15 parasta kissan tatuointimallia merkityillä Tyylit elämässä

Kissat tunnetaan myös alamaailman tai muun maailman huoltajina. Eri uskonnot saarnaavat eri tavoin kissoista. Mutta tämä laji on aina jättänyt ihmisille sen salaperäisen luonteen kunnioituksen. Tässä on joitain kissan tatuointeja, joita voit tehdä kehossasi.

Riippumatta siitä, minkä kokoonpanon valitset, sen pitäisi kuvastaa jotain, jota arvostat ja kuvasta samaa viestiä. On kuitenkin hauskaa silloin tällöin, kun saat epävarmoja tatuointeja, kuten kissan tatuointimallit, jotka jättävät henkilöitä spekuloimaan. Yritä siis ja tutkia omalla makusi, ja ajattele jotain muuta kuin mitä odotetaan, joka tulee todella näkyviin. Tämä on asia, että käsityötaito on mukana kissan tatuointimalleissa.

Kissa tattoo designs

Söpö kissa Tatuoinnit miehille ja naisille kuvia:

Seuraavassa on kysytty ja maailmankuulu kissa tatuointi kuvioita ja merkityksiä sekä naisia ​​että miehiä.

1. Wicca Cat Tattoo mallit:

Kissalla on ollut pitkät suhteet noituuteen ja paganismiin Euroopassa, mikä on jonkin verran kiitos vanhojen egyptiläisten ja roomalaisten ajatusten tuonnista. Diana, kuun jumalatar, muuttui agnostikoiden ja noiden keskuudesta keskiajalla. Joka tapauksessa aikana, jolloin ilmasto oli täynnä uskonnollista kätkemistä, vapaata ajattelua, mielikuvitusta ilmaisua ja harjoittelun agnostikkoa, pidettiin lainvastaisena ja häpäisevänä kaikkiin lain sallimiin asioihin.

cool-cat-tatuointi-malleja-14

Valittavien ajatusten katsottiin olevan synkät voimat, ja kaikki kuvat, jotka liittyvät näihin ajatuksiin, pidettiin haitallisina. Valitettavasti kissan (etenkin tumma kissa) sai tunnetuksi Devil-lähetyssaarnaajien ja huomattavan määrän taikauskoja, jotka ovat nykyään lähellä sielumme lähellä, ovat peräisin keskiajan uskonnollisesta pysähdyksestä. Olkoon se, että se voi, kun otat katkeruuden pimeän raidallisen kissan ihastuttavassa pinnassa, riittää ilmoittamaan, ettei hänellä ole mitään häiritsevää häntä kohtaan. Joten musta kissa tatuointi mallit olisi täydellinen valinta sinulle, jos olet taianomainen faneja taikka harjoittavat minkäänlaista Wicca toimintaa.

2. Cat Paw Design Tattoo:

cool-cat-tatuointi-malleja-13

Cat Paw tulostaa puhua innostunut tai henkinen seikkailu hankalassa ajassa. Ne symboloivat edistystä ja tarvetta edetä elämässä. Oletko koskaan kysynyt, miksi japanilaisilla ja kiinalaisilla yrityksillä on pienet pienoiskoot lapset, joissa on koholla oleva etupuoli? Aasialaisissa yhteiskunnissa tämä on vanha kuva menestyksekkäästä ja suotuisasta onneasta, joka kulkee satoja vuosia Manekin Nekon legendaan. Huolimatta siitä, että myytissä on muutamia muotoja, kaikki tarinat keskittyvät epäedulliseen yksilöön, joka on yhtäkkiä löytämässä rikkauksia sen jälkeen, kun se on ystävällinen kissalle, joka nosti etupuolensa hänelle. Feline Paw Tatuoinnit puhuvat hyvinvoinnista, hyvää onni ja edistystä.

Katso lisää: Hummingbird Tattoo mallit merkitys

3. Tom & Jerry Tattoo mallit:

cool-cat-tatuointi-malleja-15

Tämä on ehdottomasti standout joukossa sarjakuva kissa tatuointi kuvagalleria kuin lapsuutemme pysyisi puutteellisina, jos emme seurannut söpö taistelee tom ja Jerry. Yksi standout keskuudessa kaikkein tunnustettu toon kissan tatuoinnit on yksi Garfield, tom merkki, joka on älykäs aistillinen ja apaattinen samoin, mutta ihastunut lukuisia. On muita toon merkkejä, jotka on tehty tatuointeja kuten Toon Tom ja Jerry tai Sylvester kissan. Tämä liittyy ihmisen ihastumiseen kissaeläimille ja lisäksi heidän kiintymyksensä toonille. Se on ajankohtaisempi kuvio nuorten ja vanhojen keskuudessa.

4. Söpö kissa kasvot Tatuoinnit:

Ihmissuhde näihin söpöihin kissoihin kääntää kehityksemme alkuun. Erilaisissa arkeologisissa kampanjoissa on paljastunut kiviraha-haudat, joiden kissaeläimet ovat kiinnostuneita vanhojen omistajiensa vierestä. Juuri nyt, lukuisat kissanhaltijat eivät voi olla osa heidän suloisen tumman raidallisen kissansa, riippumatta siitä, mikä tilanne voisi olla.

cool-cat-tatuointi-malleja-12

Söpö kissa tatuointi edellä keskitytään söpö kasvot kissan, yleensä kissan omistajat valita tämän kissan tatuointi suunnittelu saada tatuointi heidän kissan, se voisi olla kissa, joka juuri kuollut ja he haluavat muistaa, että se tai he yksinkertaisesti täytyy olla heidän lemmikkinsä heidän kehossaan. Huomio kiinnitetään yksityiskohtiin houkuttelemalla tätä tatuointia sen varmistamiseksi, että tatuointi näyttää jokaisen palan kuten kissan, jonka pitäisi kuvitella.

Katso lisää: Hevosenkenkä Tattoo mallit

5. ampuminen kissa tatuoinnit:

Kissa tattoo designs 5

Tämä tatuointi sijoittaa koko vetovoimansa sorkkaan. Harja voidaan täyttää väreillä tai kuvioilla tai yksinkertaisesti mustalla aggressiivisuuden lisäämiseksi. Leijonan ilme on otettu hyvin vastaan ​​ja tarvitset vakiokokoisen tatuoinnin, jotta tämä ilmaisu olisi oikea. Aseta se kyynärvarteen, ja se on loistava tatuointirakenne kissallesi kehossasi.

6. Spiral Cat Tattoo Design:

Kissa tattoo designs 6

Paljon vähemmän aggressiivinen ja laajennetun kauneuden työ määrittelee tämän tatuoinnin. Käytä kahta väriä täyttämään ja korostamaan tämän tatuoinnin kuvioita. Mutta älä tee tätä liian lähelle kehoa, sen kauneus on sen kompakti ja täynnä muotoilua. Venyttely yksinkertaisesti pilata tatuoinnin ulkoasua. Aztec-kuvioiden käyttäminen täyttämään yksityiskohdat on myös loistava idea. Se on yksi parhaista kissa tatuointi malleja naisille.

7. Small Cat Tattoo mallit:

Kissa tattoo designs 7

Tämä on erilainen ja abstrakti tatuointi, jolla on loistava luovuuden ja kauneuden potentiaali siinä. Se on erittäin yksinkertainen kissan tatuointi ja silti niin kaunis. Sinun pitäisi ehdottomasti kokeilla tätä. Musta taustakuvan käyttäminen korostaa, mitä maalaa. Joten älä oja sitä. Voit myös lisätä kulmakuvioita ja kuvioita, jos luulet siltä, ​​että se näyttää vähän tyhjäksi.

Katso lisää: Koi Fish Tattoo mallit ideoita

8. Calm Sitting Cat Tatuoinnit:

Kissa tattoo designs 8

Tämä on paras esimerkki siitä, mitä mallin täyttäminen kuvioinnilla on! Tämä loistava tatuointi on valittava, jos haluat kirkkaita ja kauniita tatuointeja. Voit käyttää eri värejä, jos haluat, mutta käytä mustia taustakuvina kuvion ja yleisen mallin erottua. Tämä on yksi leikillisistä tyttöjen tatuointimalleista.

9. Tail Cat Tattoo:

Kissa tattoo designs9

Tämä tatuointi on makea ja funky. Kissan tyylikäs malli näyttää äärimmäisen miellyttävältä vartalolta. Jälleen olet vapaa käyttää värejä, mutta mustan on oltava siellä syvyyden jopa niin yksinkertainen tatuointi. Varmista, että iholle painettu koko on kompakti, muutoin on hyvä mahdollisuus, että se saattaa näyttää matoilta!

10. Bewitching Cat Eye Tattoo Design:

cool-cat-tatuointi-malleja-10

Tunnettu amerikkalainen taiteilija, Hiram Powers, sanoi kerran: "Silmä on hengen ikkuna. Lihavuus, tahto, löytyvät silmää "Kun on kyse kissaeläimistä, historiallista historiaa ei koskaan ole koskaan sanottu todellisen julistuksen kautta. Kissaeläimen silmä nähdään usein älyä, viisautta ja jumalallisen johdon kuvana. Se on hyväksytty mystismin ja juonittelun kohteeksi, joka tuo yksilöt, joilla on tämä kuva lähempänä Loppujulkaisun osia. Feline cat Eye Tattoos puhuu kykysi nähdä asioita enemmän kuin mitä he ovat. Voit tutkia olosuhteita ja tarkastella jokaista toimintaa laajentamana jotain näkyvämpää.

11. Divine Cat Tattoo With Crown:

cool-cat-tatuointi-malleja-11

Muinaisessa Egyptissä ja lukuisissa muissa vanhentuneissa sivilisaatioissa kissaeläimiä pidettiin myös syvänä. Vanhentunut käsityö kuvastaa kissan palvomallista olentoa. Niiden katsottiin myös tuovan omaisuuksia ja nyt ja uudestaan ​​epäonnea. Maan nimi on todella peräisin Egyptistä, missä kissa on hyväksytty kuun jumalatar laajentuessa. Egyptissä kissaeläimiä palvottiin yhtä paljon kuin heitä ihastettiin. Näin ollen kissan tatuointirakenteen varttaminen kehossasi voi tarkoittaa kunnioitusta uskonnolliseen eläimeen.

12. Cat Head Tattoo:

Kissa tattoo designs 4

Tässä on kova kissa tatuointi (tietysti tiedämme mikä kissa)! Rohkeilla ääriviivoilla on taipuisat toistuvat kuviot tiikerin kehossa, joka on otettu hyvin tatuoinnissa. Voit pakata tai laajentaa sen mukaan, missä haluat sijoittaa sen. Koon muuttaminen ei vahingoita. Tämä näyttää missä tahansa.

13. Black Cat Tattoo Design:

Kissa tattoo designs 2

Jos haluat jotain viileää ja ei vakavaa, tämä on hauskaa työskennellä! Voit käyttää haluamasi tummempia värejä ja käyttää sitä samaan ajatukseen. Jos haluat, voit myös lisätä yksinkertaisia ​​kuvioita. Tämä näyttäisi hyvältä minne haluat sen soviin. Itse asiassa, jos haluat kokeilla, voit sijoittaa sen myös ylösalaisin.

14. Vatsakatto Tatuointi:

Kissa tattoo designs 1

Tämä kaunis ja kompakti pala sopii mihin tahansa haluamaasi paikkaan. Voit käyttää eri värejä mustalla korostamaan abstrakti kasvot ja tämä ei vie pois haluamaasi ulkoasua. Myös korostaminen tai sen reunustaminen vaaleammalla värillä on hyvä vaihtoehto.

15. Cat With Love Tatuoinnit:

Kissa tattoo designs 3

Tämä luova yritys on kiinnitettävä huomiota ja on ainutlaatuinen. Vatsalokit ovat kaikki mitä tarvitset tatuoinnillesi vetääksesi kaikkien huomion. Myös tätä aliväripainetta kannattaa käyttää. Käytä eri väriä korostaaksesi haluamasi paikat, erityisesti silmät. Voit tehdä ne niin houkuttelevalta kuin haluat.

Jotkut upeista piirteistä keskuudessa galleriat kissan tatuointi malleja, jotka varmasti tekevät sinut menossa wow. Hyvää tatuointia.

Kuvat Lähde: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

69 − = 59