20 ainutlaatuista ranskalaista vauvan nimeä merkityillä, jotka eivät ole englanniksi

Samppanjan, hampurilaisen, romaanin ja taiteen, Ranskan, kanssa tuodaan 20 parasta perinteistä ranskalaista vauvan nimeä. Tutustu alla ja katso, mikä vie mielesi.

Ranskan kieli Baby Names

Suosittuja ranskalaisia ​​vauvojen nimiä tytöille ja pojille:

Tässä on luettelo 20 suosituimmasta ranskan vauvojen nimet ja niiden merkitykset seuraavasti.

1. Manon:

Tällä hetkellä ratsastus aallon korkilla, tämä nimi on listan kärjessä Ranskassa. Madelin nimimerkki, sillä on nyt oma identiteetti. Ranskaksi se tarkoittaa katkeraa, mutta walesissä, se on haluttu lapsi. Vauva, jolla on tämä nimi, olisi siunaus ja ehkä melko voimakas.

2. Celeste:

Nimi herättää kuvia enkeleistä, puhtaudesta ja taivaallisista olentoista. Celeste tarkoittaa latinalaista taivaallista. Kauniin, harmonisen sävelet, minkä tahansa tyttövauvan antaa tämän nimen, on säteilevä, täydellinen enkeli, joka lähetetään taivaasta.

3. Amelie:

Emilyn ja Amelian ranskalainen variantti, tämä on kaunis nimi naiselle. Amelie on saavuttanut mainetta samalla elokuvasta. Merkittävä työ, ahkera ja emuloiva, voimme olettaa, että tämä tyttövauva kasvaa kunnianhimoiseksi ja omistautuneeksi.

4. Camille:

Erittäin feminiininen, pehmeä nimi, mutta ranskalainen käyttää sitä unisex-nimisenä. Camille tarkoittaa seremoniallista avustajaa tai temppelihenkilöä, josta voimme päätyä siihen, että vauva tyttö olisi ystävällinen ja antelias, asettaen sydämensä ja sielunsa mitä tahansa hänelle rehellisesti.

5. Fleur:

Upea nimi ihastuttavalle tyttövauvalle. Fleur tarkoittaa ranskalaista kukkia ja kukkia valaista, mikä tuo onnea. Nimeä pieni pupu Fleur ja hän varmasti kukoistaa säteilevään naiseen, jolla on värikäs persoonallisuus, joka levittää iloa ja naurua kaikkialla.

6. Adele:

Kasvava suosio kiitos laulaja Adelen sielukas sävyt, tämä nimi on aatelistoa ja hyvää huumoria. Kuvittele, että Adelelläsi on pehmeä luonto, jossa on rento asenne ja nähdä hänet kukoistaa hienostuneeksi nuoreksi naiselle, jolla on armo ja älykäs.

7. Chloe:

Vaikka tosiasiallisesti Kreikan alkuperää, Chloe on hyväksynyt ranskalainen ja on suosittu maailmanlaajuisesti. Merkitys nuori, vihreä ampua, Chloe-niminen vauva voi olla kyse nuoresta ja huolimattomuudesta tai uuden elämän alusta, joka tuo toivoa ja iloa.

8. Aveline:

Pitkästi unohtunut keskiaikainen nimi, Aveline on nyt pölyttänyt hämähäkinseitit ja siirtymässä parrasvaloihin. Erilaisilla merkityksillä, joista yksi on hasselpuu ja toinen pieni lintu, voima, haluttu, vauva olisi ainutlaatuinen ja vahva, mutta myös makea ja melodinen.

9. Louise:

Alunperin ranskalainen, Louise on yhdistyksiä rojalteihin ja tähtiin. Prinsessojen ja starlettien nimet Louise on suosittu länsimaissa. Nimi itse merkitsee tunnettua soturia. Vaikka Joan of Arc lähtee mieleen, realistinen kuva olisi tytöstä, jolla on vahva luonne, jolla on päättäväisyyttä ja rohkeutta

10. Esme:

Esme yhtäkkiä sai suosion Twilight-trilogian jälkeen. Kuitenkin vanha ranskalainen nimi tarkoittaa rakastettua. Viehättävä nimi, joka viittaa vauva Esmean, olisi ikuisesti vaalia ja rakastettava. Vanhempien rakastettu lapsi.

11. Lilou:

Provencessa löydät rakkauden kielen, oksaani ja siitä johdetaan kaunis nimi Lilou. Harvoin kuullut, nimi, joka tarkoittaa Lilyä, on nyt erittäin suosittu Ranskassa. Anna vauvalle tuoretta, ainutkertaista nimeä ja anna hänen värjätä kuten eksoottinen kukka, jonka hän on syntynyt.

Katso lisää: English Boy Baby Names

12. Louis / Louie:

Ensimmäinen on Louisin yleisempi oikeinkirjoitus. Vaikka se on peräisin Englannista, se on lähempänä Ranskaa. Nimi tarkoittaa kuuluisa soturi ja herättää rojalteja. Soita pikku prinssi Louis ja katsele häntä kasvaa jalo nuori mies voittaa kaikki taistelut elämä heittää häntä.

13. Thierry:

Ranskalaista alkuperää, tämä nimi on kiihdyttänyt kaavioita jalkapalloilijan ja saman nimisen suunnittelijan takia. Muodikas nimi eli kansan hallitsija, kaikki nuori poika olisi asetettu suurille asioille, mainetta pääministerin muodossa tai vastaava.

14. Beau:

Ranskaksi, beau, melko suosittu miehen nimi tarkoittaa komea. Sitä käytetään myös kuvaamaan miestä, romanttista kumppania. Nimeä siniharmaa (tai ruskea) silmäikäinen poika Beau ja katso häntä ihailuksi kaikille, jotka näyttävät silmille. Voimassa oleva urana voisi olla mallina tai näyttelijänä eteenpäin.

15. Jacques:

Ihana nimi ihastuttavalle pomppiva vauva-pojalle ja joka on parhaillaan saavuttanut tähdätä. Jacques tarkoittaa kannattajaa, tarttuu kantapäähän. Vaikka emme saa ottaa merkitystä kirjaimellisesti, voimme saada sen, että poika voi kasvaa hyvin vaikutusvaltaisiksi ja johtajuusominaisuuksiksi.

Katso lisää: Kauniita afrikkalaisia ​​nimiä

16. Mathis:

Mathis on suosituimpien poikien nimien luettelo Ranskassa, luultavasti sen kauniin merkityksen vuoksi, "Jumalan lahja". Tunnustettu kuten taidemaalari Matisse, vauva poika, jolla on tämä nimi, tulee olemaan hyvin erikoinen, suihkuttu rakkaudella ja ylimitoitettu arvo.

17. Armand:

Tämä nimi on tietty houkutteleva ja kun sitä lausutaan ranskalaisella aksentilla, sille on erittäin romanttinen laatu. Nimi tarkoittaa armeijan miestä. Nimeä pieni sotilasi Armand ja hänellä on vanhurskaus, myötätunto ja laatu puolustaa oikeaa.

18. Henri:

Toinen suosittu nimi Ranskassa, Henri tarkoittaa kotitalouden hallitsijaa. Soita hänelle Henri ja anna pojallesi juosta olla linnan kuninkaan, väittäen oikeutensa kaikesta, mikä on hänen. Tämä pieni mies todennäköisesti on suuria johtajuusominaisuuksia ja on erittäin uskollinen.

19. Jules:

Julesilla on melko muodikas ja trendikäs sormus siihen. Juliuksen ranskalainen variantti on varsin yleinen nimi. Jules tarkoittaa nuorekasta. Voit kuvitella, että potkaiseva poikavauva on aina täynnä runsaasti energiaa ja jopa kasvaa ihmiseksi, sillä on tuoreita uusia ideoita ja on ikuisesti nuori sydän.

Katso lisää: Aasian vauvojen pojat

20. Sacha:

Kreikan alkuperää, mutta tällä hetkellä kasvanut suosio Ranskassa. Tämä ihastuttava nimi vauvapojalle tarkoittaa ihmisen suojelua. Meillä on tämä uskomus, että poikamme kasvaa voimakkaaksi, seisomaan sen, mikä on oikein ja suojelee hänen rakkaitaan, ja nämä olisivat Sachan ominaisuuksia.

Luokka ja hienostuneisuus ovat ranskalainen synonyymi. Heidän kauneutta, romantiikkaa ja tyyliä kaipaavat taipumus heijastuu heidän valintansa vauvojen nimet, ja nämä nimet ovat kuin musiikkia korville erityisesti, kun lausutaan rakkauden kielellä.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

23 + = 25