15 parasta käsikahvan muotoilua ja ideoita ostamaan Intiassa Tyylit elämässä

Vanhoina päivinä ei ollut takeita toissijaisista tekijöistä, kuten mukavuudesta, kosinuksista jne. Mutta ajan myötä asiat alkoivat kehittyä. Tuolit eivät ole pelkästään istuvien tarkoitus, vaan ne antavat mukavuuden ensisijaisen tärkeänä. Tuolit oli lopulta ryhmitelty useisiin tällaisiin luokkiin, kuten beanbag-tuoleihin, Adirondackin tuoleihin, korostusistuimiin, ulosteisiin, leirintatuoleihin, nojatuoliin ja paljon muuta. Muovi, puu, metalli, erilaisten kankaiden ja värien verhoilu ovat eri materiaalilajikkeita. Tässä artikkelissa aiomme puhua nojatuoleista.

Paras nojatuoli mallit ja ideat Intia:

Katsotaanpa ylhäältä 15-tuolin käsityöt, jotka antavat idean ostaessaan niitä.

1. Camnut Arm Chair:

Camnut Arm Chair

Tuoli, jossa on käsinojat, kutsutaan pääasiassa nojatuoliksi. Käsivarsien läsnäolo ei ainoastaan ​​tarjoa ylimääräistä tyydytystä vaan myös auttaa ruumiinpainon jakautumisessa tasaisesti, kun käsivarret asetetaan käsinojille. Voit jopa koristella tuolisi käsivarret, jotka antavat sinulle enemmän mukavuutta.

2. Puinen reunusvarsi tuoli:

Puinen Border Arm Chair

Puinen nojatuoli on yleensä tukeva ja pitkäikäinen. Vaikka muutamat alueet ovat melko suuria ja niitä ei ole helppo siirtää, jotkut voidaan helposti siirtää paikasta toiseen. Voit myös maalata puulle säänkestävällä maalilla suojaamaan sitä äärimmäisiltä sääolosuhteilta ja tekemään sen pitempään.

3. Leveä U-tuoli:

Laaja U Arm Chair

Nahkainen nojatuoli on klassisempi tapa stilisoida huonekaluja. Tämä nahka ei tule pelkästään eri väreihin vaan myös eri lajikkeisiin. Nahka antaa mukavuutta, jota ei ole saatavilla mihinkään muuhun tuotteeseen. Nahkatyynyjen tuolilla on erittäin mukava käyttää. Se tarjoaa sinulle täydellisen paikan levätä kiireisen ja pitkän päivän jälkeen.

4. Pieni pyöreä pehmustettu tuoli:

Pieni Round Cushioned Arm Chair

Pienen nojatuotteen tärkein etu on, että ne ovat kannettavia ja niitä voidaan siirtää tarpeen mukaan. Voit sijoittaa pienen tuolin, joka yhdistää sen vastaaviin tai kontrastisiin ottomaaniin tai jopa käyttää sitä ylimääräiseen istumaan ruokapöydässä. Voit myös sijoittaa sen tietokoneesi lähelle ja nauttia elokuvista mukavalla tavalla.

5. Moderni nojatuoleja:

Moderni Arm Chairs

Olohuoneessa on yleensä sohvaryhmiä ja keskusta tai sohvapöytä. Mutta sohvien uusien mallien ansiosta olohuoneen tuolit ovat iso juttu ja näyttävät silti muuttuvan olohuoneesi koko näkymältä. Nojatuolit olohuone ovat yleensä kooltaan suuria ja niitä on vaikea kuljettaa.

6. Valkoiset pisteviivat:

Valkoinen Dotted Border Arm Chairs

Valkoinen ei ole pelkästään rauhan väri, vaan se pystyy tekemään pienen paikan suuresta. Valkoisen nojatuolin etu on se, että se sopii kaikkiin värintoistoihin. Pieni valkoinen tuoli voidaan valmistaa minkäänlaisesta laadusta alkaen nahasta mihin tahansa kankaan verhoiluun ja se voidaan yhdistää vastakkaiseen väriseen ottomaaniin parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

7. Sober Broad Arm Tuolit:

hillitty Broad Arm Chairs

Tuolit voivat lisätä kutsuva tekstuuri kodin sisustukseen. Harmaa on rauhoittava väri ja sopii sekä valoihin että kirkkaisiin taustoihin. Harmaat tuolit ovat yleensä sopivia nahkakuvioon.

8. Dual Layer High Arm Tuolit:

kaksois- Layer High Arm Chairs

Korkea selkäistuin lisää klassista ulkoasua kodin sisustukseen. Korkea tuoli tuovat ylimääräistä tyytyväisyyttä selkääsi, sillä siihen on enemmän tilaa. Se soveltuu lukemiseen ja elokuvien katseluun. Se voi olla todella raskasta, joten sitä ei voi siirtää helposti.

9. Katettu korkean käden tuoli:

katettu High Arm Chair

Uuden muotoilu korkean selkänojaosuuden muotoiluun antaa groovy ulkonäkö täydellisellä katolla kuin peitto. Tuolin peitteelle on asetettu samettinen kosketus teräsrajan kanssa. Taitettavat ulostepalkit alla tekevät trendikästä koristella elämääsi.

10. Keulahihnan tuoli:

rocking Arm Chair

Keinutusta käytetään enimmäkseen lastenhuoneen tai vanhemman huoneen sisustukseen. Tuoli on valmistettu kuiduista, joissa on teräspinnoite ja kaksi puurakenteita, jotka mahdollistavat tuolin kallistuvan. Se on täydellinen muotoilu levätä lukemisen aikana.

Katso lisää: Tyypit tuolit

11. Karanreunus Arm Arm:

Kara Chair with Arm Design

Antiikkinen muotoilu yhdistettynä harmaaseen nojatuoliin antaa huoneesi ikivanhan ulkonäön. Tuoli on valmistettu puisilla raidoilla, joissa on hieman kultaista väriä. Lisää mukavuutta varten voidaan sijoittaa pieni pyöreä tyyny.

12. Tuolin nojatuoli Design:

lepotuoli Arm Chair Design

Sängyn tuolin suunnittelu on enimmäkseen vanhusten hyväksymä. Nahkainen nojatuoli saa villaa keskeltä loppuun asti. Jalkaosa voi myös nousta antaa jalkojesi mukavuutta, erityisesti raskaana oleville naisille. Tällaisia ​​tuoleja kutsutaan myös teatteriesineiksi.

Katso lisää: Nahkatuolit

13. Nappia käsivarsi:

käsivarsi with Pocket Chair

Kuninkaan kokoinen pehmustettu sohvapöydän tuoli, jossa on käsivarren tila, on nyt myös taskussa, joka auttaa sinua tallentamaan kirjoja, kauko-tai muita asioita, joita käytät istuessasi tuolissa. Tuolin kansi on painettu muotoilun kohottamiseksi.

14. Italian Style Tuoli:

italialainen Style Arm Chair

Kuninkaallinen italialainen muotoilu nojatuoli koristaa teidän kokoelma antiikkia elää virheettömästi. Tuoli on valmistettu puusta, jossa on kultainen väri. Tyynyn alapuolella ja takana on muotoiltu kursivoitu muotoilu, jossa on kukka käsityöt.

Katso lisää: Puiset tuolit

15. Palm-tuoli, jossa Palm Design:

käsivarsi Chair with Palm Design

Nahkavarren tuoli, jossa on kämmenen muotoilu, antaa istuimelle mahdollisimman hyvän mukavuuden. Tuoli on valmistettu nahalla, jossa on teräsputki, joka antaa sille täydellisen tuen. Pehmustettu tuoli antaa tyylikkään ulkoasun odotustiloihin tai huoneisiin.

Häikäisysuojat on nyt korvattu kuivuudella, mikä on myös lisännyt lohdutustasoa rentouttavaksi istumapaikalla. Osa ostajien keskuudessa suosituista malleista on ruokapöydän tuoli, perinteinen nojatuoli, vintage, liukulaakerit, parson tuoli, loistavat neulatuolit, korituolit ja paljon muuta. Tällaiset mallit ovat nostaneet käyttäjien tyytyväisyyttä korkeammalle tasolle, mikä rohkaisee valmistajia antamaan uusia malleja.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 5 = 1