15 Simple Patch Work -paidat – Kauluskuvakkeet takana ja edessä | Tyylit elämässä

Korjaustyö on todellista luovuutta, joka ilmenee materiaalista. Korjaustyöt ovat lähinnä huovutettuja vaatteita, jotta tuodaan esiin täysin uusi muotoilu. Tämä sekä kauniit korut antavat sinulle kuninkaallisen ja elegantin ulkonäön, jota olet aina halunnut. Vaikka voit valita malliston ja malleja puseron, muista kokeilla tätä myös. Vannon, ettet pahoillasi.

Paitapussien kaula-mallit, joissa on korjaustyöt:

Tässä artikkelissa annamme sinulle parhaan korjaustiedoston kaula-esityksiä pusseihin, jotka lähes persuadivat naisia ​​urheilemaan, nämä puseron mallit rakkaudella ja intohimolla.

1. Vaaleanpunainen Patchwork-pusero Design:

läikkä Work Blouse Designs

Jos etsit kunnollista laastaria työtä puseron suunnittelu, niin tämä saattaa olla paras kaikille kaikille! Se urheilu kauniisti houkutteleva kuvio rinta alue ja väri on varsin silmäänpistävää samoin.

Jos etsit jotain, joka herättää huomiota välittömästi, niin tämä moderni pusero on paras styling-kumppani täyttämään sen. Pusero urheilu vaaleanpunainen sekä vihreä väri ja pienet liitteet edessä ovat mahdollisesti tärkeimmät syyt, miksi tämä pusero on niin houkutteleva.

2. Bridal Saree pusero kaula suunnitellut Patch Work:

morsiamen Saree Patchwork Blouse Design 2

Tämä viimeisin puseron kaula-suunnittelun korjaustiedosto on, jos etsit hyvää muotokuvua hääjuhlille, tämä voisi todella olla sinun valintasi. Puseran takaosassa on pitsirakenne, jossa on houkuttelevia vihreitä ja punaisia ​​värikuvioita, jotka tekevät siitä houkuttelevan ja kauniin. Aloita eroa?

3. Suunnittelija pusero Selkänojan muotoilu punaisella:

Punainen Patchwork Back Well-Designed Blouse 3

Jos olet valmis urheilemaan punaista morsiamen saree tätä hääajan, niin tämä suosittu patch-työ pusero suunnittelu on hyvä valinta. Tämä erityinen laastari-pusero näyttää todella hyvältä selästä, varsinkin suunnittelun ja pienen liitetiedon takia. Se näyttää yhtä kauniilta edestäkin. Pitsissä on myös joitain kiiltäviä materiaaleja, jotka luultavasti kiinnittyvät koko pieneen palloon kuin kuvio. Tämä on yksi parhaista puseroista kaula-malleista, joissa on patchwork.

4. Houkutteleva pusero kaulan muotoilu Patch -työllä:

Violetti Patchwork Blouse With Awesome DesignL 4

Haluatko löytää hyvän kaulan kaulan muotoilun puseron? Tämä on luultavasti yksi yksinkertaisista korjaustyökalujen suunnittelusta, joka sopii ihanteelliseen puseron malliin silkkisairaille. Pusero voidaan yhdistää melkein samankokoisen silkkisairaan kanssa, ja yhdistelmää voidaan käyttää ylpeänä. Suunnittelu on yksinkertaista ja kevyempää, joten se ei aiheuta sinusta tuntuvaa raskasta. Kokeile tätä arkipäivänä.

5. Blue Patchwork Design -paidat morsiamen seremonialle:

Sininen Patchwork Design Blouse For Bridal Ceremonies 5

Tämä on jälleen yksi hyvännäköinen pusero, jossa on kaunis laastari leikkaus luokassa laastari työnsuunnittelupuserot. Tämä erityisesti pusero on loistava kuvio, joka on tehty takana sekä kultaiset silmäänpistävät mallit, jotka on tehty puseron päälle. Tämä on jälleen yksinkertainen vain rajatyön ja alhaisen leikkauksen takia. Kokeile tätä yksinkertaista korjaustiedostoa, jos haluat pitää sen alhaisena.

6. Suunnittelija Golden Patch Work pusero Design:

Kultainen Patchwork Designer Blouse 6Tämä erityisesti puseron urheilu suunnittelija koskettaa sitä ja kultainen väri takana muotoilu tekee tästä parhaan puseron kaulan suunnittelu laastari työtä. Pusero kulkee käsi kädessä kultainen saree ja se voidaan käyttää juhla-ja hääseremoniat. Se pudottaa suuren näköisen puolen ja kannattaa rahaa.

Katso lisää: Pusero takaa muotoilut reunalla

7. Mixed Color Patchwork -paidat:

sekoitettu Color Patchwork Blouse 7

Jos etsit hyvää puseron kaula-aukkoa, jonka takana on patchwork-kosketus, silloin se on. Pitsikuvio ja kiinnikkeet tekevät puseroista täydellisen lähes kaikille ja kaikille siellä. Se kulkee käsi kädessä tumman sininen tai musta saree kanssa. Jos olet valmis urheilemaan hyvännäköisen puseron, niin tämä voi vain nostaa palkin korkealle ja tehdä sinusta näyttävän täydelliseltä divaalta.

8. Designer Front Patchwork -paita Plain Sarees:

Suunnittelija Patchwork Blouse For Plain Sarees 8

Voit käyttää tätä tavallisella saree-mallilla, ja silti täysin varastat näyttelyn. Se urheilu erittäin hyvä metallinen ja kultainen muotoilu rinnassa osa, joka on vihreä perusvärin. Jos haluat tulla luovaksi, mene rohkeasti väreihin ja kokeile omia sävyjäsi. Koska, nainen, asetat trendin!

9. Punainen etu- ja takakansi:

Punainen Front and Back Patchwork Designer Blouse 9

Tämä erityisesti pusero näyttää hyvältä sekä selästä että eteen. Tämän puseron pitsirakenne on erittäin houkutteleva ja naispuoliset ihmiset pitävät myös siitä, miten kuvioita on tehty puseron punaisella pohjalla. Jos etsit jotain trendikästä tällä kaudella, niin tämä on melko hyvä. Mutta varmista, että olet kunnossa pukeutuneena alhaiseen leikkaukseen.

10. Patch Work Designer -paidat edestä:

sekamelska Designer Blouse From Front 10

Tämä on myös toinen hyvännäköinen suunnittelija pusero, joka näyttää todella hyvältä edestä ja takaa. Voidaan helposti siirtää tämä suunnittelijaan sareeilla. Tämä trendikäs laastaripukuinen pusero voi myös kestää värejä ja on hieman alhainen leikkaus etukannessa. Voit käyttää tätä myös rento päivä ja näyttää saumattomasti kauniilta.

Katso lisää: Puserrusta takana kaula-käsin kirjontakuviot

11. Yksinkertainen pusero suunnitelmilla Patch Work:

Yksinkertainen Patchwork Blouse 11

Tämä pusero ei ole täynnä satoja värejä ja silti näyttää todella houkuttelevalta. Nämä pusero-korjaukset on tehty katsomaan kuolleita tyylikkäitä ja yksinkertaisia, joten voit kokeilla jotain raittiutta tavallisella saree-mallilla. Ehdottomasti kaikkein yksinkertaisin ja tyylikäs!

12. Vaaleanpunainen Patchwork-pusero juhla-kausi:

Vaaleanpunainen Patchwork Blouse For Festive Season 12

Tässä puserossa on paljon muutakin kuin laastari. Se urheittaa pieniä liitetiedostoja, jotka tekevät siitä näyttävän todella houkuttelevalta. Se on kirkas ja värikäs ja todella asettaa juhlava tunnelma. Tämä voisi olla teidän ihanteellinen korjaustyöpuserisi suunnittelu vauhdikas päivä.

13. Vaaleanpunainen ja vihreä suunnittelija pusero Design with Patch Work:

Vaaleanpunainen and Green Designer Patchwork Blouse 13

Jos haluat kuljettaa suunnittelija-intialaista perinteistä esinettä erikoistapahtumassa, tämä puseron asennus on suunniteltu, kun ompelu on hyvä valinta. Puseroidut kädet, jotka on irrotettu ja joidenkin monimutkaisten puseroiden takakannen mallit laastarin kanssa, voivat vaihdella sävyjä ja kuvioita. Go creative ja päätä värit.

14. Patch Work -paidamallit aloittelijoille:

Ruskea Patchwork Blouse 14

Takana on laastari, jonka takana on pusero, ja se sopii lähes kaiken ikäisille naisille. Tämä puseron takakannen muotoilu ja korjaustyö voi olla ihanteellinen häätpusero. Vastaa kontrastin sareen kanssa ja vaivattomasti.

Katso lisää: Helppoa puseron mallia

15. Kirjontapusero mustalla:

Musta Patchwork Blouse 15

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tämä on toinen mahtava patchwork-pusero, jossa on hämmästyttävä muotoilu hihoissa ja takana. Puseralla on kirjonta, jonka ansiosta se näyttää houkuttelevalta ja trendikkäältä. Velvetkangas lisää ylimääräistä kiiltoa ja kauneutta yleiseen lämpötilaan.

Laastari-puseron vaihtoehdot ovat runsaasti. Yllä oleva on vain pieni kokonaisuutena. Siirry luovasti ideoillesi ja sopivat omiin sävyihisi ja kuvioihin. Koska sillä ei todellakaan ole väliä mitä yhdistelmät ovat, se on tärkeintä, kuinka voit kuljettaa sitä!

Leave A Comment

+ 78 = 80