15 perinteistä kultakaulamallia 10 grammaa | Tyylit elämässä

Intialaiset naiset ovat suuren intohimon kultakoruja, etenkin kaulakoruja. He rakastavat käyttää erilaisia ​​kaulakoruja, jotka ovat erityisiä joka kerta.

Parhaat Gold kaulakoru mallit 10 grammassa:

Tässä on muutama perinteinen kultainen kaulakorun muotoilu 10 grammassa, jonka todetaan olevan nykyään trendi yhteiskunnassa,

1. Simple Floral Gold kaulakoru:

Yksinkertainen Floral Gold Necklace

Tämä on yksinkertainen kultainen 10 g: n kaulakoru, jossa herkät kukat ja lehdet kuviot. Se on mehendi-tyyppinen muotoilu, joka sopii mehendiin mihin tahansa häät. Tämä on yksinkertainen tapa käyttää kaulakoru kevyessä kuvassa.

2. Kolme Tier ketjun kaulakoru:

Kolme Tier Chain Necklace

Erittäin herkkä kolmiosainen ketjukaulaketju. Siinä on kolme eri pituista ketjua, jotka on liitetty yhteen yläosassa. Voit käyttää sitä tavallisena tai jopa kiinnittää pieniä riipuksia tai jopa lisätä nimesi ketjuun. Tämä on erittäin tyylikäs ja mod-kaulakoru, joka seuraa länsimaista asustasi. Tämä on mukava valinta aina säännölliseen käyttöön.

3. Butterfly Gold kaulakoru:

Perhonen Gold Necklace

Tämä on hieno pala Gold kaulakoru. Se on kultainen perhonen, joka on pinnoitettu punaisella kullalla, joka on upotettu paksuiseen kultaketjuun. Se on houkutteleva henkeäsalpaava ilme. Käytä vain mitä tahansa tilaisuutta, ja kaikki päät tulevat varmasti katsomaan sinua. Perhokuvio antaa tarttumasta tämän kaulakorun.

4. Gypsy Gold kaulakoru:

mustalainen Gold Necklace

Tämä on ainutlaatuinen ja upea Gyspy-kaulakoru. Tämä on hyvin silmänalusta ja menee hyvin länsimaisiin asuihin sekä intialaisiin asuihin. Se on hyvin trendikäs ja siinä on erittäin hienostunut ulkoasu. Siinä on kultapäällystetty metallirunko, jossa on viileä värikivi. Tämä antaa paremman kuvan kaulastasi, tytöt, jotka rakastavat kokeilemaan uutta mallia kaulakorun kokoelmissa, saavat sitten nämä 10 g: n kultaisen kaulakorun mallit tyylikkäästi.

5. Rose Gold kaulakoru:

Ruusu Gold Necklace

Tämä on lumoava Rose - 10 g kultainen kaulakoru. Se on kauniisti veistetty ruusu-kultainen riipus ja lehdet sivulle muodostavat ketjun. Monimutkaiset mallit antavat sille maagisen ulkoasun. Rose-kuvio on kuuluisa naisten keskuudessa, joten ne naiset, jotka rakastavat käyttää tätä, saavat tämän miehesi seuraavasta ystävänpäivästä.

6. Raani Haar:

Raani Haar

Tämä pala on perinteisiä koruja. Nykyään tämä perinteinen pala modernisoidaan nykypäivän naiselle. Riipus hienolla meenakari-työtellä toisella puolella antaa perinteiselle kaulakorulle nykyajan ilmeen. Tämä 10 gramman kultainen kaulakoru-sarja on täydellinen koru, joka koristaa häät ja vastaanotot. Nämä miehet ovat, jotka haluavat antaa jotain raskasta ja rikasta kaulakorua vaimolleen, tämäntyyppiset kaulakorun kuvio on paras tapa lahjata häntä.

7. Kulta Choker kaulakoru:

vanha Choker Necklace

Tämä on erittäin modernia koruosaa. Tämä kultakerroin on uudenlainen muotoilu. Se on kaareva - sileä puoli puolelle ja monimutkaiset mallit toisella. Lukuisat väriset sävytyskukat ovat ripustettu keskelle. Punainen värillinen jalokivi antaa perinteisen ja rikas ilme tätä Choker kaulakoru; saat nämä yhden kaulakorun 10 grammalla varmasti.

8. Pitkä Lakshmi Coin Gold kaulakoru:

pitkä Lakshmi Coin Gold Necklace

Perinteinen pala ja tyypillinen eteläisen Intian tyyppisiä koruja. Siinä on paljon kultakolikoita, joilla on Goddess Lakshmi -kuva, jotka ovat riviä yhteen. Häät yleensä houkuttelevat, tämä setti antaa jumalallisen ulkonäön yllään. Tämäntyyppinen 10 gramman kaulakoru on hyvä kokoelma festivaaleille, ja tämä on paras kaulakoru niille naisille, jotka haluavat kokeilla etelä-intialaisia ​​suunnittelijan kokoelmia kaulakoruissa.

9. Kultaketjun kaulakoru Lakshmi riipuksella:

Kulta Chain Necklace with Lakshmi Pendant

Tämä on pitkä kultaketju, jossa on jumalatar Lakshmi-riipus. Kaksi kaunista riikinkukkoa jumalattaren puolella. Värikkäät kivet riikinkukkoilla antavat sen kiehtovan ulkoasun. Näitä koruja voi käyttää kotitehtäviin tai pujain. Laxmi riippuvainen on mukava valinta lahjaksi sinun perheenjäsenelle tai sukulaiselle juhlallisuuksille.

10. Pearl & Floret Gold kaulakoru:

Helmi & Floret Gold Necklace

Tämä on hyvin yksinkertainen ja komea kaulakoru. Yksi Rose-kukka toiselle päähän, jossa on jäljellä helmiä. Se on hienostunut ja siro. Se voidaan käyttää myös tapahtumissa toimistossa. Ne naiset ovat kiireisiä toimistoaikaansa ja jos he haluavat käyttää jotain kaulakoru, niin tämä hieno ajatus 10 gramman kaulakoru.

Katso lisää: Kulta Kaulakoru mallit 15 grammaa

11. Ohut kultaketju Leaf-riipuksella:

Ohut Gold Chain with Leaf pendant

Tämä on täydellinen johtava koru ohut pitkä kultaketju, joka on kiinnitetty kahdella pienellä ketjulla, joissa on kultaketjulliset riipukset. Sitä voidaan käyttää pukussa esityksen aikana.

12. Yksittäinen Pearl Gold kaulakoru:

Yksittäinen Pearl Gold Necklace

Tämä on ohut ja yksi lyhyt kultaketju, jossa on keskikokoinen helmi keskellä. Siinä on hauras viisas ulkonäkö ja täydellinen päivittäinen kulutuskoru. Se voidaan yhdistää yksittäisiin helmikoristeihin korvissa tai myös ohut pitkäketjuinen korvakoru, jossa on helmi lopussa.

Katso lisää: 30 gramman kultaa kaulakoru mallit

13. Bullet riipus kaulakoru:

luoti Pendant Necklace

Jos etsit päivittäistä kulumista kultaa kaulakoru alle 10 gramman kokoelmia, niin tämä on päivittäin kulumista koruja, jotka varmasti haluat. Tämä on ohut ketju, jossa on luotien riipukset lopussa. Pukeutunut tappaa näyttää kun sopii liiketoiminnan sopii.

14. Studded Choker kaulakoru:

nastoitettu Choker Necklace

Ohuet ketjut, joissa kivet ovat kuluneet tiukasti. Sitä voidaan käyttää toimistokäyttöön sekä juhliin ja illallisiin. Se on arvokas ilme.

Katso lisää: 40 g kultaa kaulakoru

15. Snake Pattern Gold kaulakoru:

Käärme Pattern Gold Necklace

Tämä on uusin ja trendikäs kuvioita nuoremman sukupolven keskuudessa. Tämä on ohut, pitkä kultakäärme kiinnitys, joka sopii erinomaisesti iltapäiväisen juhlien kanssa suosikki mustalla pukeutumastasi. Se antaa täydellisen - "Älä sotkea" sellaista ulkoasua.

Kaulakorut ovat kaikkien naisten - kaikkien ikäryhmien intohimoa. Olkoon se vanha, nuori tai jopa kollega, joka on teini-ikäinen, he eivät näytä unohtavan käyttävän suosikki kaulakoruaan. Heillä on erilaisia ​​valintoja, ja heidän valintansa täyttävät nykyään helposti saatavilla olevat mallit ja mallit 10 grammassa.

Leave A Comment

7 + 1 =