15 uutta muotia aurinkolasit vuodelle 2018 Tyylit elämässä

Tyylikäs, mutta suojaava lisävaruste, jota sekä mies- että naisyhteisö käyttää, ovat aurinkolasit, joita kutsutaan myös sävyiksi. Optinen lisävaruste, jota käytetään estämään UV-säteilyä silmiin suoraan ja estämään vahingoittamasta visualisoinnista vastuussa olevia hermoja. Aurinkolasit ovat luoneet oman muotinäytön, koska sen erilaiset muotoilut ja värit ovat lasit. On olemassa monia tuotemerkkejä, jotka ovat suosittuja omasta aurinkolasisuunnittelustaan. Jotkut niistä ovat Ray Ban, Oakley Oliver Peoples ja monet muut yritykset käyttävät polarisoituja lasit, jotka sisältävät myös add-on kuten koru pala, 3D-vaikutus.

uusin sunglasses

Viimeisimmät aurinkolasit eri kasvot:

Lisätietoja viimeisimmistä aurinkolasien suunnittelusta, jotka ovat suosittuja vuosina 2017 ja 18, jotka lisäsivät ylimääräisen höyhen "Muoti ja kauneus"

1. Retro Cat Eye aurinkolasit:

retro Cat Eye Sunglass

Cat silmä aurinkolasit olivat suosittuja myöhään 50s ja 60s. Nyt tyyli kuluu suorakulmainen lasit kehys, joka seuraa silmän anatomia ja antaa mukavan sovittaa sillan nenä. Tällaisia ​​uusia lasit, joissa on yksinkertainen runko, voidaan käyttää sekä miehen että naisen sisällä. Jos kyseessä on suunniteltu runko, jossa on eläviä tulosteita, joilla on viisteinen pää, joka sopii hyvin naisille.

2. Viimeisimmät aurinkolasit pyöreä runko:

Pyöristää Frame Sunglass

Pyöreä runko on yleinen elokuvateattereiden joukossa ja on nyt tullut huippumuotoilua aurinkolasilajien luettelossa. Linssin ja kehyksen muoto on pyöreä, joka ei ylitä kulmakarvojen ylitystä. Tavallinen musta tai ruskea väri sopii parhaiten miehille.

3. Pyöreä runko aurinkoluukun kanssa Jewel Piece:

Pyöristää Frame Sunglass with jewel Piece

Naisille ei sileän pyöreän runkolaseja käytettäessä liitä lasit irrotettavalla kiveillä tai helmet, jotka on kiinnitetty rungon yläkulmaan. Tällaiset lasit antavat runsaan ilmeen lasille.

4. Viimeisimmät läpinäkyvät kehykset aurinkolasit:

läpinäkyvä Frame Sunglass

Läpinäkyvät kehystetyt aurinkolasit voidaan yhdistää minkäänlaiseen tapaan muodollisesta puolueisiin. Tämän tyyppinen kehys voi olla mikä tahansa muoto, kuten neliö, pyöreä tai suorakulmio. Läpinäkyvä runko täydentää hyvin värillisiä lasit, kuten vihreä, sininen tai monivärinen.

5. Crystal Frame Viimeisimmät aurinkolasit:

Kristalli Frame Sunglasses -4

Crystal-kehys yhdistettynä rosa-linssin tai minkä tahansa värillisen linssin kanssa lisää charmia naisille ja heidän kauneudelleen. Kiderakenne on paksumpi verrattuna läpinäkyvään muovikehykseen.

Katso lisää: Parhaat resepti aurinkolasit

6. Kehittyneet peililinssi-aurinkolasit:

Peili lens Sunglass

Peilipinnoitetut linssit ovat seuraavaksi parhaiten polarisoitua linssiä. Tämä linssi auttaa vähentämään häikäisyn vaikutusta ja toimimaan hyvänä UV-sädettä suojaavana. Peilipinnoituslinssi auttaa vähentämään valon kulkua ja hyödyllistä olosuhteissa. Tämäntyyppiset aurinkolasit sekoitetaan usein aviator-sävyihin.

7. Aviator Viimeisimmät aurinkolasit:

Lentäjä Sunglass

Suunniteltu lentäjille silmävaurioiden ehkäisemiseksi, myöhemmin tämäntyyppiset lasit muuttuivat tyyliin miesten ja naisten keskuudessa. Aviator-tyyppinen aurinkolasi, joka on tavallisesti valmistettu metallikehyksestä puoli-soikea muotoon. Linssin tummuus on heijastamaton ominaisuus. Tässä kehyksessä on monia siltoja, jotka muodostavat aukon, kuten ulkonäkö.

8. Animal Print aurinkolasit:

eläin Print Sunglass

Eläinten tulostuskehys on yksi parhaista tyypistä aurinkolaseja, joita nuoret yleensä käyttävät. Tämäntyyppinen eläinkehys voi olla minkä tahansa muotoinen neliömästä soikeaan tai sydämenmuotoiseen. Kehykseen sopiva objektiivi on tärkeä tekijä, joka lisää tyyli-ilmoitusta. Naiset ja nuoret tytöt mieluummin käyttävät erittäin suurta eläinten painokehystä.

9. Semi-Frame Viimeisimmät aurinkolasit:

Semi-frame Sunglass

Tätä tyyppiä käytetään sävyinä käytetty mies. Yksinkertaisen ulkoasun ansiosta suojaavat ominaisuudet tekevät tärkeästä lisävarusteesta. Linssi on tavallisesti värjätty ja kehys e on yksinkertainen asetaattikehys tai akryylikehys. Linssi on varustettu häikäisysuojalla.

10. Floral Print-Round Frame aurinkolasit:

Kukka Print- Round frame Sunglass

Kehys voidaan suunnitella erilaisiin muotoihin ja muotoiluun, joka on yhden kerran henkilökohtainen valinta. Yksi nuorten teini-ikäisten tyttöjen kehyksestä on kukka painettu kehys. Kehys voi olla minkä tahansa muotoisia ja kokoisia. ovat musta tai värillinen linssi, koska Youngsters haluaa käyttää kontrastiväriyhdistelmää, joka on trendi näinä päivinä.

Katso lisää: Miesten Wrap Around Aurinkolasit

11. Ylisuuret runko-aurinkolasit:

ylisuuri Frame Sunglass

Pop alkaa ja leikata elokuvien tähdet nähdään yllään tällaisia ​​aurinkolasit viimeaikaisessa modernissa aikakaudella. Tämä tyyli on ollut suosittu nuorten tyttöjen ja poikien keskuudessa. Ylisuuret rungot, jotka ovat tavallisesti kulmakarvojen yläpuolella, tekevät siitä maskin, joka kattaa kasvojen yläosan. Kehys voidaan suunnitella mihin tahansa muotoon ja väreihin, joten linssin ja tyypin väri valitaan.

12. Rimless aurinkolasit:

reunattomat Sunglass

Tämäntyyppiset sävyt olivat suosittuja 90-luvulla, ja jälleen tämä muotoilu palasi liiketoimintaan. Kehämättömän kehyksen ansiosta sävyt ovat kevyitä ja helposti kantavia. Tämäntyyppiset sävyt ovat unisex-vaatteita, joita voi käyttää bisnespuheenvuoroon, koska kehämättömät lasit ovat yksinkertaisia ​​mutta antavat rikkaan ja vaatimattoman ulkoasun..

13. Viimeisimmät Shutter-aurinkolasit:

Sulkija Sunglass

Kuten nimestä käy ilmi, kehyksen e linssi on valmistettu muovista, joka muodostaa kehyksen riviä rungolle kiinnitetyn alkuperäisen objektiivin sijasta. Rungon ja ikkunaluukun värit ovat yleensä kirkkaita, ja ne voivat olla jopa kontrastisia värejä, joissa runkoon kiinnitetyt led-valot antavat viileän ulkonäön. Sekä miesten että naisten sukupuolen kulkeva sävy.

14. Viimeisimmät Butterfly Style aurinkolasit:

Aurinkolasit butterfly frame

Tämäntyyppisten sävyjen runko on perhonen. Vauvanvalmisteilla on tyylikäs ja taiteellinen vartalo, joka monistuu sävyjen kehysten luomiseksi. Kehys on yleensä musta tai ruskea väri ja linssin väri voidaan päättää erikseen.

Katso lisää: UV-suoja-aurinkolasit

15. Wayfarer aurinkolasit:

merkkituotteiden Wayfarer Sunglasses

Se on trapezoidinen näkymä, joka antaa samanlaisen ilmeen kuin kissan silmäkehys. Tämäntyyppistä muotoilua alunperin suunnittelivat Busch & Lamb, joka valmistettiin ensin metallista, ja myöhemmin ne on suunniteltu muovikehykseen, joka on alunperin mustalla värillä. Kehyksen paksuus on enemmän silmän ylä- ja kulmakarva-alueella.

Sävyjä on aina oltava lisävaruste sekä miehille että naisille. Sävyjä on pidettävä tyylikkäässä lausunnossa sen sijaan, että ne ovat helposti saatavana suojana silmillämme. Sellainen huomautus, jossa otetaan huomioon hyvä määrä rahaa omistaa hyvä ja laadukas pari sävyistä, jotka suojaavat silmiä UV-säteiltä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 3 = 2