15 perinteistä Maharashtrian Mangalsutra-mallia Tyylit elämässä

On joitain lisävarusteita, joilla on tärkeä rooli naimisissa olevien naisten elämässä. Se on pakko käyttää Bangles, nilkkakoruissa, renkaat, korvakorut jne. Niillä, koska niillä on oma merkittävä rooli. Heidän joukossaan Mangalsutra omistaa ylimmän aseman. Se on sekä uskonnollinen että psykologinen merkitys millä tahansa hindu-perinnettä. Mangalsutran sanotaan olevan uskova, joka symboloi rakkautta ja hyväntahtoisuutta vasta hiljaa naiselle. Perinteiden mukaan sitä käytetään aviomiehen pitkäikäisyydelle ja hyvälle terveydelle.

15 Traditional Maharashtrian Mangalsutra Designs

Maharashtrian mangalsutra on yksinkertainen muotoilu, pääasiassa musta sävy. Avioliiton symbolina, paraory, ne on tehty käyttäen kierteitä. Kuitenkin Maharashtrian mangalsutra-kategoriassa on useita malleja, joista valita.

Uusimmat ja kauniit Maharashtraisen Mangalsutra-mallit naisten trendiin:

Tässä ovat parhaat Maharashtrian mangalsutra -mallit, jotka menisit hulluksi valitessasi.

1. Mahtava Shell Charm Maharashtrian Mangalsutra:

15 perinteistä Maharashtrian Mangalsutra-mallia Tyylit elämässä

Maharashtrian mangalsutra-malli on yksinkertaisesti helppo kuljettaa. Suunnittelussa oli mukana kolmiosainen ketju, jossa keskilohko on valmistettu kultaketjusta, ja sivulta yksi on musta helmiä. Kaksi kuorimallia, joita käytetään hurmina, merkitsevät vaurasta elämää, puhtautta ja suojelua.

2. Kolhapuri Maharashtrian Mangalsutra:

Kolhapuri Maharashtrian Mangalsutra

Tämä muotoilu on yhdistelmä Maharashtra- ja Kolhapuri-malleja. Maharashtrian mangalsutran ylimääräinen innoittamana ovat raskaat kaulakorut. Lanka on paksu, joka yhdistyy lähes 5-6 mustalla ja kultaisella helmi-kielellä kiertyneellä tavalla. Mangalsutran riipus on kukkainen ilme, jossa siinä on violetti timantti.

3. Fancy Charm Maharashtrian Mangalsutra:

mieltymys Charm Maharashtrian mangalsutra

Haluatko antaa perinteiselle suunnittelulle modernin kosketuksen? Go for Maharashtrian mangalsutra -malleja kulta, jolle on annettu sydänriipus, jossa on hurmaa. Mangalsutran säikeille annetaan myös kaksi erillistä muotoilua, jotka yhdistävät muodostavan mustan ja kultaisen häkähäkin muotoilun. Lanka tunnetaan myös kudotun ketjun muotoiluna.

4. Trio Pendant Maharashtrian Mangalsutra:

Trio Pendant Maharashtrian Mangalsutra

Trio riipus mangalsutra on yksi perinteisistä Maharashtrian mangalsutra-malleista. Mangalsutra on valmistettu neljällä mustalla helmillä, jotka on edelleen koristeltu helmillä. Kolme riipus sisältää Jumalan sisustuksen kuvat kolmella kultarahalla. Suunnittelu tunnetaan myös nimellä Powala Putali Mangalsutra.

5. Ketjutyyli Maharashtrian Mangalsutra:

Ketju Style Maharashtrian Mangalsutra

Maharashtralaisen tyylin mangalsutran trendikäs muotoilu on innoittamana paksuista tiilimuotoisista ketjuista. Ketjussa on mustat ja punaiset designhelmet molemmilla sivuilla etäisyydellä. Riipus on valmistettu kulta ja antaa sille useita kultaisia ​​helmiä. Voit lisätä sen kauneutta, punainen kukka design varjo on annettu. Tämä erityisesti mangalsutra on kaunis perinteinen Maharashtrian mangalsutra muotoilu.

Katso lisää: Karnataka Mangalsutra mallit

6. Kullanvärinen Maharashtrian Mangalsutra:

Kulta Bold Maharashtrian Mangalsutra

Haluatko mangalsutran, joka näyttää raskasta kuninkaalliselle avioliitolle? Maharashtrian kultaisen mangalsutra-mallien kultainen rohkea muotoilu on paras sinulle. Mangalutra on valmistettu mustilla ja kultaisilla helmillä, kun riipus on koristeltu vaaleanpunaisilla timanteilla ja helmillä. Se antaa kuninkaallisen ilmeen Maharashtrian rajaamalla saree.

7. Peacock Maharashtrian Mangalsutra:

Riikinkukko Maharashtrian Mangalsutra

Peacocks on ollut Maharashtrian mangalsutra-korujen hyvä työ. Mangalsutralle annetaan riikinkukonapallo, johon on upotettu smaragdeja. Sen lanka, jossa on neljä merkkijonoa mustia helmiä, joilla on kultainen muotoilu joissakin rakoissa. Olkapäässä on myös kaksi pientä riikinkukkaa. Koko pala on ihana ja täydentää kokonaisuutta.

8. Maharashtraan kierteitetty Mangalsutra:

kierteitetyt Maharashtrian Mangalsutra

Yksinkertainen mutta tyylikäs kuvio Maharashtrian tyyliin mangalsutra muodostuu useista ohut kultainen helmiä. Kaistaleet yhdistetään mustaan ​​helmiin kiinteällä raolla. Yksinkertaistettu mangalsutra antaa koristeelliset vaikutteet leningit ja designers sarees. Ketjut ovat pyöristettyjä, jotta se olisi ihastuttava. Niille, jotka etsivät todella tyylikästä ja poikkeuksellisen yksinkertaista, tämä voisi olla paras valinta.

9. Auringonkukka Maharashtrian Mangalsutra:

Auringonkukka Maharashtrian Mangalsutra

Maharashtrian jeweleryn mangalsutra-luokkaan kuuluva suosittu muotoilu sisältää riipuksen, jossa on auringonkukan muotoilu. Riipus on kultainen muotoilu, jossa mustat smaragdit muodostavat kukan. Iso riipus saa myös pienen mustan kukan yläosaan jousilla kultaisilla ja mustilla helmillä. Tämä on vielä yksi muotoilu, joka on yksinkertainen ja kaunis.

10. Kolme String Maharashtrian Mangalsutra:

Kolme String Maharashtrian Mangalsutra

Mangalsutran kolmesta eri pääketjusta valmistettu mangalsutra antaa mallille uuden määritelmän. Mangalsutrasta annetaan kolme merkkijonoa toisten muodostavista kerroksista. Kaikki kolme kerrosta liitetään sitten yhteen kultaketjuun. Suunnittelu sisältää myös kolme pallohelmiä eri ulkoasua varten.

Katso lisää: Tamil Mangalsutra

11. Curvy Floral Maharashtrian Mangalsutra:

Kurvikas Floral Maharashtrian Mangalsutra

Muoto, joka on samanlainen kuin kukka viiniköynnöksen, on hämmästyttävää siirtää mekkoja ja jopa länsimaisia ​​asuja. Riipus saa kruununäytöksen, jossa on kukkasuunnittelua timantteina. Ylimääräinen kosketus annetaan lisäämällä pieni charmi alla. Jos haluat mennä vähän kalliiksi niiden päälle, tämä voi olla täydellinen valinta.

12. Pearl ja Diamond Maharashtra Mangalsutra:

Helmi And Diamond Maharashtra Mangalsutra

Kun helmet ja timantit yhdistetään, on varsin haastava muotoilu. Maharashtrilaista tyyliä mangalsutraa saa samanlaista kosketusta. Mangalsutran kurvasta riipus on pinnoitettu kaksinkertaisella timantilla ja alhaalla lehden muotoisilla timanteilla. Liitteenä on myös helmi, joka viehättävän ilmeen ympärille tulee yksi helmimäinen mangalsutra. Lovely ei ole?

13. Saaj Design Maharashtra Mangalsutra:

SAAJ Design Maharashtra Mangalsutra

Saaj-design on lisäys Maharashtra Mangalsutra -suunnitteluun. Mangalsutra on valmistettu kokonaan kulta ja useita pieniä charmia pääntien ympärillä. Keskimmäisen kaulakoru on hieman isompi kuin muut. Lisäämällä siihen charmia värillisiä smaragdeja lisätään siihen.

14. Vati Maharashtrian Mangalsutra:

vati Maharashtrian Mangalsutra

Vati-mallit Maharashtrian kulta mangalsutra on paras ja laajalti hyväksytty muotoilu. Suunnittelu on tehty kaksinkertaisella mangalsutran merkkijonolla mustahelmillä. Riipus on valmistettu kahdella vati-mallilla ja siihen kiinnitettyjä kultaisia ​​helmiä. Se on vaurauden, rakkauden ja onnellisuuden symboli.

Katso lisää: Telugu Mangalsutra mallit kuvien kanssa

15. Peshwai Maharashtrian Mangalsutra:

Peshwai Maharashtrian Mangalsutra

Peshwai Maharashtrian mangalsutra on kulunut Maharashtran kunnissa. Mangalsutra on tehty useilla pienillä mustalla jousilla, jotka on liitetty yhteen. Ne ovat keskenään kiertyneitä, jotta ne näyttävät muotoilulta. Kaulahassassa on kaksi samanlaista charmia, jotka pitävät ne yhdessä.

Aiemmin Maharashtrian Mangalsutra-mallit olivat vain lankaa, joka oli sidottu haldiin ja yhteen mustalle helmiä. Mutta trendien muutoksessa on syntynyt useita suunnittelun vaihteluita. Voit nyt valita mangalsutran joko raskaaksi tai kevyeksi; yksinkertainen tai monimutkainen. Jotkut kaupat myös muokkaavat mangalsutraa haluamallasi tavalla. Viimeisin näistä ovat Peshwai mangalsutra, Kolhapuri Maharashtrian mangalsutra-mallit ja lyhyt pääntie mangalsutra pienellä charmilla.

Leave A Comment

57 + = 59