15 Yksinkertainen Intialainen vyönsolki mallit miehille ja naisille

Vyöt ovat laajalti käytössä miesten vuosikymmeniä. Ne auttavat pitämään housut tai farkut vyötäröllä oikein. Mutta liikkuvassa kehityksessä yksinkertaiset vyöt on koristeltu ihastuttavilla soljilla, jotta ne näyttäisivät hienolta ja tyylikkäältä. Se on hyväksytty cowboy tai merirosvojen sukupolven Michael Jackson aikakausi 1980-luvun lopulla ja tähän asti, sillä on oma ilme. Internet tarjoaa todellisen joukon mukautettuja vyönsoljet, jotka vaihtelevat niin valtavasti, ja se voi olla melko ylivoimainen valitsemalla yhden sinulle sinulle.

vyö buckles

Eri tyyppiset soljet vyöt:

Tässä artikkelissa vyönsolujen kokoelmat on listattu tietosi.

1. Vintage nahkahihnapyörä:

vintage-nahka-vyön solki

Vyönsolukokoelma on yksi modernin ajan ikäluokista. Ihmiset eri aikakausista maailmassa yrittävät rikastuttaa niiden kokoamista soljista. Tämä vintage nahkavyö solki on käsityönä nahkahihnoilla. Tämä ruskea vyö sopii erinomaisesti hopeoidut soljet. Tämä käsintehty vyönsolki antaa tyylikkään ulkoasun.

2. Mens Stars Wars Rebel Alliance vyönsolki:

tähdet-sodat-kapinallisten liitto-vyön solki

Tähdet sodat kapinallisten lippulaivahihna on käsityönä hopealla ja tämä solki sopii mustaan ​​tai ruskeaan nahkavyöhön, joka antaa käyttäjille tyylikkään haun. Tämä hopea solkihihna on suunniteltu metallikappaleella ja tekee käyttäjän melko ylpeä.

3. Skull vyön soljet teini-ikäisille:

kallo-belt-solki

Kallo solki on yksi suosikki soljet nuorille; laajasti se voidaan käyttää kaiken ikäisille miehille. Tämä pääkallon vyön solki on suosituin myyvä käsihihna solki markkinoilla. Tämä vyönsolki on hyvä käyttää koko vuodenaikaan.

4. Miesten Turkoosi Vyösolki:

turkoosi-belt-solki

Hihnan kulumista varten on nyt hieman muutettu aikaisempaan aikaan. Hihnapyörät lisäävät yksilöiden persoonallisuutta ja nykyään lukemattomia vyönsoluja on miehille. Tämä turkoosi muotoilu solki on kuin cowboy solki; anna silmänsä houkutteleva hopeanvihreä turkoosi muotoilu. Voit esittää tämän soljen lahjaksi rakkaille

5. Henkilökohtainen kaiverrettu vyönsolki:

henkilökohtaista kaiverrettu-vyön solki

Henkilökohtainen kaiverrettu vyönsolki on käsityötä kullatulla materiaalilla, joka soveltuu sekä miehille että naisille, tämä kaiverrettu solki antaa käyttäjille ainutlaatuisen ulkoasun. Nämä soljet ovat täydellinen lahja mihin tahansa tilaisuuteen.

Katso lisää: Kangasvyö miesten

6. Tyhjät hopeahihnat miehille:

tyhjä-belt-solki

Nuori sukupolvi paljastaa itsensä hulluksi käyttämällä hienoja ja tyhjiä vyönsoluja. Tämä löytyy myös edullisesta hinnasta. Hopea käsityönä valmistettu vyönsolki on täydellinen rento pukuasi varten.

7. Butterfly Belt Soljet naisille:

perhonen-belt-solki

Solmiot, jotka ovat mittatilaustyönä, ovat nykyisin modernein lisävarusteita, joita naiset ja miehet käyttävät. Naisille on saatavana räätälöityjä vyönsoluja. Upea perhovyönauha on koristeltu hopeamateriaalilla, joka on koristeltu perhosen siivet, mikä antaa tyylikkään ja houkuttelevan ulkoasun käyttäjän

8. Boho Vyösolki:

boho-belt-solki

Boho-vyönsolki käsityönä luonnonmateriaaleilla ja se on sisustettu värillisin värein, jotka antavat silmät kiinni. Solki voidaan valmistaa savella, joka on koristeltu eri muotoilla ja kokoluokilla. Puolijaloihin kuuluu koralli, joka on asetettu epäjalosta metallista ja seulotaan mustalla.

9. Cool Bullet -hihnapyörä poikia varten:

luoti-belt-solki

Nämä luodin vyönsoljet on suunniteltu erilaisilla polttopuilla ja Swarovskin kiteillä. Jokaisen luodin mitat ja koot tai värit saattavat poiketa hieman käsityönsä ominaisuuksien vuoksi. Tämä luodin vyön solki antaa viileän ulkonäön, joten nämä vyönsoljet kutsutaan viileiksi vyönsolukoksi.

10. Naisten vyöhihna:

ympyrä-vyön solki-for-naisille

Saatavilla on vyölukon lajikkeita, kuten tang-solki, vyönsolki, kiinnike, jne. Tämä ympyrän vyönsolki sopii kaikenlaisiin asuihin. Voit käyttää tätä vyötärettä mihin tahansa tilanteeseen. Tämä vyönsolki on saatavana myös eri väreissä. Naisten vyöt ovat saatavilla monissa materiaaleissa, tyyleissä ja väreissä, joita usein koristellaan kiiltäviä esineitä, kuten kultaa, hopeaa, turkoosia, timantteja jne..

Katso lisää: Kudottu vyöt

11. Ainutlaatuinen muovinen solki naisille:

Ainutlaatuinen-muovi-solki-for-naisille

Ainutlaatuiset muoviset siniset soljet sopivat hyvin tytöille, jotka ovat muotitietoisia lisävarusteineen. Tämä pieni söpö ulkonäköinen muovinen solki antaa viileän ulkonäön, kun se on yhdistetty valkoisiin tai muihin pehmeisiin värialueisiin. Tämä voidaan suunnitella messinkikiillolla ja täydentää retro-innoittamia mekkoja ja takkeja myös kevyitä päällysteitä.

12. Hopea solkihihna:

hopea-belt-solki

Hopeahihna on yleisesti käytetty sekä miehillä että naisilla. Tämäntyyppiset hopeahihnalliset soljet antavat tunnelman tyyliä ja viileää. Se on suunniteltu sterlinghopea-materiaaleilla ja koristeltu runsaalla pienellä kukkamallilla. Nämä vyönsoljet sopivat perinteisiin ja muodollisiin sopii.

13. Holly Bow Soljenhihna:

Holly-keula-solki

Holly keulahihna sopii vaihdettavalle ja säädettäväksi vyöhihnalle, musta solki nauha mukana soljen ja se on koristeltu korallikiviä, perusmetallin tiniseos on galvanoitu joko kulta tai hopea ja on suojattu koukulla ja silmukka kaksinkertaisella palkilla kummallakin puolella lankaan.

14. Muodikkaat vyönsolki:

muodikas-belt-solki

Kansalaiset tekevät myös oman lausuntonsa yllään soljet. Kun urheilette muokattua vyönsoljetta, voit suunnitella loput asuistasi sen ympärille, jos haluat. Tämä muodikas vyönsolki sopii farkuille ja neutraaleille t-paidoille. Tämä solki on tehty ommelmalleilla ja se voi olla saatavana useissa eri väreissä.

Katso lisää: Naisten vyöt farkuille

15. Ainutlaatuinen musta solki:

ainutlaatuinen-musta-solki

Tämä kullattu räätälöity designhihna solki on yhdistetty musta väri nahka, joka antaa ainutlaatuisen ulkonäön käyttäjän. Voit käyttää tätä solkia rentoasi varten sekä muodollisiin mekkoihin. Voit myös aloittaa tai rakkaasi aloittaa soljen.

Tänään lähes kaikki miehet, mutta naiset ja lapset käyttävät myös erikokoisia ja tyylejä. Soljet on valmistettu metallista, kuparista, kuiduista jne. Lapsille on tarjolla myös fancy soljet, joilla on sarjakuvahahmoja. Vastaavasti naisille vyönsolakkeille annetaan myös hieno ja suunnittelija näkemys. Joten tartu sopivaa vyötärettä pukeaksesi tarvikkeesi kauniisti.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

56 − = 54