15 tehokkaita antifunktionaalisia voiteita saadakseen helpotusta Jock Itchista Intiassa Tyylit elämässä

Jock kutka on yleinen kutiseva ihottuma nippujen osissa. Se on ihon tila, joka esiintyy pääasiassa miehillä, jotka liittyvät miehen sukupuolielimiin. Tällaisia ​​kutiavia olosuhteita varten on useita korjaustoimenpiteitä. Tämä johtuu pääasiassa ylimääräisestä kosteudesta ja sieni-infektioista. Hoito tähän on antifungaalisten voiteiden käyttö muutaman viikon ajan. Tässä on muutamia kutiavoita, joita käytetään laajalti.

Paras antifunikaalinen voiteet päästäkseen irti Jock Itchista Intiassa:

Jotkut saatavilla olevista jack itch creams Intiasta ovat,

1. Jock Itch Cream:

Jock Itch Cream

Yksi markkinoiden parhaista voiteista on lotrimin. Se on paras jock itch kerma saatavilla. Levitä kerma tartunta-alueelle. Se on paras antifunktionaalinen voide jock kutinaan. Tämä antaa välittömän helpotuksen poltettavaksi, skaalaukseksi, kutina jne. Se on hajuton ja rauhoittava iholle. Se on kliinisesti testattu ja on antanut helpotusta kaikille käyttäjille.

2. Antifungal Jock Itch Cream:

Anti fungal Jock Itch Cream

Tämä on paras antifunktionaalinen kerma Intiaan jock kutinaa varten. Jos kärsit jock-kutinaa, sinun täytyy kokeilla lievää kermaa. Käytä voidetta päästä eroon näistä haju, kutina jne. Se tarjoaa välitöntä helpotusta. Poista nokkelainen kutina soveltamalla tätä kermaa. Se voi johtua rengasta. Pese ja kuivaa alue ja levitä kerma. Tuntuu mukavalta Se on paras antifunktuaalinen voide jock kutinaan..

3. Canesten-Antifungal Cream Intiassa:

Canesten-Anti fungal Cream in India

Tämä on laajalti käytetty kerma, Levitä tämä kerma 2-3 kertaa päivässä. Kahden viikon kuluttua näet, että kutina ja kuorinta olisi täysin parantunut. Tämä on lyöntihoito sientä varten. Se on paras antifungal kerma Intiassa. Kuivaa alue ennen levittämistä. Varmista, että kosteutta ei ole alueella.

4. Itch guard-parhaiten tunnettu kerma:

Kutittaa guard-The Best Known Cream

Se on turvallisin kerma. Tämä on paras jock itch kerma Intiassa verkossa. Hinnat ovat hyvin kohtuullisia. Se tarjoaa välitöntä helpotusta. Se on tehokkain tapa kutinaa. Voit ostaa verkossa. Käytä putken ohjeen mukaisesti. Pidä alue kuivana. Käytä pestä sisä kuluu. Voit päästä pois ihottumasta hetkessä.

5. Lamisil Itch Relief Cream:

Lamisil Itch Relief Cream

Tämä on yksi tehokkaampi kerma saatavilla. Jos sinulla on kutinaa ja ihottumaa, ihmettelen, mitä kermaa käytetään jock kutinaan. Tässä on paras tapa. Käytä tätä viikon ajan. Voit odottaa helpotusta. Levitä kerma ja anna sen auki jonkin aikaa. Tämä vähentäisi infektiota suuressa määrin. Paras kutina kerma ilman sivuvaikutuksia.

6. Terrasil naaras Jock Itch Cream:

Terrasil Female Jock Itch Cream

Tämä on tehokas tapa eroon kutinaa naisille. Kiva kerma, jota voitaisiin käyttää puhdistamaan tartunnan alue. Tämä voi johtua bakteereista tai sienistä. Käytä tätä lievää kermaa ja käytä sitä perusteellisesti. Puhdista ja kuivaa emättimen alue. Tämä parantaa naisten jock-kutinaa. Se on paras naaraspuolinen kutina kutinaa.

7. Cortizone Jock Itch Cream:

kortisonin Jock Itch Cream

Se on paras naisten antifungaalinen kerma saatavilla. Se on erittäin helppoa. Pese emättimen alueet. Kuivaa se ja pistä kerma. Käytä tätä kermaa 2 viikon ajan ja päästä eroon niistä kutiaisista ihottumasta ja bakteeri-infektioista. Se on tehokas voide naisille.

8. Ring Guard Jock Itch Cream:

Rengas Guard Jock Itch Cream

Paras tapa hoitaa kutinaa on tämän kerma. Se on saatavilla kaikkialla. Se on paras antifunktionaalinen voide jockin kutinaan Intiassa. Lievien infektioiden vuoksi tätä kermaa käytetään kahdesti päivässä 15 päivän ajan. Se on helposti kovettuvaa. Jos sinulla on jatkuva kutina, ota yhteys lääkäriisi. Pidä sukuelinten alueet kuivana ja puhtaana. Pidä se vapaana. Vältä epähygieenisten käymälöiden käyttöä. Tämä on paras tapa hoitaa infektio.

9. Quadriderm Cream for Jock Itch:

Quadriderm Cream for Jock Itch

Hoito sieni-infektioille ja jock-kutina on yksinkertainen. Puhdista alue shampoot tai lääkesuihkeilla ja pistä kerma kahdesti päivässä. Tämä vähentäisi infektiota. Tämä kerma on erittäin luotettava lääke jo vuosia. Se auttaa tartunnan torjumisessa. Kun ihmettelette, mikä kerma on hyvä jock itch, tämä olisi sopiva vastaus.

10. Ketakonatsoli kerma Jock Itch:

ketaconazole Cream for Jock Itch

Se on paras keino kutia varten. Se poistaa tärkeimmät palovammat, ihottumat ja sieni-infektiot. Käytä sitä pinnalla ja näet, että tartunta vähenee. Täällä on paras kerma, joka hoitaa infektiot. Jotkut sienilääkkeistä käytetään näissä voiteissa, jotka tuhoavat sientä. Pidä alueet kuivina niin, että paraneminen on nopeampaa.

Katso lisää: Kuinka päästä eroon Jock Itch kotona korjaustoimenpiteitä

11. Tinactin for Jock Itch:

Tinactin for Jock Itch

Tinacticin tärkein ainesosa on sientenvastainen nimitys Tolnaftate. Tämä on voimakas Jock Itch Cream. Se on helposti saatavilla kaikissa lääketieteellisissä myymälöissä tiskin yli.

12. Exoderm for Jock Itch:

Exoderm for Jock Itch

Exoderm on toinen erittäin yleinen Jock Itch-kerma Intiassa. Se on kemikaalit natriumtiosulfaatti ja salisyylihappo, jotka torjuvat infektioiden aiheuttama sieni. Salisyylihappo auttaa ihoa imemään natriumtiosulfaattia.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä Ihon kutina Intiassa

13. Nizoral for Jock Itch:

Nizoral for Jock Itch

Nizoralin vaikuttava aine on ketakonatsoli. Nizoral taistelee sieni-infektioita vastaan. Sitä ei kuitenkaan voida käyttää kynsien tai varpaankynsien sieni-infektioiden hoitoon. Se kohtelee tehokkaasti infektioita, kuten Jockin kutinaa. Nizoral voidaan saada vain lääkärin määräyksestä.

14. Lulibrit Jock Itchille:

Lulibrit for Jock Itch

Lulibrit-kerma on Luliconazole Topical, joka on voimakas sienilääkitys ja erittäin tehokas ihon infektioissa, kuten Jock Itch. Lulikonatsolilääkkeellä hoidetaan sienen tai hiivan aiheuttamia infektioita. Se tappaa sienen tai hiivan ja estää sen kasvua.

Katso lisää: Paras koti-korjaustoimenpiteitä kutiava hiukset

15. Mikonatsoli Jock Itchille:

mikonatsoli for Jock Itch

Mikonatsolilla on vaikuttava aine mikonatsoli-nitraattia. Sitä käytetään pinnallisten ihoinfektioiden hoitoon, jotka ovat Candida Albicansin - yleisesti hiiva. Se antaa helpotusta kutinaa, skaalausta, halkeilua, palamista, punoitusta, arkuutta, ärsytystä ja epämukavuutta, jotka liittyvät yleisesti jock kutinaan.

Lopuksi Jock kutina on sienen tai bakteeri-infektio, joka esiintyy sukuelinten alueilla. Voit päästä eroon näistä kutista ja ihottumasta käyttämällä antifungaalisia voiteita. Puhdista alueet ja käytä sitä oikein. Yksi voisi saada helpotusta näiden voiteiden käyttöön. Käytä puhtaita vaatteita ja vältä epähygienisiä olosuhteita. Tämä tila voi esiintyä myös naisilla.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 79 = 88