15 parasta tulostavia vihainen lintujen värityskirja lapsille

Lapset saavat väritystoimintaa lisäämään heidän motorisia taitojaan ja parantamaan värien ymmärtämistä. Kun teet tämän toiminnan suosikki sarjakuvahahmolla, mikään ei ole miellyttävämpää. Yksi tunnetuista hahmoista on "Angry Birds". Vihainen lintu on yksi virtuaalimaailman tärkeimmistä virtapeleistä. Se on melko osuma sekä tytöistä että pojista. Ei vain pienet lapset nauttivat siitä, monet aikuiset nauttivat siitä. Se tuli tunnetuksi vuonna 2015. Tällä nimellä on sarja pelejä. Siinä on värillisiä sivuja, kirjoja, videoita ja elokuvia.

suuttunut birds colouring pages

Angry Birdsin väritystulokset:

Tässä on muutamia kuvia Angry Birds -värityssivuista eri merkkeinä.

1. Söpö näköinen vihainen lintu väritys sivu:

Söpö Looking Angry Bird Colouring Page

Vihainen linnuilla on monia merkkejä. Yksi niistä on söpö näköinen vihainen lintu. Voit halutessasi värittää sen vaaleanpunainen, laventeli, vaaleanvihreä tai oranssi. He ovat pörrömiä ja niillä on paljon höyheniä. Heillä on isot silmät. Se on erittäin suloinen luonne.

2. Kaikki Birds in Angry Bird väritys sivu:

Kaikki Birds in Angry Bird Colouring Page

Tällä värityssivulla on kaikki vihaisen linnun merkit. Se on keskitason vaikeustaso. Se voidaan tehdä aikuisten opastuksella. Voit käyttää eri värejä. Se on erittäin vilkas sivu. Se varmasti pitää lapsesi varattu hyvin pitkään.

3. Punainen vihainen lintu väritys sivu:

Punainen Angry Bird Colouring Page

Punainen vihainen lintu on kaupungin enkelin lintu. Vaikka vihollisen linnun kaikki merkit ovat iloisia, mutta tämä merkki on hieman kyyninen. Hänellä on paksut kulmakarvat. Hänellä on aina vihainen kasvot. Sinä olet käyttänyt pirteää punaista väritystä. Hänen silmänsä ovat suuret hänen vihainen luonteensa takia.

4. Minion Sika varastaa pääsiäismunia vihainen lintu väritys sivu:

Juoksupoika Pig Stealing Easter Egg Angry Bird Colouring Page

Riistat vihainen linnussa yrittävät aina varastaa munat. Tämä leipäsiira on sika vihainen linnuista, joka pukeutuu miekkailemaan. Voit halutessasi värittää sen keltaiseksi vihreän sijaan. Se tekee pääsiäisen hauskaa.

5. Big Beak Angry Bird väritys sivu:

Iso Beak Angry Bird Colouring Page

Suuri taistelu vihainen lintu on toinen merkki vihainen lintu sarjassa. Se on iso keltainen nokka. Se on pullo vihreää väriä. Se on myös vihainen ilmaisu. Sitä käytetään enimmäkseen rintareunoissa. Lapset pitävät siitä.

6. Keltainen vihainen lintu kuvasta väritys:

Keltainen Angry Bird Colouring Page

Keltainen vihainen lintu on Chuck. Hän kulkee aina hyvin nopeasti. Hän on myös hyvin puhelias. Hän joutuu vaikeuksiin impulsiivisen käyttäytymisen ja liian paljon puhumisen vuoksi. On hienoa ottaa kiinni lapsen huomion ja lisätä keskittymistä.

7. Star Wars Angry Birds väritys sivu:

Tähti Wars Angry Bird Colouring Page

Tähtien sota on hyvin vanha sarjakuva. On olemassa sarjoja elokuvia tähtiä sodista. Jopa vihainen lintu vaikuttaa siihen. Täällä vihainen lintuja nähdään tähtien sodissa. Tämä on värikäs vaihtoehto. Se on hauskaa tähden sodan faneille.

8. Pääsiäisen turnaus vihainen lintu väritys sivu:

pääsiäinen Tournament Angry Bird Colouring Page

Pääsiäinen on suuri festivaali lännessä. Sinun täytyy etsiä pääsiäispupun piilossa olevat munat. Tämä festivaali vaikuttaa myös vihainen lintu. Tässä värityssivullamme vihainen linnut etsivät pääsiäismunia. Se voi olla väriltään säteilevä ja kirkas. Kokeile käyttää taulukoita näyttääksesi tämän hauska festivaalin.

9. Bad Piggy vihainen lintu väritys sivu:

Huono Piggy Angry Bird Colouring Page

Sodat vihainen linnut ovat roistoja. Ne ovat tuhma ja yrittävät aina varastaa munat. Ne ovat värillisiä vihreitä. He asuvat yksinkertaisessa kylässä. Tämä on hauska merkki. Lapset ihailevat sitä.

10. Pirate Pig vihainen lintu väritys sivu:

Merirosvo Pig Angry Bird Colouring Page

Sika on vihainen lintusarjan keskus. Heille annetaan monia hahmoja, jotta lapset mielenkiintoisiksi. Pirate-sika on yksi niistä. Lapset voivat värittää ne kaikissa väreissä eivätkä välttämättä vihreinä. Tämä kierre tekee siitä mielenkiintoisen.

Katso lisää: Eläinkuvia

11. King Pig Angry Bird väritys sivu:

kuningas Pig Angry Bird Colouring Page

Siat elävät kylässä. Heillä on kuninkaita ja työntekijöitä. Heidän kuningas-sika on myös vihreä. Hänellä on kruunu päähän. Hän on aina nähnyt syömisen. Hänellä on suuret hampaat. Lapset nauttivat tästä hahmosta, kun hän on hauska kuningas. Keltaisen kruunun ja vihreän kuninkaan kontrasti erottuu.

12. In Action Angry Bird -väritys sivu:

Sisään Action Angry Bird Colouring Page

Vihainen lintu yrittää pysäyttää sikoja varastamaan munat. He hyökkäävät sian kylässä. Tämä on rintareppu ja heliumpommit. Tämä "in action vihainen lintu väritys sivu" osoittaa punainen lintu osuu seinään sika kylässä. Se sisältää pieniä pieniä osia väriin. Tämä tekee väristä mielenkiintoisen.

13. Epic Angry Bird Kuva väriksi:

Eeppinen Angry Bird Colouring Page

Epic vihainen lintu on punainen lintu pukeutunut kuin roomalainen sotilas. Se näyttää hyvin hauska. Saatat haluta tehdä sen värikäs. Suojukset, hatut ja swardit voidaan antaa eri väreille. Tällä sivulla pyritään lisäämään lasten kiinnostusta.

14. Love Birds Angry Bird väritys Sivu:

Rakkaus Birds Angry Bird Colouring Page

Rakkaus lintuja vihainen lintu on valentine versio vihainen lintuja. Pari näkyy toisiaan kohti. Se on suloinen kuva. Silmissä näkyvä syvyys on helppo kaapata väreillä. Tämä sivu on suosittu suurille lapsille.

Katso lisää: Värityskerrat tulostettavaksi

15. Joulu vihainen linnut väritys sivut:

joulu Angry Bird Colouring Page

Joulu on länsimaisen sivilisaation suurin festivaali. Tämä festivaali on nähnyt sen vaikutuksen kaikkialla. Joulu vihainen lintujen väritys sivuilla on vihainen linnut joulukuusi. Se on hyvä vaihtoehto pitää lapset kiireinen tällä kaudella, kun olet varattu valmistautua joulun aterian.

Vihainen lintu on yksinkertainen hahmo. Mutta on hauskaa värittää ne. Se on valoisa ja elinvoimainen vaihtoehto. On monia sivuja etsimään vihainen lintu kokoelma. Siinä on eläimiä, luontoa ja sarjakuvaa. Lapsesi nauttivat värjäämisestä tuntikausia. Se antaa teidän nippu iloa hauskaa täytetty aika. Coloring sivuilla voi olla hyvin tylsää, varsinkin kun se on monimutkainen ja vaikea.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

85 + = 90