15 parasta miellyttävää pikkuhousut miehille, joilla on eri tyylit

Alusvaatteita pidetään hyvin yksityisenä ihmisen tapauksina. Pikkuhousut ja rintaliivit ovat yksi naisten kannattavimmista segmentteistä. Homoseksuaalien ja transsukupuolen yleisen hyväksynnän lisääntyessä miesten alushousut ovat tulevia markkinoita. Ajatus miehet pukeutunut alusvaatteet on yleisesti hyväksytty kaikkialla maailmassa monet ihmiset.

pikkuhousut for men

Mutkaisilla miehillä voi olla monenlaisia ​​syitä, mutta myös pikkuhousujen lajit löytyvät miehille. Monet miehet pitävät pikkuhousuja mukavampana kuin tavalliset alushousut. Tämä on yksi monista syistä, miksi miesten pikkuhousut ovat trending-aiheita.

Mukavat pikkuhousut miehelle:

Täällä katsot joitain parhaita miehiä pukeutuneita pikkuhousuihin eri väreissä ja tyyleissä.

1. Lace Panties for Men:

Pitsi Panties

Lace-pikkuhousut ovat yksi rakastetuista pikkuhousuista miehille ja naisille. Kankaan rakenne ja tuntuma ovat näiden pikkuhousujen erikoisuus. Ne ovat erittäin mukavia ja saatavana eri väreissä. Nämä ovat halutuimpia miesten alushousutyyppejä.

2. Miesten takit:

remmikengät

Tangot ovat täydellisiä miehille, jotka haluavat houkutella tavaroitaan. Etu on peitetty kankaalla, kun taas loput koostuvat vain kielistä. Tangot ovat yksi kaikkein paljastavimmista ja hämmentyneistä miesten pantysparista.
Tämän vuoksi he löytävät tiensä monien seksuaalisten mielikuvituksille riippumatta kumppanien seksuaalisesta suuntautumisesta.

Katso lisää: String Panty Vaatteet.

3. Bikini Bottoms Sukkahousut:

Bikinit Bottoms

Miehet haluavat käyttää bikinitalaa uimiseen. Pehmeä ja sileä kangas mahdollistaa helpon liikkumisen. Ne tarjoavat myös ylellisyyttä ylimääräisen tilan oman derriere, joten se on erittäin mukava käyttää uima-allasta tai ranta osapuolten.

4. Sheer Bikinit:

silkka Bikinis

Pyyhkeiden bikinit on tarkoitus paljastaa takia nähdä läpi luonteen kangasta. He voivat näyttää sinusta niin seksuaalisesti hämmästyttävän, että kumppanillasi on varmasti joitain huonoja ajatuksia tavaroistasi myöhemmin. He ovat erittäin suosittuja LGBT-aiheisten tapahtumien keskuudessa.

5. Nahkatakit pikkuhousut:

Nahka Trunks

Nahkatuolit ovat yksi monista suosituista vaatteista, jotka liittyvät kuumeisiin seksuaalisiin fantasioihin. Nahkaiset rungot ovat yleensä tiukkoja, joten ne ovat menestyksekkäästi muotoiltu etu- ja selkäosaasi. Nämä rungot ovat saatavilla eri väreissä ja malleissa, joista valita.

6. Nylonpantat:

Nylon Panties

Nylon on toinen kangas, jota nauttivat tyttöjä ympäri maailmaa. Kankaan kyky torjua vettä tekee siitä täydellisen pikkuhousun pukeutumisen uima-osapuoliin. Nämä pikkuhousut ovat saatavilla myös fluoresoivissa väreissä, jotka ovat erittäin suosittuja tämän päivän sukupolven miesten keskuudessa.

Katso lisää: Lyhyt pikkuhousut naisille.

7. Eläinsuojapussi:

eläin Print Panties

Eläinten painetut vaatekappaleet ovat olleet muodikkaita siitä päivästä lähtien, kun aloitimme vaatteiden käytön. Ei ihme, eläinkuvat-housut ovat tällä hetkellä hyvin suosittuja pariskunnissa. Eläinten tuloste tarjoaa raaka-aistillisen erämaahan seksikkääsi asustasi. On olemassa erilaisia ​​eläinkuvia, joista voit valita suosikki pikkuhousut.

8. Vyötäiset pikkuhousut:

Korkea Waist Panties

Korkea vyötärö pikkuhousut ovat menossa pari pikkuhousuja miehille, jotka haluavat käyttää kehon muotoja. Koska pantysin vyöt ovat riittävän korkeita, ne peittävät käyttäjän vatsaosuuden, mikä auttaa vähentämään ei-toivottua rasvaa, jota yrität peittää. Ne ovat täydellisiä miehille, joilla on keskimääräinen paino ja haluavat näyttää silmänsä.

9. Silkki-pikkuhousut:

Silkki Panties

Silkki-pikkuhousut ovat koko ajan suosikkeja koko pikkuhousun kokoelmasta. Silkkin kyky torjua ei-toivottua lämpöä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon käyttää kesän aikana. Värit ja koot lisäävät seksikkyyden vaihtelua näihin pikkuhousuihin.

10. Granny Panties:

mummi Panties

Granny pikkuhousut ovat mukavin pikkuhousujen miesten, joita voit koskaan kohdata. Ne tarjoavat käyttäjälle tilan tavaroilleen ja kangas ei liity minkäänlaisiin liikkeisiin. Nämä ovat täydellinen pari miehet pukeutunut alushousut kotona laiska päivä.

11. Satin pikkuhousut:

Satiini Panties

Satin pikkuhousut ovat myös yksi suosituimmista miesten alushousuista. Ne ovat pehmeitä ja mukavia samalla kun ne ovat kiiltäviä. Ihmiset ympäri maailmaa rakastavat sen tekstuuria ja tapaa, jolla he tuntevat ihoa vasten. Kokeile yhtä näistä ja et koskaan halua ottaa niitä pois.

Katso lisää: Tyypit naisten pikkuhousut.

12. Verkkopussi:

verkko Panties

Mesh-pikkuhousut ovat toinen pikkuhousujen pari, jota miehet ja naiset rakastavat. Verkkokudoksen ansiosta housut ovat hengittäviä ja auttavat myös käyttäjän liikkuessa. Nämä pikkuhousut ovat saatavilla eri väreissä ja eri silmäkokoluokissa. Käytä kulloistakin tapaa ja anna kipinöitä lentämään.

13. Alushousut miehille, joilla on kaarituet:

Pikkuhousut with Frills

Vuosia alushousut miehille, joilla on ylälinja, on pidetty liian girly. Mutta se ei ole enää nyt. Miehet ovat myös alkaneet urheilla frilly-pikkuhousuja. Ne eivät ainoastaan ​​tarjoa mukavuutta, vaan lisäävät myös sukupuolen valitusasi. Ruusujen ansiosta ne näyttävät pehmustetuilta alusvaatteilta.

14. Hi Cut -housut:

Moi Cut Panties

Hi leikatut pikkuhousut on luotu miehille, joilla on enemmän kuin keskikokoiset reidet. Koska reisit ovat suuret, muut vaatteet eivät anna käyttäjälle tarvittavaa mukavuutta. Nämä pikkuhousut takaavat, että sinulla on liikkumisvapaus, kun tavaroissasi on myös hyvä tuki.

15. Hollow Animal Panty:

Ontto Animal Panty

Nämä ovat yksi seksikäs puolueen asu, joita voit käyttää. Se on huumoria ja raakaa aistillisuutta. Tämä yhdistelmä tekee tästä sukkahoususta täydellisen vaatetusvaihtoehdon yöksi seksikäs hauskuuden ja loistavan kumppanin kanssa. Elefantti, käärme ja kukko ovat tämän luokan kuuluisimpia onttoja eläinpyyhkeitä.

On hyvin helppoa hämmentää, että löydät itsellesi mukavan pikkuhousun miesten, jossa on runsaasti vaihtoehtoja. Mutta tärkeintä on löytää pari, joka on sopiva ja mukava samaan aikaan. On parempi olla käyttämättä huonosti asennettuja pikkuhousuja, koska he voivat tehdä joitain melko noloisia muistoja. Yllämainitut miesten alushousut eri malleilla ovat saatavilla verkossa. Valitse paras ja ostat.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

82 − = 76