20 ainutlaatuista englantilaista vauvan nimeä merkityillä Tyylit elämässä

Englannin sanat ovat peräisin vanhasta englantilaisesta tai länsimaisesta germaanisesta kielestä, joka on muinaisina aikoina käytetty englantilaisten kielten kieli.

Englanti baby names

Suosituimmat vauvamerkit englanniksi merkityillä:

Tässä on Pick eräistä kauniista englantilaisista vauvojen nimiä sekä pojista että tytöistä.

1. Jack:

Keskiajasta nykypäivään Jack on ja on ollut suosituin nimi, joka on myönnetty pojalle ja joka on jatkuvasti numero yksi monissa maissa. Johanneksen muunnelma, tämä on ihastuttava nimi vauvapolle. Se tarkoittaa, että Jumala on armollinen ja Jumala todella on armollinen antaa sinulle ihastuttava vauva nimeltä Jack. Tällainen on suosio, jos tämä nimi, joka on esitelty lukemattomissa päiväkodeissa, vuosikymmenien tarinoita sekä monia tv-draamoja.

2. Oliver:

Yhdessä Jackin kanssa, Oliver on toinen erittäin suosittu nimi Englannissa. Vaikka ranskalaiset ovat alkaneet, englantilaiset ovat ottaneet sen itsekseen vuosisatojen ajan. Usein lyhennetty Ollie, se on todella söpö nimi pojalle. Se tarkoittaa oliivipuuta tai rauhallista, joten voitte toivoa, että pieni Ollie on rauhallinen ja suloinen lapsi. Tunnetuin Oliver on Charles Dickens Oliver Twist.

3. David:

Heprealainen nimi Vanhasta testamentista Daavidin ja Goljatin nimestä on ajaton klassikko, jolla on jatkuva suosio muinaisista ajoista 2100-luvulle. David tarkoittaa rakastettua, ja kaikki poikavauva olisi varmasti rakastettu hänen perheestään.

4. Michael:

Toinen nimi, jolla on raamatullisia alkutapoja, Michael on heprealaista nimeä ja oli yksi arch-enkeleistä. Yhteinen nimi tarkoittaa, kuka on kuin Jumala, nimitä häntä Michael ja poikasi on ihastuttava kerubi.

5. Jason:

Tämä nimi löytyy sekä raamatusta että kreikkalaisesta mytologiasta. Se on nimi, joka on esillä historiassa. Tarkoituksena on parantua, voimme kuvitella, että Jasonin poika olisi myötätuntoinen, herkkä ja avulias, aina valaisemaan huoneen ja piristämään ihmisiä hänen ympärillään.

6. Hugo:

Hugo on runsauden nimi, mikä tarkoittaa vaurautta ja aristokratian. Se on saksalainen nimi, ja siitä on tullut erittäin muodikkaita viime vuosina. Nimi tarkoittaa sydäntä, mieliä, älykkyyttä ja inspiraatiota, mitä parempaa syytä sinun pitäisi nimetä poikavauva Hugo ja saada kaikki nämä ominaisuudet yhdeksi.

7. Dominic:

Keskiajan latinankielinen nimi Dominic oli 13. vuosisadan munkki. Se on ylemmän luokan yhdistyksiä ja keinoja, jotka kuuluvat Herralle. Pieni kotisi voi olla hienostunut, rauhallinen ja henkinen.

8. Harry:

Prinssi Harry ja Harry Potter, kaksi aikamme tunnetuimmista Harrys, mutta nimi on ollut vuosisatojen ajan ja on äärimmäisen suosittu tällä hetkellä. Se tarkoittaa kiinteistön hallitsijaa. Erittäin söpö nimi pojalle, ja se voi tarkoittaa, että hän kasvaa ja hänellä on oma yritys.

9. William:

Vuodesta 1066 William valloitti Shakespearea prinssi Williamille, kuuluisan nimen ja ajattoman klassikon ja yhtä suosittu nyt kuin se oli jo yhdennentoista vuosisadalla. Voidaan lyhentää Willille tai Billille, Williamilla on saksalainen alkuperä ja merkitsee päättäväistä suojelua. Nimi, jolla on paljon painoa ja hieno antaa pienelle pojalle.

10. Joshua:

Ihastuttava nimi upealle pojalle ja usein lyhennetty Joshille. Tämä melodinen nimi on heprealaista alkuperää ja vanhan testamentin ominaisuuksia. Erittäin suosittu viime vuosina nimi tarkoittaa, että herra on antelias ja tietysti vauva poika on antelias lahja kaikille vanhemmille.

11. Holly:

Vanha Englanti alkuperää, nimi tarkoittaa Holly puu, suosittu joulu ikivihreä kasvi. Viime vuosina se on ollut suosittu nimi pienille tytöille, melko nimeksi, joka liittyy melko usein yhteiskunnan hieman varakkaampiin.

12. Lilja:

Englanti alkuperää, Lily on ikivanha klassikko ja silti erittäin suosittu monien ihmisten kanssa, joten se on kaksinkertainen tynnyri, kuten Lily-Mae, joka lisää luokkaansa ja erottelua. Pehmeä, herkkä nimi aivan kuten aromaattinen kukka. Se tarkoittaa kauneutta, puhtautta ja viattomuutta. Mikä parempi nimi ikioma kaunis kukka.

Katso lisää: Ranskalaiset vauvojen nimet pennuille

13. Emily:

Kuuluisa Emily historiassa sisältää Bronte ja Dickens, Emily näki massiivisen elpymisen viime vuosikymmenellä. Kaunis, naisellinen nimi, jolla on roomalaista alkuperää. Se tarkoittaa kilpailijaa, joka voisi ehdottaa, että pieni ruususi on kilpailukykyinen.

14. Emma:

Feminiininen, kaunis ja historiallinen, Emman suosio on noussut huippuunsa. Tämä klassinen nimi on saksalaista alkuperää ja tarkoittaa yleistä, täydellistä. Nimeä vauva tyttö Emma ja hän on varmasti täydellinen kaikin tavoin.

15. Chloe:

Kreikan nimi, mutta erittäin suosittu englantilaisten keskuudessa, Chloe nousi suosioon viime vuosina, ja se on edelleen huippunimiä. Löydetty kreikkalaisessa mytologiassa ja Uudessa testamentissa, Chloe tarkoittaa tuoreita, kukoistavia, vihreitä ampua. Tyttö, jolla on tämä nimi, olisi täynnä elämää ja leipää.

16. Ella:

Eleonorin tai Ellenin englanninkielinen nimi ja lyhenne on kaunis ja tyylikäs nimi, joka sopii täydellisesti ihastuttavaan prinsesiin tai suloiseen nuoriin naispuolisiin. Nimi sai massiivisen suosion viime vuosina ja merkitsee kaunista keijua.

Katso lisää: Afrikkalainen Baby Girl Names

17. Anna:

Anna on suosittu nimi eri puolilla maailmaa eri merillä ja näyttää paljon suosittua kulttuuria. Lyhyt ja yksinkertainen, se on heprealainen nimi ja muunnelma Hannahilla. Nimi tarkoittaa armoa ja kaikki pienet tytöt, joiden nimi on Anna, varmasti ovat graceful ja viljeltyjä.

18. Charlotte:

Tyylikäs, sievainen nimi kuninkaallisilla yhdistyksillä, Charlottalla on sekä ranskalaisia ​​että englantilaisia ​​alkuperää. Se löytyy myös klassikoista ja suosituista fiktioista. Nimi on suosikki ja tarkoittaa ilmaista. Charlie on usein lyhyt lempinimi. Kaunis nimi, johon soitettaisiin pieni prinsessa, joka olisi oikeudenmukainen ja vapaa hengellinen.

19. Olivia:

Latinalaista alkuperää ja esillä Shakespearen kahdennentoista yötä, Olivia on tällä hetkellä suosituin nimi, joka on ollut yli vuosikymmenen ajan vihollinen. Merkitys oliivi, rauhan symboli, pienellä Olivialla voi olla yhteinen nimi, mutta on ainutlaatuinen rauhallisella ja hiljaisella käytöksellään.

Katso lisää: Aasian vauvojen nimet

20. Claire:

Klassinen nimi latinalaisilla ja ranskalaisilla juurilla. Se on yleinen nimi Englannissa. Yksinkertainen, herkkä nimi, joka vain sujuvasti liukuu kielestä, se merkitsee kirkasta ja selkeää. Pienellä pojallasi luultavasti olisi selkeät näkymät ja olla älykäs ja iloinen.

Näyttää siis siltä, ​​että englantilaiset nimet ovat klassisia ja joillakin on eurooppalaisia ​​vaikutteita. Kaiken kaikkiaan nämä nimet ovat kuitenkin raamatullisia ja hyvin historiallisia. On myös mielenkiintoista huomata, että monet 80-luvulla suosittuja nimiä tekevät nyt takaisin englantilaisten vauvojen nimet.

Kuvat Lähde: 1.

Leave A Comment

89 − = 84