15 parasta nahkaa ja kangasta kevyitä matkaistuimia

Saatavana on monia vaihtoehtoja, kun valitaan täydellinen pussi toimisto- tai liikematkalle tai viikonloppuna. Duffle-nahkalaukut ovat paras vaihtoehto näille matkoille. Ne tarjoavat joustavuutta, liikkuvuutta ja auttavat sinua helposti kuljettamaan matkatavarat lentokentällä menettämättä persoonallisuutta. Duffle-laukut on suunniteltu siten, että niissä voi olla runsaasti esineitä ilman ylimäärää. Ne ovat pieniä ja niitä voidaan kuljettaa tehokkaasti takana tai käsissä tarvittaessa.

Tyylikäs Duffle Laukut mallit tuotteelle:

Tässä on luettelo 15 parhaasta suunnittelija-matkasta ja kuntosalipussista naisille ja miehille, joissa on kuvia ja tuotemerkkejä.

1. Nahkainen röyhtöpussi ulkoiluun:

Nahka Duffle Bag

Leather Duffle Bags on valmistettu PU-nahkakudoksesta ja koostuu polyesteripinnoista. Ne tulevat puhtaasta mustasta ja sinisestä väristä. Tämän käsilaukun paino on 2,5 kiloa kestävän nahkapäällysteen ansiosta, joten se on pehmeää käsitellä. Nahkakotelo on joustava, jos suunnittelet lyhyen matkan tai yön yli.

2. Matkustamoalus laukku Leaper Canvas:

Matkustaa Duffle Bag by Leaper Canvas

Lyhytkangas Tyynypussi on suositeltava malli, joka antaa sotilaallisen ilmeen, kun joku kuljettaa sitä. Se on suunniteltu kuljettamaan suuria määriä tuotteita ilman ylimäärää. Tämä käsilaukussa on raskas, mutta aito nahkahihnat ja niitit kiinnitetty kestävyyden lisäämiseksi. Matkahyttipussi on hieman suurempi kuin tavallinen kuntosalilaukku. Se on eri värejä, ja se on saatavana nahkapäällysteellä, miksi sen kustannukset ovat hieman korkeammat.

3. Nahkainen rintaliivit, joissa päällä pääntie:

Nahka Duffle Bag with Top Zip

New Yorkin nahkakotelo on paras kuljettaa laukkuja liikematkoille. Se on tyylikäs muotoilu ja koostuu kahdesta vetoketjutaskuista, joita ympäröi suuri lokero. Se on musta tai ruskea väri, joka on täysin vuorattu nahkainen nahka. Se ommellut nahkaiset kahvat ovat mukavia kuljettaa missä tahansa.

4. Nahkainen nahkapussi:

.Leatharia Duffle Bag

Leatheria Duffle-käsilaukussa on ainutlaatuinen retro-muotoilu, joka on silmiinpistävää. Se on upea valinta niille, jotka haluavat laadukkaan pussin liikematkoille tai viikonloppumatkoille. Se on valmistettu nahasta ja tarjoaa lasimaisen pinnan runkoon. Tämän pussin koko on hieman suurempi kuin kansainvälisten pussien koko ja painaa noin 5,2 kiloa. Tämä laukku tarjoaa kestävyyden olkahihnojen kautta, jotka on valmistettu aidosta nahasta.

5. Fossil Estate Kehystetty kantohihna naisille:

fossiili Estate Framed Duffle

Kiinteistöt Kehystetyt Duffle-käsilaukut fossiileiksi ovat parhaita laukkuja viikonloppulaisille, jotka haluavat laadukkaita pehmeitä nahkalaukkuja. Siinä on säädettävä ja irrotettava Webber-hihna sekä rullatut yläkahvat. Tämä laukku on valmistettu 100-prosenttisesta puhtaasta nahasta ja polyesteriä sen sisäpinnalla. Suunnittelu keskittyy kulttuuriperintöön.

Katso lisää: Kipling Laukut

6. Pitkät painetut hihat:

Painettu Duffle Bag

Painetut panssarit ovat täydellisiä tyttöjen matkustamiseen. Heillä on suuri sisustus, joka sopii parhaiten vaatteisiin ja urheiluvälineisiin. Painetut Pink Duffle -laukut ovat saatavana kaikilta kooltaan, ja niissä on iso lokero sekä 2 sivutaskua ja 2 etutaskua lisätarvikkeiden säilytykseen. Tämä hanskatasku on siirrettävää olkahihnaa ja kahta kahvaa kuljetustarkoituksiin.

7. Rolling Club Duffle Bag:

Rolling Club Duffle Bag

Matkustaminen intohimoisesti ja tyylikkäästi tämän rullan kanssa. Siinä on luistimen kuulalaakeripyörät, teleskoopin kahva pyöritettäväksi yhdessä huipun kahvan kanssa kuljettamaan sitä missä tahansa. Se on valmistettu polyesteriä ja se on täysin vuorattu sisustus. Rolling Club Duffle -laukku on erityisesti suunniteltu sopimaan lentoyhtiöiden yläpuolisiin osastoihin.

8. Naisten Squad III kantohihna:

Naisten Squad III Duffle Bag

Ryhmä III on täydellinen käsilaukku naisille, jotka haluavat käydä kuntosalilla. Se on tilava tarpeeksi tallentaa kuntosalivalmisteita ja kenkiä sekä sivutaskuja minkä tahansa muun kohteen tallentamiseen. Puseripussi on valmistettu polyesterikankaasta ja siinä on säädettävä olkahihna, jotta se voi kuljettaa helposti.

9. Patagonia Arbor Duffle Bag:

Patagonia Arbor Duffle Bag

Patagonia-pussit ovat paras duffelipussi, sillä niiden ulkopinta koostuu kangasta, joka on kestävä ja vettähylkivä ja jossa on kierrätetty vuori. Laukussa on pienet sisätaskuja, joissa on toissijainen ulkopussi, joka auttaa pitämään tavarat kunnolla ja turvallisesti.

10. Navigator-kantohihna:

Navigator Duffle Bag

Timbuk2-navigaattoripussi sopii niille, jotka haluavat ylimääräisiä taskuja, koska ne on valmistettu nailonista ja niillä on kolme erilaista vaihtoehtoa, mukaanlukien reppu-hihnat, joten ne tarjoavat monenlaisia ​​tallennusvaihtoehtoja sekä sisä- että ulkopuoli.

Katso lisää: Punainen Valentino laukku

11. B.A.D Duffle Bag:

HUONO Duffel Bag

Paras amerikkalainen duffelihenkilöt ovat luoneet tämän laukun, jossa on metallikaapelit ja turvavöitä molemmille lyhyille kantolaukkuille ja olkahihnoille. Tämä laukku on valmistettu nailonista ja se on kohtuulliseen hintaan eri väreissä.

12. Storm Proof Conductor -pussi:

Stormproof Conductor Duffle Bag

Myrskynkestävä johdinlaukku koostuu timanttikuidusta, joka tarjoaa vedenpitävän toiminnallisuuden. Laukussa on vetoketjulliset sivutaskut. Taskuja voi käyttää puhelimen, avainten tai kirjojen kuljettamiseen. Tämä laukku tarjoaa kestävyyden sekä puhtaan tyylin.

13. Rangefinder Duffle Bag:

Etäisyysmittari Duffle Bag

Tämä ulkokäyttöpussi on yksinkertainen ja selkeä, tyylikäs laukku, jossa on kaksi matkalaukun kahvaa, yksi sivukahva, pääosasto ja yksi ulkopakkaus pienten tarvikkeiden avaamiseen. Tämä laukku sopii niille, jotka haluavat matkustaa sadekauden aikana, koska se on sekä vedenpitävä että kevyt.

14. Pour La Victoire Vernon kantohihna:

kaataa La Victoire Vernon Duffle Bag

Tämä nahkakäsitelty laukku varmasti tekee sinut tunnetuksi ihmisryhmän keskuudessa, koska siinä on vetoketjullinen tasku edessä ja kangas, jossa on sivuleikkurata ja kaksi taskua. Sen kaksinkertainen kontrasti tekee naisille sopivan kuljettaa sitä kaikkialla.

Katso lisää: Tyylikäs Diaper laukut

15. Classic Duffel Bag:

Klassikko Duffel Bag

Top-mallit tarjoavat tämän 42-litran klassisen laukun, joka on täydellinen yhdistelmä laadukkaita ja värivaihtoehtoja. Se koostuu kestävästä kangasta ja koostuu nahkahihnoista, vetoketjusta, metallilaitteistosta ja sisätaskuista, jotka pitävät välttämättömiä järjestyksessä.

Olkoon se rullaava kantolaukku, nahkainen kantolaukku tai pieni kantolaukku, ne kaikki tarjoavat helpon liikkuvuuden ja auttavat sinua ylläpitämään ulkonäköä myös silloin, kun tapaat sijoittajia jonkin yritysesittelyn tai menossa lyhyen viikonloppumatkalle. Duffle-laukut ovat kevyitä pusseja, miksi ne on suunniteltu erityisesti lyhytaikaisille matkoille.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 2 = 10