15 Uusia Cotton Salwar Kameez -suosituksia naisille Tyylit elämässä

Salwar Kameez on ollut vuosikymmenien ajan kaikkein mukavin ja aito kuluminen kaikkien ikäryhmien naisille. Ne on suunniteltu monissa kankaissa ja jos ne on räätälöity puuvillakankaaseen, se on kaikkein eksoottisimpia vaatteita. Lisäys puuvillan salwar kameez mallit ovat melko helppo ylläpitää ja näyttää upealta, kun kuluvat naaraat. Puuvillaiset puvut ovat saatavana laajalla valikoimalla, kuten vapaa-ajan kulumista, toimistokäyttöön ja jopa hyviä juhlamenkkejä. Puuvillan salwar kameez on yksi kuuluisasta ja laajalti hyväksyttystä pukusta, joka tunnetaan houkuttelevasti ja glamouristaan.

Puuvilla Salwar Kameez Designs

Uudet ja kauniit puuvillasvaipat sopivat malliin naisille Intiassa

Katsotaanpa katsomaan 15 parasta puuvillaa olevaa salwar kameez -mallia, jotka ovat erittäin arvostettuja ulkonäköä ja malleja varten:

1. Pure White Puuvilla Salwar Suit Design:

Puhdas White Cotton Salwar Suit Design

Tämäntyyppiset puhtaat puuvillanvalkoiset salwarpuvut näyttävät sizzling ja eksoottisia, kun nuoret tytöt käyttävät. Kameezin ja dupatta-reunoihin kiinnitetty valkoinen pitsi korostaa pukun ulkoasua ja leveän kaula-aukon, joka näyttää seksikkäältä ja kuumalta..

2. Angrakha Style Puuvilla Salwar Suit:

Angrakha Style Cotton Salwar Suit

Angrakha-tyyliset puuvillaiset puvut ovat perinteisiä näköisiä salwarpukuja, joita käytettiin kuninkaan tuomioistuimessa. Tämäntyyppinen kaksi samanlaista läppää yhdessä kankainpainikkeen kanssa varjostettu dupatta antaa erikoisia ulkonäöltään käytettäessä.

3. Suunnittelija puuvilla Salwar Kameez Suit:

Suunnittelija Cotton Salwar Kameez Suit

Suunnittelijoiden suunnittelema puuvillan salwar kameez on jotain uutta ja hämmästyttävää muotoilua tai leikata, mikä tekee outosta näyttävän upealta ja eksoottiselta. Kaunis kirjonta koko kameezilla, painettu Patiala tyylihousut ja pisteviiva dupatta tekee tämän pukun tyylikkäksi kun kulunut.

4. Painettu puuvillalanka:

Painettu Cotton Salwar Suit

Painetut puuvillaiset salwar kameez -mallit ovat hyvin kysyttyjä, koska ne ovat erittäin miellyttäviä käyttää ja helposti ylläpitää. Se on hyvä vapaa-ajan kuluminen, toimisto kulumista ja sopii kaikkiin sääolosuhteisiin ja jokaiseen kehon muotoon.

5. Polka Dots Puuvilla Salwar Kameez Puku:

Polkka Dots Cotton Salwar Kameez Suits

Tämäntyyppiset polka-pisteiset puuvillaiset sukkahousut näyttävät erittäin sangalta, pitkät värikkäät hihat, joissa on pisteviivaiset kontrastit laskostettu churidar, täydentävät vaatteen ulkonäköä. Kaunis salwar kameez, joka voi olla hyvä valinta käytettäväksi myös kollaasi- ja toimistokäyttöön.

6. Party Wear Puuvilla Salwar Suit Design:

Juhla Wear Cotton Salwar Suit Design

Upea punainen ja kermanvärinen yhdistelmä sekä tyylikäs pääntie ja monimutkaiset langat tekevät tästä salwar kameezista täydellisen puolueille. Varjostettu sifonki dupatta hopeapisteillä ja tyylikkäillä lisälaitteilla olisi täydellinen rockille puolueessa.

7. Pitkä puuvilla Salwar Suit Design:

pitkä Cotton Salwar Suit Design

Tämäntyyppinen pitkä puuvillakamari, jossa on värikäs lanka ja tyylikäs pitsi, jossa on suljetut pääntie, antaa ihastuttavan ja eksoottisen ulkoasun pukun käyttäjälle. Tämäntyyppiset puvut ovat älykkäämpiä toimistotarvikkeita ja näyttävät viileältä myös hangouteilta.

Katso lisää: Uusimmat Salwar Suit mallit

8. Hihaton puuvilla Salwar Suit Design:

Hihaton Cotton Salwar Suit Design

Tämäntyyppiset hihaton puuvillaiset salwarpuvut ovat hyviä tapoja esitellä ohuet, seksikäs kädet ja syvä pyöreä kaula korostaa vartaloa ja tekee sinusta näyttävän hohdokas. Tämäntyyppiset puvut ovat saatavana useissa kuvioissa ja malleissa, ja voit valita tyylisi mukaan.

9. Kiinalainen kauluspaita puuvillaa Salwar Suit:

Kiinalainen Collar Neck Cotton Salwar Suit

Kiinalainen kauluspaita puuvillapuku, jossa pitkät värikäs kukka-kirjonta antaa sinulle sizzling-ilmeen. Laskostettu churidar ja varjostettu dupatta tekee sinusta eksoottisen ja erilaisen väkijoukon. Tämä on paras Cotton Salwar Kameez -mallit häät.

10. Lyhyt Kameez Painettu Salwar Suit Design:

Lyhyt Kameez Printed Salwar Suit Design

Lyhyt puuvillaa kameez ovat hyvin suosittuja ja ihailtuina nuorilla tytöillä, koska se tekee niistä tyylikkäitä ja fiksuja, kun niitä käytetään kollaaseissa tai toimistoissa. Kauniit pääntie ja Patiala-nuket ovat houkuttelevampia.

Katso lisää: Suit salwar varten häät

11. Tyylikäs puuvillavaippa Suit Design:

Tyylikäs Cotton Salwar Suit Design

Tämäntyyppiset tyylikkäät ja tyylikkäät puuvillaiset salwar kameez -mallit tekevät sinusta erilainen kuin muut ja antavat naisille roiskumisen. Kaulakorun monimutkainen kirjonta ja reunat reunustavat värikkäitä reunuksia, joten tämä puku näyttää mahtavalta, kun se kuluu.

12. V Kaula puuvilla Salwar Suit Design:

V neck Cotton Salwar Suit Design

Tämäntyyppinen V-kaula on erittäin muodikas puuvillan salwar-puvussa, koska se antaa sinulle mahdollisuuden keuliminen luun ja saada ne seksikkäisiksi. Hihaton puku, joka estää pukujen reunojen tulostamisen, antaa sinulle mahtavan ulkonäön.

13. Veneen kaulan puuvilla Salwar Suit Design:

Vene Neck Cotton Salwar Suit Design

Yksi helppo tapa muotoutua tai korostaa houkuttelevaa kaulusluuta on veneen tyyliin valmistettu puuvilla-salwarikamee. Tämäntyyppinen niskakuvio vaatii hyvin nuoria tyttöjä, koska se antaa sinulle viehättävän mutta sievän ulkonäön.

14. Pyöreä kaula Purppura ja beige puuvilla Salwar Suit:

Pyöristää Neck Purple and Beige Cotton Salwar Suit-14

Pyöreä kaula-puuvillainen salwar kameez-puku on olemassa jo vuosikymmeninä, mutta silti näyttää ainutlaatuiselta kuluneelta. Puku on tullut moderniksi, mutta sillä on perinteinen ulkonäkö. Violetti- ja beige-väriyhdistelmä tekee sinusta hienostuneen ja painettu dupatta parantaa pukun ulkoasua, kun se kuluu osapuoliin, toimistoon tai missä tahansa hangoutissa ystävien tai perheen kanssa.

Katso lisää: Silk Salwar Kameez mallit

15. Multi Color Puuvilla Salwar Kameez mallit:

Multi Colour Cotton Salwar Suits

Tämäntyyppinen monivärinen puku tekee sinusta elävää ja lisää viehättävää ulkoasua käyttäjälle. Ainutlaatuinen pääntie, jossa on erilaiset Patiala-tyylihousut ja värikkäät dupatta, näyttävät siltä mukavalta ja houkuttelevalta, kun kulutat.

Cotton salwar kameez näyttää perinteiseltä ja etnisestä, kun naiset käyttävät naisia. Se myös näyttää eliteiltä ja nimittää naisten tyylin ja näyttää tavalla, jota mikään muu asu voi tehdä. Puuvilla sopii viimeisimpiin tyyleihin ja muotiin sekä valtavaa rentoutumista ja mukavuutta. Nämä puvut ovat saatavana useissa väreissä, kuvioissa ja leikkauksissa, ja voit hakea ne tarpeidesi ja tyylinsä mukaan.

Leave A Comment

23 − 22 =