15 parasta matkailua vieraileville Gangtokissa 2018 | Tyylit elämässä

Sikkimin pääkaupunki on suosittu turistipaikka, joka sijaitsee suuren Himalajan, Gangtokin vuorenhuipuissa. Perinteineen ja sekakulttuurillaan täydellinen sekoitus Gangtok tarjoaa matkailijoille runsaasti paikkoja nähdä ja käydä.

Parhaat nähtävyydet Gangtokissa valokuvissa:

On niin monia matkailukohteita vierailla Gangtok Intiassa mielenkiintoisia kohteita, joissa meillä oli annettu alle 15 parasta Gangtok matkailukohteiden luettelo, joka antaa sinulle hieno kokemus.

1. Himalajan eläintarha:

turisti Places in Gangtok

Himalajan eläintarha on yksi parhaista Gangtokin kuuluisista paikoista. Puutarha, joka ulottuu 230 hehtaarin metsänvaroille, antaa Sikkimin villieläimelle, etenkin uhanalaiselle panda-puistolle tunnelman. Suuri luonnonympäristö takaa turvallisen asunnon vangeille vähäisellä häiriöllä ulkoisista lähteistä. Villieläinten ystäville tämä on paikka olla.

2. Tsomgojärvi:

15 parasta matkailua vieraileville Gangtokissa 2018 | Tyylit elämässä

Jäätynyt järvi, joka sijaitsee yli 12 000 jalan korkeudessa, Tsomgo-järvi on kuuluisa turistipaikka, vaikka se vaatii luvan, koska se kuuluu rajoitetun alueen alle. Järvi on pyhä paikallisten ihmisten kanssa Temple Shiva rakennettu lähellä järvenrantaa. Tule talvella ja järvi jäädytettynä kesäkuukausien aikana tuo mukanaan erilaisia ​​kukkia täydessä kukassa. Järvien kävijät voivat osallistua yak-ratsastukseen, joka on mahdollista vain Tsomgon järvellä.

Katso lisää: Parhaat paikat, joissa käydään Uttarakhandissa

3. Rumtekin luostari:

Rumtek Monastery

Rumtek, joka tunnetaan myös nimellä Dharmachakra Center on kuuluisa buddhalainen luostaripaikka lähellä Gangtokia. Alun perin rakennettu 16-luvulla, se rakennettiin uudelleen 16. Karmapa vuonna 1966, kun on kaatunut rauniot. Luostari on Sikkimin suurimpi, joka asuu tiibetiläisten munkkien yhteisössä sekä erinomaisen pyhäkkötemppelin, vetäytymiskeskuksen, luostariopiston ja kultaisen stäpän, joka sisältää 16. Karmapan pyhäinjäännöksiä. Koko luostari tarjoaa rauhallisen ilmapiirin, ja buddhalaiset pitävät sitä suuressa arvossa.

4. Saramsa Garden:

15 parasta matkailua vieraileville Gangtokissa 2018 | Tyylit elämässä

Vuonna 1922 perustettu puutarha on tullut tärkeä vetovoiman matkailukeskus aina siitä lähtien, kun se on julkistettu. Puutarha on alkanut siitä lähtien, kun puutarha on nähnyt erilaisten hedelmien kasvattamista paikallisille siirtomaavaltuottajille ipecacuanhan viljelyyn, minkä vuoksi se tunnetaan paremmin nimellä Ipecac Garden. Puutarha muutettiin lopulta vuonna 1975 Orchidariumiksi, joka oli omistettu kasvattamaan erilaisia ​​orkideoita ja on nyt kuuluisa huvipuisto Gangtokissa. Voit kattaa koko kohteen valokuvilla, jotka auttavat selittämään tämän vierailupaikan kauneutta Gangtokissa.

Katso lisää: Varanasi matkailun paikat

5. Tashi View Point:

15 parasta matkailua vieraileville Gangtokissa 2018 | Tyylit elämässä

Paras paikka saada täydellinen ja viehättävä näkymä Kanchenjunga-vuorelle on Tashi View Point -hotellista. Kirkkaat päivät tarjoavat läheltä kuvaa kuuluisasta vuoristoalueesta. Kauniita näkymiä Phodongin ja Labrangin luostareista voi myös nähdä tästä päinvastaisesta kukkulasta.

6. Do-Drul Chorten Stupa:

15 parasta matkailua vieraileville Gangtokissa 2018 | Tyylit elämässä

Do Dr Chorten on kaikkien Sikkimin suurin ja kunnioitettu stupa, joka ei vain vetävät turisteja vaan myös omistaa pyhiinvaeltajia kaikkialta maasta. Trulshik Rinpocen vuonna 1945 rakennettu stupa sisältää pyhiä kirjoja ja muita uskonnollisia esineitä. Pyhä stupa on merkitty 108 rukouspyörällä ja kullatulla tornilla, joka muodostaa sen kauneuden huippu.

7. Hanuman Tok:

15 parasta matkailua vieraileville Gangtokissa 2018 | Tyylit elämässä

Hindu-temppeli, joka on omistettu Herra Hanumanille, Hanuman Tok on yksi suosituimmista temppeleistä. Intialainen armeija ylläpitää sitä korkeammalla korkeudella, ja se tarjoaa upeat näkymät laaksoon ja ympäröivään Himalajan kauneuteen. Selkeänä päivänä temppelisivu mahdollistaa suuren valokuvan.

Katso lisää: Matkakohteet Wayanadissa

8. Encheyn luostari:

15 parasta matkailua vieraileville Gangtokissa 2018 | Tyylit elämässä

Encheyn luostari, joka on peräisin 200 vuotta, on alueen vanhin luostari. Vaikka pieni, luostari pidetään pyhänä buddhalaisten keskuudessa, jotka uskovat, että Kangchendzonga ja Yabdean suojelevat jumaluudet asuvat luostarin sisällä. Mäen harjanteella rakennettu, se tarjoaa upeat näkymät Kanchenjungan huipulle. Koko luostaria ympäröi rauhallinen ja rauhallinen ilmapiiri, joka on henkisesti kohottava. Tämä on yksi parhaista vierailevista paikoista Gangtokissa.

9. Seven Sisters Waterfall:

15 parasta matkailua vieraileville Gangtokissa 2018 | Tyylit elämässä

Seitsemän seitsemän vesiputousta, jotka sijaitsevat jokaisen vieressä ja jotka putoavat seitsemään eri vaiheeseen, on pysäyttävä näky. Vesiputoukset tulevat eloon monsoonkauden aikana. Portaat johtavat sinut vesiputkien huipulle, joista voi hämmästyttää hämmästyttäviä kuvia koskemattomista vesiputouksista ja ympäröivästä näköalasta Äiti Luontoon. Seitsemän sisaren vesiputous on yksi suosituimmista ja kauniista gangtok-nähtävyyksistä.

10. Nathu La:

Gangtok Tourist Places to Visit-Nathu La

Tämä on yksi parhaista paikoista vierailla Gangtokissa. Matkailijat rakastavat ympäröivää näkemystä tästä paikasta ja tästä syystä voidaan sanoa olevan yksi Gangtokin parhaista turistikohteista. Kaikista Gangtokin matkailukohteista tämä on erityisen tärkeää. Monilla vuoristoalueilla on useita vesistöjä, kuten järviä. Tämä voidaan sanoa olevan yksi kaupungin parhaista vierailevista kohteista ja on todella yksi kauneimmista paikoista Gangtokissa. Paikalliset ihmiset ovat ihastuneita ja ylpeitä myös tästä upeasta paikasta. Nathu La on myös suosittua rikasta kulttuuriaan. Se on myös tunnettua kuherruskuukautta paikalla, ja vanhukset ja eläkeläiset käyvät usein.

11. Pemayangtse luostari:

Gangtok Tourist Places to Visit-Pemayangtse Monastery

Kaikista Gangtokin luostareista tämä on kaunein, tämän alueen viihde on melko mahtava ja tämä on yksi syy siihen, miksi ihmiset vierailevat niin paljon. Luostari tarjoaa vierailijoille upeat näkymät ja rauhallisessa ympäristössä. Se on yksi niistä paikoista, joissa ihmiset tulevat etsimään iankaikkista rauhaa sen jälkeen, kun he ovat täyttäneet halunsa rikkaudesta ja ylellisyydestä. Ei vain heitä, myös ihmisiä, kuten munkkeja ja tavallisia ihmisiä, jotka ovat poistuneet työstään ja haluavat avata uuden luvun elämästään. Paikka on samalla mielenkiintoinen ja pelottava. Tämän luostarin rakenteellinen kauneus kiehtoo myös ihmisiä ja saa heidät tuntemaan olleensa voineet asettua tänne koko loppuelämänsä ajan.

12. Khecheopalri-järvi:

Gangtok Tourist Places to Visit-Khecheopalri Lake

Gangtokissa on paljon järviä ja tämä on yksi niistä. Tämä järvi sisältää joitakin parhaita näkemyksiä ja ihmiset ympäri maata tulevat käymään tämän hämmästyttävän vesistöön. Tämän järven tarjoama viehättävä kauneus on myös aivan hämmästyttävää ja ihmisiä usein kiehtoo valtava määrä ihmisiä, jotka kokoontuvat todistamaan sen houkuttelevuutta. Tämän paikan suosio houkuttelee myös kiinnostuneita ihmisiä. Luonnonkauneus ympäröivä järvi on myös melko kaunis ja voidaan sanoa olevan yksi tärkeimmistä syistä takana tämän kauniin järven. Buddhalainen on tässä paikassa järveä pyhä.

13. Phodong luostari:

Gangtok Tourist Places to Visit-Phodong monastery

Löydät tonnia luostareita Gangtokissa. Tämä on kuitenkin erityisen tärkeää. Rauhallinen paikka ympäröi kaunista maisema-mainosta, jota voidaan sanoa olevan yksi tämän paikan houkuttelevista tärkeimmistä syistä. Luostarilla on myös suuri historiallinen arvo ja voidaan sanoa olevan yksi Gangtokin parhaista nähtävyyksistä.

14. Namhial Institute of Tibetology:

Gangtok Tourist Places to Visit-Namgyal Institute of Tibetology

Tämä on myös buddhalainen luostari ja suosittu museo. Rikkaan kulttuurin paikka houkuttelee ihmisiä ympäri maailmaa. Tämä paikka tarjoaa myös kauneimmista luonnonkauniista kaunottaret. Voidaan sanoa, että se on yksi niistä instituutioista, joissa voit viettää uskonnollisen ajan ja olla myös energisiä. Yksi ei kyllästy, kun he käyvät tässä paikassa. Se on täynnä uskonnollista kosketusta ja kaunista vibraa, joka vie sinut jumalalliseen kauneuteen.

15. Rankan luostari:

Gangtok Tourist Places to Visit-Ranka monastery

Lopuksi voimme lopettaa vahvasti Rankan luostarin, joka on yksi Gangtokin kuuluisimmista ja tunnetuimmista luostareista. Se on yksi parhaista nähtävyyksistä Gangtokissa. Paljon asioita, joita tämä luostari tarjoaa sinulle, kuten rauha, tietämys jne. Voidaan sanoa olevan yksi niistä paikoista, joissa löydät ikuisen rauhan ja näytät siltä, ​​kuin olet suorittanut elämäsi ja pääset tänne lepäämään rauhaan. Tämän paikan kaunis tunnelma tekee sinusta tuntuu kuin olisit lähellä Jumalaa. Luostari on melko suuri ja pitkä ja toimii myös tämän alueen luonnonkauniina kauneudena.

Paras aika vierailla Gangtokissa:

Voimme käydä Gangtokissa ympäri vuoden, mutta on suositeltavaa käydä talvikaudella joulukuuhun helmikuuhun saakka nähdäksesi sen kauneuden lumisateen alla ja jättää sinut sanattomaksi.

Gangtokissa on monia nähtävyyksiä ja joitain niistä on keskusteltu tässä artikkelissa. Jotkut tämän paikan parhaista sivustoista selitetään lyhyesti edellä olevassa kappaleessa, jotta voidaan vähentää gangtok-nähtävyyksien kustannuksia. Varmista, että kun vierailet Gangtokissa, älä unohda tarkistaa mahtavia matkailukohteita Gangtokissa, josta keskustellaan täällä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 34 = 43