15 Viimeisimmän Long Kurtis -kokoelman suunnittelija naisille Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

15 Viimeisimmän Long Kurtis -kokoelman suunnittelija naisille Tyylit elämässä

Kurtis on aina paras valinta naisille, kun hän osallistuu tehtäviin ja juhliin. Yksi uusimmista kurtis-tyylistä on suunnittelija pitkä kurtis. Kokeile näitä tyylejä ja näe, mikä sopii sinulle parhaiten.

Paras muotoilupalkki naisille:

Tässä on esillä 15 parhaan suunnittelijan pitkä kurtis vaatekaappiasi,

1. Wide Slit -suunnittelija Kurti:

leveä Slit Designer Kurti

Tässä on upea sametti suora muotoilun suunnittelija pitkä kurti, joka on valmistettu kahdella värillä. Uusin suunnittelija kurti-kokoelmassa on mukava pyöreä leikkaus kaulan alueella, joka on oranssilla. Bust- ja hiha-alueella tehty upea kirjonta on erittäin rikas ja tekee siitä erottuvan. Ne tytöt, jotka etsivät viimeisintä muotisuunnittelijaa kurtikseen toimisto-puolueensa puolesta, tämä on sinun varma.

2. Silk Printed Long Kurti:

Silkki Printed Long Kurti

Nämä taffeta silkki painettu suunnittelija kurti kuvioita ovat täydellisiä illan ulos. Kurti tekee monimutkaisen tuloksen myös kesäpäivälle. Tunnet itsellesi rikkaan muotoilun kurin alareunassa myös sovitetun holkin kanssa.

3. Edessä avoin aukko Kurti:

etuosa Open Slit Kurti

Tässä on mukava muunnelma suunnittelija-kurti-tyyliin. Nämä avoimet aurinkosuojatut kurtis-naiset ovat hienoja, jotka ovat korkeita ja ohutta. Kaulusnaulan etupuolella oleva rako näyttää mahtavalta. Musta kurti tekee lausunnon valkoisissa housuissa. Tämä on täysin hihaton kurti ja se näyttää todella hyvältä kasvattaakseen tyttöjä tai korkeita tyttöjä, tämä sopii heille verkkovierailun aikana missä tahansa puolueessa.

4. Crepe Plain Long Kurti:

Ohukainen Plain Long Kurti

Kokeile tätä upeaa kreppipuuta pitkä kurti, joka syttyy alareunassa. Voit käyttää tätä kurti tyyliin myös kultaisella vyöllä. Kurin valssattu kaulus on erinomainen lisäys ja tekee siitä näyttävän mukavalta. Nämä designer wear kurtis sopivat erinomaisesti häät ja muut tilaisuudet. Punainen pitkä kurti houkuttelee katsojien huomiota urheilullisen värin ansiosta, tämä on paras ja korkeatasoinen valinta naisten.

5. Georgette-puolue Long Kurti:

Georgette Party Long Kurti

Voit aina siirtää georgette-vihreän värisuunnittelijan kurti, joka on pitkäkestoinen. Nämä uusimmat suunnittelija kurti-mallit valmistetaan juhlatyyliin, hihoissa ja kaulassa tehty herkkä kirjonta. Kaula-alue on myös muotoiltu hyvin ulkonäöltään. Tämä on paras valinta vihreän värin kokoelmissa; tämä on hyödyllistä kaikissa tilanteissa.

6. Lace Open Party käyttää Kurtiä painikkeilla:

Pitsi Open Kurti with Buttons

Tämä on uusi suunnittelija kurti-kokoelma ja täydellinen monta kertaa. Käytetty pitsi on herkkä ja monimutkainen ja erottuu tavalliselle pohjalle. Lisäämällä painikkeita yläosassa, suunnittelija osapuoli kurtis näyttää todella mukavaa. Kurin pitkät hihat ovat toinen loistava vaihtoehto. Tämä tulee suunnittelija pitkä kurti kokoelmat; saat tämän rakkaasi.

7. Takityyli Long Kurti:

Takki Style Long Kurti

Tässä on mukava kurtis-mallisto naisille. Takin lisääminen tekee siitä tyylikkään. Sileä musta takki ja painettu kurti on täydellinen. Voit olla takki lyhyt tai voit pitää sen kauan kuin kuvassa. Jos sinulla on lyhyt kampaus, niin tämä on hyvä valinta sinulle.

8. Abstraktin suunnittelija Long Kurti:

Abstrakti Designer Long Kurti

Suunnittelijan pitkien kurti-mallien joukossa on abstrakteja aivan houkuttelevia. Abstraktien malleissa käytetyt elävät värit tekevät siitä erittäin houkuttelevan. Tässä musta ja oranssi valkoisella taustalla on hienoa. Tarkastuskuvio musta ja tavallinen oranssi sivut ovat silmät kiinni.

9. Kukkasuunnittelija Long Kurti:

Kukka Print Designer Long Kurti

Kokeile tätä paita kaulus tyyli suunnittelija pitkä kurti muutokseen. Kurti-kukkakuva on kirkas ja värikäs. Käyttämällä kontrastia varjoa kaulus tekee siitä erottuvan myös. Samaa varjoa käytetään myös holkissa. Se tarttuu huomion puolueeseen.

10. pitkähihainen muotoilija Long Kurti:

pitkä Sleeved Designer Long Kurti

Tässä on upea punainen muotisuunnittelija kurti, jolla on hyvin pitkät hihat. Kurin miehusta on painettu kukka kuvio kulta, joka tekee siitä näyttää rikas. Kurnin pohja on palanut ja on kunnioitettava. Kurnin sopivat pitkät hihat tekevät sinusta näyttävän divaa. Tämä tulee punaisella värillä, joten se antaa sinulle hyvän näköisen.

Katso lisää: Uusimmat Western Kurti Designs

11. White Boat Neck -suunnittelija Long Kurti:

Valkoinen Boat Neck Designer Long Kurti

Kesällä on paras suunnittelija kurtis ja täydellinen jokaiseen tilaisuuteen. Kurin veneen kaaren muotoilu näyttää hyvältä kaikilta. Yhdessä kaistaleet, jotka ulottuvat kaulaan, kurtiin liittävät nauhat tekevät siitä pitkän pituuden. Yksinkertainen tavallinen ulkoasu on majesteettinen silkin laadun vuoksi.

12. Layered Frill Long Kurti:

kerroksittainen Frill Long Kurti

Tämä georgette osapuoli käyttää kurti persikka väri on juuri sinulle. Kerroksellinen röyhelö näyttää hyvin tyylikkäältä. Kaksi sävyä persikka näyttää värikäs ja houkutteleva. Voit yhdistää kurti ja persikan tumma sävy alhaalta. Kun sivukirjonta on tehty suunnittelija kurti -malleissa, se on myös upea.

Katso lisää: Paras Long Straight Kurti mallit

13. Kaksi tulosta Long Kurti:

Kaksi Print Long Kurti

Tässä on mukava Egyptin kauluksen tyyli, jossa on helmiä sen ympärillä. Kaulus näyttää tyylikkäältä ja täydelliseltä. Kurti-mallin kaksi väriä, tämä suunnittelijan kuluminen sopii erinomaisesti juhliin. Keskikokoinen kukkainen tulostus on rohkea ja värikäs ja ulompi tavallinen materiaali näyttää regalilta.

14. Pocket Style Long Kurti:

Tasku Style Long Kurti

Kokeile indigotulostuskautta, jolla on epäsymmetrinen pohja leikkaus. Kurti-tasku lisää luonnetta myös. Näytät upealta tässä kurti.

Katso lisää: Indo Läntinen tyyli Kurti mallit

15. Plain Overlay Kurti:

tavallinen Overlay Kurti

Tässä on sininen tavallinen päällystakki, jota voidaan käyttää farkkujen yli. Kurti-designin tyyli tekee sen näyttävän täydelliseltä. Tämä on rento tyyli kurti. Voit käyttää niitä myös yliopistossa tai toimistossa.

Jokainen näistä kurtistä tekee upean lisäsi vaatekaappiasi. Kokeile eri tyyliä tänään.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

21 − 15 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map