan antioksidanttia, pitämään sinut tuoreena, mutta ei myöskään pimentämään huulet. Jos juot liikaa teetä tai kahvia, ei vain huulet, vaan myös hampaasi tulevat värjätyksi ajan mittaan. Tämä on yksi muista yksinkertaisimmista kauneusvinkkejä huulihoitoon.

6. Vähennä auringonsäteilyä:

huuli care dry

UVA- ja UVB-säteet voivat tummentaa huulia. On parasta välttää mahdollisimman paljon altistumista auringolle, jos et käytä mitään huulirasvaa, joka sisältää SPF-suojan. Nykyään saat UVA- ja UVB-aurinkosuojatuotteiden huulitiivisteet. Voit sijoittaa johonkin näistä jos sinulla on tummat huulet.

Katso lisää: Vinkkejä kuiville huulille

7. Kosmetiikan käytön vähyys:

Vähentyä use of cosmetics

Sinun täytyy leikata tumman huulipunan värien käyttöä. Tummemmat huulipunat tekevät ihosta tummemman. Joten jos käytät näitä liian paljon huulillesi ylitöitä, huulet tulevat myös tummiksi. Tämä yksinkertainen huuliharjan kauneuden kärki pitää sinut tyytyvänä kiiltävien huulten kanssa.

8. Käytä luonnollisia öljyjä poistamaan huulten meikki:

luonnollinen oils use

Voit poistaa meikit huulillesi käyttämällä luonnollisia ja yrttiöljyjä. Sen sijaan, että käytit mitään meikin poistoa, voit puhdistaa huulipunasi huulillesi käyttämällä manteli- tai jojobaöljyä. Tämä pehmentää huulet ja pitää myös huulet kevyempänä. Se on yksi hyödyllisimmistä kauneusvinkkejä huulihoitoon.

9. Älä harjoita huulia:

selkäsauna Lips

Jotkut ihmiset ovat tavan puremassa huulillaan. Se itse asiassa tekee huulet enemmän leikattu ja dehydratoitu. Tämä tapahtuu yleensä, kun tunnemme huulillamme kuivuneen. Sinun on käytettävä huulirasvaa kaikkien aikojen ajan sen sijaan, että yrität purra huulet tai imee niitä hydrata niitä sylkeäsi.

10. Terveellinen ruokavalio:

terve diet lips

Hyvä ravitsemuksellinen ruokavalio auttaa pitämään huulet kunnossa. Paljon hedelmiä, tuoreita lehtivihanneksia ja proteiineja tulisi sisällyttää ruokaan ja tämä antaa sinulle hyvän ihon sisäpuolelta. Terveellinen ruokavalio on yksi hyödyllisimmistä huulten hoito kauneus vinkkejä.

11. Pysy kaukana kloorattua vettä:

kloorattu water

Kloorattu vesi voi tehdä huulet tummemmaksi. Sinun pitäisi vain juoda vettä vedenpuhdistimesta, joka päästää mahdollisimman paljon kloorivedestä.

12. Levitä luonnollisia kosteusvoideita:

luonnollinen lip moisturizer

Voit käyttää luonnollisia huulten kosteusvoiteita, kuten ne, jotka on valmistettu sekoittamalla rkl hunajan ja jojobaöljyä. Voit käyttää myös manteliöljyn ja jojobaöljyn seosta. Voit kokeilla näiden aineosien permutaatiota ja yhdistelmiä, ja voit myös lisätä siihen vähän Shea-voita. Tätä tulisi käyttää joka päivä ennen nukkumaanmenoa. Oikea seuranta voi johtaa pehmeämpään huulet ja tummempi huuli väri tulee kevyempi ajan mittaan.

13. Kevyet huulet luonnollisella valkaisulla:

Sitruuna

Hyvä luonnollinen valkaisu on sitruunamehua. Voit käyttää tätä huulillesi sen jälkeen, kun heittää ne vähän. Sitruunamehu voi myös vahingoittaa huuliasi ja tunnet pistämisen tunteen tai polttavan tunteen, kun käytät tätä säröillä huulilla. Varmista, ettet hankaa huulet liian paljon muuten soveltamalla sitruunamehua voi olla tuskallinen. Voit myös laittaa kurkkua mehuun huulillesi tai tomaattimehuun. Ne eivät haittaa tai polta huuletasi, vaikka ne ovat halkeamia tai halkeamia. Voit myös käyttää hapan kurkkua huulillesi ottamalla hieman siitä puuvillapalloon.

Katso lisää: Kotitekoisia kauneusvihjeitä

14. Korjain:

Huulikiilto

Peitevoide voi auttaa huulillasi kevyempää sävyä, ja se voi myös auttaa sinua tasaamaan huulesi epätasaisen halkeamattoman pinnan. Voit käyttää hieman peitevoidetta huulillesi ennen huulipunaa. Tämä on erittäin tehokas huulihoito kärki kaunistamiseksi teidän huulet ja joka on hyvin yksinkertainen seurata myös.

15. Nude Pencil:

Alaston pencil

Jos sinulla on ohut huulet, voit kokeilla meikkitietämystä, joka voi tehdä huulillesi täydellisemmän. Mene alaston tai ihonväri huuli lyijykynä ja linja huulet. Käytä nyt normaalia huulten värikynää ja linjaa tämän ihonväriradan ulkopuolella. Tämä tekee huulet täyteisemmiksi, jos ne ovat ohuita.

16. Kuorinta:

Päivittäinen kuorinta on välttämätöntä säilyttää huulesi kauneus. Vähäinen määrä vaseliinia tai mineraaliöljyä voidaan käyttää huulilla päivittäin ja on yksi helpoimmista huulihoito vinkkejä, joita voidaan seurata ilman mitään vaivaa.

17. Joitakin muita luonnollisia korjaustoimenpiteitä:

Imemöljyn levittäminen huulillesi juuri ennen nukkumaanmenoa keventää huulet ja sen seurauksena värin väheneminen vähentää luonnon kauneutta huulille. Samaan tarkoitukseen voidaan käyttää sitruunan / lime-mehun tai kurkumehun seosta.

18. Pysy kaukana tummista väreistä:

Pigmenttisten huulten välttämiseksi on vältettävä tummat ja pigmenttiset huulipunat, koska ne heikentävät huulten luonnollisen vaaleusvoimaisuuden. Pehmeitä värejä tulee käyttää ja erityistä varovaisuutta on noudatettava käytössä olevasta merkistä, sillä huulipunat voivat sisältää haitallisia kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa huulet ikuisesti.

19. Rose Petals Soft Pink Lips:

Tämä on yksi monista kotitekoisista kauneusvinkkejä huulille. Lisää hieman hunajaa murskattuihin ruusupitoihin. Maitoa voidaan lisätä myös siinä tapauksessa, että huulet pigmentoituvat. Levitä tätä seosta 10-15 minuuttia huulillesi. Myöhemmin pyyhi se kostealla vanupuikolla ja pidennä huulirasvaa huulien kosteuspitoisuuden ylläpitämiseksi. Säännöllinen käyttö on erittäin hyödyllistä ylläpitää punertava sävy ja pehmeys huulet.

20. Käytä Pomegranate Seeds And Milk Cream:

Jos haluat olla vapaita näistä varjoisista huulista saadaksesi vaaleanpunaisia ​​hyviä silmukoita, silloin korjaus ei ole parempaa kuin granaattiomenan siemenet. Sekoita granaattiomenan siemeniä ja laita suspensio maitoperunoilla. Jos käytät tätä huulillesi säännöllisesti, tulokset näkyvät nopeasti. Lisäksi sivuvaikutuksia ei ole, koska se on yksi luonnon kauneusvinkkejä huulille.

21. Poista Makeup Before Sleeping:

Toinen iso syy, että monilla on tylsiä huulet, että he eivät poista meikkiä ennen nukkumaan menoa. Ompelu huulilla oliiviöljyllä tai manteliöljyllä juuri ennen nukkumaanmenoa voi auttaa sinua saamaan luonnolliset hehkuva vaaleanpunainen huulet.

Huulesi ovat yksi kehosi näkyvimmistä piirteistä. Seuraa näitä todella haastavia vinkkejä säilyttääksesi nuorekas vaaleus ja pehmeys huulillasi ikuisesti.

Leave A Comment

96 − 95 =