20 parasta kotitekoista kauneutta vinkkejä rasvaiselle iholle Tyylit elämässä

Rasvattomilla ihmisillä on yli aktiiviset talirauhaset, jotka tuottavat ylimääräistä talirajaa ja tekevät ihosta alttiimman aknea ja näyttävät tahmeilta tai rasvaisilta. Rasvainen iho tekee ihosta myös mustat tai valkoiset, suurentuneet tai tukkeutuneet huokoset.

kauneus tips for oily skin

On välttämätöntä pitää öljy hallinnassa ja estää se myös raskaalta pilaantumiselta. Hyvä osa rasvaisesta ihosta on se, että se ei johda ryppyihin tai vanhenemiseen helposti, tämä tapahtuu kosteuden takia, joka on lukittu epidermiksessä. Täällä syntyi luonnollisia kotitekoisia kauneusvinkkejä rasvaiselle iholle kuvien kanssa, jotka voivat estää ehdottomasti öljyä iholta.

Erilaiset luonnolliset kotitekoiset kauneusvinkit rasvaiselle iholle kuvien kanssa:

1. Säännöllinen puhdistus rasvaiselle iholle:

Syvä Pore Cleansing

Rasvainen iho vaatii säännöllistä puhdistusta, jotta öljyä ei voi ohjata. Kasvojen puhdistaminen kahdesti tai kolmesti päivässä olisi täysin hieno. Sen avulla voit päästä eroon kaikista pölyistä ja likaista. Gel-pohjaiset puhdistusaineet, joissa on paljon vaahtoa, soveltuvat rasvaiselle iholle. Kasvojenpesu tulisi olla öljytön ja lääketieteelliset saippuat ovat myös hyödyllisiä.

2. Scrubbing päästä eroon rasvaisesta ihosta:

pesee

On tärkeää levittää ihoa kerran tai kaksi kertaa viikossa ja rasvaisen ihon kuorinta on sitäkin tärkeämpää. Kuolleet ihosolut pysyvät kasvoilla liiallisen sebumin takia, mikä johtaa lopulta akne-, mustapäiden tai valkoisten päähän ja tekee ihosta tylsää.

3. Kasvojamaskit:

Tomaatti facial mask

Kasvojamaskit, yksi viikossa voisi olla todella hyödyllistä. Kasvopakkaukset, jotka sisältävät kaoliinia ja bentoniittia Clay, multani mitti tai santelipuu, ovat todella hyödyllisiä ja poistavat ylimääräisen öljyn. Voit jopa herkutella kypsiä papaijaa ja lisätä puolet sitruunan. Laita se kasvot ja anna sen kuivua 20 minuuttia ja pese likaisella vedellä. Se on yksi parhaista luonnonkauneusvinkkejä rasvaiselle iholle, joka voi antaa hehkun kasvoillesi ja poistaa myös mustetoppeja.

4. Neem:

hedelmä facial home

Neem on paras luonnollinen ainesosa terveelle iholle. Ei vain rasvaiselle, mutta kaikille ihotyypeille. Neemin säännöllinen saanti pitää ihon hehkuvan ja nuoruuden. Rasvaista ihoa parhaiten auttaa pakkaamassa neem-kasvonsuojainta. Ne tekevät öljystä todella vähemmän ja antavat hetkellisen hehkun. Ne myös poistavat pimples kasvot ja kaulan.

5. Väriaine rasvaiselle iholle:

gs toning

Toning auttaa myös ylimääräisen öljyn vähentämiseen. Rosewater-väriaineet ovat parhaita, sillä ne poistavat lian ja antavat myös rauhoittavan vaikutuksen. Valitse aina öljy- ja vesipohjaiset kosteusvoidut väriaineen jälkeen.

Katso lisää: Kuinka käyttää Multani Mitti rasvaiselle iholle

6. Rajoitettu määrä jauhetta:

Käytä face powder

Naiset tavallisesti ajattelevat, että kasvojen jauheen ylittäminen saattaa kasvoilleen kuivua ja tehdä sen näyttävän vähemmän öljyiseltä, mutta oikea asia olisi olla päästä irti kasvojen jauheen kanssa. Jauheet tulee levittää alueille, jotka näyttävät kiiltäviltä. Kosketa sieniä ja puhdista ylimääräinen jauhe, jos sitä käytetään.

7. Pidä Blotting Papers Handy:

luonnollinen Homemade Beauty Tips For Oily Skin blotting paper

Vaikka meikkiäkin näyttäisi virheettömästi aamulla, rasvainen iho pilata esityksen keskipäivään saakka. Blotting-arkkeja voidaan pitää kätevästi niin, että kun ihosi tuntuu ylimääräistä öljyä, voit puhdistaa sen. Paras tapa on painaa öljyisiä alueita paperilla ja rullaa se sen sijaan, että hankaa sitä iholle.

8. Aurinkosuojat:

aurinkovoide

Ladies ajoittain ihon aurinkovoidetta, koska niiden alkuperäinen rasvainen iho. Tämä johtaa lopulta ruskeisiin pisteisiin, pigmentoitumiseen ja pisheihin, koska auringon alla oleva altistuminen jatkuu. Gel-pohjaiset aurinkovoiteet voivat tehdä oikean asian tässä asiassa.

9. Vältä roskaruokaa:

romu food

Junkruoka olisi vältettävä mahdollisimman paljon. Juo runsaasti vettä, jotta voit päästä eroon toksiinista ja pitää sinut hydratoituna. Käytä vihreitä vihanneksia ja vähintään yksi hedelmä joka päivä. Kaikki nämä auttavat säätelemään kehosi tuottaman öljyn määrää.

Katso lisää: Kotitekoinen kasvojen rasvaiselle iholle

10. Kosteuttavat rasvaiselle iholle:

moisturization3

Raskaat anti-aging kosteusvoittimet ovat OK kun käytät niitä ja pudota nukkumaan, mutta kun olet menossa jonnekin ja tarvitset pohjan meikkiäsi varten, kokeile jotain kevyempää.

11. Neljä Ingredient Face Mask:

4 ingredients mix

Tämä on ylivoimaisesti yksi parhaista kauneusvinkkejä rasvaiselle iholle, koska tämän kasvonsuojaimen säännöllisellä käytöllä voit epäilemättä voittaa ärsyttävän ihon ja tylsän rakenteen. Neljä maagista ainesosaa, jotka on tarkoitus käyttää tähän kasvonaamariin ovat sitruunat, savi, muna-valkoiset ja kurkut. Oikean kasvonsuojan tekemiseksi sinun täytyy laittaa kaikki nämä sekoittimeen ja tehdä hieno tahna kaikista näistä. Nyt kädet soveltavat tätä kasvoillasi kuin kerros ja varmista, että et myöskään aseta sitä silmiin. Pidä se noin 15 minuuttia ja nyt, kun se alkaa kuivua, ota vettä ja aloittaa hieronnan ja pese pois lämpimällä vedellä. Kokeile tätä illalla kerran viikossa, koska auringonvalo on haitallista.

12. Aprikoosi rasvaiselle iholle:

aprikoosit fr oily skin

Tiedämme jo, kuinka hyödyllinen aprikoosi on ihon valkaisuun ja muihin rasvaisiin iho-ongelmiin, kuten pimpeleihin ja myös rikki ihon ja venytysongelmien ongelmaan. Aprikoosien käyttö on myös yksi rasvaiselle iholle. Se on erittäin helppokäyttöinen ja hieno naamio, tarvitset myös jogurtin, mieluiten kreikkalaisen jogurtin ja erittäin vähän saviä öljyn imeyttämiseen. Ota nyt aprikoosin massa ja tee tahna siitä. Tähän sinun täytyy lisätä jogurtti ja sitten savi. Varmista, että pidät mittasuhteet kunnossa. Käytä tätä tahnaa kasvoillesi välttäen silmäosaa ja pidä hieromassa vähintään 10-15 minuuttia. Voit kokeilla tätä noin kahdesti tai kolmesti viikossa.

13. Banaani ja hunaja:

Banaani and honey for oily skin

Tämä varma kuulostaa jonkinlaisesta smoothie valmistuksesta, mutta tämä on enemmän yksi luettelo ihonhoito vinkkejä rasvaiselle iholle. Tarvitset myös maaginen sitruunan tämän kanssa. Paras kärki on, että sinun tulisi käyttää tätä naamaria vain kerran viikossa eikä enemmän, koska se muutoin pysäyttää jopa tarvittavan öljyn muodostumisen ihollesi. Maskin tekemiseksi sinun täytyy sekoita ja tehdä banaanin tahna ja tähän lisätä hunajaa ja myös sitruunamehua. Nyt sinun täytyy sekoittaa kaikki tämä erittäin mukavasti ja levittää kuin kasvo-maski paksulla kerroksella kasvoillasi silmiesi vierestä ja säilytä noin 20-30 minuuttia ja huuhtele sitten lämpimällä vedellä.

14. piparminttuöljy:

Piparminttu Oil for oily skin

Tämä on toinen kotitekoinen vinkkejä rasvaiselle iholle, koska se on osa aromaterapiaa, jota voidaan helposti harjoitella kotona, kun tunnet ainesosat sekä menetelmät siitä, miten niitä käytetään kauneuden ja terveyden parempaan suuntaan. Tämän mahtava maski tarvitset piparminttuöljyä, banaaneja ja savea. Ota kaikki nämä yhteen ja tee hieno tahna kaikki banaanin, jonkin verran saven ja noin 5-6 pisara piparminttuöljyä. Käytä tätä tahnaa kasvoillesi ja kaulalle ja pidä hieromalla kädet ja varovasti sormilla niin paljon kuin voit, mutta varmista, että et yritä ylitellä. Nyt voit pestä kasvosi kylmällä vedellä.

15. Mansikat rasvaiselle iholle:

mansikat for oily skin

Nyt me tiedämme, että mansikat ovat hyviä hiuksille sekä ihollemme, etenkin iho-ihon kauneusvinkkejä. Tälle erityiselle kasvonsuojukselle tarvitaan noin 8- 10 tuoretta ja rips mansikkaa, yksi sitruuna ja lusikka täynnä savea. Nyt murskaa mansikat, kunnes ne ovat täysin sileitä. Tähän lisätään muutama tippa sitruunamehua. Nyt sitoa tämä maski pöydällä lusikka täynnä savi ja tehdä siitä mukava ja sileä liitä, jota voit käyttää asianmukaisena maski. Jätä se nyt kasvoille ja kaulalle ja anna sen levätä 20 minuuttia, jonka jälkeen voit pestä kylmällä vedellä.

Katso lisää: Kotitekoinen kasvojen kosteusvoide rasvaiselle iholle

16. Vihreä tee ja aloe vera -peite:

vihreä and aloe

Toinen kotitekoinen naamari, joka on suosittu rasvaiselle iholle tarkoitetuista vinkkejä, koostuu kahdesta tärkeimmästä ainesosasta ja kahdesta toisesta sitomisesta ja kosteuttamisesta. Kaksi tärkeintä ainetta ovat vihreä tee ja Aloe Vera ja savi ja hunaja sitovat ja kosteuttavat kuten aiemmin sanoin. Tee maski ottamaan kaksi teelusikallista vihreää teetä ja yksi lusikka jokainen loput. Ota aloe vera -hyytelö ja tee mukava sekoitus kaikkiin näihin ja pistä sitten yleinen kasvopaketti ja anna sen levätä 20-25 minuuttia saadaksesi parhaat tulokset.

17. Punajuurikas:

Punajuuri for oily skin

Tämän kasvonaamion sankarit ovat luonnollisesti punainen punajuurta ja erityinen savi muoto, joka tunnetaan nimellä vihreä savi. Tukea heille tarvitaan yksi aromaterapian käsi, joka on piparminttuöljy. Tämä lisää kasvonsuoja-arvon. Tätä varten tarvitset puoli teelusikallista punaista punajuuren mehua, tl täynnä vihreää savea ja noin 5-6 pisara piparminttu eteeristä öljyä. Nyt sekoita kaikki nämä erittäin hyvin kuin pasta kasaan ja kaulaan ja pese pois puolen tunnin kuluttua. Toista tämä ainakin kahdesti viikossa.

18. Keitetty Apple Remedy rasvaiselle iholle:

Keitetty Apple

Yksi parhaista kasvoille naamioituneista ja yhdistelmästä valmistetuista ihonhoidoista, tämä tekee varmasti tuloksista säännöllisen käytön. Tätä varten tarvitset yhden omenan. Lusikka täynnä savea, puolet lusikka salvia ja rosmariini lähtee kukin. Nyt sinun täytyy kiehua omena ja poistaa siemenet ja sekoita se sekoittimeen. Lisää tähän vähän vettä, salvia, rosmariinia ja savea. Sekoita se, kunnes se muodostaa erittäin sileän tahnan. Käytä tätä koko kasvosi ja kaulasi paksuissa pinnoitteissa ja pese se pois haalealla vedellä 20-30 minuutin kuluttua.

19. Öljyt rasvaiselle iholle:

Oliivi oil for oily skin

Onko tämä ääntä naurettavaa? Se varmasti ei, mutta tämä on hyvin, erittäin tehokas kuin kerran viikossa korjaamiseksi. Tällöin tarvitaan noin yksi lusikka täynnä oliiviöljyä, yksi lusikka täynnä savea ja toinen jogurtti. Sinun tarvitsee myös noin 2-3 pisaraa eukalyptus eteerinen öljy näitä kotitekoisia vinkkejä rasvaiselle iholle. Tee nyt liite näiden kaikkien kanssa ja varmista, ettei se ole liian öljyinen tai juokseva. Käytä sitä nyt kuten mikä tahansa muu hierontapasta ja pidä hieromalla pyöreissä liikkeissä vähintään 20 minuutin ajan. Nyt voit ottaa haaleaa vettä ja pestä kasvosi.

20. Aloe Vera ja appelsiinit:

appelsiinit and aloe vera

Tämä on erittäin helppoa ja erittäin tehokas kasvonsuoja, jotta päästä eroon rasvaisista iho-ongelmista todella nopeasti ja säännöllisesti tämän käytön vähintään kahdesti tai kolmesti viikossa. Tätä varten tarvitset appelsiinimehua noin 1 rkl ja sama määrä aloe vera -hyytelöä. Nyt sekoita kahta ainesosaa kauniisti, mikä puolestaan ​​johtaa hyvin ohut ratkaisu. Nyt sinun on hierottava kasvosi tällä ratkaisulla mukavasti pitkään aikaan ja pestävä sitten haalealla vedellä.

On olemassa monia tapoja, joita voit käyttää vinkkeinä rasvaiselle iholle. Seuraavassa on joitain parhaita, joita voit käyttää nopeasti ja tehokkaasti.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

52 + = 60