15 Parhaat Taurus Tattoo mallit miehille ja naisille Tyylit elämässä

Taurus tatuoinnit ovat innoitusta monille ihmisille, jotka ovat syntyneet tämän horoskoopin vaikutuksesta. Härkä, eläinradan toista merkkiä edustaa härkä, hitaus vihaan, joka on kuolettava, kun se on aiheuttanut, mikä on hyvin ominaista taurealaisten persoonallisuudelle. Taurus-tatuoinnit kuvastavat yleisesti härkä, Taurus-leima tai molempien yhdistelmä.

Miehet yleensä urheilevat härän kuvaa, joka liittyy usein maskuliinisuuteen, kun taas naiset haluavat hienon tekstin tai kirjoitetun tatuoinnin hienolla fontilla. Bull-tatuoinnit ovat monenlaisia ​​malleja ja värejä, joissa ruskeat ja mustat ovat vallitsevia sävyjä. Bull-tatuoinnilla on oma symbolinen merkitys, joka on ominaista Taurus-auringon alla syntyneen henkilön piirteille ja persoonallisuudelle.

Alla olevat Taurus-tatuointi-mallit, jotka on kuvattu alla, ovat osa näiden tatuoiden monipuolisia osia, jotka tavallisesti nähdään ihmisten ruumiissa, jotka tarvitsevat piristyvän voimakkaan merkin keholleen.

Härkä tattoo designs

Parhaat Taurus Tattoo mallit:

Seuraavassa on 15 parasta Taurus-tatuointimallia miehille ja naisille.

1. Raging Taurus Tattoo Design:

raivoava Bull Tattoo

Härkä on väkivaltainen luonto, peloton luonto ja sen vahvuus ei tunne rajoja. Kaikki nämä ominaisuudet näkyvät tässä tatuoinnissa taiteellisesti tehty mustan ja ruskean sävyin. Tämä tatuointi on puhdas kuva maskuliinisuudesta ja voimasta. Se on yksi parhaista räikeistä Taurus-tatuointimalleista miehille.

2. Taurus Tattoo mallit:

Sonni Tattoo

Härät tunnetaan yleisesti lyhytaikaisista olosuhteista, jotka liittyvät värin punaisiin ja bull-tatuointeihin, jotka usein ilmaisevat tämän yhdistymisen veren värin kautta, kuten on näkyvästi kuvattu tässä tatuoinnissa.

3. Taurus Glyph Tattoo:

Härkä Glyph Tattoo

Hornin sarvet ovat ruumiinsa tehokkain ja houkutteleva piirre ja tämän tatuoinnissa oleva Taurus-leima on niin suunniteltu niin, että se kuvastaa sarvet erikseen. Se on siisti teos ja istuu hyvin tälle auringonmerkkiselle naiselle.

4. Outline of Bullin pää Glyph Tattoo:

ääriviivat of Bulls Head with Glyph Tattoo

Tämä tatuointi on taiteellinen vaikutelma härän päästä, joka on hahmoteltu lihavoidulla mustalla punertava punertava. Se näyttää tribal tatuointi ja on muotoilu sopii sekä miehille että naisille.

5. Calm Taurus Tattoo:

rauhoittaa Bull Tattoo

Tyypillisiä tatuointeja, joita tavallisesti kuvataan räikeässä ja aggressiivisessa muodossa, kuvataan myös rauhallisella ulkonäöstä. Taurean, joka tunnetaan aggressiivisista ominaisuuksistaan, kuten mustasukkaisuus, omavaraisuus ja sitkeys, on myös pehmeä puoli heille. He ovat lämpimiä, vilpittömiä ja uskollisia ystävyydessä. Tämä tatuointi, joka tehdään kauniin ruskean ja mustan varjossa, näyttää tuovan näitä ominaisuuksia härän kuvauksen avulla hellävaraisessa rauhassa.

Katso lisää: Spider tattoo merkitys

6. Charging Bull Taurus Tattoo:

Lataaminen Bull Tattoo

Tyypillinen härkäsuositus, jonka pään alas, sarvet piikit ja korkokengät, jotka alkavat saada latausta ja aiheuttavat tuhoa, lataavat sonnien tatuointi on suosittu valinta useimpien Härkä-miesten keskuudessa. Se on eräs ruumiillistuma voimaa ja voimaa, joka kattaa maskuliinisuuden täydellisessä mielessä. Se on yksi suosituimmista bull-taurus-tatuointimalleista miehille.

7. Celtic Taurus Tattoo:

kelttiläinen Taurus Tattoo

Hullut ovat olleet erittäin tärkeitä kelttiläisessä kulttuurissa vuosien varrella. Ne olivat vahvuuden symboli ja jopa hedelmällisyys. Ei ihme, että Celtic Taurus tatuoinnit ovat suosittuja ihmisten keskuudessa, joiden esi-isät kuuluivat tähän kulttuuriin. Tässä nähdään tatuointi, joka on yleinen esitys härän päästä, jossa rintaan kuluneet sarvet ovat koristeellinen taideteos. Se näyttää naurettavilta ja näyttää hyvältä miehiltä.

8. Bull Skull Taurus Tattoo:

Sonni Skull Tattoo

Bull kallo tatuoinnit voidaan suunnitella monissa eri tyyleissä ja kuvioissa ja ne ovat miesten tavallista useampia. Sen suosio on Yhdysvaltojen, amerikkalaisten ja jopa meksikolaisten länsimaajien keskuudessa jokaiselle omalle merkitykselleen. Suunniteltu kasvojen ja sarvien selkeän luurankoilla tämä sonnien kallo-tatuointi voisi olla symbolinen kuolemasta ja tuhoamisesta. Kun otetaan huomioon laajan koon suunnittelu, sonni kallo tatuointi tekee loistava selkä tai rintakehän pala.

9. Ambigram Taurus Tattoo:

ambigram Taurus Tattoo

Ambigrammit ovat erittäin suosittuja tatuointimaailmassa. Lukemalla samaa ylöspäin ja alaspäin, ne näyttävät arvoituksilta ja ovat melko luovia tapoja saada kehosi musteella. Getting Taurus Horoskooppimerkki muotoiltu ambigram tyyli olisi ainutlaatuinen valinta Taurean tatuointi ystäville.

10. Venus Associated Taurus Tattoo:

venus liittyvän-taurus-tattoo10

Mytologisten skriptien mukaan planeetta Tauruksen hallitsija on planeetta Venus. Siksi molempien planeettojen korrelaatio on täysin luonnollinen. Vaikka yksinäinen kuva Venuksen erottelusta ei ehkä ole Taurus-härkä-tatuointi, sitä pidemmälle löytyy tavallisesti yhdessä sonnien tai yksinkertaisesti Tauruksen eläinradan kanssa. Joka tapauksessa suhde Venukseen on osoitus kohti Taurus-tatuointia. Tämä on yksi hyvistä tatuointimalleista naisille.

Katso lisää: Tribal Guitar Tattoo

11. Taurus Tribal Tattoo:

Taurus-tribaali tatuointi-11

Useimmilla heimojen tatuoinnilla on jonkinlainen yhteys Taurus-suunnitelmaan. . Tällainen Taurus-heimojen tatuointi ääriviiva on todella yksinkertaista. Silti on olemassa erilaisia ​​lajikkeita härän pään, varjostuksesta, tilanteesta, koko ja erilaiset korotukset, esimerkiksi sanat tai muutokset. Koska Taurus on kuva päättäväisyydestä ja turvallisuudesta, valtaosa härän päistä näet ovat suuria kontrastia siitä huolimatta, että voit myös mennä yksinäiseen vallitsevaan varjostukseen puhua tiettyä tunnetta.

12. Taurus Zodiac Sign Tattoo:

Zodiac-sign-tattoo12

Jos olet innostunut astrologian, niin tämä yksi helpoimmista Taurus symboli tatuointi eläinradan merkkejä luoda, vain ympyrä, jossa on pari taipumista puhua torneihin ja päähän. Jotain, joka voisi yhtä hyvin kuin pieni tatuointi, joka ei tee paljon huomiota, jälleen tämä on ihanteellinen päätös. Merkitys ei muuta sitä, onko se valtava vai pieni, se on suuremmassa määrin yksittäinen artikulaatio, ja tämä on tehnyt Tauruksen eläinradan erittäin tärkeän.

13. Bull Horns Taurus Tattoo:

bull-sarvet-tattoo13

Kaikissa Taurus-tatuoinnissa sarvet ovat tärkein osa, tällä tavoin voit yksinkertaisesti pitää paria sarvea toiselle täysin merkityksettömästä kuvasta luonnollisesti Taurus-tatuoinniksi. Esimerkiksi itsekuva voi lisätä pari sarvea tehdäkseen Taurus-tatuoinnin. Riippumatta siitä, mitä kuvaa on, siihen on lisätty sarvea, joka merkitsee leikkauksen jokaisella Taurus-härkä, kateus, väsymys, kirous, energia ja monet muut ominaisuudet.

14. 3D Taurus Tattoo Design:

3d-Taurus-Bull-tattooo14

Selkeästi tunnetuimpia selvityksiä zodiac Taurus tatuointi on 3d Taurus tatuointi. Tähän kuuluu käsityöläinen, joka todella ottaa härän kuvan täydellä upeudellaan ja tulkitsee sen keholle. Tavallisesti tällaisella tatuoinnilla on hienovaraisia ​​elementtejä, jotka vain työntävät rajoja toon ja käytännöllisiä. 3D Taurus tatuointi on mitä muistuttaa, että kuva on otettu nimenomaan häristä ja vaihdettu iholle.

15. Värikäs Taurus Tattoo mallit:

värikäs-taurus-design15

Huolimatta siitä, että on tavallista nähdä Taurus tatuoinnit helpommin, älä kuvittele, että tämä on tärkeimpiä, joita voitte käydä. Todellisuudessa usein on järkeviä rajauksia, joilla on syvempi varjostuspaletti ja enemmän tilaa, joka pitää sisällään sävyt ja sävyt. Härän kanssa liitettävän innostuksen ja vihamielisyyden vuoksi sävyjä, joita käytetään usein, sisältävät punaisia ​​ja mustia ja myös keltaisia ​​silmiin lähestymistapana korostaa tätä hahmoa ja eräänlaista ainetta. Lopulta kuitenkin se on sinun tatuointi ja voit tehdä niin kuin haluat ... sen jälkeen, kun keskustelet käsityöläistesi kanssa ilmeisesti!

Katso lisää: Joker Tattoo Ideat

Taurus-tatuoinnit ovat hämmästyttävän valtavirtaa siinä, mitä he kuvaavat ja tunteet, joita he kutsuvat. Taurus-tatuoinnit erottuvat härän kuvan alapuolella, ja ne ovat ihastuttavia ja hämmästyttäviä, lisäksi hauskaa ja mielikuvitusta riippuen asiakkaan tyylikkäästä tarpeesta. Mukana ovat osa näiden tatuoiden monipuolisista osista, joita yleensä tavataan yksilöiden ruumiissa, jotka tarvitsevat vartaloa vartaloonsa.

Kuvan lähde: 11.

Leave A Comment

67 + = 77