15 parhaan kampauksen Big Face muotoja naisille Tyylit elämässä

Kaikki kasvot eivät ole ohuet ja täydet poskipäät. Jotkut meistä ovat isoja pullea kasvot. Suuret kasvot on muotoiltu pitkillä karvoilla, jotta ne peittävät tarpeettomat kulmat. Useiden kampaajien mielestä on paljon parempia kampausvaihtoehtoja kuin pikkupoikia, eikä ohuita. Nämä kampaukset suurille kasvoille ovat paljon ihastuttavampia ja ne voidaan muotoilla eri tavoin. Jos sinulla on iso kasvot, älä unohda tarkistaa allaolevaa luetteloa saadaksesi tietoa parhaimmista sopivista kampauksista.

Paras kampaukset suurille kasvojen kuvioille:

Tämä artikkeli opettaa sinulle erilaisia ​​kampauksia isojen kasvojen muotoihin sekä kuvia, joita kokeilet ja saavat heille kauneutta sinuun.

1. Sekoitetut kerrokset:

kampaus for big face

On monia tapoja, joilla voit tehdä pullea kasvot näyttävät vähemmän pullea. Yksi heistä asettaa hiuksensa useita kerroksia. Hiuksiin voidaan lisätä useita lyhyt-, pitkä- ja keskikerroksia. Tämä auttaa sinua turmelemaan kasvojen pyöreän tekstuurin ja säätämään kaiken ulkonäön. Tämä on yksinkertaisin kampaus suurille kasvoille sekä keskipitkän hiukset, joka sopii kaikille osapuolille ja toiminnoille.

Tämä näyttää tyylikkäältä ja myös piilottaa pullea kasvot, jos et halua näyttää sitä.

2. Keskinkertainen aaltoileva kampaus:

Kampaukset for Big Faces2

Tämä isojen kasvojen leikkaus sopii pulleille ja näyttää sangalta pyöreiltä pinnalta. Koko hiukset ovat tasalaatuisia ja niissä on kiiltävä kosketus. Sivutangot tekevät ulkonäöstä entistä houkuttelevampaa, kun ne on säädetty riittävällä määrällä hiuslakkaa. Tämä on yksi isojen kasvojen kampauksista, mikä tekee sinusta näyttävän enemmän trendikkäältä ja kauniilta. Sekoita se mukavilla korvatulpilla ja pieni kaulakoru, jotta saat kuumaa ulkoasua.

3. Bob Haircut for Big Face:

Kampaukset for Big Faces3

Säännöllinen nyrkkeilysäde tai olkapään pituiset hiukset voivat levittää rasvan kasvonsa. Siellä on useita bob-kampauksia, jotka vähentävät kasvojesi pulleista vaikutusta ja jättävät sinut paljon naiselliselta ulkoasulta. Se säätää leuan muotoja ja antaa sinulle melkein selestisen ilmeen. Tämä ei vain peitä pyöreää kasvotyyppiä, vaan toimii myös täydellisenä kesänä.

4. Pitkät kiharat hiukset Big Face:

Kampaukset for Big Faces4

Tämä on toinen yksinkertainen ja paras kampaus suurille kasvoille, joilla on pitkät hiukset. Voit pitää hiukset pitkään ja muotoilla ne kihara-asentoina, jotta isot kasvot ovat hieman houkuttelevampia. Ihmiset eivät enää hämmästyvät rasvan poskialueelle sen jälkeen, kun olet ottanut tämän ilmeen. Tämä hius on huomattavan pitkä ja voi ulottua pidemmälle kuin olkapää. Hiusten pohja on kihara ja voit jopa värittää sen sopivalla värillä. Tämä on toinen parasta kampausta suurille kasvoille, joka kattaa täydellisesti pyöreän kasvosi muodon.

Katso lisää:  Diamond Face Shape Hairstyles

5. Lakaisuvaurioita:

Kampaukset for Big Faces5

Jos sinulla on iso kasvot, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä ulkoasua. Tässä hiusten etupuoli kattaa koko otsaasi sekä osan kulmakartoista. Liian pitkät hiukset eivät ole tarpeen tämän ilmeen vuoksi. Keskipitkät hiukset olisivat paras tekijä tämän ilmeen saamiseksi. Tämäntyyppiset kampaukset suurille kasvoille antavat upean ulkonäön hiuksillesi, ja voit urheilla niitä joka erityistapauksessa.

6. Pehmeät, aaltoilevat kampaukset:

Kampaukset for Big Faces6

Tämä isojen kasvojen leikkaus on melko helppoa tehdä. Pehmeä aaltoileva kampaus olisi täydellinen kumppani naisille, joilla on rasvainen kasvot. Voimakkaat hiukset voidaan muotoilla tällä tavalla. Hiusten loppu näyttää upeita aaltoja, jotka ovat tämän ulkonon vetovoima.

7. Half Updo:

Kampaukset for Big Faces7

Tämä trendikäs ulkoasu on ylivoimaisesti yksi parhaista kampauksista naisille, joilla on suuret kasvot. Hiukset vedetään poispäin kasvoista ja jätetään kasvojen vaikutelmaan. Jos haluat piilottaa kasvojen huonoja kulmia, sinun on vedettävä yksi tai kaksi säikeestä, jotka auttavat sinua edelleen luomaan kasvosi. Kokeile joitain kampauksia, jotka tyypillisesti edellyttävät, että annat hiuksesi irti. Näin kasvosi sivut piilotetaan, jolloin soikea muoto.

Katso lisää:  Paras Hairstyle Oblong Faceille

8. Elegantti Updo:

Kampaukset for Big Faces8

Naiset, joilla on kaarevat suuret kasvot, voivat yhdistää lukonsa napmaan ja tehdä lanttopanon rakenteen. Kierrä sitten lukot ja säädä hiukset keskipitkällä suihkeella. Tämä on yksi mielenkiintoisimmista kampauksista isojen kasvojen keskipitkällä hiuslakkauksella, joka on hyvin yksinkertainen hauska kampaamossa. Tämä edellyttää, että sinulla on keskipitkät hiukset, jotka sopivat yhteen isojen ja voimakkaiden hiusten kanssa. Koristele kauniita korvakoruja. Tämä sopii täydellisesti kampauksesi kanssa.

9. Bulky Bun:

Kampaukset for Big Faces9

Tämä kookas pulla on ylivoimaisesti yksi viehättävimmistä rasvaisia ​​naisia. Se leikkaa kasvojen pyöreyden ja tekee sen näyttävän suhteellisen pitkäksi. Tässä kampauksessa suurille kasvoille suurin osa hiuksista kerätään muodostamaan iso pulla, joka houkuttelee kaiken huomiota ja säästää kasvosi altistamatta. Jotkut reunukset putoavat otsaasi ja istuvat tyylikkäästi. Pitkä korvakoru tämän kampauksen kanssa on toinen muotitieto.

Katso lisää: Parhaan kampauksen pyöreät kasvot

10. Muuttuminen:

Kampaukset for Big Faces10

Keskipalkka, joka on suosittu vuosien ajan, parantaa poskipinta-alaa ja näyttää siltä, ​​että se on pyöreämpi ja täyteläisempi. Tämä on iso ei suurille kasvoille. Siksi muutos tehdään muuttamalla jakautumista. Ilman, että kiinnität täyden huomiota poskipintaan, voit kokeilla erilaisia ​​jakautumismalleja uuden näkymän luomiseksi. Tämä on yksi parhaista kampauksista suurille kasvoille, joita voit koristella, jotta voit näyttää vielä houkuttelevalta ja kaunialta. Tämäntyyppiset hiusleikkaukset isommille kasvoille tehdään yksinkertaisesti harjaamalla sormillasi. Puoli näyttää ja siksak-jakautuminen näyttää aina upealta ja luo ylimääräisen tyylin tähän tyyliin. Se voidaan muotoilla rentoon kulumiseen, jossa näytät tyylikkäältä ja kauniimmalta.

11. Tyylikäs Ponytails:

Kampaukset for Big Faces11

Naisilla, joilla on pitkät hiukset ja pyöreät kasvot, ei tarvitse huolehtia piilottamalla kauniita kasvoja. Tyylikäs poninna on ratkaisu kaikille teille. Vetämällä takaisin kaikki hiukset näyttää todellisen muodon kasvot profiili. Voit lisätä ylimääräistä korkeutta hiustesi etuosaan, mikä antaa laihtumisvaikutuksen kasvoillesi. Raskas korvarengas voidaan yhdistää tähän näkymään ja näyttää tyylikkäältä ja elegantilta. Tämä ponihihnan kampa isoille naisille sopii täydellisesti tyttöihin, joissa on pitkät hiukset.

12. Tousled Hair:

Kampaukset for Big Faces12

Sinun kannattaa kokeilla hiuksiasi, jotta löydät, mikä tyyli näyttää hyvältä teiltä. Joten kokeile kokeilemalla vain hiukan hiuksia. Tämä naaraspuolisille naisille tarkoitettu hiuslakka voidaan tehdä lyhyellä, pitkällä tai leveällä hiustyypillä. Tousling on tehty pyöreiden pintojen laimentamiseksi. Tämä hauras isoihin kasvoihin voidaan tehdä yksinkertaisella hiusgeelillä ja lisäämällä hiukset sormillasi.

13. Messy Ponytail:

Kampaukset for Big Faces13

Jos haluat mieluummin miellyttää jotain uutta sileästä ja tyylikkäästä ponikahasta, tietenkin voit mennä sen eteen. Messy ponytail on luovuttaminen tyylikkään poninpennun yli. Tämäntyyppinen hiusten leikkaus suurille pinnoille tarjoaa hiusten syvyyden ja tilavuuden hiuksillesi. Lisätyt tilavuudet kiinnittävät enemmän huomiota korostaen siten pyöreää pintaa vähemmän. Messy tyylejä voidaan tehdä ilman asianmukaista harjausta, ja tämä voidaan tehdä helposti, kun olet kiire. Messy poni on uusi viileä. Tämä kokeilu- ja virhestyyli on parempi, mikä tekee sinusta tyylikkään.

14. Pitkät kerrokset:

Kampaukset for Big Faces14

Pitkät hiukset voidaan muotoilla hiuslakkauksilla ja pitää hiukset yksinkertaisesti auki. Tämä tyyli ei ole kaikille, joilla on suuri kasvot. Voit kokeilla tätä tyyliä, jos sinulla on pitkät hiukset ja haluaa hienompaa sitä. Se antaa myös laajaa ja pomppivaa vaikutusta. Tämä on varmasti ratkaisu ohuille pitkille hiuksille. Tässä kampauksessa hiukset leikataan pitkiksi kerroksiksi, jotka kasvavat kasvoillesi pitempään. Jos haluat sivulukit tai kerrokset, voit varmasti valita sen. Voit aloittaa olemalla vähän kerroksia, jos et ole varma, miten se näyttää ja vähitellen voi parantaa tätä tyyliä rakentamalla enemmän lukkoja.

15. Chignons:

Kampaukset for Big Faces15

Vaikka tämä tyyli näyttää hyvältä naisille, joilla on ohut kasvot, mutta naiset, joilla on pyöreät ja suuret kasvot, voivat mennä tähän tyyliin. Tämäntyyppiset kampaukset suurille kasvoille yksinkertaisesti näyttävät upealta myös pyöreiltä kasvoilta. Se parantaa kasvosi viivoja ja näyttää kauniimalta. Jos olet edelleen huolestunut siitä, miten se näyttää, niin on suositeltavaa jättää muutamia hiusnauluja irti. Tämä tekee pulleista posket pehmeämmältä.

Kampaukset eivät ole enää huolta. Suuri osa heistä työskentelee kokeilu- ja virheperusteisesti. Kokeile hyvää ja parasta kampausta suurille kasvoille ja näe kuinka pidät. Ajalla alkaa kokeilla enemmän tyylejä hiuksillasi. Muista vain muokata se sopivilla koruilla tarvittaessa. Ole trendikkäitä. Anna mennä, typy!

Leave A Comment

6 + = 9