16 Jooga haittaa raskauden aikana Tyylit elämässä

Raskaus on hyvä aika sinulle ja sisemmälle äidillesi. Kanava se oikealla tavalla ja sinusta tuntuu täydellinen itsestäsi. Kuitenkin, se ei ehkä ole sama sinulle, jos et ole kovin innokas saamaan kaiken tämän ylimääräisen painon. Joogan pitäisi ilmeisesti auttaa, mutta sinun on pidettävä se tarkkailussa, jotta et ylen liioitele ja vaikuttaisi terveytesi puolestaan. Niinpä lueteltiin tässä muutamia joogan asentoja välttää raskauden aikana yksityiskohtaisesti siitä, mikä jooga aiheuttaa välttää kun raskaana.

Jooga Poses To Avoid During Pregnancy

Jooga haittaa raskauden aikana:

Alla on luettelo raskauden aikana välttämättömistä joogaasemista:

1. Chaturanga Dandasana:

Jooga Poses to Avoid When Pregnant Chaturanga Dandasana

Puhuminen ensimmäisestä jooga-poseerista, jota sinun on vältettävä raskaana ollessa, on Chaturanga Dandansna (Four-Limbed Staff Pose). Chaturanga tietenkin sisältää jyrkän pudotuksen ja askel korkosi. Mikä pitäisi olla ongelma, jos vatsa kohdistaminen ei ole oikein. Se saattaa vaarantaa vauvan ja se olisi paras mahdollinen välttää tätä liikettä kokonaan. Sen sijaan parempi idea olisi kokeilla lankkua tai alempaa Chaturangaa.

2. Marichyasna:

Jooga Positions To Avoid In Pregnancy Marichyasna

Ei pitäisi olla suljettu kierre raskauden jooga rutiini, koska tämä tarkoittaa, että vatsa tulee syvemmälle reiteesi. Mikä pahempaa, tämä saattaa kiertää selkäsi ja mahdollisuudet ovat, että vauvat eivät ole liian iloisia koko ajatuksesta.

3. Chakrasana (Pyöräsose):

Jooga Poses To Avoid During Pregnancy First Trimester Chakrasana

Jooga välttää raskauden aikana on taaksepäin kuin pyörä aiheuttaa, koska vatsa kasvaa, riskiat vatsan repeämisen ja päästää selkää vielä enemmän.

4. Balasana (lapsen poseeraus):

Jooga Positions To Avoid When Pregnant Balasana

Lapsen positiot saattavat kuulostaa oh-so-easy ja saattavat olla todella turvallisia toisen kolmanneksen aikana, mutta kolmannella kolmanneksella vauva alkaa alkaa kääntää päänsä ensin, eikä sen pitäisi merkitä suurempaa kuin päinvastoin kuin inversiot ja päästöt.

5. Hot Yoga:

Jooga To Avoid While Pregnant Hot Yoga

Lämpötila ei ole sellainen asia, joka sinun pitäisi etsiä. Naiset, joilla on korkea lämpötila, ovat yleensä suurempia keskenmenon vaara kuin tavallisesti. Neuraaliputkivirheet ovat erityisen yleisiä. Kuumaa joogaa on juuri se, mikä sopii tähän luetteloon, joten sitä tulisi välttää kokonaisuudessaan. Saunajogaa ja yogaa, jotka edellyttävät auringossa työskentelyä, tulisi pitää etäisyydeltä.

6. Utkatasana (puheenjohtaja Twist):

Jooga Positions To Avoid During Pregnancy Utkatasana

Yritä välttää asentoja, jotka tarvitsevat vatsastasi. Tämä saattaa edellyttää sellaisia ​​kantoja, kuten kiertynyt kolmio, tuolin kierre ja puoli rukousviivaa monien muiden joukossa.

Katso lisää: Raskaus Pilates harjoituksia

7. Halasana (aura Pose):

Jooga To Avoid During Pregnancy Halasana

On suositeltavaa välttää tämä asema raskaana oleville naisille, koska päästäkseen sisään ja ulos tästä aiheuttaa se vaatii taittumista sellaiseen asentoon, joka voi liittää liikaa stressiä ytimeen. Täydelliset taustat kuten Halasana ovat vasta-aiheita raskauden toisella ja kolmannella kolmanneksella.

8. Shirshasana (Headstand Pose):

Mitä Yoga Moves To Avoid When Pregnant Shirshasana

Pääruokaa tulisi välttää kokonaan raskauden ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana, mikä voi olla vaarallista, jos et ole kokenut inversioista. Muutokset voivat olla hankalia, eikä ole harvinaista, että putoavat positiosta - mikä voi aiheuttaa haittaa tai loukkaantumista. Toisen ja kolmannen raskauskolmanneksen aikana käänteinen voi aiheuttaa vauvan työntää voimakkaasti kylkiluita, mikä aiheuttaa hengitysvaikeuksia.

9. Bhujangasana (Cobra Pose):

Mitä Yoga Positions To Avoid While Pregnant Bhujangasana

Tämä asenne edellyttää, että henkilö makaa vatsalla tasaisesti, mikä asettaa tarpeettoman paineen vatsaan, ja voi olla hyvin epämiellyttävä antaa laajentava vatsa, joka mahdollisesti aiheuttaa vaivaa ja haittaa vauvoille. Hyvä vaihtoehto Cobra-poseille on Bridge Pose.

10. Salamba Sarvangasana (olkapää):

Mitä Yoga Poses To Avoid When Pregnant Salamba Sarvangasana

Olkapäiden seisontat voivat olla vaarallisia, jos et ole kokenut inversioista. Muutokset voivat olla hankalia, eikä ole harvinaista, että putoavat positiosta - mikä voi aiheuttaa haittaa tai loukkaantumista. Raskauden myöhemmässä vaiheessa kääntäminen voi aiheuttaa vauvan työntää voimakkaammin kylkiluita, jotka voivat aiheuttaa hengitysvaikeuksia.

 Katso lisää: Venyttelyharjoitukset raskauden aikana

11. Dhanura Asana (Bow Pose):

Mitä Yoga Poses To Avoid During Pregnancy Dhanura Asana

Tämä pose on nimetty niin, että kun joku tekee tämän posteen, he näyttävät joustavalta jouselta, jossa vartalo ja jalat edustavat jousen rungon ja käsivarret merkkijono. Tämä aiheuttaa jälleen äärimmäistä painetta sydämeen. Silta aiheuttaa voi olla hyvä vaihtoehto.

12. Virabhadrasana (Warrior Pose):

joka Yoga Poses To Avoid When Pregnant Virabhadrasana

Vaikka tämä pose on sanottu olevan hyödyllinen raskaana oleville naisille ensimmäisen ja toisen raskauskolmanneksen aikana, auttaa rakentamaan jalkavoimaa ja tukemaan kasvavaa vauvaa, mutta kolmannen vuosineljänneksen aikana pose on todennäköisesti entistä haastavampi, kun kehosi tasapainon tunne muuttuu.

13. Shalabhasana (Locust Pose):

Jooga Poses To Avoid During Pregnancy Shalabhasana

Kuten aiemmissa poseissa mainittiin, makaava vatsa on vasta-aiheinen raskauden aikana, koska se asettaa liikaa painetta vatsalle ja siksi sikiölle. On suositeltavaa välttää tai muutoin muuttaa posteja, joihin liittyy vatsaan puristuminen.

14. Paschimottanasana (Seated Forward Bend):

Jooga Positions To Avoid When Pregnant Paschimottanasana

Sen lisäksi, että painetta kohdistetaan vatsalle, tämä pose voi aiheuttaa merkittävän rasituksen alaselälle. Mukavampi ja turvallisempi taaksepäin suuntautuva vaihtoehto voi olla istutettu laajakulma, koska jalat ovat leveät ja vähemmän takaa selkää ja luo enemmän tilaa vatsaan.

15. Perinteinen Savasana (Corpse Pose):

Jooga To Avoid While Pregnant Traditional Savasana

Raskaana olevan takapuolen takana on painetta alhaisempi vena cava, joka on vartalo, joka sijaitsee kehon oikealla puolella ja joka kuljettaa veren alaraajoista takaisin sydämeen, jotta se voidaan hapetuttaa uudelleen. Jos tämä veren virtaus katkaistaan, uutta verta ei voida helposti toimittaa äidin elintärkeisiin elimiin tai istukkaan.

Ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana raskaana olevat naiset voivat harjoitella ja nauttia tästä jooga-poseista, mutta toisella ja kolmannella kolmanneksella, ei ole suositeltavaa selviytyä. Kuitenkin Corpse poseeraa sivulle voidaan harjoitella.

16. Natarajasana (Tanssija Pose):

Jooga Positions To Avoid During Pregnancy Natarajasana

Tanssijan asenne vaatii lääkäreitä tasapainottamaan koko kehon yhdellä jalalla, joka voi olla vaikea ja liian vaarallinen raskauden aikana. Se on myös liian syvä taka-taipumaan, joka on tehtävä turvallisesti raskauden aikana. Turvallisempi vaihtelu voi olla mahdollista pitämällä kiinni tuolille tai baarille suorittaessasi tätä asentoa.

Katso lisää: Käsiharjoitukset raskauden aikana

Raskaus on kaunis aika naisen elämässä. Vaikka jotkin käytännöt ja jooga asettavat raskauden aikana, kuten edellä on mainittu, niin kauan kuin raskaana olevat naiset noudattavat terveydenhuollon tarjoajan neuvoa ja - mikä tärkeintä - kuuntelevat elimiään, he todennäköisesti pystyvät ylläpitämään mielekästä joogaa koko heidän raskaus.

Leave A Comment

+ 86 = 90