15 Viimeisin sarja silkkilanka Bangleja Intiassa 2018 Tyylit elämässä

Silkkilanka-rannekkeet ovat silkkilankaa käärmeketjut. Se on uusi rannerenkaiden markkinoilla ja kysyntä on myös suuri. Nuorilla tytöillä on enemmän silkkilankaa. Löydät useimmat tämäntyyppiset Bangles markkinat lähellä pyhiinvaelluspaikkoja. Silkkilanka-rannekkeita voi käyttää jokaisen ikäryhmän sisällä. Jopa morsian voi silkki lanka Bangles hänen hääpäivä. Silkkilankaiset rannerenkaat näyttävät houkuttelevilta yllään ja antavat epätavallisen ulkonäön.

Uusimmat morsiusnauhat sandaalit:

Silkkilankailla on useita erilaisia. Viimeisimmät silkkilankaiset rannekkeet sisältävät joitain ainutlaatuisia malleja, jotka näyttävät erilaisilta toisilta.

1. Silkkilanka Bangles kivityöllä:

Silkki Thread Bangles with Stone Work

Tämä on erittäin kauniita silkkilanka-rannekkeita, joissa on kivityöt. Siinä on kaksi leveää ranneketta, jotka peittävät pienet rannekkeet. Leveällä rannerenkaalla on iso kivi, joka on väriltään sininen ja valkoinen. Se sopii raskas vaaleanpunainen ja keltainen väri chaniyacholi.

2. Silkkilanka Bridal Bangles:

Silkki Thread Bridal Bangles

Tämä on silkki silkkilanka. Yhdessä vaaleanpunaisen ja oranssin värin kanssa vaaleanpunainen pieni rintaneula pidetään yksinkertaisena. Yli oranssi rannerengas on kohokuvioitu pallo kultainen väri. Tämä todella näyttää awesome kanssa oman morsiamen asu ja tehdä sinusta näyttää erilaisilta kuin muut morsiamet.

3. Käsintehdyt Silkkilanka Bangles:

Käsintehdyt Silk Thread Bangles

Tämä käsintehty silkkilanka-rintaneula on suunniteltu niin houkuttelevasti. Silkkinen rannerengas vaaleanpunaisesta ja vihreästä väristä näyttää niin upealta ja siihen liittyy timanttisarja vihreän rannerenkaan ympärillä. Koko sarja silkki lanka Bangles näyttää niin raskas ja rikas.

4. Laaja silkkilanka Bangles:

Laaja Silk Thread Bangles

Näitä leveitä silkkilanka-kauluksia voi käyttää myös yhdessä kappaleessa. Tämä on täydellinen nuorten tyttöjen kanssa kurta ja pukeutuminen. Kaikki kolme niistä on suunniteltu niin ainutlaatuisella tavalla. Monivärinen lanka on tehty kummallekin ja siihen liitetään myös kivityöt.

5. Intian silkkilanka Bangles:

intialainen Silk Thread Bangles

Tämä on todella hämmästyttävä silkki-lanka, jossa on valkoinen ja vihreä väriyhdistelmä. Se näyttää niin kauniilta valkoisilla ja vihreillä tavallisilla Bangleilla. Muutama valkoinen rannerengas, lisätään silkki lankaa vihreää väriä. Se on viimeisin silkkilanka. Se kuvaa kansallisen lipun kahta väriä.

Katso lisää: Kullatut Bangles mallit

6. Silkkilanka Bangles kanssa helmiä:

Silkki Thread Bangles with Pearl

Rakastan helmiä. Se tekee sinusta tuntuu pehmeältä. Tässä silkki lanka Bangles design kuva, on tehty kukka muotoilu käyttäen helmiä. Se näyttää niin upealta sen yksinkertaisuudesta. Suunnittelu on helppoa ja raskasta. Se koristaa ranneanne ja se on houkutteleva. Se on miellyttävä.

7. Tyylikäs silkkilanka Bangles:

Tyylikäs Silk Thread Bangles

Tämä on erinomainen väri silkkilankaissa. Kultainen väri on sellainen, että se näyttää hyvältä jokaisen värin asuilla. Yksinkertainen silkkilanka-rintaneula peitetään kahdella rannekellolla, ja siinä on kultaisen värin palloja. Se näyttää tyylikkäältä käsin.

8. Creative silkkilanka Bangles:

Luova Silk Thread Bangles

Tämä silkkilankaa sisältävä rannerengas on luotu niin paljon luovuutta. Hyvin pieniä ohuita rannerenkaita käytetään ja paksuilla on erilainen helmi- ja kivi-sarjan muotoilu. Kultainen silkkilanka on sidottu paksuun rintaneulaan. Yhdessä se näyttää niin tyylikkäältä.

9. Silkkilanka Bangles for Kids:

Silkki Thread Bangles for Kids

Tämä on silkki lanka Bangles lapsille. Värikkäitä silkkilankoja käytetään kahden sarjan kivityöryhmän kanssa. Lapset voivat käyttää tätä jokaisella kädellä. Lapset näyttävät söpöiltä silkkijalan rannerenkailta ja chaniyacholilta. Lapset tuntevat olonsa onnellisilta, kun he saavat kiitosta näissä Bangleissa.

10. Monivärinen silkkilanka Bangles:

monivärinen Silk Thread Bangles

Etuna, joka kuluu monivärinen silkkilanka-rintaneula on, että voit käyttää sitä missä tahansa ja minkä tahansa värin mekosta. Se näyttää yksinkertaisesti muodikkaalta ja arvokkaalta. Silkkilankaa, jossa on niin monta väriä, käytetään graceful ulkonäkö. Se on fancy ja hieno myös hieno väri yhdistelmä.

Katso lisää: Thread Bangles -mallit

11. Suunnittelija silkkilanka Bangles:

Suunnittelija Silk Thread Bangles

Tämä silkki lanka rannerengas malli on luominen asiantuntija. Leveä keltainen silkkilanka-rannerengas, kiva kiveystyö tehdään pyöreillä ja päärynä muodolla. Voit käyttää tätä silkkilankaa myös avioliittoon. Se näyttää ihanalta ihailulta.

12. Kolmivärinen silkkilanka rannerengas:

Kolmivärinen Silk Thread Bangle

Tämä on hieno silkkilanka, jossa valkoinen, vaaleanpunainen ja sininen väriyhdistelmä. Perusvalkoisella värillä on klassinen malli, jossa on sininen ja vaaleanpunainen silkkilanka. Se näyttää hienostuneelta myös länsimaisen asun kanssa ja täydellinen nuorille tytöille.

13. Silkkilanka Bangles kanssa Ghunghroo:

Silkki Thread Bangles with Ghunghroo

Tämä on ainutlaatuinen muotoilu silkkijalalla. Silkkilankaa on kiinnitetty Ghunghroo. Kuten nilkkakoru, se myös kuulostaa ChhamChamelta ranteesta ja ihmiset saavat kuulla hyvin melodista musiikkia. Naiset ovat hulluja tämän rannerenkaan takana.

14. Silkkilanka Bangles Ball Chain:

Silkki Thread Bangles with Ball Chain

Tämä silkki lanka rannerengas on koristeltu kultainen väri pallo ketjuja. Tämä on niin taiteellista ja ihanaa. Naiset rakastavat tätä muotoilua ja näyttävät myös hyvältä ranteelta. Tämä silkkilanka-rintaneula tulee tekemään sinut näyttämään viehättävältä ja suloiselta.

Katso lisää: Käsintehdyt Bangles mallit

15. Silkkilanka Party Bangles:

Silkki Thread Party Bangles

Juhlissa on trendi musta ja punainen väri-asu. Joten tämä silkkilanka-rintaneula sopii puolueesi puoleen. On valkoista värikiviä kohokuvioitu musta ja punainen silkkilanka kääpiö. Tämä loistaa ulos asuessasi pimeydessä yön puolueen.

Silkkilankaa sisältävä rannerengas näyttää niin siroiselta ja tyylikkäältä. Se on hienoja muotoja myös nuorille tytöille. Silkkilanka-rintaneula on tarkoitettu lapsille, nuorille ja naisille. Viimeisimmillä silkkilankailla on niin monta sisustusta, jossa on kivet ja helmet. Silkkilanka-rintaneula on houkuttelevien hyönteisten laatu ja kaunis ulkonäkö. Säännöllisten metallisten rannekkeiden lisäksi naiset ovat siirtyneet näihin silkkilankaihin, jotta he saisivat muutoksia. Tämä näyttää uudet ja trendikkäät vaateasi. Tämä voi osoittautua parhaaksi vaihtoehdoksi rakkaille.

Leave A Comment

+ 81 = 91