15 viimeisintä merkitsevää Scorpion Tattoo Pictures mallit

Scorpion on kova ja kuolemainen niveljalkainen, jonka yksi diabolinen sting voi lopettaa elämäsi tunne kärsimystä. Siksi se näyttää pelottavalta ja kun ihosi on tatuoitu, se on uskomatonta! Skorpioni edustaa myös horoskooppia Skorpioa, ja siksi valitaan usein ne, jotka ovat syntyneet 24.10.-22.11. Välisenä aikana. Nämä eläinten kaltaiset ihmiset oletetaan olevan intohimoisia ja uskollisia ja usein liian positiivisia.

skorpioni tattoo

Eri skorpioni tatuoinnit kuvastavat kuolemaa, elämää, valvontaa, intohimoa, sukupuolta, suojaa, puolustusta jne riippuen henkilön valinnasta. Trendikäs 3D-tatuoinnit, tribaaliset skorpionietotot ovat tatuoinnin ystäville tärkein vetovoima tänään. Skorpioni tatuointi kaula-, olkapää-, käsi-, jalka-, selkä-, vyötärö jne. Lisäävät tyttöjen kauneutta, ja niin kuin poikien rohkeus ja valta taistella.

Söpö Scorpion Tatuoinnit ja merkitykset kuvilla:

Skorpionien tatuoinnit voivat olla realistisia, taiteellisia tai jopa abstrakteja. On olemassa useita satoja muunnelmia. Tässä on 15 parasta skorpionin tatuointimallia, jossa on kuvia ja merkityksiä sekä miehille että naisille.

1. Black Scorpion tatuointi tytöille jalka:

Skorpioni Tattoo Designs 14

Tämä skorpionin tatuointirakenne merkitsee naisille rakkautta, intohimoa ja ihailua. Äitien tämä skorpioni tatuointi merkitsee heidän syvän rakkautensa lapsilleen, kun taas muille tytöille se osoittaa intohimoa perheelleen ja ystävilleen ja ihailun ystävilleen. Tämä skorpioni tatuointi voidaan tehdä tummansinisellä tai punaisella värillä koon ja paikan mukaan. Naiset käyttävät tätä tatuointia laajalti niiden jaloille, selälle, vyötäröisille ja käsille. He koristelevat myös tämän tatuoinnin sydämillä ja kukilla, jotka myös symboloivat syvää rakkautta.

2. Sun Scorpion Tattoo Arm:

Skorpioni Tattoo Designs 13

Samarian kansa uskoo, että skorpioni symboloi myös aurinkoa. Skorpioni ihminen heidän mukaansa suojelee kaikkia pyhiä asioita, jotka johtavat valaistumiseen, iloihin ja nousuun. Tämä skorpioni tatuointi, joka tarkoittaa aurinkoa, näkyy voimakkaasti, suojaavana ja jumalisena miehen käsivarret, selkä ja vyötärö. Se nähdään laajalti miehillä, jotka enimmäkseen asuvat uskonnollisissa paikoissa tai jotka pitävät hyvin uskonnosta ja uskovat Jumalaan.

Katso lisää: Horoskooppi Tattoo mallit

3. Fighting Scorpion Tatuoinnit Hihoissa:

Skorpioni Tattoo Designs 12

Tällainen skorpioni tatuointi edustaa ihmisen taistelutahtoa. Tämä tatuointi tunnetaan myös Tribal Scorpion tatuoinniksi. Tämä tatuointi on innoittamana heimokastista. Tangon muotoilu tässä skorpioni tatuoinnissa symboloi henkilön valmistautumista tilanteeseen, jossa on äärimmäisen vahva. Tämä tatuointi nähdään laajalti Etelä-Aasian ja Afrikan eri osissa. Myös autiomaassa asuvat ihmiset käyttävät tätä tatuointia useimpien heimojen kastikkeiden tapaan asua siellä. Tämä skorpioni tatuointi on laajasti tehty miehistä.

4. Amazing Short Hand Scorpion Tatuoinnit:

Skorpioni Tattoo Designs 15

Pienet kädetotot merkitsevät henkilön rohkeutta. Se merkitsee myös motivaatiota ja inspiraatiota. Tällainen scorpion tatuointirakenne liittyy myös paranemiseen. Tämä skorpioni tatuointi voidaan soveltaa sekä miehillä että naisilla. He ovat motivaation lähde monille ja inspiroivat muita myös heidän rohkealla persoonallisuudellaan. Se näyttää myös houkuttelevalta, kun sitä käytetään eri väreissä. Tatuoinnissa tehty varjostus lisää miehille vetovoimaa.

5. Houkutteleva Scorpion tatuointi tytöille:

15 viimeisintä merkitsevää Scorpion Tattoo Pictures mallit

Kaikkien vaaleanpunaisten ja purppuraisten skorpioni, jossa on takana takana oleva girly-tausta, tekee tatuoinnista enemmän naisellisia. Voit antaa skorpioneelle sarjakuvaisen ilmeen lisäämällä kirkkaita silmiä pitkillä ripseillä ja houkuttelevilla huulilla. Kaiken kaikkiaan vaikutus on melko hyvä. Väri ja muut elementit poistavat osan yksinkertaisen skorpionin hämärtymisestä ja varmasti vähäisemmäksi!

Katso lisää: Skorpioni tatuointipics

6. Scorpio Zodiac Tattoo sekä naisille että naisille:

Skorpioni liittyy myös kahdeksasta horoskooppi, Skorpioni. Skorpioni-merkki symboloi vastarintaa ja taistelua. Tämän tatuoinnin merkitys skorpioni tatuoinnilla tarkoittaa omistautunutta, rakastavaa, herkkää ja merkitsevää. Skorpion tatuointi antaa ihastuttavan ulkoasun, kun sitä käytetään tummien mustia sävyjä käyttäen. Tällainen tatuointi miesten kuljettaessa osoittaa heidän kykynsä kamppailla elämässä ja taistelemaan vaikeilta tiloilta.

Skorpioni Tattoo Designs 11

Naisille tämä tatuointi tarkoittaa rakkautta kumppaneilleen, ystävilleen ja perheellesi. Miehet vievät sen hartioille tai käsivarsille, kun naiset kantavat sitä joko takana tai vyötäröllä.

7. Skull and Scorpion Tattoo miehille:

15 viimeisintä merkitsevää Scorpion Tattoo Pictures mallit

Skorpionin silmänpistokkeesta kääntyvä skorpioni on erinomainen design tatuoinnille! Varjosttamalla sitä sopivasti voit antaa sille realistisen ilmeen, joka tekee siitä yhä pelottavamman! Voit lisätä muotiin muita koristeita, kuten savuketta tai alkoholipullon. Tämä skorpionirakenne edustaa kuolemaa. Egyptin kansa uskoo, että kuolleet syntyvät uudestaan ​​puoliksi skorpioneiksi ja puoliksi ihmisiksi. Tämä tatuointi antaa tämän sanoman silmäyksellä.

8. Harley Davidson Scorpion Tattoo:

Skorpioni tunnetulla moottoripyörämerkillä, nimittäin Harley Davidson on erinomainen tatuointi. Harley Davidsonin läsnäolo täydentää kapinallisnäkymä, joka alkoi Scorpionin kanssa. Tämäntyyppisiä skorpionin tatuointeja tekevät ihmiset, jotka ovat innoittaneet ihmisiä, jotka loivat historian.

15 viimeisintä merkitsevää Scorpion Tattoo Pictures mallit

Aivan kuten Harley Davidsonia käytetään tässä tatuoinnissa, voit käyttää suosikkiryhmämallin symbolia ja luoda tatuointi. Tämä tatuointi symboloi inspiraatiota. ja se on yksi seuraavista Scorpio tatuointi malleja miehille.

Katso lisää: Arabien tatuoinnit ja merkitykset

9. Small Scorpion Tattoos on Kaula:

15 viimeisintä merkitsevää Scorpion Tattoo Pictures mallit

Täysin musta skorpioni voi vaihdella kooltaan hyvin pienestä erittäin suureen. Riippuen koostaan, se voidaan sijoittaa ruumiin eri osiin. Skorpionin muoto on tyypillinen ja helppo tehdä. Täysin musta näyttää siltä kuin siluetti. Se näyttää erinomaiselta kaulaamme tai ranteesi tai nilkkaanne.

10. Stinging Scorpion Tattoo Design alaselkällä:

Skorpioni Tattoo Designs 10

Tämä skorpioni tatuointi muotoilu on suunniteltu skorpioni noin sting. Tämä malli symboloi kahta eri osaa skorpionin, eli silloin, kun se on myrkytetty ja kun se valmistautuu iskeytymään. Tämä tatuointi näyttää tappavan osan skorpionista. Se osoittaa toisille, että olet aina valmis kohtaamaan minkä tahansa hyökkäyksen ja voittaa vihollisi, joka on vieläkin vahvempi kuin sinä.

11. Scorpion Fallout Tattoo:

15 viimeisintä merkitsevää Scorpion Tattoo Pictures mallit

Fallout tatuoinnit antavat masennuksen ulkonäön iholle. He vaativat taitavia varjostuksia ja näyttävät erinomaisilta. Skorpion fallout-tatuointi on yksinkertaisesti fallup-tatuointi, joka on Scorpionin kehon muotoinen. Pinnalla olevien halkeamien lisääminen antaa sille realistisemman ilmeen, mikä tekee siitä entistäkin taiteellisempaa ja kiitettävää!

12. Tribal Scorpion Tattoo Design vyötäröllä:

15 viimeisintä merkitsevää Scorpion Tattoo Pictures mallit

Tribaalinen abstrakti Scorpion-muotoilu näyttää erinomaiselta ja palvelee tarkoitusta edustaa kaikkia tyypillisiä skorpioneja symboloi. Sen abstraktisuus tekee siitä vähemmän pelottavaa ja houkuttelevampaa. Tämä on muotoilu, joka varmasti ansaitsee ihailevan ulkonäön.

13. Skorpioni Rose tatuointi naisille:

15 viimeisintä merkitsevää Scorpion Tattoo Pictures mallit

Rose on tyypillinen täydennys Scorpiosille. Se lisätään usein ylimääräisenä koristeena Skorpion tatuointeihin. Ruumiisi voi olla herkkä ja ruusuinen punainen tai voit tehdä kuvan pelottavammaksi tuomalla ruusun orjanpennut keskelle. Rose on myös rakkauden ja intohimon symboli. Tämä tatuointi voi olla lahja ystäville, jotka osoittavat syvää rakkautta toisilleen. Tämä malli on laajalti tyttöjä.

14. Realistinen 3D Scorpion tatuointi vasemmalla kädellä:

15 viimeisintä merkitsevää Scorpion Tattoo Pictures mallit

Realistinen 3d-skorpioni on pelottava näköinen asia. Kun se on tehty oikein, se näyttää siltä, ​​että todellinen skorpioni indeksoi ihollesi! Voit varjostaa sitä mustissa ja harmaissa tai antaa sille jotain väriä. Tämä muotoilu on enemmän Skorpionin ulkoasusta kuin sen symbolismista.

15. Musta tiivistelmä Scorpion Outline:

15 viimeisintä merkitsevää Scorpion Tattoo Pictures mallit

Jos haluat säilyttää tatuoinnillasi yksinkertaisen affairin, tämä muotoilu osoittautuu sinulle erinomaiseksi. Skorpioni näyttää taiteelta ja yksinkertaiselta, koska se on vain yksinkertainen musta hahmo, joka on abstrakti muodossa. Kuitenkin se, että sen muoto on abstrakti, antaa sille täysin viileän ilmeen, mikä tekee siitä täydellisen tatuoinnille.

Skorpioni tatuoinnit ovat harvinainen nähdä, mutta edellä mainitut ovat olleet suosikki trendikkäitä teini-ikäisille. Jos etsit tappavaa tatuointi, nämä skorpioni tatuoinnit ovat parasta mennä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

79 − = 69