20 Suositut ja kauniit korkeakorkoiset kengät mallit trendinä

Korkokengät ovat sydämen lyöntiä monille naisille. Korkokenkien magneettinen vetovoima kääntää jokaisen pään kohti sitä, kun se koskettaa lattiaa. Naiset saavat upean vetovoiman ja tunteen olevan korkeita korkeiden korkokenkien kulumisesta heidän erityisvaateistaan. Kun olemme töissä tai erityisellä tapahtumalla, miksi emme anna ulkonäöltään käämikäämiä, jotka eivät ainoastaan ​​anna korkeudellemme muutoksia vaan tekevät myös etikettitodellamme huomattavan eron. Neon-värit, jotka ovat äskettäin tehneet puomiston jalkojen lisävarusteiden mieleen. Naiset eivät muuta kenkiä vaan tekevät muutoksia ulkonäössä. Värikkävät korkokengät korostavat jaloilla ja tekevät silmänpätkää vaikutelman. Jotkut erityiset asusteet tarvitsevat täydellisiä kenkiä tai sandaaleja, jotka tekevät ulkonäöstä täysin parhaan.

korkea heel shoes

Miesten ja naisten korkokenkien uudet ja upeat mallit:

Tässä on paras korkokenkiä naisten muotiin.

1. Kitten Heel Naisten Kengät:

kitten heel women shoes

Kitten korkokengät pidetään paras jalka käyttää tyyliä, jota naiset rakastavat paljon. Mukavuus ja tyyli sekoitus, ne ovat parhaat korkokengät, jotka näyttävät viileinä juhliin ja tapahtumiin liiketoiminnassa. Pentujen korkokengät eivät ole liian alhaisia ​​tai liian korkeita, vaan täydellinen korkeus, joka sopii paikkaan.

2. Pyöreä Sulje Varpaat Pump Women Heel Shoes:

Pyöristää close toes pump women heel shoes

Naisten kengät korkeat kantapumput ovat muotikuvioinen jalka, joka on kuuluisa naisten keskuudessa ja houkuttelee myös paljon miehiä. Yleensä tunnetut korkokenkiä pelkät nämä pumput tekevät sinusta 2 - 3 tuumaa korkeammaksi kuin varsinainen korkeus nainen. Ne ovat normaalisti alhaalla leikattuja etupuolella, mutta mallit voivat myös vaihdella pyöreillä varpaan muotoilla tai avoimilla sormenpäillä. Kengän rungon eri malleja tekevät sinusta valintasi vähintään 5 - 6 paria korkokenkiä.

3. Stiletto Heels Peep Toes Neon vaaleanpunainen kengät:

Tikari heels peep toes neon pink shoes

Stiletto naisten korkokengät kengät pidetään korkeimmat korkokengät naisten jalkojen kulumista. Nämä korkokengät ovat tavallisesti kynän korkokengät. Ne tekevät korkeudesta 8 tuumaa korkeammalle. Naiset voivat kohdata kävelyongelmia ja saattavat jopa saada jalan vammoja, mutta oikea tapa kävellä jalkojen korkokenkien kanssa tuo tulen ulkonäköön. Korkea korkokengät tekevät tuntumasi seisomaan pystysuorasta pinnasta ja tarvitsevat ylimääräistä hoitoa kävelemällä.

4. Kiilakorkokengät:

Kiila heels

Kiilakorkokengät sopivat naisille, joilla on vähemmän korkeutta. Kiilakorkokengät tulevat kahteen lajikkeeseen, kuten korkokengät ja sandaalit. Huuhtelevat korkokengät ovat näkyvissä kiilakorkoissa, pohja ja kantapää ovat täysin yksi. Vaikka sandaalikiila-kantapäillä on hieman avoimempi tila kantapäässä. Naisten kiilakorkokengät naisille voivat antaa sinulle parempaa alustaa kuin kynän korkokengät.

5. Cone Heels Women:

Kartio heels for women

Naisten korkokengät tulevat myös kartiokengän tyyliin. Kartio-korkokengät ovat leveät pohjalla ja hyvin kapeat pinnalla. Koron kartiomainen muoto antaa hyvän tasapainon jalkojen kulumiselle. Kartiomaiset korkokengät voivat olla liian korkeita, mutta niiden kulku on helppoa. Sandaalien muotoilu voidaan tehdä vain tyylikkäästi nauhoilla tai hihnoilla, jotka sitovat nilkan.

Katso lisää: Nahkaiset kengät

6. Kengännauhoilla varustetut saappaat:

kengät with platform heels

Korkokengät kengät ovat mukavin ja helppo kävellä jalkojen kulumista naisille, jotka rakastavat kävellä korkeudessa. Alustan korkokengät ovat saatavana lyhyiltä kooltaan. Tärkeä asia alustan korkokengät on, että kenkä pohjan alla on paksu ja sama tekee Lady saavat korkeuden. Naiset tuntevat olonsa mukavalta kävelemään alustan korkokengillä, sillä jalkojen kuluminen ei estä varpaita sivuseinille ja kattaa koko jalkaosan pohjan. Jalustan korkokengät tulevat sandaalimuodossa sekä saappaatyyliin.

7. Nilkkakengät Korkea Kenkä:

Nilkka boots high top shoes

Nilkkakengät miesten korkokengät ovat vähemmän markkinoilla. Mutta miehet, jotka rakastavat pukeutua kantapäihin, voivat saada itselleen nilkkurit korkeilla tasoilla. Nahkaiset mustat värjätyt kengät näyttävät fantabulous miehiltä. Mate and shine -yhdistelmä korostaa jalat glamilla. Nilkkojen ylimääräinen korkeus saa myös erityisen houkuttelevan ilmeen jalkoihin.

8. Bottom Red High Heels:

pohja red high heels

Naisilla, joilla on punainen jalkaterä, on varpaat. Varren kärki, jossa on kosketus lattialle ja veripussi sandaali jalat on korkea muotia. Tekemällä julkilausuman tyyliin punaiset korkokengät näyttävät upealta punaisella huivilla tai muilla vaatteilla. Pumpun kantapää punainen sandaali, jossa keula varteen, näyttää mielen puhaltamalla erinomaista tyyliä puolueen kulumista tai punaisen matto tapahtuma.

9. Muoti valkoiset korkokengät miehille:

Muoti white heels for men

Ihmiset, joilla on rakkaus tehdä t-tyyli, vaikka heidän jalkaansa kuluvatkin, voivat valita muodikkaat valkoiset korkokengät, jotka näyttävät upealta dynaamiselle vaikutukselle vastakkain. Valkoinen ja musta painatus nahkakenkien ja terävällä edessä näyttää uskomattomalta miehille korkealla. Tiehenkinen muotoilu ja mustat korkokengät kengän takaosassa, näyttää miellyttävältä miehiltä.

10. hopeiset ranskalaiset korkokengät:

Hopea French heels

Naisten sandaalit ja kengät ranskalaiset korkokengät ovat hyvin tunnettuja naisten lyhyistä kannoista. Hopeakorkoiset kengät naisille voivat olla mahtavat ranskalaiset korkokengät, jotka eivät ole liian korkeita eikä liian alhaisia ​​ja täydellinen korkeus yksinkertaisen raittiin ulkonäköön. Suosittu Louis-korkokenkiä tai Pompadour-kantapäänauhoja ranskalaiset korkokengät näyttävät jonkin verran kuin kelat, joilla on käyrä kantapäässä ja jotka ovat myös samankokoisia kuin liian suuret korkokengät.

Katso lisää: Muodolliset kengät miehille

11. Luxury High Heel Snake Skin Shoes:

ylellisyys high heel snake skin shoes

Korkokengät miesten miellyttävää muotoilua nahkakenkien parissa toimistokäyttöön ja säännölliseen kulumiseen näyttää upealta. Kengän musta näyttää uskomattomalta ja näyttää upealta miehiltä, ​​joilla on pienempi korkeus ja menevät hienosti näiden kenkien kanssa. Jotkut miehet, jotka tarvitsevat tuuman ero niiden korkeus voi epäilemättä pukeutua suunnittelija muodollinen kengät ja ylimääräinen sielu korkokenkiä penniä lisätä niiden korkeus.

12. Diamond Studded Golden Heels:

Timantti studded golden heels

Kultaiset jalkaterät naisille näyttävät hämmästyttävältä, ja samalla sandaalit ovat timantteina, kengät saavat vauhtia. Kultaiset pumput ovat korkealla muotia. Hämmästyttävien timanttien uskomaton muotoilu näyttää loistavalta, kun se on kulunut erityisissä tilaisuuksissa punaisten mattojen tapahtumissa tai hääjuhlissa. Korkein kantapää katselee ylimääräistä parannusta korkokenkien kengät-tyyliin.

13. Korkea Heel-ilta saappaat:

Korkea heel evening boots

Korkea kantapää kengät naisille, joissa ylimääräinen tyyli kattaa koko jalat ja rohkea pimeä väri, kuten kastanjanruskea tai magentan yli kynän korot näyttävät upealta. Korkokenkien saappaat näyttävät täydellisiltä myöhäisille juhlille tai tapahtumille, joilla on rohkeita kuvantarpeita. Punaiset varpaat ja korkeat penkit ja korkeat peitetyt nilkat näyttävät klassisilta ja rikkailta.

14. Kuuban kengän kengät miehille:

kuubalainen heel shoes for men

Kuuban korkokenkiä miehille on ylimääräinen tavallinen tyyli miesten valitsemaan ja ulos sinisestä tyylistä jalka kulumista. Vetoketjullinen nilkka ja korkokenkiä takana antavat upean ulkonäön. Märkä etusäleikkö ja sileä pintakuvio tekevät silmänräpäisevän vaikutuksen miesten jalkoihin.

15. Mustat korsettikengät:

Musta corset heel booties

Mustat korkokengät naisille, joilla admin-puhallus tyyli korsetti yläosassa näyttää upealta. Korsettikengät ovat jonkin verran kuin muulenkengän kengät. Ainoa ero korsettikenkien ja kantapohjien välillä on, että muulet peitetään kengän ylhäältä nilkkaan, jossa kengän suljettu nahka on muotoiltu, kun taas korsetin korkokengät ovat molemmilta puolilta avoinna nilkan päällä ja suljetaan korsetin muotoilu. Korkokengät voivat vaihdella korkeudesta alhaiseen korkeuteen, mikä sopii jalkojen hohdettamiseen.

Katso lisää: Mukavat kengät naisille

16. Korkokenkien saappaat miehelle:

Korkea heel show boots for men

Näytä saappaat miehille on oltava korkeakorkoisia kenkiä, koska tarvitaan väistämättä korkeus, jotta yleisö voi näkyvästi nähdä näyttelyn selvästi. Oikea korkeus show-miehille antaa ehdottomasti menestyksen näyttelyyn. Musta kenkäpari, jolla on varmat kantapäät, tekee loput.

17. Valkoinen korkokenkiä:

valkoinen chunky heels

Valkoiset korkokengät näyttävät aina suosikkiasi ja näyttävät pysäyttävän tyylin naisille, jotka jalka kuluu. Karkeat korkokengät näyttävät dynaamisilta, kun kengät ovat korkeat ja pohja on paksu ja karkea tyyli. Kookkaat, tyylikkäät korkokengät ovat leveitä ja neliön muotoisia. Ne ovat lyhytaikaisia ​​tai keskisuuriin kooltaan korkeampia. Tällaiset korkokengät näyttävät urheilultaan paksuilta ja silmät kiinni aivan kuin korkokengät. Se on myös helppo kävellä paksuilla kannoilla.

18. Korkea kantapohjaiset urheilukengät:

Korkea heel sports shoes

Miesten urheilujalkineilla on yleinen korkeus parempaan urheilulajiin. Kengät, joissa on ylimääräiset korkokengät, annetaan sielulle alustan pohjalle ja kaikki urheilukengät tulevat näkyviin. Miehet voivat pukeutua tällaisiin kengän kengisiin paremman urheilun pelaamiseen. Sielun takaosasta annetaan paksu pinta.

19. Sarjakuvakengät:

Pilkku heels

Se on hyvin epätavallinen ja hyvin erilainen tyyli korkeakorkoisia malleja kenkiä. Pilkkuhelmat ovat uusia muotimaailmassa, ja ne ovat kaiken kaikkiaan erittäin houkuttelevia jaloille. Yleisesti tunnetun välimerkin "pilkku" -merkki on suunniteltu kengän kantapään kohdalle. Se on kovaa kävelyä tällaisissa kannoissa. Naiset joutuvat kävelemään hitaasti ja vauhdilla kävelemään pilkulla korkokenkiä.

20. Fantasy High Heels:

Fantasia high heels

Naisten fantasiakengät ovat houkuttelevia tyyliä. Fantasy-korkokengän suunnittelija näyttää dynaamiselta ja antaa silmiinpistävää vaikutusta. Varikolla kannattavan tyyliin kuuluvat hullut mallit ovat erinomaisia ​​ja aina tuovat mukanaan vetovoimaa. Erityinen pukeutuminen vaatii erityisrakenteen jalka kuluu myös. Fantasiapelien tyyliin on niin monia malleja. Naiset, joilla on ylimääräinen muotiosuus, varmasti rakastavat pukeutua heihin, muuten se ei ole jokaista teekuppi.

Edellä kuvattujen kantapäiden lisäksi meillä on myös korkokengät, jotka saavat silmät glam-tyyliin. Espadrillen kengät näyttävät upealta samalla tavoin kuin muutkin korkokengät. Kengän kudoksen yläosa on suunniteltu ainutlaatuisesti. Espadrillen kengillä on kuitupohja ja niillä on molemmat korkokengät, kuten kiilapukot tai tasainen. Oxfordin perinteinen jalkaterästyyli on akatemian muotoilu. Oxford-tyyppiset korkokengät ovat yleensä litteitä pohjassa ja huomattavasti pienempi korkeus takana. Jotta saisit funkier tyyliin viileä kerrokset kutsutaan cut-out korkokengät mennä hyvin. Korkokengät on leikattu niin, että ne näyttävät täsmällisiltä ja klassisilta. Joustavat kengät, joissa on korkokengät, tekevät myös loistavan vaikutuksen naisiin. Tyypillisessä tanssissa tavallisesti kuluneet kantapään kengät antavat tanssijalle täydellisen tuen lattialle. Ne on maadoitettu pinnalle ja ne ovat helposti tanssia vapaasti. Pystysuoran hissin, jota sinun tykkimäinen kantapään kengät näyttävät upealta myös hääjuhlissa.

.

Leave A Comment

75 − 65 =