15 uutta miesten ja naisten miesten paidat Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

15 uutta miesten ja naisten miesten paidat Tyylit elämässä

Jotkut huippulaatuisista suunnittelijoista, kuten Karl Lagerfeld, Ralph Lauren, Chanel, Valentino ovat tietoisia vaatimattomasta ja rikkaasta vaatteidensa suunnittelijayrityksestä. Monien suunnittelijoiden innoittamana nykyaikaisilla t-paidoilla varustetut paidat ovat innostuneita huippumalleista, joka on jo luonut virstanpylvään luovuuden ja ainutlaatuisuuden alalla..

15 New Designer Shirts Collection for Men & Women

Jotkut parhaiten suunnitellut miesten ja naisten räätälöidyt paidat tuodaan tietoon tämän artikkelin kautta. tässä on top 15 suunnittelija paitoja, jotka ovat saatavilla markkinoilla ja hinnoitellaan mukaan yksittäisten tuotemerkkien ja sen kysyntään. Voit valita mieluummin suunnittelija-paidan oman kehon hahmon ja muiden lisäominaisuuksien, kuten korkeuden, mukaan painon ja ennen kaikkea laadun, joka sopii jokaiseen eri tilanteeseen, on ratkaiseva tekijä suunnittelijapaidan omistamisessa.

 Uusimmat muotisuunnittelija miehet ja naiset:

Olkaamme katsomaan kuudeksi 15 mallin suunnittelijapaidat pojille ja tytöille, joissa on kuvia.

1. Valkoinen paita, jossa kontrastiraidat:

Valkoinen Designer Shirt with Contrast Strips

Valkoinen väri sopii sekä rentoon että muodolliseen kulutukseen. Tämän ajattelussa suunnittelijat ovat suunnitelleet valkoisia paitoja, joissa on kontrastia nauhan keskelle, nimeltään napitettu Placket ja käsiraudat väreillä ja reunuksilla. Kontrastiväri voi olla mitä tahansa väriä. Yleisin kontrasti on mustaa miesten ja naisten välillä.

2. Suunnittelija paita valokuvilla:

Suunnittelija Shirt with Photo Print

Ihmiset, jotka pitävät kuvien kuvista t-paidoissaan ja paidoissaan, tämäntyyppiset suunnittelijapaidat ovat parhaita. Kuva voi olla luonnonkaunis tai elokuvan tähtikuvat, jotka kaikki riippuvat yksilöllisestä valinnasta. Kuvat ovat keskellä keskustaa, kun napataan koko kuva voidaan visualisoida.

3. Suunnittelija paita taskuineen:

Suunnittelija Shirt with Pockets

Rintataskut ovat todella vanhanaikaisia, mutta viimeaikaisissa nykyaikaisissa taskutansseissa on tehty suunnitellut paidat. Valitaan paksu puuvilla- tai synteettinen materiaalipaita ja molemmilla puolilla paitaa tai toiselta puolelta ommellaan taskuisia taskuja, jotka tekevät paitaa muodikas.

4. Floral Designer Shirt:

Kukka Designer Shirt

Kukat suunnitellut synteettiset paidat ovat tavallisimpia nuoria tyttöjä ja miesten vapaa-ajan kulumista tai ne voidaan myös käyttää rannalla, kun paita on löysä ja karkea. Mutta kun kukkasuunnittelu on painettu samettimateriaaleille, jota miehet käyttävät nyt päivinä uuden liiketoiminnan rento kulumista.

5. Paita suunniteltu Cartoon Sticker:

Paita Designed with Cartoon Sticker

Raidalliset, hyvin tavanomaiset paidat voidaan suunnitella sarjakuva-tarroilla, jotka on kiinnitetty paitaan joko toisella puolella paitaa tai paidan yläosassa. Tämä suunniteltu paita on käytetty nuorilla tytöillä kuin rento kulumista, jossa on pari legging tai jean.

Katso lisää: Vapaa-ajanpaidat miehille

6. Raidallinen suunnittelija paita, jossa on valmiustulppa:

riisuttu Designer Shirt with Stand-up Collar

Stand-up-värien suunnittelu on suosittu näinä päivinä sekä miehillä että naisilla, jotka vaativat vaatekaapin. Tämä stand-up-kaulus antaa miellyttävän tunnelman kuin normaali kaulus. Stand-up-kaulus kattaa vain alemman kaulan alueen. Naiset ja naiset voivat käyttää raidallisia paitoja. Stand up kaulus sopii hyvin puuvillapaitoihin.

7. Star Printed Jean -suunnittelijan paita:

Tähti Printed Jean Designer Shirt

Jean-paidat ovat aina suosittuja tyttöjen ja poikien keskuudessa. Jotta trendikkäät ja muodikkaat suunnittelijat voisivat tehdä houkuttelevia painattamalla tähtiä paitojen ympärillä, tähtien muoto muuttuu pienemmäksi suuremmaksi. Tämä tähti painettu paita on tarkoitettu nuorille tytöille ja naisille.

8. Patch Worked Designer paidat:

läikkä Worked Designer Shirts

Patchwork-paidat ovat erittäin helppoja tehdä kotona sijoittamatta paljon rahaa menemällä liikkeeseen. Ainoa sitten tarvitaan suunniteltu laastari, joka on saanut tallentaa ja paita, joka tarvitsee muutosta monotonisen ilmeen vuoksi. Korjaustyö voi olla mikä tahansa eläinkuva tai sarjakuva tai minkä tyyppinen muotoilu. Laastari voidaan liimata tai ommella paitaan.

9. Kaksi värillinen sukkanauha:

Kaksi Colored Designer Shirt

Sen sijaan, että yllään tavallinen yksittäinen värillinen paita, joka tulee tylsää, kun säännöllisesti. Vältä, että miehet ja naiset voivat kokeilla yllään vaihtuvia väri-paitoja sekoitettuna toisiinsa. Taivaansininen tummansininen tai musta harmaa, joka on tavallisin väriyhdistelmä.

10. Painikkeet Down Designer Shirt:

painikkeet Down Designer Shirt

Button down on uusi trendiväli, jota käytetään muodikkaina paitoina. Kaulus pidetään paikoillaan pienellä sivupinnalla, joka näkyy kauluksen alapuolella. Kaulus näyttää jäykäksi ja jäykkääksi, kun ne lukittuvat. Tämä paita sopii hyvin muodolliseen panttiin.

Katso lisää: Hihaton paita

11. Hämähäkkitelty Suunnitellut paidat:

Cuffled Designed Shirts

T-paitoja, jotka voivat olla kukka- tai geometrisia tulosteita, jotka näkyvät paitojen hihansuissa, tekevät siitä tyylikkääksi ja antaa valtavan eron muille suunnittelijapukuille. Muotoiltu ranneke on kontrastiväri, jossa paita on väriltään kirkkaampi.

12. Gathered Ending Designer paidat:

kokosi Ending Designer Shirts

Kerätty paita on suunniteltu antamalla vasemmalle ylös tarkastella napin ridge kulma, joka antaa muistuttaa kuin saree. Tämä suunniteltu paita sopii hyvin miehille ja yhdistettynä parin jean.

13. Bee Printed Designer Shirt:

Mehiläinen Printed Designer Shirt

Honeybee-painetut paidat ovat seuraavaksi yleisimpiä muotoiluja tähtipainotuotteiden jälkeen. Pienet mehiläistutukset, jotka on painettu tummansinisille värillisille paidoille, menevät hyvin miehille. Suuri honey bee tulostaa hyvin naisille, joilla on pari jean.

14. Valkaistu vaikutus Designer Shirt with Push Buttons:

valkaistu Effect Designer shirt with Push Buttons

Valkaisutehokkeet on suunniteltu pääasiassa jean-materiaaleihin, koska väriyhteydet näkyvät hyvin materiaalissa. Tämä suunniteltu paita on unisex-muotoinen paita. Miehille koon koko ja pituus ovat erilaiset verrattuna miesten takkiin, joka on pidempi.

Katso lisää: Slim Fit -paidat

15. Embroidery Designer Shirt:

Embrodiery Designer Shirt15

Naiset, jotka haluavat tehdä kirjontaa, tekevät tästä tavallista paitaa värikkääseen kierteiseen muotoiluun ja tekevät paita houkuttelevammaksi. Naiset ja nuoret tytöt haluavat käyttää kirjontakuviota, kuten kukkia, eläimiä tai lehtiä. Miehet haluavat käyttää nimensä tai alkukirjaimet ommeltu paita.

Suunnittelijoiden paidat voidaan joko luoda yksinkertaisesti yksinkertaisella paidalla suunnitellulla lyhyellä värillä värjätyillä lankoilla tai leimalla, jotka on liimattu paikoille tai ihmisille, jotka ovat erittäin tarkkoja ja erityisesti viimeistelytyötä ja suunnittelun laatua. Kymmenen on parasta saat suunnitellut paidat kauppaan. valkaistuja paitoja tai kontaktin irrotettuja paitoja voi saada vain myymälöistä, jotka ovat arvoisia omistamme vaatekappaleemme.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 + = 15

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map