15 parasta kampausta pitkälle kasvot kuvissa Tyylit elämässä

Hairstyles pitkät kasvot ovat erilaisia ​​ulkonäkö, joka enimmäkseen suositeltavaa pitkät hiukset ja keskipitkällä hiukset. Jokainen kasvotyyppi ansaitsee erilaisen hiustyypin, joka sopii ja parantaa henkilön ulkoasua. Naiset, joilla on pitkät kasvot, vaativat tietyn tyyppistä kampausta ja joitain hyviä mainitaan alla. Löydät yhden tyylin itsellesi ja kokeile sitä niin pian kuin mahdollista.

Amazing Hairstyles For Long Face kuvia:

Seuraavassa on luettelo parhaista kampauksista, joissa on pitkät kasvot valokuvilla, jotka sopivat keskipitkän ja pitkän karvan päähän.

1. Pitkä Bobin sivuhaaroja:

kampaus for long face

Hyvä kuvioitu hiukset näyttävät hyvältä, kun leikataan kulmassa loppuun pitkä bob näyttää. Tämä ymmärtää pitkät kasvosi sivuhaarojen kanssa ja antaa sinulle kauniimman ulkonäön. On tärkeää, että sinulla on pyöreä harja hiustenne reunojen ylläpitämiseksi.

2. Pitkät kerrokset suorilla käpälöillä korvalle:

Kampaukset for Long Faces2

Tämä on erinomainen kampaus pitkille naisille, jotka haluavat pitää hiuksensa auki. Kerrosten on oltava tyylikkäitä asiantuntijoiden ansiosta, jotta ne näyttävät täydellisesti. Kasvoilla olevat otsat pienentävät kasvojen pituutta ja tekevät henkilöstä mukavan ja erittäin näkyvän. On tärkeää huomata, että otsatukkeilla on oltava oikea pituus.

3. Full Side Bangs Hairstyle:

Kampaukset for Long Faces3

Muutoksen vuoksi naisen, jolla on pitkät kasvot, voi ajatella pitääkseen täysipituisia sivuja. Tämä auttaa naamioimaan kasvojen pituutta ja lisää sivuille lisää tilavuutta. Anna stylistin työskennellä hiuksillasi haluamallasi tavalla. Voit pitää joko pitkät tai lyhyet hiukset haluamallesi mukaan. Tämä on yksi hienoimmista kampauksista pitkille, keskikokoisille hiuksille.

Katso lisää:  Lyhyt hairstyle Fat Face

4. Pixie Style:

Kampaukset for Long Faces4

Pixie-tyyli on yksi sopivimmista harvinainen leikkaus pitkistä kasvot naisista, joilla on pitkät kasvot ja mieluummin lyhyet hiukset. Kauniit muotoilut ja pitkät sivupullot auttavat ulkoasua kehystämällä kasvot kunnolla. Pikkuhiuksilla on joitain puutteita, koska niitä ei voi kuljettaa erittäin mukavilla vaatteilla tai hienoilla tilaisuuksilla.

5. Helppo Bob:

Kampaukset for Long Faces5

Joo! tyylikäs bob on kampa naisille, joilla on pitkät kasvot. Se hiljaa pitkät kasvot ja putoaa luukkaan. Voit korostaa hiukset ja pitää reunat pyöristettynä pyöreän harjan avulla, varsinkin jos sinulla on lyhyt kaula. Epäilemättä se on yksi viimeisimmistä kampauksista pitkällä kasvolla tänä vuonna 2016 lyhyille hiuksille.

6. Erittäin kihara hullu hiukset:

Kampaukset for Long Faces6

Tämä on ainutlaatuinen kampa, jolla pitkät muotoiset kasvot saavat olla kiharat hiukset. Voit helposti käyttää ja pitää yllä kiharaa, joka on keskipitkä tai pitkä. Curls ovat sisään ja voit heiluttaa niitä missä tahansa. Hiusten tiheys ja hiustyyppi voidaan muotoilla raskaiksi kiharoiksi.

7. Puffed Hairstyle With Curls:

Kampaukset for Long Faces7

Puhdistus hiukset kruunu alue on hyvä tyyli pitkiä kasvoja. Tässä kampauksessa vain puhalletut hiukset ovat sidoksissa nastat tai leike ja loput jätetään avoimeksi. Voidaan muotoilla kaikenlaiseen muodolliseen tai epäviralliseen tilaisuuteen. Jos naisella on paksut hiukset, niin hän näyttää paremmalta tässä kampauksessa kuin joku, jolla on ohut hius.

Katso lisää:  Paras hiusleikkaus pienelle kasvolle

8. Bob leikkaa haalistetuilla raitoilla:

Kampaukset for Long Faces8

On tarpeen ymmärtää kasvojen rakenteensa ja valita kampauksen mukaan. Pyyhkäisevät reunat lyhyellä hiustenleikkuulla mahdollistavat poskipyörien korostamisen ja kasvavan oman kauneuden. Voit kokeilla tätä kampausta pitkillä kasvoilla, jos sinulla on paksut hiukset.

9. Side Parted Long Wavy Hairstyle:

Kampaukset for Long Faces9

Tämä on yksi keinuvan kampauksen pitkistä, pitkistä ja paksuista hiuksista. Voit halutessasi olla sivujen jakautuminen, jos sinulla on pitkät kasvot ja pitävät muutoksia ulkonäköä muutettaessa usein. Pitkät aaltoilevat hiukset täyttävät soikea muotoiset kasvot, ja ne on käännettävä siten, että ne tarjoavat enemmän leveyttä kasvoille.

Katso lisää:  Intialainen hairstyle for Round Face

10. Layered Chin pituus Haircut:

kampaus for long faces 10

Parasta kampausta pitkille kasvoille on epäilemättä oltava tämä. Se on hienoa niin monilla tasoilla. Lets kansi ne kaikki yksi kerralla. Ensinnäkin bob, jolla on kierre-olemus, on uskomattoman moderni ja toimii erinomaisesti oikeiden äänenvoimakkuuksien luomisessa, varsinkin jos sinulla on suorat hiukset. Tuttut otsatukka, jonka näet, tekee poskipuistasi näyttävän paremmalta ja tyylikkäämmäisemmältä, aivan kuten ne korostavat nenänne ja muut kasvosuhteet. Tämä hiustenleikkaus toimii pääasiassa leikkaamalla lyhyt koko kasvosi ulkonäköä ja pituutta antaen pienemmän kasvon illuusion etäisyydestä.

11. Amber Undercut Long Face Hairstyle:

kampaus for long faces 11

Vuodesta riippumatta trendit pysyvät muuttuvina ja uudet tulevat ja menevät, mutta merkitsevät sanamme, tämä on täällä jäädäkseen. Kun haluat muuttaa kasvosi koko ulkoasua, paras tapa on muuttaa hiustesi ja hiusten leikkausta. Ota inspiraatiota tästä kuvasta täällä, jossa on keltainen väri tärkeäksi korostukseksi itselleen ja lisää erilainen viehätys ja elävyys. Tämä kampaus on lyhyt ja ylpeilee itsestään nuorekkaan hehkun. Kierteiset kerrokset ympäri kruunu parantavat täyteyttä säikeiden ohuemmissa.

12. Aaltoileva hairstyle Long Face:

kampaus for long faces 12

Kun haluat, että aallot korostavat ulkoasua, ja sinä ajetat ajoissa, sinun tarvitsee vain puhdistaa kaikki lika ja kuivata hiukset ajoissa. Lisää siihen hieman hiuslakkaa ja geeliä kaarevalla raudalla, ja lopputulos on tämä kaunis kampaus, joka voi olla valtava vauhtia tyyliasiakirjallesi. Huomaa myös, että voit lisätä lopuksi enemmän kiharaa, jotta hiukset saisivat enemmän tekstuurin täyttä ulkoasua. Tarpeetonta sanoa, tämäntyyppiset kampaukset pitkistä kasvoista kääntävät sinut divaan, jota näet itsellesi ilman ylimääräistä vaivaa.

13. Tousled Texture Long Face:

kampaus for long faces 13

Mitä meillä on täällä! Tämä super chic haircut pitkiä kasvoja on hillitty allure, jossa on ranskalainen kauneus täällä. Hänen kasvonsa ovat paljaat, mikä itsessään on melko kaunis. Yhdessä sekava kiharat, tämä näyttää voi varmasti saada tulla klassinen ranta etsiä naisia, joilla on pitkät kasvot. Hiustyyli on jollain tavalla kiistattomasti tyylikäs, ja luottamus, jonka voit lisätä ulkoasuun, on helposti voittava tavoite ja ainoa, jota tarvitaan. Se sanoi, että voit yhdistää tämän etsiä kaikenlaisia ​​harrastajia mihin tahansa toimintaan tai tapahtumaan, johon sinun on osallistuttava.

14. Low Bun Hairstyle pitkälle naiselle, jolla on iso otsake:

kampaus for long faces 14

On niin paljon, että voit kokeilla matalan käämityksen päivityksiä. Ei vain nämä pitkät kasvot kampaukset ovat monipuolisia, mutta riippumatta siitä, mitä käytät, sinä erottuat joka tapauksessa ja parhaista syistä. Mekot ja aurinkolasit farkkuihin ja pussit, mene eteenpäin ja pukeutua haluamallasi tavalla ja näet pian, mitä tarkoitamme. Pitkien kasvojen hiusleikkuissa myös punottu otsatukka toimii hyvin, ja keskustelemme juuri siitä pian.

15. Glamourous Side Curls Katso:

kampaus for long faces 15

Luettelomme lopullinen pitkä kasvohoito sisältää retrotyylisen yhdistelmän, jossa on moderni trendi. Se toimii kaikenlaisten hiusten ja pitkillä kasvoilla, mutta varmista, että sinulla on hiustuotteet, jotta hiukset pysyvät paikallaan. Älä myöskään unohda bobby-nastoja.

Siellä me menimme, peitettiin parhaan 15 parhaan kampauksen pitkät kasvot pyöreät hiukset muotoilu vyöhyke juuri nyt, erityisesti naiset, joilla on pitkät kasvot. Nyt sinulla on luettelo pitkistä kasvojen leikkauksista, ja voit valita kenenkään haluamallasi tavalla, koska ne kaikki leviävät ominaisuuksillesi. Hyvä kampaus on yksinkertaisin vaihtoehto näyttää hyvältä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

73 + = 80