15 Viimeisimmät Intian Pitkät Churidar Suitsit 2018 | Tyylit elämässä

Muotimaailmassa on umpteen valikoima erilaisten mallien ja mallien innoittamia asuja. Intialaiset leningit ovat aina olleet naisten vetovoima keskellä erityisesti etnistä kulumista perinteisellä kosketuksella ja moderni ulkoasu. Ne molemmat yhdistyvät tekemään ihastuttava asu naisille lisäämällä kauneutta ulkonäköön. Etnisten kulujen joukossa viimeisin trendi markkinoilla on pitkät churidar-puvut.

uusimman Intian pitkän pituuden churidar-dress-mallit-2017

Pukun virhe, erilaiset tyylejä, malleja; värit, jne. tekevät siitä ihastuttavan nuorille naisille. Se on Intian perinteinen kosketus, kun taas sillä on myös silmäyksellä modernin kodin kylpytakit.

Kaunis Long Top Churidars for Girls:

Katsotaanpa silmäyksellä muutamia hämmästyttäviä pitkiä churidar mekko malleja hallitsevat markkinoita.

1. Double Net Long Churidar mekko:

double-net-pitkän dress1

Pitkä vaaleanvihreä mekko, jossa on mehendi-muotoiltu hyllymateriaali, joka on peitetty virtaavalla verkolla, näyttää mahtavalta mille tahansa avioliitolle, joka antaa sinulle virheettömän ilmeen persoonallisuudelle. Leveä raja, jossa on kaareva pääntie, antaa mekko hyvän näköisen.

2. pitkähihainen Churidar mekko kultainen väri:

kultainen-pitkähihainen-dress2

Pitkät hihat, kullanväriset materiaalit ja sininen kirjonta takaavat ihastuttavan avioliiton ja muiden toimintojen. Yläkaulan muotoilu lisää sen kauneutta. Se on myös morsiamen kuluminen pienille toiminnoille ennen häät morsiamen.

3. Suora Cut Long Top Churidar:

suoraan leikatut pitkä-dress3

Rakkaus vaaleissa väreissä, jotka antavat viileän vaikutuksen katsojien silmiin? Tässä on vaalea, suoran leikkaus pitkä kaveri, jossa on kaunis oranssi creme ja musta väriyhdistelmä. Creme-mekko on koristeltu oranssilla värimallilla ja kaunis takareuna. Se näyttää hämmästyttävältä festivaaleilla herkullisen ulkoasun ansiosta.

4. Painettu Long Churidar naisille:

Painettujen pitkän churidar4

Uusin pitkä kirsikkarekokoelma kirkkailla väreillä ja painotuotteilla antaa yksinkertaisen mutta tyylikkään haun pienille vierailuille puistoille, puutarhaille piknikille jne. Pitkä kurti useissa väreissä vaaleanpunaisella ja harmaalla pohjalla näyttää hämmästyttävältä. Värikkäitä tulosteita on miellyttävä ja kaunis näköinen.

5. Kukka Long Top Churidar Punainen:

puna-kukka-suunnittelu-dress5

Tämä uusi malli pitkähihainen churidar on kukkainen tuloste, joka on tehty kirjontapunaisella punaisella pitkällä mekolla. Punainen väri on rakkauden ja kiintymyksen väri. Ja kun kukkakuvat valmistetaan kultaisilla kielillä pääntiessä, se antaa loistavan ilmeen säännöllisille juhliin, virallisiin tehtäviin jne..

Katso lisää: Suunnittelija Churidar Suits

6. Etninen muotoilu Churidar:

etninen-suunnittelu-churidar6

Haluatko olla etninen ja perinteinen kosketus pitkään frock churidar? Täällä meillä on suunnittelu, joka sisältää pitkän vaaleanpunainen vaaleanpunainen churidar antaa ulkonäköä frock. Perinteiseen ulkoasuun lisätään myös takki. Musta väri lisätään siihen, että se on ihastuttava festivaaleille, pienille juhlille, engagements jne.

7. Prinsessa Design Long Frock Churidar:

princess-suunnittelu-pitkän dress7

Rakkaus päällään pörröisiä netto mekkoja, jotka antavat prinsessa näyttää persoonallisuuttasi? Kokeile pitkä mekko kaksinkertaisella verkkosuunnittelulla ja pääntie-muotoilu, joka on tehty raskas kirjonta. Oranssi ja sininen yhdistelmä antaa erinomaisen ilmeen pienille tilaisuuksille tai virallisille puolueille. Yksinkertainen dupatta lisää mekon rauhallisuutta.

8. Kashmiri Long Churidar mekko:

Kashmirin pitkäketjuisten dress8

Entä viimeisimmän pitkät rakkaussuunnitelmat, jotka houkuttelevat silmiä mihinkään toimintaan tai puolueeseen? Kashmirin uusi malli pitkä churidar kurti antaa hämmästyttävän ilmeen. Kevyt lanka toimii kirkkaan värin ansiosta auringonpaiste näyttää käyttäjältä yksinkertaisella dupatta.

9. Collar Kurti Long Design:

kaulus-Kurtin-design9

Ainutlaatuinen ja trendikäs pitkäkestoinen muoti on kauluskauluksella varustettu kurti. Muodikas päällikkö saa palatilta kuluneet kurti-ilmeen ulkoasun. Vaalean persikan väri tekee siitä hämmästyttävä ottelun puolueen kulumista.

10. Middle Cut Long Churidar:

keski-cut-pitkän churidar10

Haluatko kuninkaallisen ilmeen kuninkaallisista hääkuvista tai tilaisuuksista? Täällä meillä on pitkä ripustin, jossa on kaksi kerrosta ja miedolla leikkaus keskellä, jotta saadaan kerroksellinen ilme. Suunnittelussa on runsaasti kirjontapainotteisia pieniä kuvioita. Väriyhdistelmä lisää sen rojalteja.

Katso lisää: Chudidar mekon malli

11. Bridal Long Top Churidar:

morsiamen pitkäketjuisten churidar11

Haluatko saada avioliittosi selkänojan ja upean ulkonäön voittamaan sydämesi, joka on aviomies? Kokeile muodikasta ja suunnittelijaa pitkää kangasta, joka on valmistettu kultaisella sävytetyllä silkkimateriaalilla, jossa on punainen reunus. Hämmästyttävä verkko edessä ja takana antaa sille uuden ja jännittävän ilmeen.

12. Valkoinen broilerin pitkäkarvaiset naisille:

valko-kana-pitkän churidar12

Valkoiset leningit ovat aina voittaneet teini-ikäisten sydämet antamaan merkittävän näkökulman pieneen erityisen uskonnolliseen tapahtumaan. Samalla tavoin meillä on pitkä kruunu-mekko, jossa on kukka kaula-aukko, joka antaa yksinkertaistetun ilmeen nuorille. Laaja raja tekee siitä enemmän ihastuttavaksi kanaa ja nettomateriaalia.

13. Trio Color Feather Pitkä Top Churidar:

Anarkali Net Embroidered Sleeveless Long Churidar Kameez Designs 2014

Tyylikäs ja tyylikäs virallinen juhla, cocktail-juhla tai pienissä tilaisuuksissa! Kolmivärinen pitkähihainen höyhenpehmusteinen muotoilu sopii erinomaisesti vaatteistasi. Mekko antaa ihastuttavan ulkoasun ja vyötäiset puutteet lisäävät sen herkkua.

14. Designer Fish Cut Pitkä Churidar mekko:

kala-cut-pitkän chudidar14

Haluatko antaa tyylikkään ja modernin kosketuksen etniseen kulumiseen? Kalahajautunut pitkä kuriiri on paras etsimäsi. Valmistettu puuvillasta, se antaa pitkä pituus selästä ja lyhyt edessä. Suunnittelua käytetään tavallisesti säännölliseen kulutukseen, piknikiin, virallisiin tilaisuuksiin jne.

Katso lisää: Viimeisimmät Churidar-kaula-mallit

15. Korkea Low Long Churidar:

korkea-matala-pitkän churidar15

Upea pitkähihainen pukeutumissuunnitelma, joka on erittäin kilpailukykyinen markkinoilla, on korkea alhainen pitkä kuriiri. Mekko näyttää pitkään päällystakin, joka on pukeutunut miellyttävällä langalla. Se on laajalti toteutettu pienessä tilaisuudessa, ennen avioliittoa jne.

Nämä pitkät churidar tunnetaan myös nimellä Anarkali sopii monille Intian alueille ovat melko muotiin näinä päivinä. Niillä on suuri vaikutus markkinoihin ja ne ovat erityisen houkuttelevia hääpukuja. Suunnittelijan pitkät leningit ovat myös saatavilla töissä, kuten smaragdin kivityöt, net-kirjonta- ja Zardoshi-yhdistelmä-, peilikuvana jne..

Leave A Comment

− 2 = 7