20 kotitekoista kauneutta vinkkejä kasvojen valkaisuun Tyylit elämässä

Monet tämän sukupolven naisista ovat surullisesti uskovia, että valkoinen iho on kaunista. Tarpeen tähän haluun on olemassa lukemattomia ihon sakeutustuotteet markkinoilla, jotka lupaavat nopeita tuloksia. Vaikka enemmistö suosii vaaleaa ihoa tumman ihon ympärillä, on joitain naisia, jotka valitsevat kasvojen valkaisevia tuotteita sen mukana tuleviin etuihin. Iän myötä tulevat iho-ongelmat, kuten tummat paikat, viat, ihon värimuutokset ja väistämättömät ikääntymisen merkit.

kasvot whitening

Useimmat kasvojen valkaisutuotteet on suunniteltu torjumaan tällaisia ​​ongelmia ja viivästyttämään ikääntymisprosessia. Joten jos sinun on käytettävä keinona kasvojen valkaisuun sen eduista tai yksinkertaisesti tyydyttää sinun turhamaisuus, tässä on 20 parasta kauneutta vinkkejä auttaa sinua pitkin.

1. Siirry asialle luonnollisesti:

vihjeitä for face whitening 3

Et voi täysin muuttaa värin luonnetta, johon syntyi, ellei valita laserleikkausta, mutta voit aina kirkastaa sen ylöspäin, jos et halua käyttää rahaa kalliisiin voiteisiin ja muihin kasvovoiteisiin tuotteisiin. Vain täydentää ruokavaliota A-vitamiinilla. Rasvaton maito, munankeltuaiset, porkkanat ja vesimeloni ovat osa runsaasti A-vitamiinia, jotka toimivat luonnollisesti avataksesi ihosi.

Katso lisää: Face Contouring

2. Älä kulje ulos ilman aurinkosuojaa:

vihjeitä for face whitening 5 use sun gloss cap

Me kaikki tiedämme, mitä auringon haitalliset säteet voivat tehdä ihollemme. Sunburns, ihon parkitus, tumma ja epätasainen ihon sävy ovat sellaisia, joita meillä on jatkuvasta altistumisesta auringolle. Auringonsuojaväriaineiden säännöllinen käyttö voi hoitaa tämän ongelman estämällä UV-säteilyt tummasta ihon ja siten auttaa ihoa säilyttämään kohtuullisen hehkun.

3. Valitse viisaasti:

Älä ole kiireessä valinnassa kasvojen valkaisu tuotteita. Niin kiihkeästi kuin saatat saada ihosi keventää, pysähdy ja mieti myös turvallisuuskysymystä. Monet näissä tuotteissa esiintyvät ainesosat voivat olla haitallisia iholle. Valitse viisaasti ja pysy kaukana komponenteista, kuten bentseeni ja elohopea muutamia.

4. Ihon valkaisu:

Jos etsit välittömiä tuloksia, voit mennä ihon valkaisuun. Ihon valkaisu ihonväristyksen menetelmänä on tehokas ja turvallinen, niin kauan kuin teet sen oikein ja ei ylitse.

Katso lisää: Anti Aging Vinkkejä naisille

vihjeitä for face whitening 6

5. Pese ja kosteuttaa:

Kasvojen puhdistaminen säännöllisesti varsinkin kun tulet kotiin ulkopuolelta on tärkeätä päästä eroon kaikista ei-toivottuista likaista ja ylimääräisistä öljyistä, jotka voivat laskeutua ihon pimennykseen. Pidä pinnat pestä ja kosteuttaa jatkuvasti huomattavasti keventää oman ihon ja antaa luonnollisen hehkun kasvot.

6. Papaija kasvojen valkaisuun:

vihjeitä for face whitening 7 papaya fack

Papaja, luonnollinen entsyymi, joka sisältää papaijaa, jonka tiedetään edistävän ihon uudistamista ja solujen uudistumista, on tärkeä rooli ihon värin keventämisessä. Joten syömisen lisäksi hedelmää voi korvata tavallisilla kasvotuotteilla papaijapohjaisilla tuotteilla tai jopa mennä papaijaan kasvoille huomattavaan eroon.

Katso lisää: Kasvojen kauneusvinkit

7. Maitoa se:

vihjeitä for face whitening 4 woman drink milk

Ei vain isoäidin ansiota, maito on todellakin yksi parhaista luonnollisista ihon valkaisevista aineista. Se toimii sisäpuolelta ulottaen ihon värin keventämiseksi. Juo lasillista kylmää maitoa ennen nukkumaanmenoa kaunis, terve iho.

8. Kuorinta:

vihjeitä for face whitening 7

Käytä kasvopyyhkäisyä kahdesti viikossa kuolleiden ihosolujen poistamiseksi, jotka aiheuttavat ihon tummenneeksi ja näyttävät tylsiltä. Kuorinta perehdyttää solun uudistamiseen, mikä voi auttaa huomattavasti kasvojen kirkossa.

Katso lisää: Terveet ihonvinkit naisille

9. Luonnollinen ratkaisu:

Rahka Face Pack

Luonnolliset ratkaisut ovat aina suositeltavia ihonhoidossa, ja kasvopakkaus, joka voittaa kädet kasvojen valkaisuun, on tehty ohranjauhosta, sitruunamehusta ja rosewateristä. Levitä tämä seos kostealle kasvolle, kunnes se kuivuu ja pese se pois kylmällä vedellä tehokkaiden tulosten saavuttamiseksi.

10. Hunaja ja maitopakkaus:

Kotitekoinen Beauty Tips for Face Whitening - Honey and Milk Pack

Eikö ole hyvä, jos saat luonnollisen oikeudenmukaisen ihon vain maitoa ja hunajaa? Hunaja on erittäin hyödyllinen iholle ja sitä pidetään paras kasvot pakkaus kasvojen valkaisuun. Hunaja sekoitetaan puhdasta maitoa luultavasti paras iho iho hellä. Honeyin antibakteerinen vaikutus poistaa aknen ja pimples, kun taas raakamaidon puhdistustoiminto parantaa ihonhohtoa. Maitoa ja hunajaa sekoitetaan puhtaaseen pintaan. Kun hierotaan 2 minuutin ajan pyöreässä liikkeessä, jätä se sellaiseksi neljännesvuosittain. Huuhtele nähdäksesi hetkellisen hehkuvan ihon.

11. Perunan sellu- ja sitruunapakkaus:

Kotitekoinen Beauty Tips for Face Whitening - Potato Pulp and Lemon Pack

Perunamehua on käytetty ihon keventämiseen, koska se on vanhentunut, poistamalla ylimääräiset öljyt ja virheet prosessissa. Sitruunat ovat luonnollinen valkaisuaine, joka poistaa kuolleita soluja ja aurinkoa ja auttaa myös ihon puhdistamisessa. Yhdistelmä näistä kahdesta on paras luonnollinen korjaava oikeudenmukaisuuden ja rusketuksen poisto.

12. Banaani ja manteliöljypakkaus:

Kotitekoinen Beauty Tips for Face Whitening - Banana and Almond Oil P

Yksi edullisimmista kotitekoisista kauneusvinkkejä ihon valkaisuun voidaan valmistaa kypsiä banaaneista ja manteliöljystä. Banaani lisää kollageenin tuotantoa iholla ja auttaa siten pitämään ihon taipuisuutta ja elastisuutta. Se auttaa myös parantamaan ihonväriä. Almondsilla on suuri määrä vitamiineja A, D ja E, jotka toimivat suurina antioksidanttina terveellisen ihon ylläpitämiseksi. Se on myös erittäin hyödyllinen tummien silmien keventämisessä ja suojaa ihoa. ihon auringon haitallisilta UV-säteiltä ja parantaa veren virtausta. Masa banaani muodostamaan sileä liitä ja lisää mantelit. Levitä tätä seosta 20 minuutin ajan ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta saadaan tasainen, valkoinen, hehkuva iho.

13. Älä käytä valkaisuainetta tai muita vaarallisia kemikaaleja:

Valkaisu parantaa ihon sävyä väliaikaisesti, mutta ammoniakki ja muut läsnä olevat kemikaalit vaikuttavat ihoon pitkällä aikavälillä, jolloin se näyttää aiempaa tummemmalta. Siksi tämä on yksi tärkeimmistä kauneusvinkkejä kasvojen valkaisuun seurata kaikkia.

14. Castor / Olive Oil Scrub:

Kotitekoinen Beauty Tips for Face Whitening - Castor Olive Oil Scrub

Ruoan kuorinta risiiniöljyllä tai oliiviöljyllä sokeriruoojen kanssa voi auttaa valtavasti valkaisemalla ihoa ja parantamaan ihon sävyä.

15. Tomaatti- ja kurkkupakkaus:

Kotitekoinen Beauty Tips for Face Whitening - Tomato and Cucumber Pack

Tomaatit ovat äärimmäisen hyödyllisiä ja yleisesti saatavilla olevia ainesosia parantamaan kasvosuuntaa luonnollisesti. Antioksidanttinen lykopeeni rauhoittaa ihoa auringonpolttajalta, mikä toimii luonnollisena aurinkovoidena. Se vähentää myös öljyisyyttä iholla. Kurkuma mehu on erinomainen virhe ja pigmentaation poisto sekä vähentää tummia ympyröitä silmien ympärillä. Näiden kahden liima on yleisesti edullinen kotitekoinen kauneusvihje kasvojen valkaisuun, joka tuottaa välittömiä tuloksia.

16. Jogurtti:

Kotitekoinen Beauty Tips for Face Whitening - Yogurt

Jogurtti sisältää maitohappoa, joka on luonnollinen valkaisuaine. Sitä voidaan soveltaa suoraan kosketukseen tulevassa osassa. Huuhtelun jälkeen odota noin 20 minuuttia ja huuhtele kylmällä vedellä myöhemmin. Tämä tuottaa erittäin toivottavia tuloksia.

17. Gram-jauho:

Kotitekoinen Beauty Tips for Face Whitening - Gram Flour

Tämä ikäinen korjaustoimenpide ei ainoastaan ​​paranna väriaineita, vaan estää myös mustapäät ja poistaa ylimääräiset öljyt. Gram-jauho-ja ruusuveden hieno tahna, jota käytetään säännöllisesti kasvojen puolessa tunnissa ja myöhemmin huuhdellaan, tuottaa näkyviä tuloksia hyvin lyhyessä ajassa.

18. Kaurapuuro + sokeri:

Kotitekoinen Beauty Tips for Face Whitening - Oatmeal + Sugar

Kaurahiutaleiden, sokerin ja sitruunamehun seosta, kunnes muodostuu karkea pensaikkoinen rakenne, on pestävä kasvoille ja pestävä pois. Jos toistat tätä toimenpidettä kahdesti viikossa, se valkaisee kasvosi hetkessä.

19. Kuivatut oranssi peel:

Kotitekoinen Beauty Tips for Face Whitening - Dried Orange Peels

Valmista kuivatun appelsiinikuoren ja jogurtin jauheen tahna. Levitä tämä tahna puhdistettuun pintaan ja anna sen olla noin 20 minuuttia. Toista tämä prosessi vähintään kolme kertaa viikossa luontaisen reilun ihon saamiseksi.

20. Sitruuna:

Kotitekoinen Beauty Tips for Face Whitening - Lemon

Ei ole mitään parempaa kuin sitruuna, kun kyseessä on luonnollinen valkaisuaine. Suoraan hiero pieni osa sitruunasta kasvoillesi ja anna sen liottaa noin 30 minuuttia. Puhdista se haalealla vedellä. Toista tämä päivittäin parhaan tuloksen saavuttamiseksi vähiten aikaa.

Jos olet yksi niistä, joka on pakkomielteinen valkoisella iholla, niin lue ratkaisu jo! Hanki työtä saavuttaaksesi haluamasi!

Kuvat Lähde: suljinpakkaus 1, 2, 6.

Leave A Comment

− 3 = 1