15 Perinteistä Pochampally Sareesia Etelä-Intiasta

Pochampally on todennäköisesti yksi parhaista lajikkeista saree peräisin Intian eteläpuolella. Niitä pidetään yhtenä vanhimpia ja perinteisiä sareeja siellä ja urheilu ainutlaatuisia malleja ja malleja. Jotkut ovat melko taiteellisia ja näyttävät Telanganan ihmisten mahtavaa taideteosta. Nämä Pochampally sarees ovat varsin tunnettuja ja erikoistuneet geometrisiin kuvioihin, joita he tekevät. Jos haluat pysyä tyylikkäästi, nämä saree voidaan sanoa olevan yksi parhaista intialaisista perinteisistä vaatetuselementeistä sinulle. Tässä on top 15 Pochampally sarees. Kaikki heistä ovat kauniita ja voit varmasti löytää suosikkisi alla olevassa keskustelussa.

Uusimmat ja parhaat Pochampally Sarees kuvia:

Meidän on tarkasteltava top 15 Pochampally sarees.

1. Punainen Pochampally Silk:

Pochampally Sarees

Tämä erityisesti silkki saree on paras Pochampally saree tässä luettelossa ja on jotain, että kaikki naiset haluavat. Kirkas punainen väri voidaan sanoa olevan yksi houkuttelevimmista ominaisuuksista tämän saree. Perinteinen kuvio, joka on tehty kultaisella värillä tällä saree-mallilla, on sellainen, joka saa ihmiset katsomaan tätä saree-mallia. Ei vain pohja, tämän Sareen pallu on hyvin sisustettu samalla tyyppisellä mallilla. Voidaan sanoa, että tämä erityinen kultainen väri perinteinen muotoilu on mitä tekee saree niin kaunis ensin.

2. Green Silk Pochampally Saree:

Pochampally sarees 2

Tämä erityisesti saree urheilu väri vihreä yhdessä puhdas silkki materiaalia. Koska tämä materiaali on käytetty tämän saree, väri tulee entistä elävämmäksi kuin muut. Se on jotain, joka räjäyttää mielesi. Sareen on tehty joitain pieniä monimutkaisia ​​kuvioita, jotka pitävät katsojat kiinnostuneina tästä mallista. Väri ja suunniteltu yhdistelmä tekevät tästä yhden kaikkien aikojen parhaimmista Pochampally sareeista.

3. Black Pochampally Saree:

Pochampally sarees 3

Tässä on houkutteleva musta saree, joka urheilu Pochampally saree mallit. Siinä on kahden värin seos. Musta on tärkein väri, joka näkyy tällä saree-mallilla pienillä valkoisilla malleilla ja kultainen on pallun väri. Kultaista väriä ja pieniä malleja käytetään myös raja-osassa. Jos etsit saree näyttävät riittävän taiteellisen työn, niin tämä saree voidaan sanoa olevan oikea sinulle.

4. Värikäs Pochampally Saree:

Pochampally sarees 4

Tämä on täysin elinvoimainen ja siinä on houkutteleva kuvio, joka on tehty palluosuudella. Saree näyttää täysin viileältä pallun kanssa niin kauniisti sisustettuina kaikilla väreillä, että naisilla on hauskaa harrastaa tätä kehossaan. Pienet mallit, jotka tämä saree osoittavat pois pallun osassa on myös varsin hämmästyttävä. Voidaan sanoa, että tämä on yksi parhaista sareeistä kaikille naisille, jotka rakastavat urheilemaan perinteisiä intialaisia ​​vaatteita aina silloin tällöin.

5. Keltainen Ponchampallu Allure:

Pochampally sarees 5

Tämä on erittäin söpö saree, joka sopii kaikenikäisille naisille. Sareen mukana tulee melko viileä kuvio rajojen yli ja pallu on myös hyvin sisustettu. Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että tämä on yksi parhaista sareeistä kaikille naisille, jotka rakastavat Intian ulkonäköä.

6. Vaaleanpunainen ja valkoinen Pochampally Saree:

Pochampally sarees 6

Tämä saree mukana on kaunis kahta väriä. Nämä ovat Intian naisten suosituimpia värejä, ja kun he saavat heidät suosikkiin etnisiin tarkoituksiinsa, mikä voi olla parempaa.

7. Gorgeous Yellow Pochampally Saree:

Pochampally sarees 7

Tämä on yksi parhaimmista Pochampally saree tulet läpi tämän vuoden. Suunnittelu on tullut varsin trendikäs viime aikoina, ja monet naiset kantavat ja kauniisti esittelevät tällaisia ​​pörröisiä sareeja. Niinpä voit tehdä samoja ja katsoa parhaiten suosikki perinteisiä vaatteita.

8. Pure Silk Pochampally Saree:

Pochampally sarees 8

Tämä saree urheilu väri kerma ja punainen ja voidaan sanoa olevan sopiva tilaisuuksiin kuten häät, juhlat, jne. Ja muita vastaavia tapahtumia. Jos haluat etsiä parasta pukeutumista todellisen ja alkuperäisen Intian vaatetustarvikkeen kanssa, niin tämä saree voi saada sinulle tehtävän.

9. Pochampally Yellow Saree:

Pochampally sarees 9

Tämä keltainen saree mukana on kaunis muotoilu, joka on tehty kaikkiin kiiltoihin. Kuka ei halua kuljettaa tätä sareea ruumiissaan. Se urheilu kaunis moderni ulkoasu pitäen mielessä perinteinen intialainen saree mallit.

10. Sky Blue Pochampally Saree Design:

Pochampally sarees 10

Tämä on jotain, jota kaikki naiset rakastavat. Sareen urheilu hurmaava muotoilu tekee siitä erilainen kuin aiemmin esitetyt. Pienet monimutkaiset kuvioinnit ovat hyvin houkuttelevia ja lähes jokainen nainen rakastaa miten tämä saree näyttää tällaisia ​​ainutlaatuisia rajat malleja.

Katso lisää: Coimbatore Sarees

11. Aqua Blue Pochampally Saree:

Pochampally sarees 11

Täällä meillä on jotain, että naiset löytävät sopivan urheilulle melkein missä tahansa. Tämä aqua blue saree räjähtää mielesi kun näet sen ensimmäistä kertaa ja se tekee samoin ihmisille, joiden näytät sen pois.

12. Sininen monimutkainen suunniteltu Saree:

Pochampally sarees 12

Tämä sininen saree on luultavasti yksi Intian parhaimmista Intian suunnittelija -arsereista. Koko kehon pienet ja terävät kuvioita ovat vaihtelevia, ja tämä on tärkein houkutteleva piirre tästä saree.

Katso lisää: Kanchipuram Sarees Kuvat

13. Heritage Pochampally Saree:

Pochampally sarees 13

Tässä on toinen kaunis Pochampally-puuvillan saree, joka on varustettu silmäänpistävällä taiteellisella muotoilulla, joka on tehty pallu-osalla, ja sitä pidetään myös tärkeänä ominaisuutena tällä saree-mallilla, joka houkuttelee ihmisiä. Jos etsit jotain ainutlaatuista tällä kaudella, tämä saree voi olla sinulle sopiva.

14. Violet Pochampally Saree:

Pochampally sarees 14

Täällä meillä on violetti Pochampally saree, joka tulee tällaisella kirkkaalla värillä ja älykkäämpiä pieniä malleja tehdä rajojen.

Katso lisää: Dharmavaram Silk Sarees Kuvat

15. Casual Wear Pochampally Saree:

Pochampally sarees 15

Tämä on viimeinen tässä luettelossa. Vaikka se on casual-wear saree, se on varsin houkutteleva.

Nämä Pochampally sarees ovat varsin tunnettuja ja erikoistuneet geometrisiin kuvioihin, joita he tekevät. Jos haluat pysyä tyylikkäästi, nämä saree voidaan sanoa olevan yksi parhaista intialaisista perinteisistä vaatetuselementeistä sinulle.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

83 − 78 =