15 parasta klinikkaa hiustensiirtoa varten Intiassa Tyylit elämässä

Intia on kehittyvä talous. Se tunnetaan kulttuuristaan, tyyliinsä, uskonnostaan ​​ja perinteestään. Vaikka se ei ole edistynein maa, se on kasvanut paljon myöhässä. Joka vuosi tämä paikka on tuhansia turisteja, ja kaikki ovat niin innoissaan ja innoissaan, kun he kuulevat Intian nimen. Tämä paikka on todella kauneus. Mutta tiesitkö, että Intiassa on myös suuria hiustensiirtokeskuksia? Kyllä, tämä paikka on kehittynyt niin paljon, että olemme melkein kärjessä kaavioita. Kymmenen kymmenen elinsiirtokeskusta on jaettu tässä artikkelissa tietosi ja hyödyksi. Joten lue ne ja tee paras valinta itsellesi.

hiukset transplant india

Paras klinikka hiustensiirtoa varten Intiassa:

Alla on lueteltu suosituimpia hiustensiirtojen keskuksia Intiassa, jotka ovat erittäin yhteistyössä asiakkaille, joilla on erityisiä etuja.

1. Adhi, Delhi:

Suuri elinsiirtokeskus Intiassa on Adhi India, joka sijaitsee Delhissä. Suuri ja laaja tausta, tämä paikka on aivan hämmästyttävä kosmetiikka, leikkaus ja hiusten hoito. Asiantuntijat ovat tuttuja ympäri maata ja tämä paikka on saanut paljon suosion myöhään. Jos haluat lisätietoja siitä, voit tutustua virallisella verkkosivustolla. Tämä on ehdottomasti paras paikka hiustensiirtoon. Vaikka se on hieman kallis, tämä on ehdottomasti sen arvoista.

Katso lisää: Kotihoidot Alopecia

2. Perfect Hair Transplant, Chandigarh:

Se on Toinen suuri klinikka hiustensiirto Intiassa, joka sijaitsee kauniissa ja kylmässä kaupungissa Chandigarh. Se on melko hyvin varusteltu ja sillä on myyntikanavia ympäri maata. Asiantuntijat ovat kaikki veteraaneja kaikentyyppisissä hiustensiirrossa ja he kaikki tietävät, mitä tehdä, jotta saisit paksu, pitkä ja laadukas hiukset. Tämä paikka on tehokas, turvallinen ja varmasti luotettava. Voit tulla tänne milloin tahansa vuoden aikana kyselyllä ja ongelmasi ratkaistaan.

3. Skin City, Pune:

Skin City on suurin ja paras hiustensiirto Intiassa. Sen perusti lääkäri Niteen Dhope. Se sijaitsee 16 Maharashtran alueella, ja sillä on yli 12 vuoden vankka kokemus. Se tietää kaiken, mikä liittyy ihon leikkaukseen ja kauneudenhoitoon ja hiusten hoitoon. Tämä paikka on herättänyt paljon huomiota ja saanut paljon suosiota vuosikymmenen aikana. Ne ovat varmasti menestys tällä alalla, ja ne ovat ehdottaneet useat lääkärit ja asiantuntijat.

4. DHI, Ahmedabad:

Kaikkiin Intian suurimpiin kaupunkeihin DHI on toinen parasta hiustensiirtokeskusta Intiassa, josta on tullut melko suuri menestys. Se on yksi parhaista klinikoista, jotka liittyvät hiuksiin ja ihon hoitoihin. Se on saavuttanut paljon menestystä, koska se on avattu ja sillä on tuhansia asiakkaita ja vierailijoita joka vuosi. Tämä paikka on aivan loistava. Ihmiset ovat ammattimaisia ​​ja standardit ovat hyviä. Se tuo varmasti uuden ilmeen.

hiukset transplant in india

5. Vasan Hiustenhoito, Chennai:

Sijaitsee kuumalla ja kauniilla Chennain kaupungissa, löydät Vasan Hiustenhoitotuotteet. Se on loistava klinikka hiustensiirtoa varten Intiassa, ja se tunnetaan kirurgisista ja ei-kirurgisista toimenpiteistä. Se auttaa hiusten palauttamiseen ja hiusten antamiseen uudelle ja terveelle ilmeelle. Tohtori MMT. Vasan, joka on tämän hiustensiirtokeskuksen päällikkö, on suunnitellut tämän paikan tarkasti, mikä parantaa ja edistää hiusten kasvua ilman silmuja, veren menetyslääkkeitä.

Katso lisää: Laserhoito hiusten poistamiseksi

6. Ihon ja muodon klinikka:

Tule lumoutuneeseen ja rikas kaupunkiin Mumbai ja kokea taikaa, että Iho ja muoto klinikka on tarjota. Se on paras hiustensiirron klinikka Intiassa, ja se koostuu joistakin parhaista kirurgista kuten Dr. Bijoy Methil ja Dr. Anju Methil. Tämä on äärimmäinen paikka saada itsellesi hämmästyttävä hiustensiirto, vaikka voit käydä useissa muissa paikoissa ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

7. AK-klinikat, Ludhiana:

AK-klinikat löytyvät sekä Ludhianassa että Chandigarhissa. Se on erikoistunut kosmeettisiin leikkauksiin, ja sillä on melko paljon myyntipisteitä ympäri maata. Täällä tehty työ on hyvin ammattimaista ja on varsin menestyvä. Jos haluat olla turvallinen ja tehokas hiustensiirto leikkaus, voit ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen lopullista valintaa. Tämä paikka perustuu ansioihin ja suorituskykyyn. joten voit odottaa parasta siitä.

8. Olive Hair Transplantation And Cosmetic Surgery Center, Hyderabad:

Kauniissa helmi- ja Nawabs-kaupungeissa löytyy Intian arvostetuin Olive Hair Transplantation ja Cosmetic Surgery Center. Se sijaitsee Hyderabadin Jubilee-kukkuloilla ja puhelinnumero on 040 4475 7575. Se on tyytyväinen yli 40 000 asiakasta ja hoitaa edelleen useita muita. Se on erinomainen infrastruktuuri ja sillä on suuri määrä toimipisteitä. Heillä on yhä parempia ja laajoja hoitoja asiakkailleen. Tämä on yksi parhaista klinikoista hiustensiirtoa varten Intiassa.

hiukset transplantation in india

9. New You Clinic, Bangalore:

New You Clinic Bangalorella on loistava koulutustaso Intiassa, Koreassa, Yhdysvalloissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se sijaitsee Krystal Prestige, joka sijaitsee aivan Hyderabad House yläpuolella. Puhelinnumero on 080 40992418. Voit soittaa heille milloin tahansa koko päivän ja korjata tapaamisen. He tekevät erinomaista hiustensiirto-leikkausta ja niitä on arvostettu useimmiten. Tämä klinikka takaa parhaan mahdollisen tuloksen vain pienessä ajassa. Tule tänne ja et tule koskaan katumaan.

Katso lisää: Hiusten palauttaminen kotona

10. Dr. Manoj Khanna's Cosmetic Surgery Clinic:

Kolkata ei enää ole rentoutumisen kaupunki. Se on edennyt paljon enemmän kuin eilen. Ja tämä voidaan ymmärtää sen kehityksen kannalta. Yksi tällainen esimerkki on tohtori Manoj Khannan kosmeettisen kirurgian klinikka. Tämä paikka on menestyksekkäästi käsitellyt noin 2500 tapausta ja on varsin tehokas instituutti myös Intiassa ja ulkomailla. Lääkäri Manoj on ehdottomasti paras, jonka voi törmätä, koska hän on ehdoton ammattilainen hiustensiirtojen osalta.

11. Dr. Madhun Advanced Hair Transplant Center:

Tämä on yksi läänin parhaista hiustensiirtotapahtumista. Se on saanut tuhansia hyviä arvosteluja, ja et tule pettymään. Kaikista suhteellisista näkökohdista se on yksi hienoimmista kohteista, jotka tarjoavat sinulle täysin uudenlaisen ja täysin aitoja hiusjoukkoja. Tässä erityisessä klinikassa / keskuksessa käytetyt tekniikat ja prosessi ovat varsin vaikuttavia, ja kaikkea sitä käytetään viimeisimmällä atk-järjestelmällä. Se sijaitsee Delhissä, ja sen nimi on tohtori Madhu, jolla on valtava kokemus tällä alalla ja joka on toiminut ja tarjoaa loistavia tuloksia jo vuosia.

Dr. Madhu on hiustensiirtolaitteita monissa muissa suurissa kaupungeissa, kuten Mumbai, Bangalore, Kolkata jne. Dr. Madhu on varsin suosittu teollisuudessa ja ihmiset, jotka ovat käyneet hänen klinikoillaan eri kaupungeissa, pystyivät muuttamaan tapaa, jolla he näyttivät. Hänen erinomaiset hiustensiirto-osaamansa ansiosta hänellä on mahdollisuus avata huippumoderni keskus, joka sisältää kaikki tämän alan uusimmat laitteet. Jos etsit pragmaattista hiustensiirto-asiantuntijaa, niin tämä Dr. Madhu on täällä auttamaan sinua tarjoamaan edullisia maksuja ja hänen klinikat ovat aina palveluksessasi. Älä käy hänen kanssaan minkäänlaisiin hiustensiirtopotilaan liittyviin kysymyksiin.

12. Akruti Hair Transplant Clinic:

Etsitkö ihanteellista klinikkaa hiusten elinsiirtoa Intiassa, joka auttaa sinua kaikenlaisia ​​ongelmia koskevat hiustensiirto, niin tämä on paikka, sinun pitäisi käydä. Se tarjoaa laajan valikoiman palveluita hiustensiirron alalla ja on myös melko edullinen. On ilmeisesti paljon muita hiustensiirtotapahtumia, ja jotkut saattavat olla hieman parempia. Mutta yksi asia on pidettävä mielessä, ettei kukaan tule koskaan lähelle Akruti Hair transplantin klinikan tarjoamaa asiakaspalvelua. Klinikalla on monien vuosien kovaa työtä saanut ansainnut maine ja potilaat löytävät sopivia ja tehokkaita tuloksia näistä paikoista.

hiukset transplant in india

13. Radiance Hair Transplant Clinic, Hyderabad:

Jos etsit hyvää hiustensiirto-klinikkaa, joka tulee alan ammattilaisten ja hyvän asiakaspalvelun kanssa, sinun kannattaa tarkistaa tämä paikka. Se sisältää ainutlaatuisen sarjan paketteja, jotka ovat kaikki kohtuuhintaisia ​​yleisille ihmisille, jotka kärsivät hiuslääkkeistä ja vaativat välitöntä hiustensiirtopalvelua. Se on useita hyvin harjoitettuja ja koulutettuja miehiä ja naisia ​​kirurgeja, jotka tarjoavat parhaansa tällä alalla jo vuosia.

Siinä on kaikenlaisia ​​välineitä kaljuuntumiseen, alhaisen hiusten kasvunopeuteen, hiusten laatuun jne. Sekä monia muita palveluita, jotka on suunniteltu parantamaan hiustenne tuntemista. Et varmasti ole pettynyt tapaan, jolla tämän klinikan ammattilaiset tarjoavat erinomaiset palvelut. Vaikka hiusongelmat ovat perinnöllisyyden takia ja mikään, mitä klinikat voivat tehdä, niin Radiance-hiuslinja tarjoaa sinulle pysyviä ratkaisuja.

14. Harleyn klinikka:

Tässä meillä on vielä yksi mahtava hiustensiirtopotilas, jota käyttävät jotkut alan kokeneimmista ammattilaisista. Ihmiset, jotka ovat käyneet täällä, on yksi asia sanoa, "aina tyytyväinen tuloksiini". Se sijaitsee Lokhandwala, Andheri West, Mumbai.

15. Prime Hair Studio:

Useimmilla asiakkailla on sama asia sanoa tästä hiustensiirtokeskuksesta, "erittäin mukava hoitopaketti". Asiakkaille tarjotut paketit ovat täysin edullisia ja kohtuullisia.

Nämä ovat Intian hiustensiirtopotentiaaleja, joihin voit luottaa täysin. Täydellisin tarkastelu ja tulokset, he ylhäältä listan, kun on kyse hiustensiirto menetelmä.

Leave A Comment

− 3 = 6