15 parasta Mehndi-mallia lapsille, joissa on kuvia Tyylit elämässä

Muista lapsille lapsille käytetyistä mehendistä on harvassa muistettavaa, ettei mitään kemiallista väärentämistä ole, eikä mallien pitäisi olla kovin kovaa ja raskasta. Niitä pitäisi keskittää enemmän leveisiin lukuihin kuin lintu, kukka, tähti, ympyrä jne.

Mehndi designs for kids

Käyttämällä eri värejä voidaan käyttää parantamaan mekaanisia malleja ja tekemään tyylistä. Alle 4-vuotiaille lapsille voi myös harkita suosikkihahmojen hahmoja tai jopa tähtiä, perhosia. On olemassa lukuisia mehndi-malleja lapsille eri kuvioissa.

Kaunis Mehndi-mallit lapsille, joissa on kuvia:

Olkaamme jättäneet alle 15 suosituimman mallin lapsille, joilla on kuvia lapsellesi.

1. Old Moon Mehndi Design lapsille:

Mehndi design for kids1

Niille pienille kädille meidän on tehtävä yksinkertaisia ​​mutta söpöjä mehndi-malleja. Vain kukka keskellä kämmenä tekemällä ympyrä täytetty ja sitten kolmion muotoja sen ympärille tehdä kukka. Pienet pisteet lähellä tai voivat olla sydämen muotoisia tatuointeja sopii niille.

2. Glitter Mehandi-mallit lapsille:

Mehndi design for kids2

Takapuolelle mehndi voit tehdä kukka kohti käsiä. Levitä loisteita täyttämään muodon. Kukan muoto voidaan antaa myös sormenjäljet ​​ja aukot, jotka täyttävät jälleen loistokkaat. Glitters on aina houkutellut lapsia, joten he varmasti urheilevat näitä epäröimättä.

3. Star Mehendi Design For Kids:

Mehndi design for kids3

Mikään ei voi olla jännittävää lapsille, koska tämä. Tee joitain tähtiä loistokkaasti ja ympäröi sitä pienillä pisteillä ja kaareilla. Yksinkertainen ja tyylikäs. Tämä mehandi-muotoilu on yksinkertainen piirtää, voit yrittää hakea vauvalle.

4. Creeper Mehndi Design For Kids:

Mehndi design for kids7

Jos haluat säilyttää kätesi täyttyneenä, mutta silti yksinkertainen eikä raskas ilme, anna sille piirrettyjä kukkia ja spiraaleja. Älä täytä terälehtiä tai aukkoja, jotta vältät mehendistä erittäin raskasta. Koska lapset pitävät tällaisesta yksinkertaisesta kuvasta vain.

5. Yksinkertainen Mehandi Design For Kids:

Mehndi design for kids5

Tee auringonkukka oikealta puolelta käsin takasivun peukalon lähellä ja tee sitten pieniä pisteitä, spiraaleja, tähtiä ääriviivoin ja täytä aukkojen väliin. Tämä pieni mehendi-muotoilu sopii täydellisesti lapsille, jotka pitävät kukista.

6. Butterfly Mehendi-mallit lapsille:

Mehndi design for kids6

Tee ääriviivat mehndin kanssa perhonen muotoon ja täytä sitten aukot loistokkaasti. Vältä minkäänlaista muotoilua sormenjäljillä. Tämä mehndi-muotoilu näyttää yksinkertaiselta ja söpöltä lapsille alle 10-vuotiaille.

7. Kukkien Mehndi-mallit lapsille:

Mehndi design for kids4

Helppoa ja tyylikäs muotoilu tekee spiraaleista ohut kärki mehandi-kartiolla kämmenen toisesta päästä indeksisuuntaan ja antaa sille kukka-muodot täyttämällä muodon. Suurin osa kukka mehndi-mallit varmasti houkuttelee lapsia.

8. Tummanpunainen Mehandi-mallit lapsille:

Mehndi design for kids8

Jos lapsesi on joku, joka miellyttää mehndia, voit harkita kukan keskittymistä kämmenelle ja täyttää sen perinteisillä luvuilla. Tee myös joitain lukuja sormenjäljistä, jotka täydentävät mehandi-muotoilua. Lapset näyttävät aina väreillä, joten tämä punainen väri mehndi varmasti houkuttelee heidät.

9. Pyöreä ja sydän Mehendi Design For Kids:

Mehndi design for kids9

Tämä sydämen muotoinen ja pyöreä kukka jokaisella kämmenellä on myös erittäin hyvä mehandi-muotoilu alle 7-vuotiaille lapsille. Täytä sydämet antamalla erilaisia ​​rajoja ja täyttämällä aukot mehendi kanssa, joka olisi erittäin tehokas.

10. Arabian Mehndi Design:

arabia-Mehndi-design10

Se on yksinkertainen arabialainen mehndi-malli lapselle, joka peittää viimeisen sormen ja mehndi-mallin. Se on ihanteellinen muotoilu, koska lapset eivät istu pitkään loppuun koko kuvio. Söpö pieni käsi kid kanssa mehndi muotoilu näyttää mahtavaa. Kun pieni lapsi laittaa mehndi hänen käteen ja yllään lehenga tahansa avioliitto toiminto todella näyttää söpöltä. Kaikki vanhemmat haluaisivat rakastaa vauvan tyttöään mehndin kanssa. On erittäin hyvä, jos lapsi haluaa laittaa mehndi hänen käsiinsä, se on kasviperäinen.

11. Mehndi Cum Tattoo Design:

mehndi-cum-tatuointi-design11

Nykypäivän viileät lapset ovat kiinnostuneita tatuoinnit, jotka voivat olla haitallisia iholle. Joten se on paras vaihtoehto liittää mehndi niiden sisäiseen käteen, joka näyttää tatuoinnilta. Tämän mallin pitäisi olla funky. Tässä mallissa jopa nimi on kirjoitettu. Kid voi kirjoittaa myös jotain muuta. Se on tullut muotia, jolla on tatuointi kehoon. Se on uusin malli tatuoijalle. Se on yksinkertainen, mutta tyylikäs. Se on tilapäistä, joten lapsella voi olla muutakin uutta muotoilua muutaman päivän kuluttua.

12. Half Hand Mehndi Design:

puoli-käsi-mehndi-design12

Ne lapset, jotka eivät halua täyttää koko kättäni mehndi, se on yksinkertainen mehndi suunnittelu heille. Se sopii lapselle, koska jotkut lapset poistavat minulle ennenkuin se kuivuu. Vaikka se on yksinkertainen muotoilu vielä upea. Se näyttää muotoilulta vain mehndi. Erittäin ohut työ on tehty, mikä on myös aikaa vievää. Se näyttää todella hyvältä avioliittofunktiona. Ihmiset aina kehua lapsi, kun he laittaa mehndi hänen, joka voi kannustaa häntä laittaa mehndi uudelleen.

13. Giraffe Mehndi Design:

kirahvi-Mehndi-design13

Tämä on jotain uutta lapsille suunnittelemalle suunnittelulle. Tämä muotoilu innostaa poikaansa kädestä. Mehndi-suunnittelija tuo mukanaan aina jotain uutta lapsille suunniteltua mallia varten. Heillä voi olla monia muitakin olentoja myös mehndi-suunnittelussa lukuunottamatta tyypillisiä kukkia ja lehtiä. Tällöin jopa lapset alkavat muistaa eri olentojen nimet Play-talon aikana ja esiopetuksen päivinä.

14. Söpö Mehndi Design:

söpö-Mehndi-design14

Se on helppoa lapsille lapsille suunnittelemaan lapsille. Se on hyvin yksinkertainen mehndi-muotoilu, koska käsi ei ole täynnä. Mutta se on lapsille sopiva muotoilu. Se näyttää ehdottomasti söpöltä pienille käsille. Pienet kukat yhden ison kukan yläpuolella näyttävät hyvältä kämmenen takapuolelta. Pieniä pisteitä, jotka on tehty minulle, myös lisäävät taikuutta yksinkertaiseen muotoiluun. Korjaamo yksinkertainen muotoilu näyttää hämmästyttävä pienissä kädissä.

15. Tyylikäs Mehndi Design:

Tyylikäs-Mehndi-design15

Se on tyylikäs lapsille tarkoitettu lapsille, joita heillä voi olla mille tahansa toiminnalle. Neljä yksinkertaista riviä, joissa on lehdet ja yksi iso kukka ja lepää pieni kurvikuvio on tyylikäs. Pienet lapset, jotka haluavat laittaa mehndi, varmasti valitsevat tämän mallin. Se voidaan tehdä myös kämmenalueella. Se on trendikäs muotoilu kid's mehndi -mallistoon. Se on helppoa mehndi-muotoilu taiteilijalle. Se ei kuluta paljon aikaa laskemisen aikana. Lapsi voi edes pukeutua trendikkäisiin sormirenkaisiinsa tämän mehndi-mallin kanssa, mikä lisää kunniaa hänen täydelliseen ilmeeseen.

Lasten Mehndi-mallin pitäisi olla yksinkertainen, mutta tyylikäs, koska se ei pidä täydestä kädestä. Ne ovat kuin yksinkertainen, pieni ja hieno muotoilu. He eivät pääse helposti valmiiksi laittaa heidät käsiinsä. Joskus jopa koulun säännöt viittaavat lapsiin tekemästä mehndiä. Lapsilla on oma mielikuvituksellinen maailma, joten he myös pitävät mehndistä, joka antaa väriä mielikuvitukselle. Sinun pitäisi olla jotain innovatiivista kid's mehndi design. Plus mehndi, jota käytät, ei saa olla kemikaaleja.

Siksi lapsille tarkoitettujen mallien on oltava tyylikkäitä ja luovia, mikä innostaa heitä olemaan omalla kädellään. suunnittelija tarvitsee innovatiivisia ideoita lapsen mekaaniseen suunnitteluun.

Leave A Comment

+ 88 = 90