15 Sweet Bengali – vauvojen nimet merkityillä Tyylit elämässä

Tässä artikkelissa keskustelemme joistakin parhaista Bengali-nimistä, joiden avulla voit nimetä arvokas bongipäsi tai tyttösi. Tässä artikkelissa opetetaan myös lyhyesti näiden nimien merkityksiä. Joitakin tunnetuimpia Bengali-nimiä, jotka liittyvät bengali-pojan nimiin ja bengali-tyttöjen nimet, joita käytetään tällä hetkellä merkityksellisinä, käsitellään alla.

Bengali Baby Names

Bengalin vauvojenimet merkityillä:

1. Koushik:

Yksi suurimmista päähän Bengali-nimistä. Tämän nimen nimi on "rakkaus". Nimi viittaa lapsen rakastavaan ja huolehtivaan luontoon, joka antaa hänelle mahdollisuuden saada jonkin verran huomiota tulevaisuudessa. Nimi on yksi tärkeimmistä bengali-nimistä koskaan. Tämän nimen ääntäminen on aivan aitoa.

2. Mihir:

Mihir tarkoittaa "aurinkoa". Nimi kuvaa lapsen voimakasta luonnetta. Tämä on yksi kauneimmista nimistä koskaan. Nimi on niin kaunis, että kuka tahansa voi helposti rakastua tähän nimeen. Bengalin vanhemmat rakastavat nimeämistä poikiensa kanssa. Tämä bong-vanhempien asenne tekee siitä yhden käytetyimmistä Bengalin pojanpoikasten nimistä.

3. Benoy:

Tämä on klassinen Bengalin nimi, jota ihmiset rakastavat. Termin Benoy merkitys on "kohtelias". Tämä tarkoittaa, että lapsella, jolla on nimi, on kohtelias asenne. Tämä on niin kaunis nimi. Sinusta tuntuu myös sama, kun olet altistunut tämän nimen merkitykselle.

Katso lisää: Vauva nimet Punjabi

4. Ardhendu:

Ardhendu on itse asiassa yksi kuuluisimmista bengali-nimistä koskaan. Ardhendun termi tarkoittaa "puolikuun". Nimiä käytetään yleensä hyvin uskonnollisissa perheissä. Tämä on yksi tarttuvien bengalien nimistä koskaan. Näet paljon Bengalin lapsia, joilla on tämä kaunis nimi. Nimi näyttää lapsen luonteen ja asenteen, ja hänelle tulee menestys, kun lapsi kasvaa pojaksi.

5. Indroneel:

Tämä on hyvin yleinen nimi bongsin joukossa. Tämän nimen perusteella voi olla useita johdannaisia. Tämän nimen yleisin tarkoitus on bengalialaisten mukaan "sininen helmi". Indroneelin merkitys liittyy Lord Shivaan, jota pidetään myös Blue Gem. Tämä on yksi parhaista nimistä, jota voidaan käyttää nimeämällä Bengalin poikavauva. Se on siis yksi Bengalin parhaimmista pojista.

6. Debesh:

Debesh on selvästi se, jota Jumalat suosivat. Nimi on melko perinteinen ja sitä käytetään edelleen. Nimi kertoo lapsen onnen luonteen, ja sitä voidaan pitää yhtenä parhaista Bengalin pojista pojille. Nimi on melko makea ja voidaan sanoa olevan yksi tyttöjen parhaista nimistä.

7. Palash:

Palashin nimi on "puu". Tämä on melko rauhallinen nimi, ja nimeä voi käyttää melkein minkä tahansa poikalapsen kanssa. Tällä nimellä ei ole erityistä vaatimusta lapsen nimeämisestä. Nimi Palash on todella kaunis ja voidaan sanoa olevan yksi kauneimmista Bengalin poikabien nimeistä.

8. Partho:

Partho tarkoittaa yleensä Parth o Arjunin varianttia. Tämä on erittäin hyvä ja uskollinen nimi, joka nimeää vauvan poikansa. Nimi on niin kaunis, että kukaan helposti rakastuu siihen. Tämä on yksi kaikkien aikojen suosituimmista Bengalin pojista. Ei voi jättää huomiotta vain tätä nimeä, koska se pitää roamingia päässänne.

Katso lisää: Telugu vauvojen nimet

9. iloa:

Etsitkö Bengali-pojat pojille? Sitten tämä on ihana. Tämä nimi on melko kaunis ja melkein kaikki pitävät sinua siitä, kun he kuulevat tämän nimen. Joy tarkoittaa "iloa", jonka voit helposti selvittää nimen kauneudesta. Nimi on melko yksinkertainen ja melko tyylikäs samaan aikaan. Kuka ei halua tätä nimeä?

10. Palash:

Palash tarkoittaa "puuta". Tämä yksinkertainen nimi voidaan antaa lähes kaikille lapsille. Nimi on todella kaunis ja voi sanoa olevan yksi kauneimmista nimistä. Palash on aika viileä nimi intialaiselle pojalle. Tähän on monia uusia ja tarttuvaa nimeä, mutta tämän nimen yksinkertainen ja suloinen merkitys sitä käytetään yhä täydessä vauhdissa.

11. Bipasha:

Nimi Bipasha on "joki". Joki on erinomainen tapa tytölle, koska naisia ​​on usein verrattu ja täydennetty vesistöillä. "Hän leijui kuin joki". Nimi on todella kaunis ja kun ihmiset selvittävät tämän nimen merkityksen, he rakastavat sinua vieläkin enemmän.

12. Debjani:

Debjani tarkoittaa "rakastettua". Tässä on toinen hämmästyttävä nimi bengali-tytöille. Itse asiassa tämä on yksi parhaista Bengalin tyttövaaleista. Yksi voi helposti rakastua tämän valtavan kauneuden ja aitouden kanssa. Nimi on hyvin kaunis ja lähes kaikki tytöt haluavat nimetä.

13. Konkana:

Monet kuuluisat bengali-naiset kantavat tämän nimen. Konkonan nimen merkitys on "rannekoru". Nainen on todella kauniimpi kuin kunnollinen rannekoru. Naista ei koskaan voida verrata. Hänen kauneutensa on ainutlaatuinen ja vertaansa vailla ja korvaamaton. Bengali on käyttänyt Konkonan nimeä laajasti tyttöjen nimeämiseen.

Katso lisää: Christian vauvan tyttöjen nimet

14. Durba:

Durba tarkoittaa pyhää ja pyhää ruoho-muotoa, jota käytetään hindu pujasissa. Nimi on todella kaunis ja soveltuu myös tytölle.

15. Rajkanya:

viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, meillä on tämä ainutlaatuinen nimi, joka tarkoittaa kuninkaan tytär. Nimi on hyvin kaunis ja sopii vain melko naisille.

Yllä olivat joitain Bengalin poikien ja tyttöjen vaaleista parhaita nimiä. Nimet ovat kauniita, eikä niitä voida verrata toisiinsa, sillä jokaisella on ainutlaatuinen ja erillinen merkitys. Bengali-pojista ja tytöistä on olemassa monia muita kauniita nimiä varmasti, mutta nämä ovat todennäköisesti joitain suosituimpia.

Leave A Comment

51 + = 61