15 parasta suunnittelijan paitaa Silk Sareesille

Silkkien sarees usein on kaunistettu yllään täydellinen suunnittelija tehty pusero. On olemassa monia tällaisia ​​puseroja, ja siksi oikean valinnan on hektinen menettely. Niinpä tässä artikkelissa ne puserot on listattu 15 parhaan joukkoon. Nämä ovat myös joitakin suosituimmista pusero mallien silkki sarees naisten eri tilanteissa.

Suunnittelupuserot Silk Sareesille:

1. Red Designer -paita Silk Sareelle:

Suunnittelija blouse designs for silk sarees

Tämä on luultavasti yksi kauneimmista puseron suunnittelu silkki sarees. Puserot ovat todella yksinkertaisia ​​ja houkuttelevia. Kun joku urheilu tämän erityisesti pusero kanssa saree, he näyttävät aivan jumalallinen.

2. Häät pusero Silk Saree:

Suunnittelija blouse designs for silk sarees2

Kun sinulla on kaunis silkki saree, niin sinun pitäisi tarvita myös kaunis pusero. Silkkisairaiden suunnittelija-puseroissa mallit ovat täysin ainutlaatuisia ja ammattimainen muotoilija yrittää tarjota jotain, jota ei ole nähty aiemmin. Tämän puseron houkuttelevuuden perusteella voidaan sanoa, että tämä on varmasti yksi hienoimmista silkkisairareista valmistetuista puseroista..

3. Valkoinen suunnittelija pusero:

Suunnittelija blouse designs for silk sarees3

Jos tarvitset suunnittelija-puseron teidän silkki saree, niin tämä on melko hyvä sinulle. Pusero on korkean kaulan kauluspaita, ja se on yksi tärkeimmistä syistä vetoketjun takia. Se sopii käytettäväksi lähes kaikkien kirkkaiden sareeiden kanssa.

4. Silk Saree -valkea designpusero:

Suunnittelija blouse designs for silk sarees4

Etsitkö valkoista puseroa silkkisairaasi? Täällä on todella kaunis pusero, jossa on söpö kuvio. Pusero urheilu kukka kuvio hihoissa ja ne loistavat kultaa, kun ne tuodaan valoon. Jos haluat näyttää upealta Intian naisten vaatteet, niin tämä saree auttaa sinua saavuttamaan unelman.

5. Silk Sareesin Full Sleeve Designer -paita:

Suunnittelija blouse designs for silk sarees5

Etsitkö kaunista silkkisairautta? No, tarvitset myös puseron, eikö? Tässä on ihana pusero, joka kulkee melkein saman värinen silkkirapun tamman kauneuden tässä kuvassa.

6. Kaunis vaaleanpunainen suunnittelija pusero Silk Sarees:

Suunnittelija blouse designs for silk sarees6

Tarvitsetko hyvän suunnittelija-puseron silkkisairaalle? Katso tämä. Eikö tämä ole yksi parhaista tavoista, joita voit käyttää? Tämä näyttää todella mahtavaa muotoilua ja pienetkin kuvioinnit ovat myös todella houkuttelevia. Jos etsit hyvää design-pusertaa silkki saree, niin tämä voisi olla yksi parhaista asioista sinulle.

7. Shiny Designer pusero kiiltävälle Silk Saree:

Suunnittelija blouse designs for silk sarees7

Jos haluat loistaa häissä tai uskonnollisessa tilaisuudessa, niin tämä pusero on sinun palveluksessasi. Tämä erityisesti pusero on epäilemättä yksi kaikkien aikojen parhaimmista paitoista. Se näyttää todella viileä kuvio sekä katseenvangitsija.

8. Punainen muotisuunnittelija:

Suunnittelija blouse designs for silk sarees8

Jos olet menossa valkoinen silkki sarees, sitten urheilua jotain kirkkaampi kuin harmaa tai yksinkertainen valkoinen pusero. Miksi ei tehdä punaista puseroa suunnittelija saree? Tämä erityisesti design-pusero näyttää todella houkuttelevalta valkoisella silkillä saree ja tekee saree näyttävät yhä houkuttelevammaksi.

9. Musta pusero Design Silk Sarees:

Suunnittelija blouse designs for silk sarees9

Jos olet rakastunut mustaan, niin tämä on jotain, joka voi kaunistaa sareen sijaan vähentää kirkkaan ilmeen. Tämä on yksi parhaista pukeutumissuunnittelusta silkkisairille, joita nainen voi ajatella yllään. Tämän puseron suunnittelu on täydellinen ja lähes jokaisella naisella on tämä sopiva vaatekappale.

10. Full Sleeve ja Full Neck Musta silkkipusero:

Suunnittelija blouse designs for silk sarees10

Tämä on täydellinen muotoilu pusero musta silkki sarees. Puseralla on kaunis kaula-aukossa. Se on yksi kauneimmista kuvioista, joita olet todennäköisesti nähnyt. Puseralla on myös jonkin verran työtä hihojen päähän. Se näyttää todella hyvältä kaikenlaisia ​​kirkkaita sarees samoin. Sitä voidaan harrastaa myös juhliin ja juhliin. Tulet arvostamaan tämän puseron yllään.

Katso lisää: Suunnittelupuserot Plain Sareesille

11. Vaaleanpunainen pusero Silk Sareesille:

Suunnittelija blouse designs for silk sarees11

Jos tarvitset kunnollista silkkirahaa, niin tämä on todella hieno muotoilu. Se urheilu erittäin houkutteleva kukka rakenne tehty lahjakkaiden käsien avulla. Vaaleanpunainen väri tulee haalistumaan selän keskiosaan, jossa tärkein houkutteleva piirre tästä puserosta on.

12. Perinteinen suunnittelija pusero Silk Sareesille:

Suunnittelija blouse designs for silk sarees12

Tarvitsevat jotkut silkki saree Suunnittelupuserot? Tämä on yksi parhaista sinulle. Se urheilu on erittäin houkutteleva muotoilu, joka varastaa kaiken ulkonäön. Se on ehkä yksi parhaista Intian saree-puseroista, joita nainen voi pukeutua ja näyttää. Tällä hetkellä, kun laitat tämän puseron, näytät täydelliseltä intialaisilta diasta.

Katso lisää: Pattu Sareesin suunnittelutyöpaita

13. Musta, kultainen ja vihreä pusero Design:

Suunnittelija blouse designs for silk sarees13

Tarvitsetko silkkipusseja? Tämä on todella mahtava pusero design, joka kulkee käsi kädessä silkki sarees. Suunnittelu tekee kuka tahansa rakastua tähän muotoiluun. Voit näyttää täysin ainutlaatuisen yllään tämän puseron sopivalla silkkisairaalla.

14. Silk Sareen Multiple Colour -paita:

Suunnittelija blouse designs for silk sarees14

Värien monipuolinen soveltaminen tekee puseron erittäin houkuttelevaksi. Tässä puserossa on todella hieno malli, joka on tehty myös etuosassa ja holkissa. Suunnittelu on niin houkutteleva, että naiset, jotka urheilevat länsimaisia ​​vaatteita ympäri vuoden, käyttävät innokkaasti tätä puseroa.

Katso lisää: Suunnittelija pusero Mallit Net Sareesille

15. Uusin suunnittelija pusero:

Suunnittelija blouse designs for silk sarees15

Tämä erityinen kultainen työ tehdään läpinäkyvä pusero tekee siitä näyttää kauniimpi, että mitään siellä. Pusero on hihaton, ja siksi se on melko mukava ja tyylikäs samaan aikaan. Täydellinen saree, tämä pusero tekee naisesta näyttää todella jumalalta.

Useimmat näistä pusseista urheilevat kontrastia värejä verrattuna saree ja myös mukana liitetiedostoja. Jos etsit jotain, joka menee sinun evergreen silkki sarees, tämä on paikka. Jotkut viimeisimmistä silkkisiren puseroista mainitaan tässä apuna.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 1 = 11