17 Amla churnan upeita terveysvaikutuksia Tyylit elämässä

Amla tai intialainen karviainen tunnetaan myös nimellä amalaki (joka tarkoittaa myös ylläpitäjiä), joka on täynnä ayurveda-etuja. Sen maku ei voi olla niin houkutteleva ihmisille, mutta ei ihme, että se on ihme hedelmä. Se on täynnä terveydellisiä etuja kaikille tuntemattomia ja säännöllinen saanti sama voi osoittaa ihmeitä oman yleisen terveyden.

Amlamin hallitseva maku on hapan, mutta hapotus on täynnä makeita etuja. Amlaa käytetään monissa medificinal-tuotteissa ja on myös Chyawanprashin tärkein ainesosa. Amlalla on viisi makua - suolaa, katkera, hapan, pistävä ja supistava. Amla churnan päivittäinen saanti haalealla vedellä on hyödyllistä ja terveellistä. Tässä artikkelissa keskustelemme muutamasta tärkeästä hyödystä amlasta tai Intian karviaisesta tai amalaki.

amla churna

Amla Churnan hyödyt:-

1. Amla on erittäin hyvä silmille, koska sillä on erittäin hyvä silmän vitamiini ja siksi se tarjoaa hyvän näköyhteyden silmillesi.
2. Amla auttaa parantamaan ruoansulatusongelmia ja auttaa myös parantamaan jano-palovammoja
3. Jos joku kärsii verenvuotohäiriöistä, niin amla on myös hyödyllinen. Se auttaa parantamaan verenvuotoa sieraimista
4. Amla auttaa myös parantamaan ummetusongelmia
5. Se on luonnollinen C-vitamiinin lähde, ja siksi se houkuttaa vapaita radikaaleja.
6. Amla varmistaa maksan toiminnan asianmukaisesti
7. Se auttaa myös parantamaan ruoan imeytymistä
8. Amla auttaa säätelemään veren määrää.
9. Jos joku kärsii kylmyydestä, astmasta tai keuhkoputkitulehduksesta, voit käyttää amlaa päivittäin.
10. Amla auttaa myös välttämään hiusten ennenaikaista putoamista ja hiusten harmaantumista
11. Jos käytät raaka-amlaa, se voi auttaa vahvistamaan hampaita.
12. Amla myös auttaa suuhun puhdistamisessa.
13. Amla-mehun päivittäinen saanti voi auttaa parantamaan näkökykyä. Voit myös liottaa amlaa veteen ja käyttää vettä puhdistamaan kasvot ja silmät.
14. Amla puhdistaa verta ja auttaa säteilemään ja hehkuttamaan ihoa.
15. Amlan saanti voi myös auttaa vähentämään painoa.
16. Amla myös auttaa vähentämään vatsa rasvaa.
17. Amla voi myös vapauttaa ihon ongelmista, kuten akne ja pimples.

Katso lisää:  Honey vauvoille

hyötyjä of amla churan2

Sitä voidaan käyttää mehun muodossa tai churna tai jauheena tai myös kuivattuna amla muodossa. Amla mehua tai jauhe tai jopa kuivattu amla voidaan valmistaa kotona itse ilman paljon työtä.

Katso lisää:  Patanjali Aloe Vera Juice Edut

Jotta kuivattu amla, leikkaa se pieniksi paloiksi. Levitä se levyn tai litteän astian päälle. Nyt ripottele tavallista suolaa ja jätä se auringonpaisteeseen kolmesta neljään päivään. Varmista, että kosteus menetetään kokonaan amlasta. Leikkaa voit käyttää sitä sellaisenaan tai voit sekoittaa sen kuivaan seokseen tai jauheeseen.

Amla-mehua on myös helppo valmistaa. Leikkaa amla pieniksi paloiksi ja leikkaa se. Nyt lisää tämä on sekoitus ja tehdä hieno tahna. Siivilöitä tämä hieno siivilä tai musliini kankaalla erottaa massa ja mehu. Nyt säilytä tämä mehu ilmatiiviissä säiliössä ja voit myös kylata tämän ja tallentaa. Aina kun haluat kuluttaa, käytä sitä haaleassa tai kylmässä vedessä. Maukasta voit lisätä siihen suolaa, mustapippuria ja mintunlehtiä.

Katso lisää:  Terveys edut syödä vihreää teetä lehdet

Kuvat Lähde: 1, 2.

Leave A Comment

8 + 2 =