15 parasta matkailua vierailevat Chandigarhissa Tyylit elämässä

Kun kyseessä on eksoottisia matkailupaikkoja ja paikkoja, Chandigarh on huipussaan. Punjabin pääkaupunki on hyvin kehittynyt ja siellä on joitain kauneimpia paikkoja, joita ikinä näet. Tulossa tähän paikkaan lyhyelle lomalle on täysin sen arvoista, sillä kaikki tässä paikassa on ainutlaatuinen, hämmästyttävä ja houkutteleva. Jos haluatte mennä tänne lomalle, tässä on muutamia ehdotuksia matkailukohteista Chandigarhissa, jota ei pidä hukata.

 Kaunis Chandigarh matkailukohteita vierailulle:

Seuraavassa on luettelo parhaista ja hämmästyttävä matkailukohteista vierailla Chandigarh yhdessä niiden valokuvia, jotka tekevät sinut onnelliseksi kiertueella.

1. Sukhnan järvi:

chandigarh-turisti-paikkoja

Sukhnan järvi on yksi houkuttelevimmista ja kauniista järvistä, jotka sijaitsevat Shivaliksin juurella. Se on ihminen ja rakennettu vuonna 1958. Se on hyvä paikka niille, jotka etsivät rauhan ja rentoutumisen aikaa pitkän ja raskauden jälkeen. Jos olet urheilu tai luonnon ystävä, Sukhna-järvi on ihanteellinen paikka sinulle. Suurin osa matkailijoista kertoi olevansa yksi parhaista ja houkuttelevista turistikohteista Chandigarhissa.

2. Leisure Valley:

vapaa-valley_chandigarh-turisti-paikkoja

Leisure Valley on varmasti erinomainen paikka vierailla Chandigarh, koska se on suuri määrä turisteja joka vuosi ja on pidetty ja arvostettu laajalti. Se on ihana puutarha-ketju, joka on noin 8 kilometriä pitkä. Vuosittain järjestetään myös kolmen päivän karnevaali, joka houkuttelee ihmisiä ympäri maata.

Katso lisää: Käyntikohteet Coorgissa

3. Butterfly Park:

perhonen-park_chandigarh-turisti-paikkoja

Butterfly Park Chandigarh on ihanteellinen paikka kaikille luonnon ystäville. Se on noin seitsemän aaria ja on ihana näköinen maisema. Palmut ovat houkuttelevia ja tämä on todella hyvä paikka kaikille niille, jotka haluavat nauttia itseään värikkäiden ja kirkkaiden perhosten keskuudessa. Koska perhoset edellyttävät kukkia, kettu, dahlia, petunia ja muita erilaisia ​​kukkia kasvatetaan täällä. Se on yksi suosituimmista Chandigarh-matkailukohteista.

4. Chandigarhin Rose Garden:

the-Rose-puutarha-of-chandigarh_chandigarh-turisti-paikkoja

Chandigarh-ruusutarha tunnetaan kauniista ruusuista. Sen erilaiset ruusut, tuoksut, puut ja pensaat varmasti kiehtovat sinua. Ruokapöydät ovat täällä, vaikka täällä ei ole mahdollista piknikille, koska se on sääntöjen vastaista. Rose Garden järjestää myös festivaalin joka vuosi, jolloin voittajille annetaan erilaisia ​​palkintoja. Tämä ruusutarha on yksi kauneimmista turisti paikoista vierailla chandigarh värikkäitä ruusuja.

Katso lisää: Matkailuneuvonta lähellä Mussoorie

5. International Dolls Museum:

kansainvälisen dolls-museum_chandigarh-turisti-paikkoja

Kuuluisa Chandigarhin kansainvälinen nukkemuseo perustettiin vuonna 1985 ja sillä on hienoja ja kauneimpia nukkkeja, jotka on kerätty koko maailmasta. Tämä museo alun perin rakennettiin tarjoamaan viihdettä lapsille, mutta ajan myötä se sai suosion ihmisille ympäri maata.

6. Chokhi Dhani:

Chokhi-dhani_chandigarh-turisti-paikkoja

Chokhi Dhani on paikka, jossa kaikki Rajasthanin heimojen kulttuurit, tavat ja perinteet ovat yhdistyneet niin, että ihmiset voivat tulla katsomaan ja tutustumaan Rajasthanien rikas perintöön ja kulttuuriin. Siinä on upeita taikuudenäytöksiä ja kameliratsia viihdetarkoituksiin.

Katso lisää: Mauritiuksen paikat

7. Garden of Fragrance:

puutarha-of-fragrance_chandigarh-turisti-paikkoja

Garden of Fragrance on yksi tunnettu ja hyvin kehittynyt puutarha Chandigarh. Se on kaunis kukkapenkki, puut ja pensaat. Se on myös erinomainen piknikpaikkoja perheille ja ystäville, jotka tulevat tänne nauttimaan ystäviensä kanssa aamulla ja iltaisin.

8. Nek Chand's Rock Garden:

NEK-chands-rock-garden_chandigarh-turisti-paikkoja

Nek Chand's Rock Garden on tunnustettu yhdeksi Chandigarhissa sijaitsevista arkkitehtonisesti suosiollisista pisteistä. Veistokset ja patsaat ovat hyvin kauniita ja kaikki, jotka vierailevat Chandigarhissa, varmasti vierailevat tämän luonnonkauniilla paikalla. Suurin osa kansallisista turistit ja paikalliset ihmiset hyväksyneet tämän on yksi matkailukohteista vierailla chandigarh.

9. Mansa Devin temppeli:

Mansa-Devi-temple_chandigarh-turisti-paikkoja

Mansa Devin temppeli Chandigarh on aivan loistava ja upea näkökulmasta. Rakennettu vuonna 1815 AD, se sisältää joitain parhaita veistoksia näet. Kaunis puutarha, joka ympäröi tätä temppeliä, tekee tämän paikan vierailun arvoinen.

10. Rock Garden:

Rock-garden_chandigarh-turisti-paikkoja

Rock Garden on veistetty puutarha, joka on valmistettu teollisuus- ja yhdyskuntajätteistä. Se on avoimen näyttelyn sali, teatteriesine ja pienoiskoossa oleva labyrintti, joka on valettu yhteen valtavaan taiteen ja maiseman fantasiamaahan. Sivusto on upea kokoelma kiviä, lohkareita, rikkijauheita, hylättyjä loisteputkia, rikkoutuneita ja heitettyjä lasikorkkeja, rakennusjätettä, kivihiiltä ja saviä, jotka ovat vastakkain luoda palatseja, sotilaita, apinoita, kyläelämää, naisia ​​ja temppeleitä.

11. Cactus Garden:

kaktus-garden_chandigarh-turisti-paikkoja

Kaktuspuutarha on Aasian suurin puutarha, jonka kohteena ovat uhanalaiset kasvit ja harvinaiset tietyillä alueilla. Puutarhassa on lukuisia lajeja ja kaktusten vaihteluita. Tumman kasvin puutarha tekee kauniista ja luonnonkauniista näkyvistä. Se on selvä paikka käydä Chandigarhissa. Tämä on yksi houkuttelevimmista Chandigarh-nähtävyyksistä.

12. Kansallisgalleria muotokuvia:

kansallisen-galleria-of-portraits_chandigarh-turisti-paikkoja

Galleria on täynnä tärkeitä ihmisiä kuvaavia kuvia ja muotokuvia vapaustyön aikana. Paikka kokoaa yhteen kaikki suuret sielut, jotka taistelivat maan puolesta. Tämä kohde on patriootti sekä taiteen ystäville.

13. Kuuluisa kukkapuutarha:

Kuuluisa kukka-garden_chandigarh-turisti-paikkoja

Puutarha on levinnyt laajalle alueelle, jossa on kasveja, jotka tarjoavat erilaisia ​​tuoksuja ja tuoksuja. Tämä on yksi Chandigarhin kauneimmista puutarhoista. Kaikki värit näyttävät ja aromit täyttävät mielesi, tämä on pakko Chandigarh turisti paikka.

14. Lalit Kala Akademi:

Lalit-Kala-akademi_chandigarh-turisti-paikkoja

Lalit Kala Akademi on Intian kansallinen taidekorkeakoulu. Tämä on kuuluisia paikkoja Chandigarhissa. Kaikkiin Intian suurimpiin taiteilijoihin perustuvassa akatemiassa edistetään ja levitetään intialaisen taiteen ymmärtämistä maan sisällä ja sen ulkopuolella. Akateemissa ja sen ympäristössä olevat maalaukset ovat taiteen harrastajille tai kaikille, jotka arvostavat taidetta.

15. Pinjore Puutarha:

pinjore-garden_chandigarh-turisti-paikkoja

Pinjore-puutarha on yksi parhaista matkailukohteista vierailla lähellä Chandigarhia. Puutarha on Mughal-tyyli ja antaa kuninkaan tunnelman. Tämä kaunis puutarha syttyy illalla, kun monivalot kaunistavat sitä moninkertaisesti.

Chandigarh on kukka kauneuden ja puhdistusaineiden paikka. Tämä paikka on täynnä kauniita puutarhoja ja kansallisia aarteita. Chandigarhissa on monia kauniita matkailupaikkoja. Pakkaa perhe-matka Chandigarhiin ja tule takaisin nuorentuneeksi.

Kuvien lähteet: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Leave A Comment

1 + 8 =