17 Paras Triumph Bras, täydellinen muoto ja mukavuus Tyylit elämässä

Sana Triumph täällä puhuu kansainvälisesti arvostetuista alusvaatteista ja intiimistä yhden luukun kohteista, joissa voit käyttää parhaita intiimejä vaatteita, jotka eivät ole vain mukavia vaan edullisia kuukausittaisessa ostosbudjetissa.

Tietoja Triumph Bra:

Yritys aloitti toimintansa jo vuonna 1886 Saksan alla, joka sitten laajensi tukikohdansa Yhdistyneen kuningaskunnan kautta maille, jotka ovat nykyisin bestsellerimarkkina kansainvälisillä mailla.

riemuvoitto Bra 1

Vinkkejä Triumph Naisten Bra:

Nykyisessä artikkelissa tarkastelemme erilaisia ​​rintaliivityyppejä, joita yritys voi tarjota meille, mutta ennen kuin teemme niin, katsotaan kulumisvihjeitä.

Nyt, jos olet aloittelija rintaliivitäytteessä, täällä annamme sinulle kaksi helppoa tapaa saada asiat lajituksi. Kuitenkin ennen kuin ostat ja laitat sisään, varmista, että tiedät käyrän koon oikein sekä cupin koosta, joka on erilainen,.

Yksi tapa tuottaa rintaliivitekstiä voi sisältää sinun täyttämällä kupit ja päästä koko matkan puolivälissä takana ja kiinnittämällä koukut pitää rintaliivit tai voit yksinkertaisesti kytkeä sen eteen ja sitten käännä ja kierrä se oikea suunta ennen kuin vedät sen ylös ja täytät kupit.

Tässä muutamia askelia, joilla voit käyttää Perfect Bra:

  • Varmista, että valitset oikean koon. Vietä aikaa myymälässä ja kokeile rintaliivit ennen kuin ostat sen.
  • Ymmärrä kehon tyyppi ja valitse oikea rintaliivit.
  • Voit käyttää rintaliivit, aseta kätesi reikiin ja kiinnitä koukut selkään. Säädä rintaliivit niin, että se istuu oikein
  • Siirrä rinnat ja aseta ne sopivasti kuppeihin, jotta vältät roiskeet
  • Varmista, että rintaliivit eivät ole paljastaneet rintojen ylimääräistä ihoa

Uusimmat mallit kategoriassa Triumph Bra Collection:

Tässä on 8 erilaista saatavilla Triumph-rintaneulakokoelmasta kuvia.

1. Triumph Sports Bra:

17 Paras Triumph Bras, täydellinen muoto ja mukavuus Tyylit elämässä

Triumph on erikoistunut Sports Bras -tuotteisiin ja Triaction-urheilujalkineet tarjoavat täydellisen tuen ja pomppivaa. Siinä on leveä hihna ja ristiselkä rintakehän paremmin. Jos urheilua harrastat ja etsit täydellistä urheilua, tämä malli sopii täydellisesti sinulle.

2. Triumph Minimiser Bra:

17 Paras Triumph Bras, täydellinen muoto ja mukavuus Tyylit elämässä

Jos olet raskas runtelemassa naisia ​​ja etsit minimiser bra, tämä malli on paras valinta. Se tarjoaa täydellisen kattavuuden ja valetut kupit vähentävät rinnan kokoa 1 kuppi. Siinä on mukava kukka pitsi leveillä hihnoilla. U takaisin Triumph Minimiser Bra tarjoaa oikean tuen.

3. Triumph Doreen Bra:

17 Paras Triumph Bras, täydellinen muoto ja mukavuus Tyylit elämässä

Tämä ei-pehmustettu, ei-kiinteä tukilenkki on suuria kuppeja, jotka leikataan ja ompellaan. Se on täysin joustava ja siinä on säädettävät hihnat ja sivuseurat. Se tarjoaa täydellisen kattavuuden ja tulee mukavaan pitsimaiseen muotoiluun.

4. Triumph T-paita Bra:

17 Paras Triumph Bras, täydellinen muoto ja mukavuus Tyylit elämässä

Triumph T-paita rintaliivit on täydellinen kumppani minkä tahansa t-paidan alla. Nämä pehmustetut, nauhalenkit eivät ainoastaan ​​tarjoa oikeaa tukea, vaan ne antavat myös pehmeän pyöreän viimeistelyn. Ttriump-t-paidan rintaliivit tarjoavat täydellisen tuen ja keskipitkän kattavuuden pääntien kaulaan.

5. Triumph äitiysrinta:

17 Paras Triumph Bras, täydellinen muoto ja mukavuus Tyylit elämässä

Jos olet imettävä äiti ja etsit rintaliivit, jotka voivat tukea rintasi, tarjoavat samalla mukavuusrahaa vauvalle, tämä on paras malli. Triumph Mamabel hoitoketjut tarjoavat täydellisen kattavuuden ja ovat ei-langallisia ja pehmustettuja rintaliivit. Heillä on vaihtoehtoja irrottaa kupin ylempi kerros paljastaakseen nänneesi.

6. Triumph Longline Bra:

17 Paras Triumph Bras, täydellinen muoto ja mukavuus Tyylit elämässä

Triumph pitkähihainen rintaliivit on fuusio rintaliivien ja liukasten välille. Se tarjoaa oikean tuen rintaan ja toimii myös tummy tucker. Jos tarvitset sileää viimeistelyä t-paidan alla, tämä pitkä rintaliivit sopivat sinulle.

7. Triumph Cotton Bra:

17 Paras Triumph Bras, täydellinen muoto ja mukavuus Tyylit elämässä

Jos etsit jokapäiväisiä kulutushihnoja, kokeile Triumph Cotton bras. Ne ovat kevyesti pehmustettuja, ei-kiinteitä ja tarjoavat mukavuutta ja tukea. Ne on valmistettu Polymide-puuvillasta, joka tuntuu pehmeältä iholle ja tekee sinusta tuntuvaa ilmettä. Se on keskikokoinen rintaliivit.

8. Triumphin selkätuki:

17 Paras Triumph Bras, täydellinen muoto ja mukavuus Tyylit elämässä

Suunnittele pukeutua seksikkäälle takapuolelle huopaan puolueelle? Tämä Triumphin takana oleva rintaliivit tulee siististi läpinäkyvällä takaisinhihnalla, joka voi melkein antaa sinulle röyhkeä ulkoasun. Sen etupuolella on alhainen keuhkoputki ja etukoukku.

9. Triumph Plus Size Bras:

17 Paras Triumph Bras, täydellinen muoto ja mukavuus Tyylit elämässä

Triumph Plus -kokoiset rintaliivit ovat naisille, joiden kupin koko on yli 40. Nämä pehmustetut rintaliivit tulevat vähimmäismalliksi vähentämään raskauden ulkonäköä. Ne tarjoavat keskipitkän täyden katon ja ovat suuria tukemaan ja tekemään rinnan luonnollista muotoa.

10. Mid Line Triumph Bra:

riemuvoitto Bra 2

Triumphin keskimmäinen rintaliivit ovat yleensä puolet korseteista, jotka auttavat sinua käyttämään tätä intiimeä vaatetta parhaaseen käyttötarkoitukseen. Korsetin hybridi ja täyspitkä rintaliivit, nämä kupit ovat keskellä leikattuja, yksi osa on lacey, kun taas toisella on tukimateriaali, joka tuo muodon ulkonäköön. Puoli korsettisuunnittelu voi auttaa sinua piilottamaan tarpeettomat puutteet aliverkkojen ympärillä.

11. Balconette Triumph Bra:

riemuvoitto Bra 3

Balconette-rintaliivit on muotoiltu täydelliseen tukeen, jossa on ylempiä kerroksia nykypäivän nauhoja, mikä parantaa paitsi ulkoasua myös muotoa. Usein näistä rintaneuloista tulee jäykkä alusnauha, joka luo lievän työntöosan aliverkon alla, mikä auttaa sinua parantamaan muotoasi.

12. Shape Sensation Mini-Miser Triumph Bra:

muoto sensation minimiser bra

Vaikka useimmat ajat, naiset haluavat korostaa ja laajentaa ulkoasua, on rintaliivit eri tilanteissa ja pukeutumistyyppejä, joissa sinun täytyy sävyttää hieman, ilman että tosiasiallisesti tarvitse painaa. Tämä on, kun tuettava mini-miser bra down pelastaa parannusta ulkonäköä samalla kun se tukee ja lohduttaa sinua.

13. Push Up Lace Triumph Bra:

riemuvoitto Bra 5

Tämä rintaliivit on yksi ihanteellisista triumph bras. Tämä erityisesti push up pitsi tulee sivulataus, joka päätyy yksi kerros heiluttaen toinen päätyy keskellä pitkin linjat toisen kupin. Vaaleanpunainen vaaleanpunainen ja kauniit mustat viivat sivussa, Triumphin lumoava muotoilu on vain erinomainen esimerkki.

14. Invisibly Smooth Demi Cup Olkaimeton Triumph Bra:

riemuvoitto Bra 6

Demi kupin rintaliivillä on aina puolet kuppikokoisesta rintaliivasta, joka on loistava rungon ja käyrän tehostaja, joka tarjoaa optimaalisen työntö- ja jäykän tuen alhaalta, yhdistettynä tarttuvalla aliverkolla, kun taas demi-kuppi ja olkaimeton voi antaa urheilun syvälle leikatut puserot helposti.

15. Body Make-Up Tai Lyhyt Triumph Bra:

riemuvoitto Bra 7

Tämä on myös demi-kuppihattu, mutta tällä kertaa hihnat. Leikkaus on melko alhainen, joten runsaasti rintakehää voidaan työntää ja muotoilla täydellisesti samalla, kun runko-osasto järjestää saumattomasti rungon ja ei näytä viivoja.

Katso lisää: Ruokinta Bra India

16. Koko päivän Comfort Non Triumph Bra:

riemuvoitto Bra 8

Triumphin rintaliivillä ei ole sisäänrakennettua tyynyä, mutta se on muotoiltu täydellisesti kokoon ja kuppiin sopivaksi niin, että ylimääräinen tyyny tai alleviivaus ei tee päiväsi epämukavaksi.

Katso lisää: Halter Neck Bras

17. Basic-t-paita Triumph Bra:

riemuvoitto Bra 9

Tee-paidan rintaliivit on erityisesti muotoiltu korkealle pehmustettuun saumattomaan muotoon, joka antaisi sinulle kimmeltävän sovitetun t-paikan, ilman linjoja intiimistäsi. tyynyt tarjoavat hyvän rakenteen käyräsi pitäen sinut mukavasti täytenä koko päivän.

Katso lisää: Bra Genie

Triumph-rintaliivit voivat olla hieman kalliimpia kuin paikalliset brändit. Mutta nämä rintaliivit ovat investointeja naisille, jotka haluavat näyttää itsevarmalta ja mukavalta heidän ruumiissaan. Riippumatta siitä, aiotko jalkapallon pelaamista vai lähtöpäivää päivämäärään, Triumph-bras tuo sinulle parhaiten!

Leave A Comment

87 + = 97