18 kuuluisaa matkailua vierailevat Andamanissa

Andaman ja Nicobar saaret sijaitsevat Bengalin lahdella ja sattuvat olemaan yksi kauneimmista luonnonmaisemista. Kaunis meren elämää ja eksoottisia paikkoja houkuttelevat monia matkailijoita ympäri vuoden. Hämmästyttävät rannat ja mangrove-metsät Andamaanin ja Nicobar-saarien ympärillä tekevät siitä yksi turistikohteista.

Nähtäväävät Andamanin matkailupaikat:

Andamanissa on useita turistikohteita, joissa on kauniita paikkoja ja nähtävyyksiä. Täällä meillä on 18 parasta ja ihanaa matkailukohteita vierailla Andaman Nicobar saarilla sekä upeita nähtävyyksiä.

1. Long Island:

turisti Places To Visit In Andaman

Long Island sattuu olemaan yksi Andamanin ja Nicobarin suosituimmista kohteista. Lalajin lahti pitkin Long Island on puhdasta autuutta. Matkailijat kokoontuvat Long Islandiin nähdäkseen delfiinejä ja nauttimaan .

2. Cellular Jail:

solu-jail_andaman-turisti-paikkoja

Kala Pani, joka tunnetaan myös nimellä Kala Pani, on todistaja Britannian hallituksen julmuudesta kohti vapausurheilijoita. Vankila on nyt muunnettu museoksi ja kuvaa vapaudenharjoittajien kurjaa elämää. Kuuluisa valo ja äänimaailma soluttavasta vankilasta osoittavat vapaudenharjoittajien riitaa.

3. Mahatma Gandhin meripuisto:

mahatma-Gandhi-marine-kansallisen park_andaman-turisti-paikkoja

Mahatma Gandhin kansallispuisto on yli 15 saaren rynnäkköstä yksi eksoottisimmista meripuistoista Intiassa. Tässä puistossa voi nähdä kauniita koralleja ja vesieläimiä. Vesiurheilua, kuten snorklausta ja sukellusta, voidaan tehdä täällä ja tämä lisätään kansallispuistoon.

4. Antropologinen museo:

antropologinen-museum_andaman-turisti-paikkoja

Andamanin Phoenix Bayn antropologiamuseo säilyttää saaren siirtomaavallan yksityiskohdat. Se sisältää liinavaatteita, ruokailuvälineitä ja eräitä muinaisia ​​aseita, joita paikalliset heimot käyttävät. Se on myös kuvia heimojen ihmisistä sekä ester-vuosista että nykypäivistä. Museo tarjoaa meille sisäisen näkemyksen sellaisten heimojen ihmisten elämästä, jotka olivat olemassa ja ovat toistaiseksi asuneet Andamanissa.

5. Radhanagarin uimaranta (Havelock Island):

Radhanagar-beach_andaman-turisti-paikkoja

Yksi maailman parhaista rannoista on Radhanagar-ranta, joka sijaitsee Havelock-saarella. Tyylikäs ja rauhallinen aura, kaukana turisteiden ääniä ja röyhkeyttä, jossa selkeä taivas ja kristallinkirkkaat vedet ovat nähtävissä horisontin loppuun asti, missä ne lopulta kohtaavat, tällaiset paikat ovat ihanteellisia paikkoja pitkiä kävelyretkiä katsellen kauniita auringonlasku. Vedenalaisia ​​aktiviteetteja, kuten snorklausta ja sukellusta, ovat myös osa Radhanagarin rantaa, jonka avulla ihmiset voivat tutustua rauhalliseen ja rauhalliseen merimaailmaan. Loistavalla luonnonkauniilla kauneudellaan tämä upea ranta on yksi Andamanin parhaista nähtävyyksistä.

6. Corbynin Cove Beach:

corbyns-lahti-beach_andaman-turisti-paikkoja

Koska se on yksi lähimmistä rannasta Port Blair, se on täysin makaa luonnon kierroksilla. Urheilutoimintaa, kuten vesihiihtoa, sukellusta, snorklausta ja lasin pohjaisia ​​risteilyjä, ovat tärkein osa Corbynin Cove-rannasta. Kohde on peitetty tiheillä palmupaloilla ja siellä on myös monia ravintoloita ja baareja. Se on tärkeä turisti kohta Andaman ja Nicobar Islands.

7. Kalkkikivilinnut:

kalkkikivi-caves_andaman-turisti-paikkoja

Jos käymme Andamanin matkailukohteissa, niin Limestone Caves In Baratang tulee ylhäältä. Ihmisten on ylitettävä tribaalivarannot ja tiheät metsät saavuttaakseen nämä luolat, mikä antaa heille enemmän haluttua seikkailua. Harvat ihmiset näkevät myös krokotiilit, jotka nauttivat auringosta leuallaan auki.

8. Lalaji Bayn uimaranta:

lalaji-Bay-beach_andaman-turisti-paikkoja

Long Islandin Lalaji Bayn uimaranta on Andamanin seesteinen ja upea ranta. Rangatin ja Andamanin väliset lautat yhdistävät tämän saaren yhdessä. Se on ihanteellinen paikka kaikille laimeille kasteleville ystäville. Sinun on ehkä palkattava dunghi tai käydä yli tunnin matkan päässä mangrove-puroista Lalaji Bayn rantaan pääsemiseksi.

9. Butler Bayn uimaranta:

Butler-Bay-beach_andaman-turisti-paikkoja

Butler Bayn ranta on yksi Andamanin upeimmista ja luonnollisista matkailukohteista, joilla on paljon maisemia ympäri tätä paikkaa. Butler Bayn ranta Hut Bayn saarella on paratiisi sielun surffaajille. Ranta on peitetty pehmeällä ruskealla hiekalla ja tiheillä puilla ympäri. Ihmiset nähdään yleensä sukellusta tai snorklausta tällä rannalla. Butler Bayn ranta on koveralla, joten koko ranta näkyy mistä tahansa pisteestä.

10. Aamkunj Beach:

aamkunj-beach_andaman-turisti-paikkoja

Rangatilla on vielä yksi Intian ekoturismakohde, joka on Aamkunj-ranta. Metsänhoitajat ovat vastuussa kaikista DFO: n (Divisional Forest Officer) ohjaamasta toiminnasta. Kaikki ympäristöharrastajat viedään tähän paikkaan, koska se on täysin varustettu ekotehuilla, runko penkillä, sohvilla, lokerotuilla ja ulosteilla virvokkeita varten.

11. Samudrikin merimuseo:

samudrika-merivoimien-marine-museum_andaman-turisti-paikkoja

Intian laivasto hoitaa ja ylläpitää Samudrikan merimuseota. Se on yksi Port Blairin informatiivisista turistikohteista. Se tarjoaa täydellistä tietoa Andamanin ja Nicobar-saarten menneistä ja nykyisistä kauniista meren hiukkasista.

12. Casurinan uimaranta:

Casurina-beach_andaman-turisti-paikkoja

Casurina-ranta on yksi kauneimmista Andaman matkailukohteista. Tämä ranta on korkein kohta Andaman ja Nicobar saarilla, Saddle Peak. Se on kaunis uimaranta Diglipurissa, jossa on valkoista hiekkaa, ja se on tärkeä keskus kaikkien seikkailupelien etsimiselle saddlen huippua kiipeämiseksi.

13. Ray Hill:

ray-hill_andaman-turisti-paikkoja

Ray Hill Mayabunderissa on äskettäin löydetty eko-matkailupaikka Andamanin turisteille. Paikka on guesthouses ja tarjoaa toimintaa, kuten elefantti safarit, erämaata polkuja, kalliokiipeilyä ja kalastus. Ray Hillilla on luonnon pehmeys metsän erämaahan.

Nähtävyydet Andaman Nicobar:

Nicobar-saaret ovat kuuluisia luonnon kauneudesta ja onnellisesta maisemasta. Kotona useita pieniä saaria Nicobar saarilla on paljon lintuja ja vesieläimiä, jotka lisäävät sen kauneutta. Voit nauttia laiska iltapäivällä kävellä pitkin rantoja. Runon kauneuden ja luonnon maisemien ansiosta Nicobar-saarta käyvät ympäri vuoden tuhansia matkailijoita.

Nicobar-saarien tärkein nähtävyys on Indira Point, jossa on valtava majakka ja Katchalin saaret. Kauniit hiekkarannat ja meriveden meriveden meri tekevät tästä saariryhmästä erittäin kauniin ja eksoottisen.

14. Great Nicobar Biosphere Reserve:

suuri-Nicobar-biosfääri-reserve_andaman-turisti-paikkoja

Nicobaran ja Shompenin ihmisiä löytyy pääasiassa tällä saarella. Tämä varaus vaatii hallituksen lupaa. Suurten 885 kilometrin pinta-alaltaan se suojaa monia endemisia eläimiä, lintuja ja kasvilajia. Täältä löytyvät tärkeimmät villieläinten nähtävyydet, kuten Nicobar-pensaslintu, syötävä pesä Swift let, Nicobar Long-tailed Macaque, suolaisen veden krokotiili ja Nicobar-puu ja myös jättiläinen ryöppyrapu ja verkkokuvio.

15. Indira Point:

Indira-point_andaman-turisti-paikkoja

Nicobar-saarella sijaitseva Indira Point sattuu olemaan yksi Andaman Nicobarin suosituimmista paikoista. Se on kuuluisa taivasvalvontalaitteestaan, joka on myös yksi maailman parhaimmista valaistustaloista. Se on myös kaunis rönsyilevä ranta kiinnitetty siihen. Kevyt talo sattuu olemaan tärkeä maamerkki Malaccasta tuleville aluksille. Paikka tunnetaan myös saastuttavasta ympäristöstään.

Valotalo oli alun perin nimeltään Parson's Point ja Pygmalion Point, mutta oli keksi Indira Point sen jälkeen, kun Intian pääministeri Inti Indira Gandhi vieraili paikassa. Valtava valo talo tekee kävijän awe-kärsinyt sen silmissä. Valotalon kierreportaat on maalattu valkoisilla ja punaisilla nauhoilla. Tuhoava tsunami, joka osui Intian alueelle 24. joulukuuta 2004, tuhosi voimalaitoksen ja vaikutti suurelta osin saariin, mutta ei voinut tuhota valoa.

Katso lisää:  Historialliset paikat Intiassa

16. Car Nicobar Island:

auton Nicobar-island_andaman-turisti-paikkoja

Car Nicobar on Nikobar-saarten pääkonttori. Kestää 16 tuntia veden päästä Port Blairista jokaiseen Car Nicobariin. Voit nauttia laiska loma Car Nicobar rannalla. Ranta ja sen kauneus kiehtovat ihmisiä. Se on hedelmällinen saarta ja kookospalmu on täynnä. Laaja valikoima kasvistoja ja eläimiä, joiden arvoituksellinen kauneus houkuttelee tuhansia kävijöitä ympäri vuoden. Car Nicobarin tärkein nähtävyys on Nicobar-tyyliset majatalot, joiden sisäänkäynti on lattian läpi. Coconut on ainoa käytettävissä oleva kauppa. Jos aiot käydä Andamanissa ja Nikobarsaarilla, niin Car Nicobarin pitäisi olla sinun täytyy vierailla luettelossasi.

Katso lisää:  Honeymoon paikat Kerala

17. Katchal Island:

katchal-island_andaman-turisti-paikkoja

Katchal-saari on yksi Nicobarin eri eksoottisista saarista, joka tunnetaan laajalti luonnollisista maisemistaan ​​ja luonnonkauniista kauneudestaan. Unionin alueella olevista 527 saaresta Katchalin saari sattuu olemaan yksi. Paikka on parasta päästä pois kaupunkien kiireisestä elämästä. Kotona ainutlaatuisia lintulajia ja eläimiä tämä saari on todella kaunis pysytellä. Katchalin rantoja on pakko käydä. Rannan kristallinkirkas vesi sopii parhaiten aurinkoa ja uintia varten. Saari on täynnä eksoottisia koralleja ja vesieläimiä, ja sitä voi vierailla milloin tahansa vuodessa.

Katso lisää: Ranta Resorts Pondicherry

18. Suuri Nicobar-saari:

suuri-Nicobar-island_andaman-turisti-paikkoja

Tämä saari on yksi Andamanin ja Nicobarin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Tämän paikan luonnonläheinen elämä tekee siitä enemmän tuhansia vierailijoita, jotka tulevat tänne. Paikan monipuolinen kasvisto ja eläimistö houkuttelevat monia botanisteja ja eläintieteilijöitä eri puolilta maailmaa. Saarella on ympäristöystävällinen ilmapiiri, joten se on yksi maailman monista eksoottisista paikoista. Tällä saarella löytyy erilaisia ​​orkideoita. Hämmästyttävä Indira Point, joka säilyi ennallaan tuhoisan tsunamin aikana, sijaitsee myös tällä saarella. On ranta, joka sijaitsee täällä lähellä Galatiaa, joka on luontotyyppien kilpikonnat, jotka tunnetaan yleisesti nimellä Gaint Leather Back Turtles. Kauniin sään ja vieraanvaraisen luonteen paikka on yksi monista syistä, miksi ihmiset tulevat käymään Andaman ja Nicobar Islands.

.

Leave A Comment

− 1 = 9