15 Tehokkaat venyttelyharjoitukset kasvamaan korkeammilla Tyylit elämässä

Kasvava korkeus ei todellakaan ole iso juttu. Ettekö usein ole ystäväsi tavoite, joka valehtelee siitä, kuinka söpöä näytät, kaikki pienet ja pehmeät? Sitten vertaispaine joutuessasi näyttämään ja olemaan parin ystäväsi kanssa otti sinut vähäiseen järkiin, koska olet pienin erästä. Sitten on kyse huolissaan olevasta äidistä, joka pohtii siitä, kuinka pitkä hänen poikansa kasvaa ja menee luetteloon. Sitten se luultavasti vaatii joitakin venyttelyharjoituksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan jonkin verran korkeutta ja pitämään sinut erossa ei tarvitse käsitellä lyhyitä ihmisiä vitsejä.

Kiihdytystyökalu, joka on käytettävissä korkeuden lisäämiseen, on merkki siitä, kuinka vaivaavat ihmiset ovat. Nämä erilaiset harjoitukset keskittyvät kehon eri osiin. Jotkut heistä keskittyvät selkärankaan, venyttelyn mahdollistamiseksi, kun taas toiset keskittyvät enemmän lihaksistasi, vahvistavat sitä ja pidentävät sitä. Ne parantavat myös asentoasi. Selkärangan venyttäminen on ensisijainen kohde. Kun teet niin, se poistaa vakavuuden ja huonon ryhtiasettelun vuoksi kehittyneet nikamien dekompressiot ajan mittaan. Pääkohdasta toiseen, kaikki kehosi elimet joutuvat vakavaan venytykseen. Tutustu venytysharjoitusten luetteloon, jota suosittelemme seuraamaan tiukasti.

Erinomainen venyttelyharjoituksia korkeuden lisäämiseksi kuvilla:

Voiko venyttely tehdä sinusta pidempi? No, on olemassa useita menetelmiä, harjoituksia ja ruokavalioita kasvaa korkeus nopeasti tietyn iän. Venytysharjoitukset ovat erittäin hyödyllisiä korkeuden nostamiseksi lyhyessä ajassa luonnollisesti. Tämä artikkeli ohjaa sinut siihen, mitkä venytysharjoitukset ovat erittäin hyödyllisiä korkeuden lisäämiseksi. Noudata alle 15 parasta venyttelyharjoitusta, jotka tekevät kasvoista suuremman.

1. Hanging:

Paras tapa korjata korkeusongelma on ripustamalla palkista. Vaikka monet ihmiset hylkäävät sen huijaukseksi, on tieteellisesti todistettu, että roikkuu auttaa sinua venyttämään lihaksia. Aloita, löytää itsellesi edullinen paikka ja korkeus, josta voit ripustaa palkin, tukeva, joka voi ottaa koko painosi. Nopea hyppy antaa sinun päästää irti ripustusprosessista, ja kun olet tehnyt, sinun kannattaa yrittää koskettaa tippi-varpaasi maahan. Tämä on loistava venytystyö korkeuden nostamiseksi ja aluksi.

venyttely exercises to increase height

Miten tehdä: Se on enemmän kuin peli.

 • Pidä kiinni joihinkin palkkeihin ja pysy paikallaan 10 minuutin ajan päivittäin.

Jatka tämän tekemistä vähintään kolmen kuukauden ajan nähdäksesi parhaat tulokset.

Edut: Ripustuksen tiedetään purkamaan selkärankaa ja korjaamaan asennon. Selkäsi jäykkyys paranee pitokyvyn ja kokonaisvakauden ansiosta.

2. Pyöräily:

Pyöräily

Lapsuudesta lähtien lapsille opetetaan ratsastaa pyöräilyä aiemmin. Pyöräily on todellinen tainnutuksen harjoitus, jossa voit osallistua raikkaaseen ilmaan taukoaikaan. Mutta miten tämä liittyy venyttelyyn?

Edut: Jalkasi menevät raskaaseen harjoitteluun, venytykseen ja liikkumiseen, mikä auttaisi verenkierrosta ja lihaksia joustavammaksi, jotta se voi kasvaa.

3. Jooga - aurinko tervehdykset:

Jooga on aina hyödyllinen. Se on hitaasti pyörretty hengitystoiminta, johon kuuluu usein tiettyjä venytyksiä ja vetää täällä ja sieltä, mikä auttaa sinua pääsemään läpi kehosi jäykkyydestä. Syvä hengitys rauhoittaa mielesi läsnäoloa, kun taas pehmeä venytys voi auttaa sinua irrottamaan nämä kuidut. Auringon tervehdys on sekvenssiprosessi, joka tavallisesti päättyy erilaisten jooga-asenneyhteistysten yhteyteen ilman taukoa täydellisessä sekvenssissä. Aurinko tervehdys on yksi parhaista venytystoiminnoista nopeuden kasvattamiseksi.

venyttely exercises to increase height 3

Miten tehdä: Sunin terveydestä on monia muotoja. Tässä on sopiva yksi korkeuskorotusta varten.

 • Pysykää jalkasi koskettaessasi toisiaan. Kasvata aurinkoa.
 • Kosketa toista kämmentä toisella, tip-to-kärki, eli namaskara. Hengitä ja nosta kädet ylöspäin.
 • Nyt taivuta taaksepäin ja yritä venyttää kätesi. Huuhtele taivuttamalla eteenpäin ja yritä koskettaa maahan hitaasti.
 • Kädet pitää olla jalkojenne mukaisia. Pään on koskettava polvia. hengittää sisään.
  Siirrä sitten oikea jalka takaisin. Nosta hitaasti pääsi. Nyt päätä pään takaisin normaaliin asentoon.
 • Seuraava siirrä vasen jalka taaksepäin. Vasemman jalan pitää olla rinnakkain oikean jalan kanssa, ja varpaasi tulisi koskettaa maata. Huuhtele tämän tekemisen aikana.
 • Nosta lonkkasi hitaasti, pidä kätesi suoraa ja kohdista pääsi käsiisi. Kaaren muoto muodostuu ja työntää itsensä ylös. Nyt hengittää.
 • Laske kehosi maahan. Kosketa maata jalkoineen, polvineen, rintakehän, mukaan lukien forehead kämmenten.
 • Hengitä ja nosta päätä taaksepäin. Yritä venyttää pääsi mahdollisimman pitkälle.
 • Lopuksi työnnä itseäsi ja levätä vain kämmentäsi ja jaloillesi. hengittää sisään.
 • Taivuta vasenta jalkaa polvillasi. Tuo jalat yhteen ja aseta namaskarissa.

Edut: On hienoa aloittaa päiväsi tämän kanssa. Se energisoi kehoa ja parantaa myös verenkiertoa, puhdistaa veren ja vahvistaa fyysistä kehoa.

4. Koripallo kaikki tapa:

Urheilullinen on se tilaisuus, jonka vain ihmiset ymmärtävät. Urheilu on usein sidoksissa adrenaliinireikiin ja kehon joustavuuteen ja jopa henkiseen kypsyyteen. Koripallo on vankka pelityyppi, joka sisältää tylsää, hyppää ja kääntyi, ja kaiken tämän lisäksi tavoitteena on saavuttaa korkeampi pisteet koripallo on todellinen intohimo. Aloita koripallojoukkue ja katso itseäsi saadaksesi tuumaa juuri sellaiseksi.

venyttely exercises to increase height 4

Edut: Kun pudotat pallon, dribbling parantaa sekä käsiä että pelkästään hallitsevaa kättä. Kun molempia käsiä käytetään yhtä monta kertaa, se helpottaa niiden venyttämistä yhtä hyvin. Tämä lisää korkeutta.

5. Pilates:

Paljon kuin aerobiset harjoitukset, Pilates on nopeatempoinen harjoitukset, jotka itse asiassa rajoittavat itsensä kehon joustavuuteen ja venyttelyyn. Pilates ei ainoastaan ​​auttaa sinua pitämään itsesi sopivana, mutta myös sillä on valtava rooli vahvistaessasi vatsalihaksia tekemällä perusteellisen harjoittelun aivorungosta. Vahvemmat lihakset merkitsisivät enemmän painokapasiteettia ja siten kasvua.

venyttely exercises to increase height 5

Miten tehdä:

 • Laita käsiasi ulos.
 • Jalkojen on oltava erillään.
 • Nyt suorista jalat saadaksesi pallon eteenpäin.
 • Selaa taaksepäin nyt. Tee suora rivi kehonne kanssa.
 • Nyt tuo rintakehäsi ja päätä pois pallosta, kun nostat niitä.
 • Pidä 5 sekuntia.
 • Toistaa.

Edut: Se vahvistaa vatsaasi. Se keskittyy aivorunkoon ja täten toimii energisoimaan vatsalihaksia. Tämä on toinen venytys harjoitus korkeuden lisäämiseksi.

Katso lisää: Kuinka lisätä korkeutta puberttia jälkeen

6. Uinti lisäämään korkeutta:

Uinti on yksi erinomaisista harjoituksista korkeuden lisäämiseksi. Vielä yksi suosikki menneisyyksien on uida, niin suosittu kesän harrastus. Lapset on aina suositeltavaa liittyä uimiseen istuntoihin paitsi, että he voivat oppia hukkaan, mutta myös siksi, että uiminen pitää sinut asentamalla antamalla kasvaa näiden kovien jalkojen läpi ja estää sinua saamasta puntaa.

venyttely exercises to increase height 6

Edut: Uima lisää kehon korkeutta venyttämällä nivelsiteitä, jänteitä ja selkärankaa. Tämä täydellinen liike on toinen hyvä pituuskorkeus.

7. Harjoitustehtävät:

Sinun ei tarvitse aina käydä kuntosalilla aina, kun joudut tekemään jonkin verran harjoitusta. Kun voi herätä aina aamulla, aseta joogamatto ja käytä hands-free-harjoitusta. Tämä sisältää joitain kyykky hyppyjä, joitakin peruskierteitä ja venytyksiä, kuten koskettaa varvas sormenpäät, kun polvi pysyy pystyssä ja sellaisena. Vaikka tulokset saattavat kestää jonkin aikaa, se hyötyisi siitä aina.

venyttely exercises to increase height 7

Edut: Kun teet tämän, ytimesi paranee merkittävästi. Se lisää voimaa vatsaan ja venyttää selkäsi.

8. Side Stretch:

Sivuharso voi olla todella tehokas korkeuden nostamiseen. Voidaan helposti lisätä niiden korkeutta harjoittamalla tätä varsinaista venytysliikettä kunnolla. Se tekee lihakset kasvaa ja tekee niistä myös pitkänomainen.

venyttely Exercises To Increase Height - Side stretch

Miten tehdä:

 • Yksi venytystekniikan parhaista tavoista on seistä suoraan
 • Ota molemmat kädet ylhäältä ja liitä ne yhteen tuomalla kämmenet yhteen.
 • Vedä sitten kehoa molemmin puolin. Side venytys on yksi tehokkaimmista venytysharjoituksista
 • korottaa korkeutta.

Edut:

Tämä on hyvä ylävartalon harjoittelu naisille ja auttaa tekemään vinot joustaviksi ja antamaan niiden toimivan kunnolla tarpeen mukaan. Tämä myös tekee vatsalihaksista voimakasta. Se on hyvä lämmin liikunta ennen minkäänlaista liikuntaa, ja se voidaan tehdä myös miehillä. Se auttaa myös poltettaessa sopivia määriä kaloria ja tekee vatsan vatsasta ja sivuista tukevia ja vähentää niitä, kun harjoitat tätä venytystekniikkaa. Yksi asia on pidettävä mielessä, että tätä venyttelyä ei pidä harjoitella vatsasi täynnä. Eli ei pitäisi yrittää tehdä tätä harjoitusta tai liikkumista sen jälkeen, kun suuri ateria.

Katso lisää:  Pilates harjoittaa korkeuden kasvua

9. Low Lunge Arch:

Selkä- ja ylävartalon kaartaminen johtaa aina korkeuden kasvuun. Yläosa on todella vaikea kehittää ja tehdä ylävartalo pitkänomainen edellyttää kovaa työtä ja asianmukainen tekniikka. Tämä varsinainen venytysliike mahdollistaa sen, että lihakset saadaan tehokkaasti venyttämään ja näin ollen myös korkeusero kasvaa. Tämä on yksi täydellisistä venytysharjoituksista korotuskorkeuden lisäämiseksi. Eräiden tämän alan asiantuntijoiden mukaan matala harjakaari on yksi parhaista tekniikoista korkeuden kasvaessa. Jos etsit edelleen venytysharjoituksia korkeuden lisäämiseksi, niin tämä on hyvä

venyttely Exercises To Increase Height - The low lunge arch

Miten tehdä:

 • Aloita lyöntiasennossa ja pidä pää ylös ja sitten hitaasti ottakaa yksi jalka takaisin niin, että koko kehon paine on vakiintunut yhdelle jalalle ja toisen polven päälle.
 • Tuo sitten kämmenet yhteen rukousasennossa ja tuo kädet ylös, kun pidät pään suorana myös ylöspäin.

Edut:

Se tehokkaasti venyttää ja selittää lihaksia ja sillä on myös vaikutusta vatsanliikkeisiin. Se myös auttaa karsimaan aseita. Se irrottaa käsivarren rasvan ja näyttää yhtä upealta fyysisesti.

10. Runner Stretch Technique:

Vain roikkuu ja uinti eivät auta korkeuden kasvua. Tämä on ihanteellinen venytyskorkeus korkeudelle. Yksi on tehtävä jotain tehokasta venyttelyä samoin. Juoksijoiden venytys on yksi hienoimmista harjoituksista siellä, joka auttaa venyttämään lihaksia tehokkaasti. Se vaikuttaa hyvään lihaksistoon ja tekee myös vasikan vahvan. Harjoitus on hyvä stressinpoistotekniikka, ja se voidaan suorittaa sekä miehillä että naisilla.

venyttely Exercises To Increase Height - Runner stretch technique

Edut: Se vähentää selkälihaksen jäykkyyttä ja tämän tekniikan avulla voidaan helposti pidentää selkälihoja vahingoittamatta niitä.

Miten tehdä:

 • Tämän harjoituksen suorittamiseksi on jälleen aloitettava taivutussäde ja nostettava kasvot ja rintakehä hieman ylöspäin niin, että ne kohtaavat taivaan 70 asteen kulmassa.
 • Pidä yksi jalka edestä ja työnnä toinen jalka taakse niin, että se on alaspäin ja paine asetetaan vain nilkkaan vartalon tasapainottamiseksi osittain.
 • Nyt sinun on sijoitettava yksi käsi jossakin nilkassa ja hengitettävä kunnolla.

Tämä on yksi parhaista venyttelystä, joka kasvaa pitemmälle ja tekee terveellisestä sydämestä.

11. Cobra Pose:

Cobra-pose muistuttaa käärmeen ja siten nimen. Aloita tämän tehokkaan venyttelyn avulla kasvaa pitemmälle.

kobra Pose

Miten tehdä:

 • Menkää vatsasi.
 • Nosta ylävartaloasi hitaasti. Siirtymän pitäisi olla hyvin sujuvaa.
 • Taivuta niin paljon kuin kehosi vetolujuus sallii.

Tämä parantaa solujen kasvavia kykyjä ja kasvattaa korkeustasi jatkuvan harjoittelun aikana.

12. Lantionsiirto:

Lantionsiirto on paljon samanlainen kuin sillan harjoitukset. Tässä on, miten se tehdään.

lantio- Shift

Miten tehdä:

 • Taivuta polvet ensin ja tuo jalat olkapään leveyksi.
 • Paina kevyesti jalkaa ja nosta lonkatasi. Pidä selkä suorana.
 • Hengitä hitaasti palauttamaan tuskasi pohjaan.
 • Toista nostaa ja laske toista.

Lantionsiirto välittää selkääsi ja solut.

13. Dry Land Swim:

Niille teistä, jotka pelkäät vettä, tässä on helppo uida ilman vettä!

Kuiva Land Swim

Miten tehdä:

 • Oikea käsiisi tulisi yhdistää vasemman jalan ja oikean jalan kanssa vasempaan käteen.
 • Lepä kallistetussa asennossa nostat jokaisen parin vuorotellen ja ulotat jokaisen raajan niin pitkälle kuin mahdollista.

Tämä harjoitus on erittäin hyödyllinen niille, joilla on korkeusongelmia. Tämä on paras venytyskorkeus korkeuden lisäämiseksi.

14. Pilates:

Tämä pilates roll over käyttää lujittaa selkäsi ja pidentää nikamien kaulan. Tässä on, miten se tehdään.

15 Tehokkaat venyttelyharjoitukset kasvamaan korkeammilla Tyylit elämässä

Miten tehdä:

 • Päätä selällesi kädet pitkin sivuja ja kämmenet alaspäin.
 • Pidä jalat yhteen ja työnnä ne suoraan ylös kattoon ja taivuta niitä taaksepäin, jolloin ne koskettavat lattiaa.
 • Lattian koskettaminen tällä tavalla saattaa vaikuttaa vaikealta, mutta käytännössä se helpottaa harjoittelua.

Mitä enemmän venytät, sitä enemmän selkärankaa vahvistuu.

15. Eteenpäin Spine Stretches:

Kokeile venyttelyä korkeuden nostamiseksi. Tässä on, miten se tehdään.

Eteenpäin Spine Stretches

Miten tehdä:

 • Istu suoraan mattoon jalat edessä.
 • Jalkasi on laajennettava leveydeltään toisistaan ​​ja jalkasi tulisi taivuttaa. Inhalaa ja laajenna kätesi edessäsi.
 • Tee näin, taivuta eteenpäin ja yritä koskettaa varpaisi kärkiä.

Tämä saattaa tuntua hankalalta alusta, mutta tulee helposti käytännössä.

Katso lisää: Onko Running Increase Height

Venyttely ei ainoastaan ​​auta lisää korkeutta, vaan myös parantaa sisäistä toimintaa ja auttaa kehon suunnittelussa erilaisten fyysisten toimintojen pohjalta. Tässä artikkelissa käsitellyt venytysharjoitukset ovat todella hyödyllisiä, kun halutaan lisätä korkeutta.

Leave A Comment

63 − 55 =