15 Top Marxin lompakot Nimet Intiassa Tyylit elämässä

Nykyajan ihmisen oireet ovat mukavasti omassa elämäntapassaan sen vaatteita, lisävarusteita ja jopa jalkineita laajennukseen, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi. Niistä tulee lompakot, jotka eivät sano niin paljon, mutta joilla on tärkeä paikka ja asia, jota ei voida sivuuttaa.

Monet vilkkaat tuotemerkit tekevät lompakoista sekä miehille että naisille, jotka tekevät sinusta tyylikkääksi, kun kuljetat niitä ja maksaessasi laskuja voit myös vilkuttaa merkkituotteesi lompakkoa ja luoda lausunnon omasta.

lompakko brands

Suosittuja lompakkamerkkejä miehille ja naisille:

Katsotaanpa katsomaan 15 parasta mallimerkkiä.

1. MONT BLANC nahkainen lompakko miehille:

mont Blanc Leather Wallet for Men

Mont Blanc tunnetaan maapallon kautta perinteisten lompakon tyyliin ja niihin sisältyviin vaihtoehdoihin. Tämä ruskea lompakko on yrityksen nimi ja logo upealla ja hyvin muotoillulla lompakolla kulmissa. Se on valmistettu kestävästä vasikan nahasta ja se on hyvä valinta miesten käytettäväksi päivittäin.S

2. Slim Fit HIDESIGN-lompakot:

Hoikka Fit Hide Sign Wallets

Pay-aaltoteknologian lompakoilla on myös suunniteltu niin ohutta kuntoa, koska ei tarvitse kuljettaa paljon rahaa. Kortit ovat siirtyneet paikalleen ja lompakot ovat ohuempia ja älykkäämpiä. Lompakossa on hyvä määrä taskut, jotka pitävät korttisi ja läpän, jotta lompakko pysyy ehjänä. Koska se on ohut sopiva lompakko on erittäin helppo kuljettaa ja käsitellä. Koska sen ansiosta taskut eivät kurottu, antavat siistin ja tyylikkään ilmeen.

3. Bi Fold HERMES Lompakko:

bi Fold Hermes Wallet

Kaunis ja houkutteleva bi-taitettu lompakko on erittäin vaatimaton nainen, koska se on erittäin helppo kuljettaa. Nämä merkkituotteet ovat saatavilla elävien ja pastelliväreillä, ja ne sopivat vaatteesi mukaan ja merkitsevät oman tyylisi. Lompakon etuosa näyttää vaikuttavalta, koska kerroksellinen ominaisuus ja reunojen kontrastiommel tekevät siitä ainutlaatuisen. Siellä on runsaasti tilaa säilyttää arvotavarat. Tämä merkkituote voi olla osapuolille, jotka antavat sinulle näyttävän ja tyylikkään ilmeen.

4. GUCCI-lompakko naisille:

Läppä over Gucci Wallet for Women

Gucci-lompakot ovat yksi halutuimmista miehistä ja naisista johtuen ainutlaatuisesta muotoilusta ja kuvioista. Näitä lompakoita voi käyttää missä tahansa kokoushuoneesta osapuolille ja jopa ostoksille. Gucci-malliston minimalistiset mallit, graafinen painatus ja ainutlaatuinen suunnittelija-läppä ovat täydellisiä ainutlaatuisen tyylillesi. Tämä lompakko näyttää vaikuttavalta, koska ainutlaatuinen tulostus ja läppä, yhdistelmä tumman vihreä ja punainen tehdä lompakko hämmästyttävä. Läpän alareunassa Gucci on kohokuvioitu tyylikkäästi.

5. Multi-osasto CALVIN KLEIN Lompakot:

Multi Compartment Calvin Klein Wallets

Tämäntyyppinen Calvin Klein -mallikotelo on täydellinen miesten, joka tarvitsee lisää tilaa muovikortilleen ja valuutalleen. Lompakossa on sileä viimeistely sisältä ja tyylikäs ulkopinta, jossa on monta korttipaikkaa ja täysimittaiset lokerot valuuttaa varten. Lompakossa on hyvä säilytysalue ja siisti viimeistely ja sileä ulkonäkö.

Katso lisää: Suunnittele lompakot

6. Luxury ARTIUS Lompakot:

ylellisyys Artius Wallets

Kuten nimestä ilmenee, Artius-lompakot näyttävät kuninkaallisilta ja ne on valmistettu aidosta sileästä nupukkinahasta. Lompakon muotoilu on yksinkertainen, mutta moderni tarkastella hieman harmaata ja ruskeaa nahkaa vasten. Lompakossa on sileä viimeistely, joten se näyttää poikkeukselliselta ja antaa tyylikkään ilmeen. Siinä on runsaasti pidikkeitä, joissa voit tallentaa korttisi ja täyspitkän osaston alueen pitämään kovalla ansainnut valuuttasi.

7. Värikäs TOM FORD Money Lompakko:

Värikäs Tom Ford Wallet

Tulevat Tom Fordin hienostuneet ja viileät näköiset lompakot. Nämä lompakot ovat saatavilla eri väreissä ja älykäs kiiltävä vetoketju pitävät lompakkoa ehjänä. Se näyttää erittäin tyylikkäältä ja sitä voidaan käyttää missä tahansa, ja se voidaan kuljettaa kaikenlaisilla varusteilla, jotka antavat sinulle glamourin ulkoasua. Se on lompakko, jossa voi vain kuljettaa tarvitsemasi tuotteet vain ja pienet kaapit pitää valuuttaa ja kortteja.

8. COACH Slim Lompakko tytöille:

Valmentaja Slim Wallet for Girls

Kuuluisa brändi-valmentaja suunnitteli nahkaa tehdyt lompakot ja näyttävät tyylikkäältä ja auttavat sinua kuljettamaan olennaisia ​​asioita yhdessä paikassa. Siinä on monia aukkoja, joissa voit säilyttää muovikortit ja runsaasti tilaa muiden tarvikkeiden säilyttämiseen. Ne ovat erittäin kevyitä ja eivät paina käsiä sen painon heikkenemisen vuoksi. Se tekee sinusta houkuttelevan ja tyylikkään, kun sitä kuljetetaan oikein.

9. Zip Style CHRISTIAN DIOR Lompakko:

Postinumero style Christian Dior Wallet

Nämä lompakot ovat erittäin houkuttelevia katsomaan ja erittäin pienikokoisia. Koska ulkopinnalla on vetoketju, se on turvallista käyttää ja mukava kuljettaa. Se on valmistettu rakeisesta nahasta ja sillä on runsaasti tilaa korttien säilyttämiseen ja jopa koko pituudeltaan pitämään valuuttaa. Nämä lompakot ovat luonteeltaan pienikokoisia ja ne antavat hyvän otteen kuljetettaessa, ja ne ovat saatavana eri väreissä ja tyyleissä ja voit valita sen tyylisi ja mukavuustesi mukaan..

Tyylikäs GOYARD-lompakko:

Tyylikäs Go Yard Wallets

Ne ovat tunnettuja ylellisen vaikuttavan nahkatavaran tuottamisesta. Niiden tekemä lompakko on henkilökohtainen kosketus tuhansilla eri yhdistelmillä. Sininen nahkalompakko on ainutlaatuinen siksakku, joten se näyttää täysin erilaiselta ja ainutlaatuiselta toisista. Lompakon reunojen sopimaton ommel tekee sen näyttävän tavalliselta, ja lompakolla on hyvä paikka pitää korttisi, tunnukset ja valuutta. Voit valita minkä tahansa lompakon värit ja houkutella omia tyyliäsi.

Katso lisää: Söpö Lompakot naisille

11. Kompakti HERSCHEL-lompakot:

Kompakti Herschel Wallets

Herschelistä tulee vaaleansininen houkutteleva, tyylikäs, lompakko. Lompakossa on runsaasti korttipaikkaa, jossa on täysipituinen tila, jotta raha ja pieni suljettu alue säilyttäisiin kolikoiden tallentamiseen. Punainen ja persikka-nauhat välillä merkitsevät erottuva vaikutelma ja tekee lompakosta houkuttelevammaksi. Lompakossa on sileä viimeistely ja houkutteleva värien yhdistelmä tekevät lompakosta erottuvan muista tuotemerkeistä. Nämä kirkkaanväriset lompakot ovat ihastuneita nuorille, koska he rakastavat näennäisiä ja kirkkaita värejä.

12. JACK SPADE Ankkurilompakot:

tunkki Spade Anchor Wallets

Jos haluat jotain erilaista ja tyylikästä, kannattaa harkita Jack Spade lompakoita. Lompakon ulkopinnalle ankkurin muoto on painettu niin, että se näyttää tyylikkältä ja viileältä. Tummansininen ja musta yhdistelmä on hämmästyttävä ja sillä on sileä viimeistely, jossa on hienovaraisesti houkutteleva ompeleminen. Siinä on runsaasti numeroita kannakkeita pitämään kortit ja täysipituinen alue, jossa voit säilyttää valuuttasi turvallisesti.

13. Autenttiset BALLY-lompakot:

Aito Bally Wallets

Modernia on seuraava ballyn nimi. Lompakossa oleva käsityötaito näyttää ylellisyyttä ja se on yksi paras lompakkamerkki, jota kuka tahansa haluaa. Lompakko on valmistettu hienosta ja puhtaasta nahasta mustalla, ja siinä on runsaasti lokeroita tarpeidensa säilyttämiseksi. Jos haluat sileää takataskua, se on erinomainen valinta sinulle, koska malli ja koko sopivat täydellisesti takataskuihin. Lompakossa on sileä ja kiiltävä pinta, jotta se näyttää houkuttelevalta ja tyylikkäältä.

14. PERRY ELLIS Flip Clip Front Lompakko:

Perry Ellis Flip Clip Front Wallet

Nämä lompakot näyttävät olevan tyylikkäitä ja helppoja käsitellä. Ne ovat hämmästyttäviä väriyhdistelmiä, joissa lompakon ulkopuoli on musta tai ruskea, jossa sisätilat ovat punaisia ​​tai sinisiä, joten se näyttää muodikas. Se on ihanteellinen pitämään kortteja, laskuja arkkitehtonisilla lähtöalueilla, jotka on rakennettu pitämään paljon. Kontrastitöinti parantaa lompakon ulkonäköä

Katso lisää: Miesten lompakkamerkkejä

15. Punainen läppällä TOMMY HILFIGER Lompakot:

Punainen with Flaps Tommy Hilfiger Wallets

Tommy Hilfigerin lompakko näyttää olevan upea ja silmiinpistävä. Tämä punainen lompakko on etuläppä ja tuotemerkki ja logo tekevät siitä näyttävän vaikuttavalta. Lompakon pohjassa oleva musta hihna parantaa lompakon ulkoasua. Sillä on runsaasti tilaa korttien säilyttämiseen ja täyspitkät lokerot pitävät käteistä. Lompakko antaa hyvän kädensijan, ja voit helposti kuljettaa mihinkään osapuoliin tai viileisiin hangouteihin.

Jokaiselle meistä on välttämätöntä kuljettaa laskeutuminen ja mukava lompakko, koska sillä on kaikki rahat. Siksi ihmiset mieluummin suosivat merkkituotteita kuin Velcro- tai nylon-lompakoita, koska merkkituotteet ovat laadukkaita nahkakäsineitä, niissä on hyvät laskostetut kulmat ja tasaiset rypyt. Valitse nyt lompakko, joka sopii henkilösi ja näytä ainutlaatuinen tyyli. Merkkikäs lompakko näyttää tyylikkäiseltä, kun se kuljetetaan, ja ne ovat kestäviä epätodennäköisiä normaaleja lompakoita. Käyttämällä mitä tahansa merkkituotteita, voit luoda hyvän vaikutelman muiden edessä, koska se heijastaa henkilöäsi ja tyyliäsi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Tallentaa

Tallentaa

Leave A Comment

50 + = 57