20 yksinkertaista kotitekoista kauneutta vinkkejä tylsää ihoa kasvot

Tumma iho on iho-ongelma, joka johtuu epätarkoituksenmukaisesta hoidosta iholle ja myös epäterveellisen ruoan kulutuksen vuoksi. Käyttämällä säännöllistä kosmetiikkaa säännöllisesti aiheuttaa ongelmia, koska niillä on kemiallisia komponentteja, jotka tekevät sinusta näyttävän jonkin aikaa, mutta jättävät tappavan merkin tai ärsyttävät myöhemmin. Tämä lopulta saa ihon vahingoittuneen tai tylsän.

tylsä skin

Kuinka päästä eroon tylsästä ihosta:

Oletko koskaan kohdannut tylsää iho-ongelmaa? Ole huolissasi siitä, että tässä toimitamme 20 parasta ja yksinkertaista kodinhoitoa ja muita luonnon kauneutta vinkkejä tylsää ihoa, joka varmasti yllättää sinut toivottujen tulosten lyhyessä ajassa.

1. Ihon puhdistus:

Kasvot clean

Puhdistus on ensimmäinen ja tärkein askel teidän tylsä ​​ihon parantamiseksi. Puhdistus tekee kasvosi hehkuvaksi ja poistaa myös kasvosi epäpuhtaudet ja öljyn. Tee se kahdesti päivässä alkuvaiheessa. Puhdista ihosi varovasti, koska se antaa sinulle rauhoittavan vaikutelman ja tekee tunnet olevasi rento. Kuivaamista varten, pyyhi varovasti pyyhe.

2. kosteusvoiteet:

Kosteuttaa

On suositeltavaa, että kaikki kauniit naiset eivät käytä paljon kosmetiikkaa parantaakseen tylsää, koska kemialliset komponentit vahingoittavat ihoa entisestään. Yksi kosteusvoide on kaikki mitä tarvitset ihon hengittämiseen. Sinun on kuitenkin valittava huolellisesti ja yritä kuulla ihotautilääkäriä.

3. Maito:

Maito more

Maito on puhdas puhdistusväline ja toimii öljyllä. Jos varovasti pese kasvosi maidon kanssa, se antaa sinulle kauniin hehkun, joka kestäisi kauan. Yritä tehdä se kerran joka toinen päivä, jotta sinun tylsistyminen katoaa.

Katso lisää: Kaulahoito Kauneusvinkkejä

4. Hunaja:

Hunaja diff

Hunaja toimii suurena kosteusvoiteena. Käytä raakaa hunajaa suoraan kasvoille ja pidä noin tunnin ajan antaa rauhoittavan ja sileän ihon pesun jälkeen. Honey tekee myös ihon hehku luonnollisesti ja nopeasti.

5. Ruokien kulutus:

kuluttaa food

Kuluttamasi ruoka vaikuttaa aina kehoosi. Sinun pitäisi yrittää kuluttaa enemmän lohen kaloja, pellavansiemeniä, kaalia, saksanpähkinöitä jne. Nämä ovat rasvahappoja, jotka ovat erittäin terveitä tekemään tylsää ihon parannuskeinoa ja muuttumaan selkeiksi ja oikeudenmukaisiksi ihoiksi, koska se lisää kollageenia ja lisää solujen muodostumista.

Katso lisää: Kauneusvinkkejä kuiville huulille

6. Ainekset tummien tussien tyhjentämiseen:

Asia selvä Dark Spots

Pimeä iho tuo paljon pimeitä pisteitä kasvoihin. Voit käyttää vehnäjauhoja, kurkumajauhetta ja sitruunamehua ja sekoittaa ne liimana ja levittää kasvot, kunnes se kuivuu. Sitruunamehu auttaa puhdistamaan tummat paikat ja kurkuma on aina ollut paras keino kirkastaa rasvaisen ihon.

7. Mantelit:

Manteli diff

Mantelipastaa on erittäin tehokas hoitamaan tylsää ihoa. Ensinnäkin sinun täytyy liottaa muutama manteli säiliöön ja jättää se yön yli. Seuraavana aamuna kuorta ulompi ruskea kerros manteleita ja liitä ne sitten kaksi rkl maitoa. Levitä tämä kasvojesi päälle ja anna sen kuivua puoli tuntia.

8. Ympäristövaikutukset:

ympäristö- Factors

Auringonsäteet ovat erittäin haitallisia tylsää ihoa varten. Säännöllinen aurinkovoiteiden käyttö on välttämätöntä kaikille tylsille naisille, ja heidän on myös vältettävä suoraa auringonvaloa varsinkin kello 10-14. On tärkeää tuntea SPF-numero, joka sopisi iholle, joten yritä kuulla lääkärin kyseisestä huomautuksesta.

Katso lisää: Kotitekoisia kauneusvihjeitä kesällä

9. Harjoitus:

liikunta

Harjoitukset päästävät aina myrkylliseksi ja ihosi hehkuvat. Näytät hyvältä ja hyvältä kuntosalin tai joogan jälkeen. Harjoitus luo enemmän energiaa eikä katoa sitä. Harjoitukset antavat myös paremman unen. Sleep on erittäin tarpeellinen kaikille; säännöllinen häiriintynyt uneni auttaa estämään ihon tylsistystä samoin.

10. Veden otto:

vesi Intake

Oikea otto 8 lasillista vettä joka päivä on erittäin hyödyllistä säilyttää ihon hehku. Vesi vähentää toksiinia kehosta ja myös uudistaa kudosta. Tämä on yksi yksinkertaisimmista ja tärkeimmistä ihonhoidosta. Vesi pitää ihon puhtaana ja taudin vähenemisenä, se myös auttaa torjumaan väsymystä.

11. Syöminen hedelmät:

Yksinkertainen Homemade Beauty Tips for Dull Skin-Eating Fruits

Kyllä, syöminen hedelmät todella auttaa saamaan kuivua pois kasvoistasi. On joitain hedelmiä, kuten omenat, granaattiomena jne., Jotka auttavat stimuloimaan veren virtausta kasvoihin, jolloin se loistaa aika kirkkaammaksi ja voi helposti auttaa sinua saamaan muodon myös. Hedelmien syöminen voidaan sanoa olevan yksi parhaista tavoista saada kohtuullinen iho vähentämällä kuivumista tehokkaasti. Tämä on yksi yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista kotitekoisista vinkistä tylsille iholle, joka voi auttaa saamaan kohtuullisen ihon pysyvästi.

12. Öljyn puhdistava kotihoito:

Oliivi oil CLEANSING

Ylimääräinen öljy erittyy ihollesi, jotta voit saada paremman ihon usein. Jos olet kyllästynyt tylsään ihoasi, kokeile seuraavia korjaustoimenpiteitä. Ensinnäkin, ota joitakin oliiviöljyä ja sekoita se riittävällä määrällä kookosöljyä. Sitten hitaasti hieroa sitä kasvoillesi ja pidä se niin kuin on vähintään 5 min. Ota nyt pesulappu, joka on jo juuttunut haaleaan veteen ja pistä se kasvoillesi öljyn puristamiseen. Tämä on yksi hänen parhaista kotiin korjaustoimenpiteistä tylsää ihoa varten ja on työskennellyt tehokkaasti monille naisille ympäri maailmaa.

13. Vältä kasvojenpuhdistusaineita:

Yksinkertainen Homemade Beauty Tips for Dull Skin-Avoid Excess Face Cleansers

Yksi voi helposti tehdä kasvot puhdistusaineet kotona. Luonnolliset ja itse tehdyt ovat paljon parempia kuin kaupoissa käytettävissä olevat keinotekoiset. Jos käytät liikaa keinotekoisesti tehtyjä kasvonsuodattimia, se voi vähentää kasvojen kosteutta ja tehdä kuivaksi. Joten, on parempi välttää keinotekoiset kasvot puhdistusaineet, kun yrität taistella ihosi kuivuuskertoimella. Tämä voidaan sanoa olevan yksi parhaista vinkkejä tylsää ihoa ja toimii sekä miehillä että naisilla.

Katso lisää: Luonnollinen kauneus vinkkejä kasvot

14. Natural Exfoliating Scrub kotona:

Hunajakenno EXFOLIATING SCRUB

Tällaisen kuoren valmistaminen ei ole lainkaan hektistä tehtävää. Voidaan helposti valmistaa tämä kermainen kuorinta. Kaikki mitä tarvitset on hunajaa ja rapea. Ota yksi rkl kurkkua saman määrän hunajaa ja sekoita se, kunnes se muodostaa tahna. Levitä sitä kasvoille ja kaulalle tehokkaasti kuivumisen vähentämiseksi. Tämän materiaalin hankaaminen kasvoilla myös rentouttaa ihoa ja tekee siitä pehmeän ja sileän sydämestä. Jos haluat tietää, miten hoidat kuivan ihon, niin sinulla on se. Tämä on paras kotihoito tylsälle iholle.

15. Banana Face Pack:

Yksinkertainen Homemade Beauty Tips for Dull Skin-Banana FACE PACK

Tiedätkö, miten päästään eroon tylsästä ihosta käyttämällä banaanin naamaria? Banaanipakkauspakkaus on toistaiseksi yksi täydellisistä kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä ihon kuivumisen vähentämiseksi. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on mash täysin kypsiä banaani yhdessä 1tbsp hunajaa ja sekoita se hyvin. Hierotaan kasvot ja kaula tällä materiaalilla ja se vähentää kuivumista. Tämä on toistaiseksi yksi helpoimmista ja parhaimmista vihjeistä tylsää ihoa varten.

16. Avokado Face Pack:

Yksinkertainen Homemade Beauty Tips for Dull Skin-Avocado face PACK

Toinen hämmästyttävä luonnollinen kuorinta on avokado. Tämä ihana hedelmä on tuhansia etuja. Se pitää kehon hyvin sisäisesti ja ulkoisesti. Ota avokado-massa ja sekoita se hunajaa ja ruusuvettä. Valmista tämä seos hyvin ja levitä se kasvoihin (voit käyttää sitä myös kaulassa). Jätä se vähintään 15 min. Ja pese se pois haalean veden avulla.

17. Sokeri:

Yksinkertainen Homemade Beauty Tips for Dull Skin-Sugar

Nyt meillä on sokeri, joka on yksi parhaista tekijöistä ihon kuivumisen vähentämiseksi ja kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Se voi levittää ihoa hyvin. Sinun tarvitsee vain liuottaa vähintään 3 dl sokeria maitoon (lämmin) ja levittää sitä kasvoillesi. Voidaan käyttää myös muilla ruumiinosilla, kuten kädillä, kaulalla jne. Se vähentää kuivumista ja siten sokerin voidaan katsoa olevan yksi parhaista korjaustoimenpiteistä tylsää ihoa varten.

18. Tamarindin sellu:

Yksinkertainen Homemade Beauty Tips for Dull Skin-Tamarind PULP

Tamarind sellu auttaa eroon kuivasta ihosta ja pitää kasvonsa tasaisena ja kiiltävänä aina. Se sisältää hyödyllisiä kuituja, vitamiineja ja antioksidantteja, jotka ovat hyviä ihon kuivumisen vähentämiseksi.

19. Tomaatti:

Yksinkertainen Homemade Beauty Tips for Dull Skin-tomato paste

Tomaatti, sekoitettuna persikan kanssa, antaa loistavan seoksen, joka auttaa eroon kuivasta ihosta. Voit tehdä tästä tahnasta vieläkin tehokkaamman pitämällä sitä kasvoilla vähintään 20 min. Se varmasti ärsyttää ihoa, mutta se osoittautuu erittäin hyväksi myös iholle. Sinun on kärsittävä hieman hyvältä.

20. Malai Mix:

Yksinkertainen Homemade Beauty Tips for Dull Skin-Malai Mix

Tämä voi auttaa poistamaan rusketuskerroksen, joka on asettunut iholle ihon haitallisten säteiden vuoksi. Kun käytät tätä malai-sekoitusta, tämä kerros poistetaan ja tunnet itsesi ihon sisäpuolelta. Se tekee iholta tuoreen ja antaa sille pitkäikäisen hehkun. Tämä on yksi parhaista asiantuntijoista vinkkejä kuivalle iholle.

Yllä ovat olleet joitain parhaita koti- hoitoja, joilla hoidetaan tylsää ihoa. Paras keino vähentää ihon tylsää on tehdä ihon terveydestä sisäpuolelta ja soveltamalla kaikkia keinoja pitämään tylsiä pois pitämällä se oikeudenmukaisena ja kosteutettuna lähes kaikkina aikoina.

Leave A Comment

76 − = 69